cipri12 Reputație: 48 Postat Marți la 08:39 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Marți la 08:39 Acum 2 ore, dickzilla a spus: Bai fratilor! Cine pana mea le da la fete atatia bani bai frate?! Am ajuns sa dam 50 euro pe o finalizare?! 100 de euro pe ora?! Bai oameni! De unde prețurile astea ma?! Jur ca mi-e si frica sa mai sun la ele cand vad ce scoruri au bai fratilor! Am spus și o mai repet încă o data, nu ele sint de vină, vinovați sintem noi că le dam atâția bani și le acceptăm toate figurile din cap,dacă nu le mai vizităm și le lăsăm sa facă foame poate se trezesc și își revizuiesc comportamentul și preturile,și ar trebui să fie puse pe forum toate teparele să le cunoască toată lumea să nu ne fie greu sa scriem citeva rânduri chiar dacă am luat țeapă.
ExtreemF Reputație: 162 Postat Marți la 09:08 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Marți la 09:08 Mai vine și sugătoarea de Kendra care m-a țepuit la Cluj. ..am avut programare și m-a amânat cu 2 ore pentru că își prelungise clientul dinaintea mea șederea la ea....poftim "profesionalism", clar că nu am mai așteptat.....oricum nu arată de banii pe care îi cere. 1
remy19 Reputație: 94 Postat Marți la 09:26 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Marți la 09:26 Acum 17 minute, ExtreemF a spus: Mai vine și sugătoarea de Kendra care m-a țepuit la Cluj. ..am avut programare și m-a amânat cu 2 ore pentru că își prelungise clientul dinaintea mea șederea la ea....poftim "profesionalism", clar că nu am mai așteptat.....oricum nu arată de banii pe care îi cere. dau o bere... ms pt sinceritate ! 2
zauLfind Reputație: 1 Postat Vineri la 14:34 Oras:alba Oras:alba Postat Vineri la 14:34 off topicul de mai sus, fete de încredere care fac deplasări?
hunterwhore Reputație: 5934 Postat Sâmbătă la 19:57 Postat Sâmbătă la 19:57 Ceva nou in weekend prin santuri??? Sau toti la Ighiu cu targul Agraria????? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum