Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 My gentlemen sunt disponibila va astept la mine acasa sa ne relaxam impreuna ,ofer masaj de relaxare profi ,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin arta masajului pretul pentru o ora este 300 ron dupa ora 18:00 iar de la 10:00 pana la 18:00 250 ron ora ..Valabil doar pentrudomniidragu’!whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 My gentlemen sunt disponibila va astept la mine acasa sa ne relaxam impreuna ,ofer masaj de relaxare profi ,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin arta masajului pretul pentru o ora este 300 ron dupa ora 18:00 iar de la 10:00 pana la 18:00 250 ron ora ..Valabil doar pentrudomniidragu’!whatsapp me 0769401506
owic Reputație: 811 Postat Februarie 7, 2021 Oras:outcall Oras:outcall Postat Februarie 7, 2021 Acum 14 ore, Derscariu80 a spus: După finalizare orală scuipe sau înghiți? pai tu ca si client si inghiti si scuipi......inghiti in sec si scuipi de enervare ca ai dat asha bani pt o labutza... 1
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2021 Postat Februarie 8, 2021 My gentlemen sunt disponibila va astept la mine acasa sa ne relaxam impreuna ,ofer masaj de relaxare profi ,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin arta masajului pretul pentru o ora este 300 ron dupa ora 18:00 iar de la 10:00 pana la 18:00 250 ron ora ..Valabil doar pentrudomniidragu’!whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2021 Postat Februarie 8, 2021 My gentlemen sunt disponibila va astept la mine acasa sa ne relaxam impreuna ,ofer masaj de relaxare profi ,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin arta masajului pretul pentru o ora este 300 ron dupa ora 18:00 iar de la 10:00 pana la 18:00 250 ron ora ..Valabil doarpentrudomniidragu’!whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2021 Postat Februarie 8, 2021 My gentlemen sunt disponibila va astept la mine acasa sa ne relaxam impreuna ,ofer masaj de relaxare profi ,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin arta masajului pretul pentru o ora este 300 ron dupa ora 18:00 iar de la 10:00 pana la 18:00 250 ron ora ..Valabil doar pentrudomniidragu’!whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2021 Postat Februarie 9, 2021 acasa sa ne relaxam impreuna ,ofer masaj de relaxare profi ,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin arta masajului pretul pentru o ora este 300 ron dupa ora 18:00 iar de la 10:00 pana la 18:00 250 ron ora ..Valabil doarpentrudomniidragu’!whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2021 Postat Februarie 9, 2021 My gentlemen sunt disponibila va astept la mine acasa sa ne relaxam impreuna ,ofer masaj de relaxare profi ,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin arta masajului pretul pentru o ora este 300 ron dupa ora 18:00 iar de la 10:00 pana la 18:00 250 ron ora ..Valabil doarpentrudomniidragu’!whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2021 Postat Februarie 9, 2021 Disponibila acum whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2021 Postat Februarie 9, 2021 My gentlemen sunt disponibila va astept la mine acasa sa ne relaxam impreuna ,ofer masaj de relaxare profi ,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin arta masajului pretul pentru o ora este 300 ron dupa ora 18:00 iar de la 10:00 pana la 18:00 250 ron ora ..Valabil doarpentrudomniidragu’!whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Postat Februarie 10, 2021 My gentlemen sunt disponibila va astept la mine acasa sa ne relaxam impreuna ,ofer masaj de relaxare profi ,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin arta masajului pretul pentru o ora este 300 ron dupa ora 18:00 iar de la 10:00 pana la 18:00 250 ron ora ..Valabil doarpentrudomniidragu’!whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Postat Februarie 10, 2021 My gentlemen sunt disponibila va astept la mine acasa sa ne relaxam impreuna ,ofer masaj de relaxare profi ,body masaj si masaj erotic cu finalizare prin arta masajului pretul pentru o ora este 300 ron dupa ora 18:00 iar de la 10:00 pana la 18:00 250 ron ora ..Valabil doar pentrudomniidragu’!whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Postat Februarie 10, 2021 Disponibila whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2021 Postat Februarie 10, 2021 My gentlemen va astept si maine de la ora 11:00 pana tarziu cu programari ,pretul pentru o sedinta pana in ora 18:00 este de 250 ron asa cum v-am obisnuit ,iar dupa 18:00 300 ron ,va astept in compania mea sa petrecem momente frumoase ,sa ne cunoastem mai bine,unii ma stiti sunt o fire foarte sociabila si cu mult bun simt ,la mine poti considera ca mergi sa-ti vizitezi o amica !Va respect timpul vostru la mine ora este ora nu mai putin ,masajul este facut cu profesionalism cel de relaxare,iar cel erotic destul de pasional folosind anumite parti ale corpului sani,fese etc..Multumirea mea este atunci cand fiecare dintre voi pleaca de la mine relaxat,scopul meu nu este sa-mi iau banii si atat ,scopul meu este ca omul sa se simta bine si sa revina si ma bucura cand vad asta tot timpul!La mine gasiti prosoape curate,totul bine igienizat,sunteti serviti cu ce doriti voi ca asa e frumos sa fi gazda buna🤗🤗🤗(pentru cei ce nu au fost la mine)Seara frumoasa va doresc si va astept cu drag !pupi❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰😘😘😘
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2021 Postat Februarie 11, 2021 My gentlemen va astept si maine de la ora 11:00 pana tarziu cu programari ,pretul pentru o sedinta pana in ora 18:00 este de 250 ron asa cum v-am obisnuit ,iar dupa 18:00 300 ron ,va astept in compania mea sa petrecem momente frumoase ,sa ne cunoastem mai bine,unii ma stiti sunt o fire foarte sociabila si cu mult bun simt ,la mine poti considera ca mergi sa-ti vizitezi o amica !Va respect timpul vostru la mine ora este ora nu mai putin ,masajul este facut cu profesionalism cel de relaxare,iar cel erotic destul de pasional folosind anumite parti ale corpului sani,fese etc..Multumirea mea este atunci cand fiecare dintre voi pleaca de la mine relaxat,scopul meu nu este sa-mi iau banii si atat ,scopul meu este ca omul sa se simta bine si sa revina si ma bucura cand vad asta tot timpul!La mine gasiti prosoape curate,totul bine igienizat,sunteti serviti cu ce doriti voi ca asa e frumos sa fi gazda buna🤗🤗🤗(pentru cei ce nu au fost la mine)Seara frumoasa va doresc si va astept cu drag !pupi❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰😘😘😘
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2021 Postat Februarie 12, 2021 My gentlemen va astept si maine de la ora 11:00 pana tarziu cu programari ,pretul pentru o sedinta pana in ora 18:00 este de 250 ron asa cum v-am obisnuit ,iar dupa 18:00 300 ron ,va astept in compania mea sa petrecem momente frumoase ,sa ne cunoastem mai bine,unii ma stiti sunt o fire foarte sociabila si cu mult bun simt ,la mine poti considera ca mergi sa-ti vizitezi o amica !Va respect timpul vostru la mine ora este ora nu mai putin ,masajul este facut cu profesionalism cel de relaxare,iar cel erotic destul de pasional folosind anumite parti ale corpului sani,fese etc..Multumirea mea este atunci cand fiecare dintre voi pleaca de la mine relaxat,scopul meu nu este sa-mi iau banii si atat ,scopul meu este ca omul sa se simta bine si sa revina si ma bucura cand vad asta tot timpul!La mine gasiti prosoape curate,totul bine igienizat,sunteti serviti cu ce doriti voi ca asa e frumos sa fi gazda buna🤗🤗🤗(pentru cei ce nu au fost la mine)Seara frumoasa va doresc si va astept cu drag !pupi❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰😘😘😘
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2021 Postat Februarie 12, 2021 My gentlemen va astept si maine de la ora 11:00 pana tarziu cu programari ,pretul pentru o sedinta pana in ora 18:00 este de 250 ron asa cum v-am obisnuit ,iar dupa 18:00 300 ron ,va astept in compania mea sa petrecem momente frumoase ,sa ne cunoastem mai bine,unii ma stiti sunt o fire foarte sociabila si cu mult bun simt ,la mine poti considera ca mergi sa-ti vizitezi o amica !Va respect timpul vostru la mine ora este ora nu mai putin ,masajul este facut cu profesionalism cel de relaxare,iar cel erotic destul de pasional folosind anumite parti ale corpului sani,fese etc..Multumirea mea este atunci cand fiecare dintre voi pleaca de la mine relaxat,scopul meu nu este sa-mi iau banii si atat ,scopul meu este ca omul sa se simta bine si sa revina si ma bucura cand vad asta tot timpul!La mine gasiti prosoape curate,totul bine igienizat,sunteti serviti cu ce doriti voi ca asa e frumos sa fi gazda buna🤗🤗🤗(pentru cei ce nu au fost la mine)Seara frumoasa va doresc si va astept cu drag !pupi❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰😘😘😘
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Februarie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2021 Sex faci?
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 My gentlemen va astept si maine de la ora 11:00 pana tarziu cu programari ,pretul pentru o sedinta pana in ora 18:00 este de 250 ron asa cum v-am obisnuit ,iar dupa 18:00 300 ron ,va astept in compania mea sa petrecem momente frumoase ,sa ne cunoastem mai bine,unii ma stiti sunt o fire foarte sociabila si cu mult bun simt ,la mine poti considera ca mergi sa-ti vizitezi o amica !Va respect timpul vostru la mine ora este ora nu mai putin ,masajul este facut cu profesionalism cel de relaxare,iar cel erotic destul de pasional folosind anumite parti ale corpului sani,fese etc..Multumirea mea este atunci cand fiecare dintre voi pleaca de la mine relaxat,scopul meu nu este sa-mi iau banii si atat ,scopul meu este ca omul sa se simta bine si sa revina si ma bucura cand vad asta tot timpul!La mine gasiti prosoape curate,totul bine igienizat,sunteti serviti cu ce doriti voi ca asa e frumos sa fi gazda buna🤗🤗🤗(pentru cei ce nu au fost la mine)Seara frumoasa va doresc si va astept cu drag !pupi❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰😘😘😘
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2021 Postat Februarie 14, 2021 My gentlemen va astept si maine de la ora 11:00 pana tarziu cu programari ,pretul pentru o sedinta pana in ora 18:00 este de 250 ron asa cum v-am obisnuit ,iar dupa 18:00 300 ron ,va astept in compania mea sa petrecem momente frumoase ,sa ne cunoastem mai bine,unii ma stiti sunt o fire foarte sociabila si cu mult bun simt ,la mine poti considera ca mergi sa-ti vizitezi o amica !Va respect timpul vostru la mine ora este ora nu mai putin ,masajul este facut cu profesionalism cel de relaxare,iar cel erotic destul de pasional folosind anumite parti ale corpului sani,fese etc..Multumirea mea este atunci cand fiecare dintre voi pleaca de la mine relaxat,scopul meu nu este sa-mi iau banii si atat ,scopul meu este ca omul sa se simta bine si sa revina si ma bucura cand vad asta tot timpul!La mine gasiti prosoape curate,totul bine igienizat,sunteti serviti cu ce doriti voi ca asa e frumos sa fi gazda buna🤗🤗🤗(pentru cei ce nu au fost la mine)Seara frumoasa va doresc si va astept cu drag !pupi❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰😘😘😘
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2021 Postat Februarie 14, 2021 pupi va astept si astazi la relaxare❤️❤️❤️🤗🤗🤗
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2021 Postat Februarie 14, 2021 My gentlemen va astept si maine de la ora 11:00 pana tarziu cu programari ,pretul pentru o sedinta pana in ora 18:00 este de 250 ron asa cum v-am obisnuit ,iar dupa 18:00 300 ron ,va astept in compania mea sa petrecem momente frumoase ,sa ne cunoastem mai bine,unii ma stiti sunt o fire foarte sociabila si cu mult bun simt ,la mine poti considera ca mergi sa-ti vizitezi o amica !Va respect timpul vostru la mine ora este ora nu mai putin ,masajul este facut cu profesionalism cel de relaxare,iar cel erotic destul de pasional folosind anumite parti ale corpului sani,fese etc..Multumirea mea este atunci cand fiecare dintre voi pleaca de la mine relaxat,scopul meu nu este sa-mi iau banii si atat ,scopul meu este ca omul sa se simta bine si sa revina si ma bucura cand vad asta tot timpul!La mine gasiti prosoape curate,totul bine igienizat,sunteti serviti cu ce doriti voi ca asa e frumos sa fi gazda buna🤗🤗🤗(pentru cei ce nu au fost la mine)Seara frumoasa va doresc si va astept cu drag !pupi❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰😘😘😘
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2021 Postat Februarie 15, 2021 My gentlemen va astept si maine de la ora 11:00 pana tarziu cu programari ,pretul pentru o sedinta pana in ora 18:00 este de 250 ron asa cum v-am obisnuit ,iar dupa 18:00 300 ron ,va astept in compania mea sa petrecem momente frumoase ,sa ne cunoastem mai bine,unii ma stiti sunt o fire foarte sociabila si cu mult bun simt ,la mine poti considera ca mergi sa-ti vizitezi o amica !Va respect timpul vostru la mine ora este ora nu mai putin ,masajul este facut cu profesionalism cel de relaxare,iar cel erotic destul de pasional folosind anumite parti ale corpului sani,fese etc..Multumirea mea este atunci cand fiecare dintre voi pleaca de la mine relaxat,scopul meu nu este sa-mi iau banii si atat ,scopul meu este ca omul sa se simta bine si sa revina si ma bucura cand vad asta tot timpul!La mine gasiti prosoape curate,totul bine igienizat,sunteti serviti cu ce doriti voi ca asa e frumos sa fi gazda buna🤗🤗🤗(pentru cei ce nu au fost la mine)Seara frumoasa va doresc si va astept cu drag !pupi❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰😘😘😘
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2021 Postat Februarie 15, 2021 My gentlemen va astept si maine de la ora 11:00 pana tarziu cu programari ,pretul pentru o sedinta pana in ora 18:00 este de 250 ron asa cum v-am obisnuit ,iar dupa 18:00 300 ron ,va astept in compania mea sa petrecem momente frumoase ,sa ne cunoastem mai bine,unii ma stiti sunt o fire foarte sociabila si cu mult bun simt ,la mine poti considera ca mergi sa-ti vizitezi o amica !Va respect timpul vostru la mine ora este ora nu mai putin ,masajul este facut cu profesionalism cel de relaxare,iar cel erotic destul de pasional folosind anumite parti ale corpului sani,fese etc..Multumirea mea este atunci cand fiecare dintre voi pleaca de la mine relaxat,scopul meu nu este sa-mi iau banii si atat ,scopul meu este ca omul sa se simta bine si sa revina si ma bucura cand vad asta tot timpul!La mine gasiti prosoape curate,totul bine igienizat,sunteti serviti cu ce doriti voi ca asa e frumos sa fi gazda buna🤗🤗🤗(pentru cei ce nu au fost la mine)Seara frumoasa va doresc si va astept cu drag !pupi❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰😘
Postări Recomandate