hunterwhore Reputație: 4629 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Ce liniște în Alba....toată lumea la Truck Art Festival?😄 Nici macar colegu @Luci12 nu e pe aici, sa mai discutam oleacă 😄 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Acum 38 minute, hunterwhore a spus: Ce liniște în Alba....toată lumea la Truck Art Festival?😄 Nici macar colegu @Luci12 nu e pe aici, sa mai discutam oleacă 😄 Ce cu supărare ești . 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Acum 17 minute, spancioc a spus: Ce cu supărare ești . 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Nu ești în șanțuri? Colegu @spancioc?😄 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Acum 23 minute, hunterwhore a spus: Nu ești în șanțuri? Colegu @spancioc?😄 La munte, fac agricultura bio. Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Acum 7 minute, spancioc a spus: La munte, fac agricultura bio. Sa fie cu spor colegu, ca în ziua de azi, habar n-avem ce mincam😀 3 Link spre comentariu
Luci12 Reputație: 4 Postat August 3 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Partajează Postat August 3 Acum 3 ore, hunterwhore a spus: Ce liniște în Alba....toată lumea la Truck Art Festival?😄 Nici macar colegu @Luci12 nu e pe aici, sa mai discutam oleacă 😄 Aici sunt nu te speria ca nu mi s-a intamplat nimic rau 😅 Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Acum 3 minute, Luci12 a spus: Aici sunt nu te speria ca nu mi s-a intamplat nimic rau 😅 Nu s-a gândit nimeni la rău, ma gândeam ca ai fugit în lume cu blondina noastră 😄.... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3 Partajează Postat August 3 1 oră în urmă, hunterwhore a spus: Sa fie cu spor colegu, ca în ziua de azi, habar n-avem ce mincam😀 Știm a dracului de bine ce mâncăm dar nu avem de ales. Sau ar fi varianta cu taranii, dar si ăștia baga chimicale. Asa ca mâncăm ce producem. Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Chiar acum, spancioc a spus: Știm a dracului de bine ce mâncăm dar nu avem de ales. Sau ar fi varianta cu taranii, dar si ăștia baga chimicale. Asa ca mâncăm ce producem. Doar ca ce produci bio...ori nu se face, 0ri costa mult... 2 Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Acum 2 minute, spancioc a spus: Știm a dracului de bine ce mâncăm dar nu avem de ales. Sau ar fi varianta cu taranii, dar si ăștia baga chimicale. Asa ca mâncăm ce producem. Se da cazul în felul următor...2 agricultori cultivă același produs..unul bio...celalalt ajutat.....cel bio a rămas mic și sfrijelit....cel ajutat , mare și frumos....puse pe raft, care e mai plăcut ochiului? Și se vinde? 2 Link spre comentariu
Luci12 Reputație: 4 Postat August 3 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Partajează Postat August 3 Acum 2 minute, hunterwhore a spus: Se da cazul în felul următor...2 agricultori cultivă același produs..unul bio...celalalt ajutat.....cel bio a rămas mic și sfrijelit....cel ajutat , mare și frumos....puse pe raft, care e mai plăcut ochiului? Și se vinde? Cred ca acelasi produs ar avea acelasi gust chiar daca aspectul diferă. Din ce mi-a explicat unul din piață diferența o face sămânța. Cei care au semințe de roșii de ex pastrate de la an la an au si calitate si gust la produs Link spre comentariu
Luci12 Reputație: 4 Postat August 3 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Partajează Postat August 3 Acum 17 minute, hunterwhore a spus: Nu s-a gândit nimeni la rău, ma gândeam ca ai fugit în lume cu blondina noastră 😄.... Daca fug in lume fug singur bro. Da stai liniștit ca si de acolo iti mai scriu.😉 Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Acum 9 minute, Luci12 a spus: Cred ca acelasi produs ar avea acelasi gust chiar daca aspectul diferă. Din ce mi-a explicat unul din piață diferența o face sămânța. Cei care au semințe de roșii de ex pastrate de la an la an au si calitate si gust la produs Ce se vinde la magazine..e un soi de roșii care rezista la timp....fără gust....ce se cultiva la țară sint soiuri bătrânești, gust bun, moi la coajă....dar în 3, 4 zile....la burta cu ele😄ca se strica. 2 Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Acum 8 minute, Luci12 a spus: Daca fug in lume fug singur bro. Da stai liniștit ca si de acolo iti mai scriu.😉 Naaa, singur nu are farmec, și de scris , da ....trebuie....ochii care nu se vad.. 2 Link spre comentariu
Luci12 Reputație: 4 Postat August 3 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Partajează Postat August 3 Acum 34 minute, hunterwhore a spus: Ce se vinde la magazine..e un soi de roșii care rezista la timp....fără gust....ce se cultiva la țară sint soiuri bătrânești, gust bun, moi la coajă....dar în 3, 4 zile....la burta cu ele😄ca se strica. Prefer sa cumpar mai puti si bun decat sa iau gunoaie sa stau cu ele in frigider o luna Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Acum 4 minute, Luci12 a spus: Prefer sa cumpar mai puti si bun decat sa iau gunoaie sa stau cu ele in frigider o luna ADEVARAT, doar ca cele bune sint doar de sezon....în rest ...made în Turkye 😀 2 Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Niciunul prin șanțuri sa ne măsurăm cu Valahu? Un mic, o bere...? 2 Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Acum 14 minute, hunterwhore a spus: Niciunul prin șanțuri sa ne măsurăm cu Valahu? Un mic, o bere...? Toți la dat la buci....😄 2 Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat August 3 Partajează Postat August 3 1 oră în urmă, Luci12 a spus: Cred ca acelasi produs ar avea acelasi gust chiar daca aspectul diferă. Din ce mi-a explicat unul din piață diferența o face sămânța. Cei care au semințe de roșii de ex pastrate de la an la an au si calitate si gust la produs Ce roșii cultivi, colegu? 2 Link spre comentariu
Luci12 Reputație: 4 Postat August 3 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Partajează Postat August 3 Acum 14 minute, hunterwhore a spus: Ce roșii cultivi, colegu? Daca m as apuca de cultivat sigur nu as cultiva roșii 😅 Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Acum 13 minute, Luci12 a spus: Daca m as apuca de cultivat sigur nu as cultiva roșii 😅 Daa😄....sigur castraveți 🥒..ca sint mai cautati de femei 😅 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Ti-am mai dat niste like-uri Luci, ca nu te puteam vedea cu roșu. Acum e mai bine. Nu te supăra frate "vânător de curve". Apropo, cum ți-a veni ideea cu hunterwhore ? Link spre comentariu
Luci12 Reputație: 4 Postat August 3 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Partajează Postat August 3 Acum 52 minute, spancioc a spus: Ti-am mai dat niste like-uri Luci, ca nu te puteam vedea cu roșu. Acum e mai bine. Nu te supăra frate "vânător de curve". Apropo, cum ți-a veni ideea cu hunterwhore ? Mulțumesc boss raman dator numai sa nu mi dea iar colegul @hunterwhore dislike la greu 😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3 Partajează Postat August 3 Acum 3 minute, Luci12 a spus: Mulțumesc boss raman dator numai sa nu mi dea iar colegul @hunterwhore dislike la greu 😅 Lasa ca i-a trecut supărarea. Link spre comentariu
Luci12 Reputație: 4 Postat August 3 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Partajează Postat August 3 Acum 3 ore, hunterwhore a spus: Daa😄....sigur castraveți 🥒..ca sint mai cautati de femei 😅 Ma gandeam la Maria Ioana da... E ok si cu castraveții daca-s cautati de femei... Asa poate reusesc sa devin rechin de ala mare 🦈 😎 Oricum sa stii ca tot o sa ii fac promovare lu' Deea cand ajunge in Alba. Chiar daca nu iti convine😏 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum