Medeea27 Reputație: 9 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Ianuarie 24, 2021 Căutați un erotism absolut fierbinte, variat și incomparabil de un fel special - aproape fără limite? Atunci este timpul să veniți să mă vizitați, pentru că cu mine puteți trăi dorințele și fanteziile cele mai secrete, pentru că știu cum și ce vor bărbații să simtă și să experimenteze! Dacă încă nu v-am putut convinge pe deplin, cu siguranță va fi serviciul meu excepțional când mă veți vizita. Fă-ți visul să devină realitate și lasă-mă să te răsfăț fără limite...va pup 1
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2021 Postat Ianuarie 24, 2021 New....baby girl...Bianca New....Bianca....pozele imi apartin 100% Bianca...New...
redscorpio Reputație: 18 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:România Oras:România Postat Ianuarie 24, 2021 Am vizitat fata Locatia in Cetate,undeva in spatele cofetariei Corina Am ajuns la ea,dusat si apoi in dormitor. Este miniona;corp frumos si fundulet sexy Suge pula binisor dar ar putea sa fie mai atenta la vecini Am gustat si eu din piersicuta.Mica,curata ,epilata. A trecut in reverse LOT unde se misca binjsor. Am vrut si caprita .Asa am si terminar E stramta in pizda Se simte misto ON-7(daca se ocupa si de coite lua nota mai mare) NP-8 Merita vizitata Are si colega,o tinerica blonda Am futut-o si pe ea.Revin cu recenzie cand o sa am timp
redscorpio Reputație: 18 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:România Oras:România Postat Ianuarie 24, 2021 Acum 5 minute, redscorpio a spus: Am vizitat fata Locatia in Cetate,undeva in spatele cofetariei Corina Am ajuns la ea,dusat si apoi in dormitor. Este miniona;corp frumos si fundulet sexy Suge pula binisor dar ar putea sa fie mai atenta la vecini Am gustat si eu din piersicuta.Mica,curata ,epilata. A trecut in reverse LOT unde se misca binjsor. Am vrut si caprita .Asa am si terminar E stramta in pizda Se simte misto ON-7(daca se ocupa si de coite lua nota mai mare) NP-8 Merita vizitata Are si colega,o tinerica blonda Am futut-o si pe ea.Revin cu recenzie cand o sa am timp 150finalizare
illuminatinew Reputație: 45 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:china Oras:china Postat Ianuarie 24, 2021 Cu ceva timp in urma avand chef de ceva nou in materie de sex am sunat la aceasta fata Am discutat detaliile si am stabilit intalnirea Nu intru mult in detalii dar pot spune ca am plecat sarisfacut Am decartat 150 ronisori si m-am bucurat de compania ei Oralul bunicel Se poate imbunatati Normal in misionar.E buna Pozele din anunt sunt reale Note ON-8 NP-8 DE REVENIT PS-avea locatia in centru in Henri Coanda in soate la BCR 1
Medeea27 Reputație: 9 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Ianuarie 25, 2021 Acum 23 ore, fardugol a spus: New....baby girl...Bianca New....Bianca....pozele imi apartin 100% Bianca...New... Multumesc pentru atasarea link-urilor!!😘😘
Medeea27 Reputație: 9 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Ianuarie 25, 2021 Acum 23 ore, redscorpio a spus: Am vizitat fata Locatia in Cetate,undeva in spatele cofetariei Corina Am ajuns la ea,dusat si apoi in dormitor. Este miniona;corp frumos si fundulet sexy Suge pula binisor dar ar putea sa fie mai atenta la vecini Am gustat si eu din piersicuta.Mica,curata ,epilata. A trecut in reverse LOT unde se misca binjsor. Am vrut si caprita .Asa am si terminar E stramta in pizda Se simte misto ON-7(daca se ocupa si de coite lua nota mai mare) NP-8 Merita vizitata Are si colega,o tinerica blonda Am futut-o si pe ea.Revin cu recenzie cand o sa am timp Multumesc pentru recenzie si pentru vizita...te mai astept cu drag😘😘
Medeea27 Reputație: 9 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Ianuarie 25, 2021 La 24.01.2021 la 17:45, illuminatinew a spus: Cu ceva timp in urma avand chef de ceva nou in materie de sex am sunat la aceasta fata Am discutat detaliile si am stabilit intalnirea Nu intru mult in detalii dar pot spune ca am plecat sarisfacut Am decartat 150 ronisori si m-am bucurat de compania ei Oralul bunicel Se poate imbunatati Normal in misionar.E buna Pozele din anunt sunt reale Note ON-8 NP-8 DE REVENIT PS-avea locatia in centru in Henri Coanda in soate la BCR Buna...iti multumesc frumos pentru recenzie si ma bucur ca am fost pe placul tau...te mai astept..te pup..o seara frumoasa😘
hunterwhore Reputație: 5348 Postat Ianuarie 25, 2021 Postat Ianuarie 25, 2021 O lista de servicii???? preturi???? 3
Medeea27 Reputație: 9 Postat Ianuarie 26, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Ianuarie 26, 2021 Acum 18 ore, hunterwhore a spus: O lista de servicii???? preturi???? 150 finalizarea 300 ora OP/ON in functie de igiena NP 69,diverse pozitii,finalizare corporala Deschisa la mici fantezii care se pot discuta la locatie Nu fac anal . Va astept cu drag
Medeea27 Reputație: 9 Postat Ianuarie 26, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Ianuarie 26, 2021 Acum 47 minute, Medeea27 a spus: 150 finalizarea 300 ora OP/ON in functie de igiena NP 69,diverse pozitii,finalizare corporala Deschisa la mici fantezii care se pot discuta la locatie Nu fac anal . Va astept cu drag
Medeea27 Reputație: 9 Postat Ianuarie 26, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Ianuarie 26, 2021 Buna tuturor...ma poate ajuta un moderator cu publicarea pozelor....multumesc
Medeea27 Reputație: 9 Postat Ianuarie 26, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Ianuarie 26, 2021 Acum 3 ore, Medeea27 a spus: 100/OP finalizare 300 ora 150/ON in functie de igiena NP 69,diverse pozitii,finalizare corporala Deschisa la mici fantezii care se pot discuta la locatie Nu fac anal . Va astept cu drag
Medeea27 Reputație: 9 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 15 ore, Medeea27 a spus: Buna dimineata dragii mei!! Astept cu drag sa ma vizitati și să vă fac ziua mai interesanta....program 10:21! Vă pup si astept sa mă contactati!!0736194049
rechinii77 Reputație: 50956 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 27, 2021 3
rechinii77 Reputație: 50956 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 27, 2021 Te pwp Bianca😘esti hot hot hot❤💋 2
Medeea27 Reputație: 9 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Ianuarie 27, 2021 Multumesc frumos...te pup cu drag!😘😘 1
rechinii77 Reputație: 50956 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 28, 2021
liondor1969 Reputație: -1 Postat Ianuarie 28, 2021 Postat Ianuarie 28, 2021 pozele sunt cele reale ? cine a fost pe la domnisoara..mai e in zona ?
Medeea27 Reputație: 9 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Ianuarie 28, 2021 Acum 5 ore, santinela a spus: Frumusica!!! Multumesc frumos...te astept pup
redscorpio Reputație: 18 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:România Oras:România Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 19 ore, liondor1969 a spus: pozele sunt cele reale ? cine a fost pe la domnisoara..mai e in zona ? Da.Pizele sunt reake E miniona.Slim.Frumusica Pe mine m-a asteptat in tinuta rosie.Arata beton Merita vizitata
Medeea27 Reputație: 9 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 4 ore, redscorpio a spus: Da.Pizele sunt reake E miniona.Slim.Frumusica Pe mine m-a asteptat in tinuta rosie.Arata beton Merita vizitata Multumesc frumos pentru recenzie....te mai astept...o zi linistita.pup😘😘
raresbarosan Reputație: 96 Postat Ianuarie 31, 2021 Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Postat Ianuarie 31, 2021 Buna imi spui și mie str unde te găsesc ca as dori sa îți fac o vizita
Medeea27 Reputație: 9 Postat Ianuarie 31, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Ianuarie 31, 2021 Acum 8 ore, raresbarosan a spus: Buna imi spui și mie str unde te găsesc ca as dori sa îți fac o vizita Acum 8 ore, raresbarosan a spus: Buna imi spui și mie str unde te găsesc ca as dori sa îți fac o vizita Buna...locatia mea este pe blvd Transilvaniei...pentru mai multe detalii nu ezita sa ma contactezi (0736194049)te pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum