nicolas67 Reputație: 1793 Postat Aprilie 23, 2022 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Aprilie 23, 2022 Acum 8 ore, Jessicaxxx a spus: Nu sunt disponibila cateva zile! 🐰🐰🐰😘😘 Happy easter to You! Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2022 Acum 2 ore, Jessicaxxx a spus: 🤍 Disponibila 🤍 Ofofofofof....ce-mi faci tu mie.....cred ca nu mai intru pe topicul tau.....😍🥰😋 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Acum 22 ore, henry jullien a spus: Ofofofofof....ce-mi faci tu mie.....cred ca nu mai intru pe topicul tau.....😍🥰😋 🤣🤣 Incerca,dar eu zic ca n-o sa rezisti fara sa ma veeeeezi! 🙃🙃🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 🎀 Dispo! 🎀 Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Chiar acum, Jessicaxxx a spus: 🤣🤣 Incerca,dar eu zic ca n-o sa rezisti fara sa ma veeeeezi! 🙃🙃🤣 Fii sigura !!!!! Pacat ca nu reusesc sa te vad 4 real din cauza programului.....😒 1 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4744 Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Acum 5 ore, henry jullien a spus: Fii sigura !!!!! Pacat ca nu reusesc sa te vad 4 real din cauza programului.....😒 Din păcate aceeași pb o am și eu. După amiaza nu mai am ieseala! 1 2 Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 29, 2022 Acum 12 ore, 7uuupp a spus: Din păcate aceeași pb o am și eu. După amiaza nu mai am ieseala! Poate ne face o programare matinala amandurora.....🙃😉 2 1 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4744 Postat Aprilie 29, 2022 Partajează Postat Aprilie 29, 2022 Chiar acum, henry jullien a spus: Poate ne face o programare matinala amandurora.....🙃😉 Ma bag. Sper ca așa poate face o schimbare și pentru cei cu radare fixe. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2022 Partajează Postat Aprilie 29, 2022 Acum 22 ore, henry jullien a spus: Fii sigura !!!!! Pacat ca nu reusesc sa te vad 4 real din cauza programului.....😒 O sa reusim,intr-o zi! Kiss💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2022 Partajează Postat Aprilie 29, 2022 Acum 5 ore, 7uuupp a spus: Ma bag. Sper ca așa poate face o schimbare și pentru cei cu radare fixe. Din pacate,momentan nu am in plan o schimbare de program..! Pupii💋💋 Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 29, 2022 Acum 52 minute, Jessicaxxx a spus: O sa reusim,intr-o zi! Kiss💋💋 Abia astept....dar sa stii ca daca se va intampla,sub 2 ore nu scapi de mine.....!!!!!! 1 Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz3 Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2022 Partajează Postat Aprilie 29, 2022 1 oră în urmă, Jessicaxxx a spus: 💥💥💥 Disponibila 🤍💋🤍 Frumoasă lenjerie intimă și te prinde fantastic de bine culoarea Felicitări! 😌 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2022 Partajează Postat Aprilie 30, 2022 La 29.04.2022 la 16:08, henry jullien a spus: Abia astept....dar sa stii ca daca se va intampla,sub 2 ore nu scapi de mine.....!!!!!! Doar 2 h?? Eu credeam,ca vreo 5 h minim🤣🤣🤣❤ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2022 Partajează Postat Aprilie 30, 2022 Acum 23 ore, Turcoaz3 a spus: Frumoasă lenjerie intimă și te prinde fantastic de bine culoarea Felicitări! 😌 Te pup si-ti multumesc! ❤ Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 30, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2022 Acum 7 ore, Jessicaxxx a spus: Doar 2 h?? Eu credeam,ca vreo 5 h minim🤣🤣🤣❤ Provoaca-ma !!!!! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 1, 2022 Partajează Postat Mai 1, 2022 Disponibila! 💯🔞🤍 Link spre comentariu
cipulica Reputație: 120 Postat Mai 1, 2022 Partajează Postat Mai 1, 2022 Bună seara Am opservat o prezentare interesanta poze, recenzii și decis sa o vizitez. Programare, confirmare cu 2 ore înainte... Era sa pierd programarea😂 Ajuns și mi descude ușa o fata drăguță se vede și în poze, sâni naturali și un corp de invidiat. O mica problema am fost mai tăcut și poate am lăsat o inpresie greșită... Puțin retrasa poate și din vina mea 😬 Domnișoară - 9 Gfe-8 poate și din vina mea am stat puțin de vorba după și râdeam de acest lucru..... 😂 Oral... Protejat dar interesant se putea și mai bine - 9 Normal - încearcă sa se facă plăcută, nu a durat prea mult.... Per total o experienta plăcută dar poate nu am avut cea mai buna chimie...... 9 O experienta interesanta 4 1 Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Mai 1, 2022 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Mai 1, 2022 La 30.04.2022 la 16:23, Jessicaxxx a spus: Doar 2 h?? Eu credeam,ca vreo 5 h minim🤣🤣🤣❤ La 5 ore minim,e allinclusiv,mâncare și băutură plus cazare peste noapte! 😀 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Partajează Postat Mai 2, 2022 💖 Disponibila 💖 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2022 Partajează Postat Mai 3, 2022 La 01.05.2022 la 20:49, cipulica a spus: Bună seara Am opservat o prezentare interesanta poze, recenzii și decis sa o vizitez. Programare, confirmare cu 2 ore înainte... Era sa pierd programarea😂 Ajuns și mi descude ușa o fata drăguță se vede și în poze, sâni naturali și un corp de invidiat. O mica problema am fost mai tăcut și poate am lăsat o inpresie greșită... Puțin retrasa poate și din vina mea 😬 Domnișoară - 9 Gfe-8 poate și din vina mea am stat puțin de vorba după și râdeam de acest lucru..... 😂 Oral... Protejat dar interesant se putea și mai bine - 9 Normal - încearcă sa se facă plăcută, nu a durat prea mult.... Per total o experienta plăcută dar poate nu am avut cea mai buna chimie...... 9 O experienta interesanta Merci frumos! 🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2022 Partajează Postat Mai 3, 2022 Nu sunt disponibila astazi! 🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 ☀️ Disponibila ☀️😋 Link spre comentariu
bravoone Reputație: 27 Postat Mai 6, 2022 Telefon: b.bravo1 Oras:Milky Way Telefon: b.bravo1 Oras:Milky Way Partajează Postat Mai 6, 2022 M-am revăzut cu Jessica. Pentru mine rămâne o stea coborâtă pe pământ, care ne transmite o parte din strălucirea ei. În ceea ce mă privește restul este feblețe. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2022 Partajează Postat Mai 7, 2022 Acum 15 ore, bravoone a spus: M-am revăzut cu Jessica. Pentru mine rămâne o stea coborâtă pe pământ, care ne transmite o parte din strălucirea ei. În ceea ce mă privește restul este feblețe. Te îmbrățișez si-ti multumesc!❤ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2022 Partajează Postat Mai 15, 2022 Dispo! 🍌🍑🍭🤍🍒 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum