sonofthesun Reputație: 362 Postat August 22, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 22, 2022 Acum 1 oră, Roxy_deva a spus: Ispititoare poze! 1 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 900 Postat August 22, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 22, 2022 Acum 4 ore, Roxy_deva a spus: Esti foarte sexi,Roxi dragă!😘 1 Link spre comentariu
Roxy_deva Reputație: 179 Postat August 24, 2022 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Partajează Postat August 24, 2022 Am plecat acasa va pupicesc 1 Link spre comentariu
Roxy_deva Reputație: 179 Postat August 26, 2022 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Partajează Postat August 26, 2022 La 22.08.2022 la 17:03, sonofthesun a spus: Ispititoare poze! Mulțumesc frumos🥰💋💋 1 Link spre comentariu
Roxy_deva Reputație: 179 Postat August 26, 2022 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Partajează Postat August 26, 2022 La 22.08.2022 la 19:14, sosoboso a spus: Esti foarte sexi,Roxi dragă!😘 Multumesc scumpule 🥰❤ mereu ma susti💋💋 1 Link spre comentariu
Roxy_deva Reputație: 179 Postat August 26, 2022 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Partajează Postat August 26, 2022 De mâine voi fii in oras de dupa masa ajung va pup 150 finalizarea cu oral nep 250 ora fac tot inafara de anal sau normal neprotejat astea nu fac Locatia va fi in zona fosta 6 martie 1 Link spre comentariu
snelvov Reputație: 0 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Bună fată drăguță, este posibil să te contactez pe whatsapp? Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 900 Postat August 26, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 26, 2022 Acum 5 ore, Roxy_deva a spus: Multumesc scumpule 🥰❤ mereu ma susti💋💋 ❤😘❤😍 1 Link spre comentariu
francis Reputație: 195 Postat August 27, 2022 Oras:osorhei Oras:osorhei Partajează Postat August 27, 2022 Buna Roxana sper ne vedem duminica. Si ka primit mesaje. Pusy 2 1 Link spre comentariu
Roxy_deva Reputație: 179 Postat August 27, 2022 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Partajează Postat August 27, 2022 Acum 23 ore, snelvov a spus: Bună fată drăguță, este posibil să te contactez pe whatsapp? Nu am deocamdata, pe nr de tel sau sms 🙃💋 1 Link spre comentariu
Roxy_deva Reputație: 179 Postat August 29, 2022 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Partajează Postat August 29, 2022 La 22.08.2022 la 17:03, sonofthesun a spus: Ispititoare poze! Mulțumesc frumos!😘😘 1 Link spre comentariu
Roxy_deva Reputație: 179 Postat August 29, 2022 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Partajează Postat August 29, 2022 Sunt disponibila de la 10:30 cel tarziu 11 pana la 7 sau 8 seara 🥰 La deplasari ma puteti contacta ori cand🥰😘 Finalizarea 150 sau 250 ora fac tot inafara de anal sau normal neprotejat astea 2 nu fac La deplasare 400 ora 💋💋 Va pup si va astept cu drag ca sa ne simtim bine impreuna🥰🥰🥰 2 Link spre comentariu
Raul12extral Reputație: 1 Postat Septembrie 1, 2022 Partajează Postat Septembrie 1, 2022 Foarte draguta fata si la telefon si in realitate eu o recomand depinde acum de gusturi On foarte placut A venit ea pe mine sa Miscat bine mia placut cum se onduleaza corpul ei pt mine perfect! Te pup draga 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2022 Partajează Postat Septembrie 1, 2022 Am vizitat-o pe.roxy marți pe la prânz e o fata corecta ce plătești aia primești se implica și încearcă sa te facă sa re simți bine... din partea mea e de recomandat 😁 Link spre comentariu
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Septembrie 6, 2022 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Partajează Postat Septembrie 6, 2022 La 01.09.2022 la 23:21, dutton a spus: Am vizitat-o pe.roxy marți pe la prânz e o fata corecta ce plătești aia primești se implica și încearcă sa te facă sa re simți bine... din partea mea e de recomandat 😁 Link spre comentariu
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Septembrie 6, 2022 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Partajează Postat Septembrie 6, 2022 Chiar acum, Roxy_deva a spus: Multumesc pt recenzie 😚😚 1 Link spre comentariu
ViPSeXmAcHin Reputație: 66 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 7, 2022 La 29.08.2022 la 14:39, Roxy_deva a spus: Sunt disponibila de la 10:30 cel tarziu 11 pana la 7 sau 8 seara 🥰 La deplasari ma puteti contacta ori cand🥰😘 Finalizarea 150 sau 250 ora fac tot inafara de anal sau normal neprotejat astea 2 nu fac La deplasare 400 ora 💋💋 Va pup si va astept cu drag ca sa ne simtim bine impreuna🥰🥰🥰 Nu mai folosești whatsupp draga? Cum putem lua legătura? 1 Link spre comentariu
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Partajează Postat Septembrie 7, 2022 1 oră în urmă, ViPSeXmAcHin a spus: Nu mai folosești whatsupp draga? Cum putem lua legătura? Ba da acum fac😘😚 1 Link spre comentariu
ViPSeXmAcHin Reputație: 66 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 7, 2022 Acum 5 minute, Roxy_deva a spus: Ba da acum fac😘😚 Ți-am trimis și mesaj ..îmi poți răspunde și acolo 😘 1 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9882 Postat Septembrie 9, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 9, 2022 Aseară a fost Roxana 🤗 Cea care mi-a scos banana S-a uitat frumos la ea Si-ncepu a o gusta Am gustat politicos Și eu fructul ei zemos După ce ne-am excitat Altcineva limbi mi-a dat 😹 Practic am făcut threesome Doar ca unul n-a fost om A fost foarte implicat Și de jos a comentat 🤣 Mai precis m-a cam latrat Cred ca era supărat Ca foarte rău m-a certat O fi vrut cu noi în pat 🙀 Ne-am iubit în fel și chip Mi-a fost dor s-o țin un pic Înfiptă în pana mea Și sa ma iubesc cu ea 🥰 Este foarte delicata Fata asta minunata Și face cu pasiune Ca în filmele nebune🙊 Am avut mult de facut Cred ca și ei i-a placut Ca pe când am terminat Nu se dădea jos din pat 🤗 Mai multe nu vreau sa spun Ca oricum par cam nebun Sper doar sa o prind mai des Ca mai am să-i scriu un vers 😘 Nu am mai făcut de mult threesome 🙀 Exista vârstă legala la căței? 😹 Asta singur nu îndeplinea condițiile legale 🙀 Înca e la vârsta la care roade tot 🤣 Dar nu s-a implicat... Câteva limbi la preludiu pe la picioare și în rest a comentat de la marginea patului 😹 Note: Locatia - nu reusesc sa o combin sa se mute la un ap modern 🤨 Tinuta - nu notez ca nu am ce 😅 GFE + PSE = LSE (Love Sex Experience) 🥰 Cadoul - o cutiuta de rahat autentic turcesc 😂 Revin - Da, vad ca i-a fost si ei dor de mine 🤗 Pup Roxy 😘 1 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9882 Postat Septembrie 10, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Autor Membru Premium Partajează Postat Septembrie 10, 2022 De la Roxy pt voi: https://ibb.co/pvwBfYk https://ibb.co/5MHXDdL https://ibb.co/X5FGJKj 1 Link spre comentariu
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Septembrie 10, 2022 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Partajează Postat Septembrie 10, 2022 La 09.09.2022 la 11:11, x the impaler a spus: Aseară a fost Roxana 🤗 Cea care mi-a scos banana S-a uitat frumos la ea Si-ncepu a o gusta Am gustat politicos Și eu fructul ei zemos După ce ne-am excitat Altcineva limbi mi-a dat 😹 Practic am făcut threesome Doar ca unul n-a fost om A fost foarte implicat Și de jos a comentat 🤣 Mai precis m-a cam latrat Cred ca era supărat Ca foarte rău m-a certat O fi vrut cu noi în pat 🙀 Ne-am iubit în fel și chip Mi-a fost dor s-o țin un pic Înfiptă în pana mea Și sa ma iubesc cu ea 🥰 Este foarte delicata Fata asta minunata Și face cu pasiune Ca în filmele nebune🙊 Am avut mult de facut Cred ca și ei i-a placut Ca pe când am terminat Nu se dădea jos din pat 🤗 Mai multe nu vreau sa spun Ca oricum par cam nebun Sper doar sa o prind mai des Ca mai am să-i scriu un vers 😘 Nu am mai făcut de mult threesome 🙀 Exista vârstă legala la căței? 😹 Asta singur nu îndeplinea condițiile legale 🙀 Înca e la vârsta la care roade tot 🤣 Dar nu s-a implicat... Câteva limbi la preludiu pe la picioare și în rest a comentat de la marginea patului 😹 Note: Locatia - nu reusesc sa o combin sa se mute la un ap modern 🤨 Tinuta - nu notez ca nu am ce 😅 GFE + PSE = LSE (Love Sex Experience) 🥰 Cadoul - o cutiuta de rahat autentic turcesc 😂 Revin - Da, vad ca i-a fost si ei dor de mine 🤗 Pup Roxy 😘 Si eu te pup dulke e dragut si amuzant aventura pe care am avuto🥰😘❤❤❤ 2 Link spre comentariu
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Septembrie 12, 2022 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Sunt racita ne vedem cand imi revin va pup 1 Link spre comentariu
Roxy_deva Reputație: 179 Postat Septembrie 13, 2022 Oras:Oradea bihor Oras:Oradea bihor Partajează Postat Septembrie 13, 2022 Revin maine o sa incep sa lucrez din nou va pup si va astept cu drag pupicii🤗🤩😘😘 Link spre comentariu
ViPSeXmAcHin Reputație: 66 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Bună ziua tuturor! Mă gândeam să fac o minirecenzie la Roxy.Zilele astea am reușit să o revizitez.Nu neam mai văzut de o vreme buna și am avut chef de ceva tânără și veselă .Am avut parte de același comportament prietenos ,călduros și iar am plecat foarte mulțumit .De data asta sta la un apartament mai mare și mai ok,doar că are un cățel car te terorizeaza pe tot parcursul întâlnirii 😂😂😂😂😂 Trecem la note că asta-i frumos Locație - de data asta primește 9(apartament mai mare și mai dotat decât la ultima mea vizită la ea) Aspect fizic- pentru mine 8,5(gusturile nu se discuta ) On- 9 .face un oral foarte plăcut ,cu multa saliva,lins coițe și cu de toate Np- 9.sta bine in orice poziție și îți permite să dai cum vrei .parca ii place și ei Atitudine -9,5.foarte prietenoasa ,vorbăreață ,îți oferă și unlic de gfe (cu fk inclus) Dtd-55-60 minute ,Nu te grăbește nici o secunda Amenda -250 de lei De revenit -un mare DA De recomandat -DA Îți mulțumesc draga Roxy pentru clipele frumoase ,ești o persoană care merita tot respectul nostru .te pup dulce Iar voua dragi colegi vă doresc spor la futut 2 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum