Sari la conținut

al vostru drag futac

Vizitator futac_cta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta, Romania
Postat
Chiar acum, futac_cta a spus:

asta inseamna ca aceasta iubire nu se poate consuma :)

Sa știi ca nu voi folosi niciodata termeni pe care nu-i cunosc 😁 de-aia am si spus, tu nu ma vrei asa ca avem o iubire platonica 

Vizitator futac_cta
Reputație: 0
Postat
Chiar acum, covidiu a spus:

Prin voiaje o apuc 

Si la Ema nu ma duc

Pana o sa-mi cada fisa

O s-o fut si pe Larisssa

covidiule, chiar am vrut sa te intreb ce parere ai frate-miu, ca si tu esti ca mine, un renegat! imi place sa ascult pareri, chiar daca nu tin cont de toate

Vizitator futac_cta
Postat
Chiar acum, Ema19 a spus:

Sa știi ca nu voi folosi niciodata termeni pe care nu-i cunosc 😁 de-aia am si spus, tu nu ma vrei asa ca avem o iubire platonica 

mi-am dat seama ca stii, radeam doar ca ai pus accentul pe acel platonic! chiar regret ca ti-am insuflat acest sentiment, desi frumos, totodata dramatic! :(

Vizitator futac_cta
Postat

ti-am spus @Ema19, nu am avut niciodata banuiala ca stau de vorba cu o persoana neinvatata! si as prefera sa cred ca si tu ai aceeasi parere!

Postat
Chiar acum, futac_cta a spus:

covidiule, chiar am vrut sa te intreb ce parere ai frate-miu, ca si tu esti ca mine, un renegat! imi place sa ascult pareri, chiar daca nu tin cont de toate

Fratelo tu esti un baiat ok,am mai spus-o dar te bagi in hore cu homalai de teapa lui gabriel si alti frecalai. Imi place ca esti un noncomformist, vezi-ti de drumul tau ca nu iti dau leprele astea de mancare.

Si acum o dedicatie ptr gabriel si gasca de panarame.....Sa imi ..bip bip bip de ....bip bip bip...fu..bip bip bip.

De abia astept sa imi banati si contul asta , I'll be back , mereu!!!!!!

• Minus 1
Vizitator 00_fierbinti
Postat

varule bagi clonele boschetare in seama, bag divort de tine :)) nu te mai vreau

Vizitator futac_cta
Postat
Acum 1 minut, covidiu a spus:

Fratelo tu esti un baiat ok,am mai spus-o dar te bagi in hore cu homalai de teapa lui gabriel si alti frecalai. Imi place ca esti un noncomformist, vezi-ti de drumul tau ca nu iti dau leprele astea de mancare.

Si acum o dedicatie ptr gabriel si gasca de panarame.....Sa imi ..bip bip bip de ....bip bip bip...fu..bip bip bip.

De abia astept sa imi banati si contul asta , I'll be back , mereu!!!!!!

covidiu, keep calm, nici tu nu castigi nimic de la bip bip bip! :)

Vizitator futac_cta
Postat
Acum 1 minut, 00_fierbinti a spus:

nu fi nebun! eu respect pe toti care ma respecta! :*

Postat
Acum 3 minute, 00_fierbinti a spus:

Ai noroc ca nu imi pun mintea cu idioti,boschetar esti tu mai labagiu cu pula plina de cacat din cururile centuristelor!!

P.S. Futacule cum te poti asocia cu asemenea specimene? Esti 10 clase si 2 facultati peste rebutul asta!

• Minus 1
Vizitator 00_fierbinti
Postat
2 minutes ago, covidiu said:

Ai noroc ca nu imi pun mintea cu idioti,boschetar esti tu mai labagiu cu pula plina de cacat din cururile centuristelor!!

P.S. Futacule cum te poti asocia cu asemenea specimene? Esti 10 clase si 2 facultati peste rebutul asta!

ce minte sa-ti pui ma tu cu mine, de 3 ani de zile injuri toti membri de pe forum

ai macar barbatie in tine sa te vezi cu mine ? 

dar stai ca barbatie n-ai cum sa ai =))))) 

daca pun ghiarele pe tine vai de mamicutza ta care te-a nascut ! musc din capatana ta cu dintii :))

Vizitator futac_cta
Postat
Acum 2 minute, covidiu a spus:

mai oameni buni, eu nu  m-am asociat cu nimeni, faptul ca va raspund unor comentarii nu denota faptul ca sunt asociatul cuiva, cum am spus-o si poate o sa o mai spun... respect oamenii care ma respecta, nu stau de vorba cu cei care nu ma respecta!

Postat
Acum 7 minute, 00_fierbinti a spus:

ce minte sa-ti pui ma tu cu mine, de 3 ani de zile injuri toti membri de pe forum

ai macar barbatie in tine sa te vezi cu mine ? 

dar stai ca barbatie n-ai cum sa ai =))))) 

daca pun ghiarele pe tine vai de mamicutza ta care te-a nascut ! musc din capatana ta cu dintii :))

Scrie mai lepra corect, dute baaaaaaaaa la scoala fitiar ghiarele care se scrie corect ghearele. Sunt eu grasa cu sunci de 150 de kile,eventual ma musti de cur cu putere. Si nu ii injur pe toti ci pe idioti,agramati,manelisti,cocalari,ingamfati,sarakii si incompetenti.

• Minus 1
Vizitator futac_cta
Postat

bai, mi-ati gonit-o pe Ema de pe topic! nu fiti! ia mergeti sa va balacariti pe alt topic! va rog frumos!

Vizitator 00_fierbinti
Postat
Just now, futac_cta said:

bai, mi-ati gonit-o pe Ema de pe topic! nu fiti! ia mergeti sa va balacariti pe alt topic! va rog frumos!

:)) gata varule te las sa-ti faci ploile :)) 

ce jeguri de caractere de oameni, injura cu masca si ascunsi........ daca erai smechera asta cu covidu , iti trimiteai pestele sa se vada cu mine

intr-un loc lipsit de oameni , intr-o parcare de la kawfland si acolo ne socoteam amundoi 

ce frumos este sa stai in spatele unui monitor si sa injuri 3 ani de zile..... fara motiv si fara rost, fara sa cunosti persoana pe care o injuri!

Vizitator futac_cta
Postat

mai @Ema19, concluzia zilei de azi este urmatoarea!

eu m-am contrazis in mai putin de 3 minute ca te acuz si ca nu te acuz de ceva anume!

tu vrei sa te vizitez si nu vrei!

intr-adevar este ceva platonic intre noi :)

stii cum s-a intamplat azi? daca ai auzit de pisica lui Schrodinger, cam asa este ceea ce s-a discutat azi pe acest topic! 

Vizitator futac_cta
Postat

mda si cum spuneam, daca ai vreo nelamurire la adresa mea, intreaba-ma pe mine, unde doresti, si sigur iti voi raspunde... nu mai intreba baietii ca ei pot veni doar cu niste prezumtii si presupuneri... eu sunt cel mai in masura sa-ti raspund despre mine!

Postat
Acum 35 minute, 00_fierbinti a spus:

:)) gata varule te las sa-ti faci ploile :)) 

ce jeguri de caractere de oameni, injura cu masca si ascunsi........ daca erai smechera asta cu covidu , iti trimiteai pestele sa se vada cu mine

intr-un loc lipsit de oameni , intr-o parcare de la kawfland si acolo ne socoteam amundoi 

ce frumos este sa stai in spatele unui monitor si sa injuri 3 ani de zile..... fara motiv si fara rost, fara sa cunosti persoana pe care o injuri!

Zi cand vrei ,ca iti trimit pestele sa iti sparga botul. Nu e nevoie sa te cunosc personal,poti cunoaste un om dupa cum se manifesta si literar!

• Minus 1
  • Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat

Ori eu nu am dispoziția necesară azi, ori voi furați curent😂 sper să fie prima variantă. 

Vizitator futac_cta
Postat
Acum 4 minute, benzema09 a spus:

Ori eu nu am dispoziția necesară azi, ori voi furați curent😂 sper să fie prima variantă. 

e prima varianta iti zic eu, ca azi a si plouat putin, si ai si postat acolo la iasmina :) nu e ziua ta buna! :)

Mercur e retrograd, sau planeta ta este la perigeu!

Postat
Acum 16 minute, futac_cta a spus:

mai @Ema19, concluzia zilei de azi este urmatoarea!

eu m-am contrazis in mai putin de 3 minute ca te acuz si ca nu te acuz de ceva anume!

tu vrei sa te vizitez si nu vrei!

intr-adevar este ceva platonic intre noi :)

stii cum s-a intamplat azi? daca ai auzit de pisica lui Schrodinger, cam asa este ceea ce s-a discutat azi pe acest topic! 

Am mai învățat ceva azi, interesant 🤣 da o situație de genul a fost

Postat
Acum 15 minute, futac_cta a spus:

mda si cum spuneam, daca ai vreo nelamurire la adresa mea, intreaba-ma pe mine, unde doresti, si sigur iti voi raspunde... nu mai intreba baietii ca ei pot veni doar cu niste prezumtii si presupuneri... eu sunt cel mai in masura sa-ti raspund despre mine!

Eu te întrebasem, dar tu ai crezut ca fac pe proasta si a trebuit sa ma informez 🤣

Postat
Acum 7 minute, benzema09 a spus:

Asa îmi place mie sa ma întind la vorba 🤣

Vizitator futac_cta
Postat
Acum 1 minut, Ema19 a spus:

Am mai învățat ceva azi, interesant 🤣 da o situație de genul a fost

te-ai documentat acum despre acel paradox? cam asa a fost nu crezi? oricum esti fata isteata! e mai bine asa!

Vizitator futac_cta
Postat
Acum 1 minut, Ema19 a spus:

Eu te întrebasem, dar tu ai crezut ca fac pe proasta si a trebuit sa ma informez 🤣

nu am vazut intrebarea! ia intreaba-ma din nou!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...