conan420 Reputație: 2 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 I-am văzut anunțul Giuliei și cum am prins o portiță de timp am zis să dau un telefon. Îmi răspunde o voce plăcută care spune că mă așteaptă. Apartamentul este la summerland, destul de accesibil pentru mine cel puțin. Giulia mă aștepta frumos în niște haine de casă care au dispărut foarte repede după ce am stat la o țigară și la o vorbă. Am început cu un oral neprotejat foarte plăcut, domnișoara știe ce face chiar dacă la deep mai are nevoie de puțin antrenament. Am trecut apoi direct în capră unde numai priveliștea face toți banii. Se mișcă bine, dă contre frumoase și ai o carne tare de care poți să apuci. Am mai schimbat câteva poziții, lot, misionar și într-o parte după care am finalizat pe sânii ei frumoși. Per total mie mi-a plăcut Giulia. Nu este fitoasa și pare să coopereze dacă știi cum s-o iei. De revenit : da Aspect 9 On 9 Np 10 Gfe 9 Cadou 300h dar face și 150 fin 1
benzema09 Reputație: 4086 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Ianuarie 21, 2021 Pune și anunțul ei, să vadă și ochiu nostru.
mihaiht Reputație: 400 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Earth Oras:Earth Postat Ianuarie 21, 2021 Mai are topic. Monique sau cam asa ceva.
mihaiht Reputație: 400 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Earth Oras:Earth Postat Ianuarie 21, 2021 AICI ERA 250 ORA.
Postări Recomandate