macette666 Reputație: 10 Postat Ianuarie 3 Postat Ianuarie 3 On 12/31/2024 at 11:42 PM, Roxana98 said: An nou fericit oameni frumos, plin de realizări, împliniri, sănătate și multă multă iubire 🎉🎊🎉🎊 la multi ani !!!!! Roxana ,un an plin de impliniri 1
cipri12 Reputație: 31 Postat Ianuarie 4 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Ianuarie 4 Acum 16 ore, abiabadu a spus: Cat e cadoul? 200 masaj cu finalizare.
glioan Reputație: 18 Postat Marți la 04:58 Postat Marți la 04:58 La 03.01.2025 la 20:34, abiabadu a spus: Cat e cadoul? care a fost pretu cu oral inclus?
hunterwhore Reputație: 4849 Postat Marți la 17:49 Postat Marți la 17:49 Au reapărut fetele, și printre ele sint care fac doar deplasări. Ce părere aveți, e mai convenabil în deplasare, având în vedere ca au locație, dar fac doar deplasări? 3
Crocodillo Reputație: 15 Postat Miercuri la 05:01 Oras:Alba Oras:Alba Postat Miercuri la 05:01 Acum 11 ore, hunterwhore a spus: Au reapărut fetele, și printre ele sint care fac doar deplasări. Ce părere aveți, e mai convenabil în deplasare, având în vedere ca au locație, dar fac doar deplasări? Da , e mai convenabil pentru ele ca cer 500 pe ora ......mai bine așteptăm sosirea Rebecăi
hmoody87 Reputație: 71 Postat Ieri la 06:16 Oras:Prin lume Oras:Prin lume Postat Ieri la 06:16 Salut.Off topic daca ma poate ajuta cineva dintre colegi. Are cineva vreo sursa de 💎 in Alba?Va rog mesaj pe telegram , ITguy87 Mersi!
boytoy112 Reputație: 0 Postat Ieri la 09:46 Oras:Beius Oras:Beius Postat Ieri la 09:46 La 28.12.2024 la 3:30, camin a spus: Da. Pe lângă Kaufland, tot pe strada aia, Detunata, ai ditamai clădirea de la Balneomed. Apropo, doamna Elena e chiar pentru masaj de relaxare fizio și reflexo, cât despre Simo e pe thai masaj nud și finalizare. Dacă vrei ceva inedit, îți recomand ce am făcut eu, m-am dus la Elena și imediat după am mers la Simo. Zici ca am fumat iarba toată ziua, așa m-am odihnit de bine când am ajuns acasă. 😁 Spor și sănătate. Salut,au anunt ceva doamnele sau un contact,cum pot lua legătura și eu cu ele.😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum