Sari la conținut

Jessica ❤️❤️ 100% reala ❤️❤️ 0730954547 ❤️❤️

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: b.bravo1
  • Oras:Milky Way
  • Telefon: b.bravo1
  • Oras:Milky Way

Am fost azi la Jessica pentru prima data.

In afara ca nu am nimerit etajul, totul a fost excelent. 

Jessica este luata dintre stele si pusa aici pe planeta iar noi, cei care o intalnim, o putem trata ca pe o minune.

Restul este feblete.

• Like 1
  • Confuz 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Am trecut si eu in vizita pe la frumusetea asta de fata

Comunicare sa intamplat pe whats up unde mi sa comunicat servicile si adresa. 

Urc la ea, m-a asteptat in lenjerie intima si tocuri, priveliste foarte faina, m-am rugat la baie pentru o scurta igienizare.Am ajuns in pat ma astepta in pat intr-o pozitie de mi-a venit sa sar pe ea ca un animal dar abia m-am abtinut, nu am vrut sa sperii fata.

A venit langa mine, am inceput cu usoare mangaieri, are o piele foarte catifelata. Apoi a inceput sa ma sarute pe corp, eu ma dau in vant dupa asta de aceea am inceput eu sa o sarut tandru, pe gat, pe sani, apoi am puso sa se puna ,,capra". Am stat, i-am admirat fundul ala sexi, am mangaiato, am sarutato pe fese nu m-am putut ABTINE ETC. Intr-un final punem prezervativul si imi face un oral in pat si ea in genunchi pe pat. Jessica s-a dus la baie apoi a venit langa mine, am mai stat 5 min de vorba am continuat nr.2  de vis!!!!

Acum notele:

Locatie 10, baie curata , pat mare si confortabil.

Aspect fizic: Fata: 10, e draguta.

Corp: -110

Op : ok, cu mici tente de deep, senzual, un 10.

Np : Are niste contre super. Cand am inceput s-a infipt toata in ea si a dat tare,a intrat foarte usor, Nota ar fi 10 

Igiena 10+ : curata, parfumata.

Atitudine 10: prietenoasa, amabila.

Eu sigur am sa mai revin la ea.

450 ron ora!!!!!!

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 20 ore, terminator6 a spus:

Am trecut si eu in vizita pe la frumusetea asta de fata

Comunicare sa intamplat pe whats up unde mi sa comunicat servicile si adresa. 

Urc la ea, m-a asteptat in lenjerie intima si tocuri, priveliste foarte faina, m-am rugat la baie pentru o scurta igienizare.Am ajuns in pat ma astepta in pat intr-o pozitie de mi-a venit sa sar pe ea ca un animal dar abia m-am abtinut, nu am vrut sa sperii fata.

A venit langa mine, am inceput cu usoare mangaieri, are o piele foarte catifelata. Apoi a inceput sa ma sarute pe corp, eu ma dau in vant dupa asta de aceea am inceput eu sa o sarut tandru, pe gat, pe sani, apoi am puso sa se puna ,,capra". Am stat, i-am admirat fundul ala sexi, am mangaiato, am sarutato pe fese nu m-am putut ABTINE ETC. Intr-un final punem prezervativul si imi face un oral in pat si ea in genunchi pe pat. Jessica s-a dus la baie apoi a venit langa mine, am mai stat 5 min de vorba am continuat nr.2  de vis!!!!

Acum notele:

Locatie 10, baie curata , pat mare si confortabil.

Aspect fizic: Fata: 10, e draguta.

Corp: -110

Op : ok, cu mici tente de deep, senzual, un 10.

Np : Are niste contre super. Cand am inceput s-a infipt toata in ea si a dat tare,a intrat foarte usor, Nota ar fi 10 

Igiena 10+ : curata, parfumata.

Atitudine 10: prietenoasa, amabila.

Eu sigur am sa mai revin la ea.

450 ron ora!!!!!!

Te mai astept! Pup 😘

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
La 01.08.2021 la 21:27, bravoone a spus:

Am fost azi la Jessica pentru prima data.

In afara ca nu am nimerit etajul, totul a fost excelent. 

Jessica este luata dintre stele si pusa aici pe planeta iar noi, cei care o intalnim, o putem trata ca pe o minune.

Restul este feblete.

Te mai astept! Pupici 😘🤗

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...