Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 Va astept intr-un cadru intim curat fix acasa la mine ,va ofer un masaj de relaxare profesional,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin tehnicile masajului erotic (nu folosesc mana si gata s-a terminat masajul😂😂😂)ma repet de fiecare data ora la mine este ora nu mai putin ..Pretul pentru serviciile mele este 250ron de la 11:00-18:00 si 300 ron de la 18:00 pana tarziu in noapte!Sunt o prezenta placuta ,respectuasa si cu mult bun simt !La mine gasiti tot timpul curatenie,lenjerii schimbate ,prosoape curate parfumate sunt foarte atenta la aceste aspecte privind curetenia!!Va astept sa ma vizitati si sa ne cunoastem cei care nu ati facut-o pana acum.Valabil doar pentru domnii ok!!!!!Pupi❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️whatsapp me 0769401506 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 pupi Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 Disponibila whatsapp me 0769401506 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 Disponibila whatsapp me 0769401506 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 Domnilor dragu’ va astept la mine acasa sa ne simtim bine impreuna ,va ofer un masaj de relaxare profesional,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin tainele masajului erotic pretul este de 250 ron de la 11:00 pana la 18:00,iar de la 18:00 pana tarziu in noapte de 300 ron ,sunt o tipa senzuala,ceea ce fac o fac cu multa pasiune si multa rabdare ,ma dedic foarte mult timpului vostru ca totul sa decurga asa cum va asteptati sau sa depasesc cu mult asteptarile voastre!Masajul meu nu este deloc o laba uleioasa si o frectie facuta pe repede inainte !!!😅Vizitandu-ma pe mine veti cunoaste cu adevarat masajul bun meritat si pe mine o prezenta placuta cu mult bun simt si destul de sociabila!!!Imi place sa-mi selectez clientela,ador domnii de calitate cu care pot si discuta chestii interesante de ce nu?🤗Vizita la mine este identica cu vizita unei prietene care e nerabdatoare sa va revada!!!❤️❤️❤️🥰🥰🥰La mine gasiti totul bine igienizat,prosoape curate,parfumate ,bineinteles sunteti serviti cu ce doriti voi ,ca asa este frumos ,sunt o gazda buna !!!va pup si va astept !!Valabil doar pentru domnii de calitate!!!!!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Domnilor dragu’ va astept la mine acasa sa ne simtim bine impreuna ,va ofer un masaj de relaxare profesional,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin tainele masajului erotic pretul este de 250 ron de la 11:00 pana la 18:00,iar de la 18:00 pana tarziu in noapte de 300 ron ,sunt o tipa senzuala,ceea ce fac o fac cu multa pasiune si multa rabdare ,ma dedic foarte mult timpului vostru ca totul sa decurga asa cum va asteptati sau sa depasesc cu mult asteptarile voastre!Masajul meu nu este deloc o laba uleioasa si o frectie facuta pe repede inainte !!!😅Vizitandu-ma pe mine veti cunoaste cu adevarat masajul bun meritat si pe mine o prezenta placuta cu mult bun simt si destul de sociabila!!!Imi place sa-mi selectez clientela,ador domnii de calitate cu care pot si discuta chestii interesante de ce nu?🤗Vizita la mine este identica cu vizita unei prietene care e nerabdatoare sa va revada!!!❤️❤️❤️🥰🥰🥰La mine gasiti totul bine igienizat,prosoape curate,parfumate ,bineinteles sunteti serviti cu ce doriti voi ,ca asa este frumos ,sunt o gazda buna !!!va pup si va astept !!Valabil doar pentru domnii de calitate!!!!!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Disponibila whatsapp me 0769401506 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Dispo whatsapp me 0769401506 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Partajează Postat Martie 3, 2021 Domnilor dragu’ va astept la mine acasa sa ne simtim bine impreuna ,va ofer un masaj de relaxare profesional,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin tainele masajului erotic pretul este de 250 ron de la 11:00 pana la 18:00,iar de la 18:00 pana tarziu in noapte de 300 ron ,sunt o tipa senzuala,ceea ce fac o fac cu multa pasiune si multa rabdare ,ma dedic foarte mult timpului vostru ca totul sa decurga asa cum va asteptati sau sa depasesc cu mult asteptarile voastre!Masajul meu nu este deloc o laba uleioasa si o frectie facuta pe repede inainte !!!😅Vizitandu-ma pe mine veti cunoaste cu adevarat masajul bun meritat si pe mine o prezenta placuta cu mult bun simt si destul de sociabila!!!Imi place sa-mi selectez clientela,ador domnii de calitate cu care pot si discuta chestii interesante de ce nu?🤗Vizita la mine este identica cu vizita unei prietene care e nerabdatoare sa va revada!!!❤️❤️❤️🥰🥰🥰La mine gasiti totul bine igienizat,prosoape curate,parfumate ,bineinteles sunteti serviti cu ce doriti voi ,ca asa este frumos ,sunt o gazda buna !!!va pup si va astept !!Valabil doar pentru domnii de calitate!!!!!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Domnilor dragu’ va astept la mine acasa sa ne simtim bine impreuna ,va ofer un masaj de relaxare profesional,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin tainele masajului erotic pretul este de 250 ron de la 11:00 pana la 18:00,iar de la 18:00 pana tarziu in noapte de 300 ron ,sunt o tipa senzuala,ceea ce fac o fac cu multa pasiune si multa rabdare ,ma dedic foarte mult timpului vostru ca totul sa decurga asa cum va asteptati sau sa depasesc cu mult asteptarile voastre!Masajul meu nu este deloc o laba uleioasa si o frectie facuta pe repede inainte !!!😅Vizitandu-ma pe mine veti cunoaste cu adevarat masajul bun meritat si pe mine o prezenta placuta cu mult bun simt si destul de sociabila!!!Imi place sa-mi selectez clientela,ador domnii de calitate cu care pot si discuta chestii interesante de ce nu?🤗Vizita la mine este identica cu vizita unei prietene care e nerabdatoare sa va revada!!!❤️❤️❤️🥰🥰🥰La mine gasiti totul bine igienizat,prosoape curate,parfumate ,bineinteles sunteti serviti cu ce doriti voi ,ca asa este frumos ,sunt o gazda buna !!!va pup si va astept !!Valabil doar pentru domnii de calitate!!!!!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Domnilor dragu’ va astept la mine acasa sa ne simtim bine impreuna ,va ofer un masaj de relaxare profesional,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin tainele masajului erotic pretul este de 250 ron de la 11:00 pana la 18:00,iar de la 18:00 pana tarziu in noapte de 300 ron ,sunt o tipa senzuala,ceea ce fac o fac cu multa pasiune si multa rabdare ,ma dedic foarte mult timpului vostru ca totul sa decurga asa cum va asteptati sau sa depasesc cu mult asteptarile voastre!Masajul meu nu este deloc o laba uleioasa si o frectie facuta pe repede inainte !!!😅Vizitandu-ma pe mine veti cunoaste cu adevarat masajul bun meritat si pe mine o prezenta placuta cu mult bun simt si destul de sociabila!!!Imi place sa-mi selectez clientela,ador domnii de calitate cu care pot si discuta chestii interesante de ce nu?🤗Vizita la mine este identica cu vizita unei prietene care e nerabdatoare sa va revada!!!❤️❤️❤️🥰🥰🥰La mine gasiti totul bine igienizat,prosoape curate,parfumate ,bineinteles sunteti serviti cu ce doriti voi ,ca asa este frumos ,sunt o gazda buna !!!va pup si va astept !!Valabil doar pentru domnii de calitate!!!!!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Disponibila whatsapp me 0769401506 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Disponibila whatsapp me 0769401506 Link spre comentariu
Vizitator bigbro Reputație: 0 Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 La cum arăți... e greu sa vin la tine doar pentru un masaj erotic...😈 Link spre comentariu
Derscariu80 Reputație: -20 Postat Martie 5, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Martie 5, 2021 On 2/18/2021 at 4:41 AM, ionut2029 said: La cum arati schimba serviul fata mea as plati bani grei sa ti rup muianu:)) ...nu mai vine nimeni la masaj in anul 2021 ...acum 5-6 ani da mai gaseai un jidan in vacanta prin capitala care vroia un masaj....toata lumea vrea futai fata mea... Corect, Doar proștii dau 250 lei sa le faca asta o laba tristă Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Martie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2021 Arati fff bine eclipsezi multe coconete de pe aici..păcat ca nu se poate companie intimă..poate te mai gândesti 1 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Acum 23 ore, bigbro a spus: La cum arăți... e greu sa vin la tine doar pentru un masaj erotic...😈 Ofer ceva calitativ ,vizita la mine te va convinge sa revii cu siguranta! Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Acum 11 ore, Derscariu80 a spus: Corect, Doar proștii dau 250 lei sa le faca asta o laba tristă Masajul erotic e o arta nu este o “laba trista”ai fost sa vezi despre ce e vorba ,ce ofer eu ?In primul rand este masaj se relaxare de care oricine are nevoie cand si cand ,apoi body masaj si masaj erotic cu happy end dar nu cum spui tu “laba “sunt anumite tehnici ..cu fesele cu sanii etc nu prea folosesc eu mana ,masajul este facut cu rabdare si dedicare,dar da nu este pentru oricine doar pentru cei ce stiu sa aprecieze calitatea,sincer nici eu n as vrea pe cineva ca u in selectia mea de clienti!!!te pup seara frumy 🤗 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Acum 8 ore, alexandru gabriel a spus: Arati fff bine eclipsezi multe coconete de pe aici..păcat ca nu se poate companie intimă..poate te mai gândesti Incearca masajul meu si nu vei fii dezamagit😉 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Domnilor dragu’ va astept la mine acasa sa ne simtim bine impreuna ,va ofer un masaj de relaxare profesional,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin tainele masajului erotic pretul este de 250 ron de la 11:00 pana la 18:00,iar de la 18:00 pana tarziu in noapte de 300 ron ,sunt o tipa senzuala,ceea ce fac o fac cu multa pasiune si multa rabdare ,ma dedic foarte mult timpului vostru ca totul sa decurga asa cum va asteptati sau sa depasesc cu mult asteptarile voastre!Masajul meu nu este deloc o laba uleioasa si o frectie facuta pe repede inainte !!!😅Vizitandu-ma pe mine veti cunoaste cu adevarat masajul bun meritat si pe mine o prezenta placuta cu mult bun simt si destul de sociabila!!!Imi place sa-mi selectez clientela,ador domnii de calitate cu care pot si discuta chestii interesante de ce nu?🤗Vizita la mine este identica cu vizita unei prietene care e nerabdatoare sa va revada!!!❤️❤️❤️🥰🥰🥰La mine gasiti totul bine igienizat,prosoape curate,parfumate ,bineinteles sunteti serviti cu ce doriti voi ,ca asa este frumos ,sunt o gazda buna !!!va pup si va astept !!Valabil doar pentru domnii de calitate!!!!!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 5, 2021 Partajează Postat Martie 5, 2021 Disponibila whatsapp me 0769401506 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 6, 2021 Partajează Postat Martie 6, 2021 Domnilor dragu’ va astept la mine acasa sa ne simtim bine impreuna ,va ofer un masaj de relaxare profesional,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin tainele masajului erotic pretul este de 250 ron de la 11:00 pana la 18:00,iar de la 18:00 pana tarziu in noapte de 300 ron ,sunt o tipa senzuala,ceea ce fac o fac cu multa pasiune si multa rabdare ,ma dedic foarte mult timpului vostru ca totul sa decurga asa cum va asteptati sau sa depasesc cu mult asteptarile voastre!Masajul meu nu este deloc o laba uleioasa si o frectie facuta pe repede inainte !!!😅Vizitandu-ma pe mine veti cunoaste cu adevarat masajul bun meritat si pe mine o prezenta placuta cu mult bun simt si destul de sociabila!!!Imi place sa-mi selectez clientela,ador domnii de calitate cu care pot si discuta chestii interesante de ce nu?🤗Vizita la mine este identica cu vizita unei prietene care e nerabdatoare sa va revada!!!❤️❤️❤️🥰🥰🥰La mine gasiti totul bine igienizat,prosoape curate,parfumate ,bineinteles sunteti serviti cu ce doriti voi ,ca asa este frumos ,sunt o gazda buna !!!va pup si va astept !!Valabil doar pentru domnii de calitate!!!!!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 6, 2021 Partajează Postat Martie 6, 2021 Domnilor dragu’ va astept la mine acasa sa ne simtim bine impreuna ,va ofer un masaj de relaxare profesional,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin tainele masajului erotic pretul este de 250 ron de la 11:00 pana la 18:00,iar de la 18:00 pana tarziu in noapte de 300 ron ,sunt o tipa senzuala,ceea ce fac o fac cu multa pasiune si multa rabdare ,ma dedic foarte mult timpului vostru ca totul sa decurga asa cum va asteptati sau sa depasesc cu mult asteptarile voastre!Masajul meu nu este deloc o laba uleioasa si o frectie facuta pe repede inainte !!!😅Vizitandu-ma pe mine veti cunoaste cu adevarat masajul bun meritat si pe mine o prezenta placuta cu mult bun simt si destul de sociabila!!!Imi place sa-mi selectez clientela,ador domnii de calitate cu care pot si discuta chestii interesante de ce nu?🤗Vizita la mine este identica cu vizita unei prietene care e nerabdatoare sa va revada!!!❤️❤️❤️🥰🥰🥰La mine gasiti totul bine igienizat,prosoape curate,parfumate ,bineinteles sunteti serviti cu ce doriti voi ,ca asa este frumos ,sunt o gazda buna !!!va pup si va astept !!Valabil doar pentru domnii de calitate!!!!!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Postări Recomandate