Sari la conținut

Yasminaaa 0734721130 💝

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
Postat
Acum 3 ore, yasmina99 a spus:

Bună! Fiindcă suntem prietene și împărțim aproape tot nu ne supărăm 🥰 dar avem de asemenea și varianta de show lesbi ce include : sărutări, oral reciproc, mângâieri, etc.

Pentru show prețul este putin diferit, mai exact :

30 min - 600 lei

1 oră - 1000 lei 

Pupiii 🥰🥰

...degeaba te superi ...daca preturile pentru una singura sunt in limitele acceptabile cele  pentru show sunt  de domeniul SF pentru Romania ...asta este parerea mea ....1000 de lei pentru o ora este aberant in conditiile incare oferiti doar serviciile clasice 

VA UREZ INSA SUCCES ....SI VOI FACE O VIZITA UNEIA DIN VOI DOUA 

Postat
Acum 10 minute, gica 1955 a spus:

WOW ...mutati-va in Dubai ,pierdeti vremea pe aici cu asemenea scoruri .

Daca nu aveti pe iubi cu voi o sa faceti mucegai la dumneaiei ....sau prietena la nevoie se cunoaste ?

Un strapon la vremea lui face mai mult decat 2-3 barbati dibaci . Dar ce-mi bat eu capul si-mi fac griji ...sunteti fete emancipate.

Prietenele nu pleaca singure la drum ...asa pentru orice eventualitate .

Halal răspuns!!! Îmi promisesem sa nu mai dau curs comentariilor aiurea, dar asta.... E josnic! 

Am scris detalii care pe alții, care își permit desigur, îi interesează. Altfel, chiar nu vad rostul unor comentarii în van! 

Chiar nu am intenția de a jigni pe cineva ,dar dacă nu va permiteți, treceți pur și simplu mai departe. 

NU VA OBLIGA NIMENI! 

• Minus 1
Postat

eu spre surprinderea ta chiar imi permit ...dar nu merita. 

ar insemna sa arunc cu banii pe fereastra .....dar ma repet ,va urez succes .

• Like 3
  • Mersi 1
  • Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 2 ore, gica 1955 a spus:

Nea Gică du-te unde cunoști că nu pierzi nimic. Lasă bogătanii să se înfrupte cu "serviciile" astea de lux😄😎

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
  • Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
Postat
Acum 2 ore, benzema09 a spus:

Nea Gică du-te unde cunoști că nu pierzi nimic. Lasă bogătanii să se înfrupte cu "serviciile" astea de lux😄😎

Nu mai suparati fata ca va da minusuri🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😅😅Apropo nu inteleg de ce ti-a dat tie ca ai vorbit-o de bine😵

Si inca ceva, nu mai inteleg cum a ajuns ea la un asemenea pret, ea care e noua pe piata, cine a ridicat-o in slăvi??? Pe ce standarde lucra???? Nici macar nu are corp de diva cum se crede, e una normala la aspect...

• Like 4
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:Navodari
Postat
Acum 11 ore, yasmina99 a spus:

Bună! Fiindcă suntem prietene și împărțim aproape tot nu ne supărăm 🥰 dar avem de asemenea și varianta de show lesbi ce include : sărutări, oral reciproc, mângâieri, etc.

Pentru show prețul este putin diferit, mai exact :

30 min - 600 lei

1 oră - 1000 lei 

Pupiii 🥰🥰

Hauleu! O "batrână" /oră pentru doua viitoare bătrâne! Cam nasol sa investesti in babbe! Inflatia se cunoaste si in acest domeniu!

La prețele astea am intra si noi in bransa!

• Minus 1
  • Oras:Unirii
  • Oras:Unirii
Postat
Acum 47 minute, ssimeon a spus:

Hauleu! O "batrână" /oră pentru doua viitoare bătrâne! Cam nasol sa investesti in babbe! Inflatia se cunoaste si in acest domeniu!

La prețele astea am intra si noi in bransa!

Ale drq “prețe” , te cred bre @ssimeon e greu 😂😂😂

Mi am permis sa intru și eu pe profilul dumneavoastră sa văd recenziile pe care le ați lăsat și am avut o mare surpriza “ așa cum ma așteptăm “ .
Lasa ți tastatura ca site ul acesta este făcut pentru alt ceva !😉 

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 8 ore, larisa44 a spus:

Ale drq “prețe” , te cred bre @ssimeon e greu 😂😂😂

Mi am permis sa intru și eu pe profilul dumneavoastră sa văd recenziile pe care le ați lăsat și am avut o mare surpriza “ așa cum ma așteptăm “ .
Lasa ți tastatura ca site ul acesta este făcut pentru alt ceva !😉 

Si cam pentru ce ar fi facut sitele asta, mai Larissok!?!? Pentru selfpromourile voastre! Te inseli, da' fiecare cu enteresul lui! (Cica a avut o mare stupiza asa cum se astepta!😂Greu cu logica!😄)

• Minus 1
Postat

Bunaaaa dimineața 🥰🌞

Suntem disponible atat împreună cat si separat începând cu ora 12.00 , într o alta locație superbă 🥳🥰Screenshot_20210112_182721.jpg.1e2ba12d09c3755b70ddeeff80a35188.jpgIMG-20210129-WA0004.jpg.8cf08a4fc0221398baa2f687bba1ff92.jpgIMG-20210205-WA0003.jpg.dbf7ea922d34d8fcd1e9d2b4296d1570.jpg

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Salut. Am fost la aceste 2 fete și totul a fost extraordinar au un show lesbi foarte bun. M-am simțit super.

• Mersi 1
Postat
On 2/15/2021 at 3:43 PM, gica 1955 said:

Nea Gica @gica 1955 normal ca iti permiti. De ce nu o inviti la vila ta pentru o noapte de neuitat, bineinteles pentru tariful pe care il stabileste ea?

• Haha 2
  • Minus 1
Postat
1 oră în urmă, civi73avn a spus:

Salut. Am fost la aceste 2 fete și totul a fost extraordinar au un show lesbi foarte bun. M-am simțit super.

🤗🥰

Postat
Acum 2 ore, civi73avn a spus:

Te stim de mult timp si de aceea iti acordam 150%incredere!Si noi ne dam in vant dupe şoulezby!

Daca poti da detalii neam dori mult sa citim! Daca nu, rupem usha siasa!

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat

mhh yasmina daca vad ultima poza regret ca nu te am pus si capra ultima oara :ph34r:

• Like 2

Postat

Hello simpaticilor! 🤗🥰 

De joi , voi fi disponibila 3 zile la voi în oraș împreună cu Larissa 💥❤️

Dispo pentru show lesbi pe bune 🍭 cât și separat 🥳❤️

IMG-20210216-WA0034.jpg

IMG-20210219-WA0000.jpg

• Inimioara 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...