el cid Reputație: -486 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:world Oras:world Postat Decembrie 1, 2013 Actorul american Paul Walker celebru pentru rolurile din seria de filme de actiune: Fast and Furious a murit sambata intr-un accident de masina in apropiere de Los Angeles!el era pasager in masina unui prieten si amandoi si-au pierdut viata , masina lovindu-se de un copac si a luat foc! Paul Walker avea 40 de ani! Rip Paul Walker !
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 1, 2013 Tanar...... Dumnezeu sa-l odiheasca in pace!
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 1, 2013 Tanar...... Dumnezeu sa-l odiheasca in pace!am vazut la stiri acum deschidem topic si DECESE?
Sexything Reputație: 11039 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Decembrie 1, 2013 Unul dintre actorii mei favoriti.Putem trage o invatatura din astfel de evenimente,respectiv viata e al dracului de scurta si,din anumite motive,o scurtam si noi insine. De aceea trebuie sa profitam de toate ocaziile care ni se ofera. 4
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 1, 2013 Unul dintre actorii mei favoriti.Putem trage o invatatura din astfel de evenimente,respectiv viata e al dracului de scurta si,din anumite motive,o scurtam si noi insine. De aceea trebuie sa profitam de toate ocaziile care ni se ofera.Dumnezeu s-al odihneasca asta pt ca a fost actorul tau favorit....aminos
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 1, 2013 Dumnezeu s-al odihneasca asta pt ca a fost actorul tau favorit....aminos asa este era si actorul meu preferat,s-al odihneasca dumnezeu in pace.pacat ca era tanar inca.
dorel_cj Reputație: 252 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 1, 2013 Si mie mi-a zis cineva azi dimineata, nu imi venea sa cred... ceasul rau
Administrator pisicuts Reputație: 114613 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 1, 2013 RIP
laura popescu Reputație: 3807 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2013 My only favorite...R.i.p...
boieru Reputație: -378 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 1, 2013 mdaaaa, marinimosi si cu pareri de rau mai sunteti...
geone Reputație: -476 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Abc Oras:Abc Postat Decembrie 1, 2013 Mare pacat, sunt curios daca o sa continue seria ... era anuntat nr. 7, cred ca au terminat filmarile. Prea tanar a murit ... 1 5
love_me Reputație: 196 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 1, 2013 Dupa Vin Diesel el era my favorit!!!ironia sortii a facut sa moara intr.un accident de masina...
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Decembrie 1, 2013 RIP Paul Walker
patrick82 Reputație: 1773 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2013 Plecase de la o actiune caritabila... mmmh. 1
pictorul Reputație: 1113 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:On-line Oras:On-line Postat Decembrie 2, 2013 Dumnezeu sa il ierte ! 1
cm punk Reputație: 62 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:In the middle of nowhere... Oras:In the middle of nowhere... Postat Decembrie 2, 2013 Mare pacat pt un actor tanar si talentat... RIP Paul Walker !
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2013 1
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 3, 2013 DETALII ULUITOARE! S-a AFLAT CAUZA MORŢII LUI PAUL WALKER! Iată de ce A AJUNS CU MAŞINA ÎN STÂLPMai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/paul-walker-cauza-mortii-de-ce-a-ajuns-cu-masina-in-stalp-473722.html#ixzz2mP0P056X http://www.libertatea.ro/detalii/articol/paul-walker-cauza-mortii-de-ce-a-ajuns-cu-masina-in-stalp-473722.html 3
azi nu Reputație: 1103 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 3, 2013 R.I.P to the driver that died with Paul Walker that no one cares about because he wasn't famous. 1
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 26, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 26, 2014 Cauza oficială a morţii actorului Paul Walker Accidentul în care actorul Paul Walker şi prietenul său, Roger Rodas, au murit pe 30 noiembrie, a fost provocat de viteza excesivă, şi nu de probleme tehnice, potrivit poliţiei din Los Angeles.http://www.evz.ro/typo3temp/pics/paul_walker_2_66e204b9d9.jpgAceasta este concluzia anchetatorilor după o anchetă care a durat aproape patru luni. Potrivit şefului Departamentului de poliţie din Los Angeles, automobilul roşu, marca Porsche GT Carrera, condus de prietenul lui Paul Walker, fostul pilot de curse Roger Rodas, rula cu o viteză cuprinsă între 129 şi 150 de kilometri pe oră, înainte ca Rodas să piardă controlul asupra volanului şi să se izbească de un stâlp şi de un copac, în Santa Clarita, California. "Investigatorii au stabilit că accidentul fatal, produs în urma coliziunii, a fost cauzat de viteza inadecvată la condiţiile de drum", a declarat într-un comunicat Mike Parker. Paul Walker şi Roger Rodas au murit pe 30 noiembrie, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. EVZ.ro 3
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 27, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Martie 27, 2014 My only favorite...R.i.p... Laurica mama, de 1 decembrie aveai telefonul pe silent si airplane mode? Erai cumva cu distinsul nostru coleg Bambucea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum