Andrada.27 Reputație: 127 Postat Mai 28, 2021 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Mai 28, 2021 Buna dimineața de astăzi voi fi disponibila în Baia Mare ,dupa ora 14:00 va pup și va aștept cu drag!!💋💋💋💋 1 2
erni97 Reputație: 4 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Dacă ai și răspunde la telefon sau mesaje ar fi perfect !
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Acum 1 oră, erni97 a spus: Dacă ai și răspunde la telefon sau mesaje ar fi perfect ! Ti-ai pus intrebarea daca si meriti ?🤣
erni97 Reputație: 4 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 4 minutes ago, danezudan said: Ti-ai pus intrebarea daca si meriti ?🤣 Sa mi se răspundă la telefon merit. Cred ca toată lumea merită în prima faza după aceea mai vedem....
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 fata a aparut de 3 ore in bm..poate nu are timp de vb la tel.. ai prefera sa te sune ea cand e libera?...eu nu cred! nu-ti pierde rabdarea... daca o faci, crede-ma ..tu ai de pierdut.. numa' bine!
erni97 Reputație: 4 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 23 minutes ago, _sahy_ said: fata a aparut de 3 ore in bm..poate nu are timp de vb la tel.. ai prefera sa te sune ea cand e libera?...eu nu cred! nu-ti pierde rabdarea... daca o faci, crede-ma ..tu ai de pierdut.. numa' bine! Știu ca se merita. Nu-și pierde nimeni răbdarea aici. mai încercăm.
oscar25 Reputație: 34 Postat Mai 28, 2021 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 28, 2021 Salutare! Am vizitat-o după masa aceasta pe Andrada, o fată superbă ce are un aspect deosebit de plăcut! Locația ok, destul de veche, un pat scârțâitor, dar confortabil. A început totul printr-o discuție foarte plăcută, domnișoara fiind sociabilă . Ne-am hotărât sa trecem la treabă, a început cu o mica deficiență în punerea prezervativului care era unul de o calitate inferioară, în sensul ca nu era lubrifiant suficient, si s-a pus foarte greu. Un oral portejat plăcut. Am optat pentru început pentru LOT, dar a zis ca nu ii prea place, și ca e comună, asa că la alegerea mea, am schimbat și am început cu poziția misionarului. Am schimbat apoi și am trecut puțin pe la spate, unde, zicea domnișoara, că (va rog să vă abțineți de la glume aiurite) "prinde aer", si a început sa emită câtva sunete stranii. Nu a fost nimic ciudat, am înțeles, dar, eu am spus pe moment ca din cauza oboselii, mi-a cam pierit cheful... Am lăsat-o baltă, si am ales sa plec acasă. Per ansamblu, a fost ok, dar nu a fost sa fie... 😂 Am rămas neterminat și cu banii dați. Nu știu ce client a avut înainte, dar părerea mea este că a fost foarte foarte "largă", nu prea am simțit mare lucru 🙈 Cu toate acestea, cred ca voi revenii la domnișoara, în cazul în care mă va mai primii. A fost doar o experiență personală, ea este grozavă. Vă recomand să încercați! 2
Andrada.27 Reputație: 127 Postat Mai 28, 2021 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Mai 28, 2021 1 hour ago, oscar25 said: Salutare! Am vizitat-o după masa aceasta pe Andrada, o fată superbă ce are un aspect deosebit de plăcut! Locația ok, destul de veche, un pat scârțâitor, dar confortabil. A început totul printr-o discuție foarte plăcută, domnișoara fiind sociabilă . Ne-am hotărât sa trecem la treabă, a început cu o mica deficiență în punerea prezervativului care era unul de o calitate inferioară, în sensul ca nu era lubrifiant suficient, si s-a pus foarte greu. Un oral portejat plăcut. Am optat pentru început pentru LOT, dar a zis ca nu ii prea place, și ca e comună, asa că la alegerea mea, am schimbat și am început cu poziția misionarului. Am schimbat apoi și am trecut puțin pe la spate, unde, zicea domnișoara, că (va rog să vă abțineți de la glume aiurite) "prinde aer", si a început sa emită câtva sunete stranii. Nu a fost nimic ciudat, am înțeles, dar, eu am spus pe moment ca din cauza oboselii, mi-a cam pierit cheful... Am lăsat-o baltă, si am ales sa plec acasă. Per ansamblu, a fost ok, dar nu a fost sa fie... 😂 Am rămas neterminat și cu banii dați. Nu știu ce client a avut înainte, dar părerea mea este că a fost foarte foarte "largă", nu prea am simțit mare lucru 🙈 Cu toate acestea, cred ca voi revenii la domnișoara, în cazul în care mă va mai primii. A fost doar o experiență personală, ea este grozavă. Vă recomand să încercați! Buna din nou, "oscar" problema nu cred ca era la mine,iti multumesc pt vizita și dacă tot 'nu ai simțit nimic' nu cred ca ar trebui sa ti mai cheltui banii! 1
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Acum 3 ore, erni97 a spus: Sa mi se răspundă la telefon merit. Cred ca toată lumea merită în prima faza după aceea mai vedem.... Insista și aveți grija de ea ca de pleacă pana apar acasă,a-ți belit bota.
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Acum 2 ore, oscar25 a spus: Salutare! Am vizitat-o după masa aceasta pe Andrada, o fată superbă ce are un aspect deosebit de plăcut! Locația ok, destul de veche, un pat scârțâitor, dar confortabil. A început totul printr-o discuție foarte plăcută, domnișoara fiind sociabilă . Ne-am hotărât sa trecem la treabă, a început cu o mica deficiență în punerea prezervativului care era unul de o calitate inferioară, în sensul ca nu era lubrifiant suficient, si s-a pus foarte greu. Un oral portejat plăcut. Am optat pentru început pentru LOT, dar a zis ca nu ii prea place, și ca e comună, asa că la alegerea mea, am schimbat și am început cu poziția misionarului. Am schimbat apoi și am trecut puțin pe la spate, unde, zicea domnișoara, că (va rog să vă abțineți de la glume aiurite) "prinde aer", si a început sa emită câtva sunete stranii. Nu a fost nimic ciudat, am înțeles, dar, eu am spus pe moment ca din cauza oboselii, mi-a cam pierit cheful... Am lăsat-o baltă, si am ales sa plec acasă. Per ansamblu, a fost ok, dar nu a fost sa fie... 😂 Am rămas neterminat și cu banii dați. Nu știu ce client a avut înainte, dar părerea mea este că a fost foarte foarte "largă", nu prea am simțit mare lucru 🙈 Cu toate acestea, cred ca voi revenii la domnișoara, în cazul în care mă va mai primii. A fost doar o experiență personală, ea este grozavă. Vă recomand să încercați! Îți zice băiatul ca ai făcut ceva.Nu o scuz,dar am vorbit de prea multe ori cu ea și mereu o dat dovada de un bun simt rar.Și vezi ca femeiile nu-s ca noi la ele intr-o zi sunt și 4 anotimpuri 🤣 dacă intalegi unde bat.Acuma vezi tu dar după ce ți-o scris eu zic mai bine so uiți.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 nu suparati fata bre! lasa pisy, ca pentru mine esti numa buna... cea mai buna.. si stii ca vb serios.😘 iar ai lasat satmaru' in ruine! 🤦♂️come back..
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Acum 13 minute, _sahy_ a spus: nu suparati fata bre! lasa pisy, ca pentru mine esti numa buna... cea mai buna.. si stii ca vb serios.😘 iar ai lasat satmaru' in ruine! 🤦♂️come back.. Ba lasă fata sa se acomodeze ca vine perioada din an când is liber,am planuri să-mi fac abonament și tu vrei so duci acasă 🤣.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 ea se acomodeaza.... acomodati-va si voi cu ea.. ca din cate stiu.. ii place sm..(a doua ei casa)...si stii tu.."mersul trenurilor"..🤭..
adamura Reputație: 22 Postat Mai 28, 2021 Postat Mai 28, 2021 Nu se poate cu fata asta, ajunge fix dupa ce plec din Baia Mare. Cat noroc... Mai pune-ne niste poze cu funduletul sa innebunim.
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Mai 29, 2021 Postat Mai 29, 2021 Acum 6 ore, adamura a spus: Nu se poate cu fata asta, ajunge fix dupa ce plec din Baia Mare. Cat noroc... Mai pune-ne niste poze cu funduletul sa innebunim. Nu plânge ca nici eu nu-s in oras,pot sa zic ca iar am ratat-o.Andrada Numa atunci vine după ce știe ca eu nu is in oras 🤣
adamura Reputație: 22 Postat Mai 31, 2021 Postat Mai 31, 2021 On 5/29/2021 at 7:25 AM, danezudan said: Nu plânge ca nici eu nu-s in oras,pot sa zic ca iar am ratat-o.Andrada Numa atunci vine după ce știe ca eu nu is in oras 🤣 Lasa-ma, ca fix invers avem noroc la domnisoara asta. Prima oara nu a raspuns, data trecuta am ratat-o, acum la fel. tu ai ajuns la ea parca, macar ai reusit sa o intalnesti...
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Mai 31, 2021 Postat Mai 31, 2021 Acum 6 ore, adamura a spus: Lasa-ma, ca fix invers avem noroc la domnisoara asta. Prima oara nu a raspuns, data trecuta am ratat-o, acum la fel. tu ai ajuns la ea parca, macar ai reusit sa o intalnesti... Calm,eu vorbesc cu ea mai mereu și e ok,și după ce ajung acasă garantat ma sincronizez cu ea ori la bm ori la sm.Fata merita îți zic eu ca doar știți bine ca nu merg la orice lovitura de ciocan🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2021 Postat Mai 31, 2021 of.. da' mult mai sunteti plecati mai oameni buni.. sper sa aveti parte de date-ul cu andrada..no fii viata asta numa' ghinioane.. bafta va doresc!
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Mai 31, 2021 Postat Mai 31, 2021 Acum 1 minut, _sahy_ a spus: of.. da' mult mai sunteti plecati mai oameni buni.. sper sa aveti parte de date-ul cu andrada..no fii viata asta numa' ghinioane.. bafta va doresc! Ce sa fac?viata buna cere sacrificii,nu cad bani din cer 🤣
mivanul Reputație: 1124 Postat Mai 31, 2021 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Mai 31, 2021 In sfarsit in weekend am reusit sa ajung la Andrada.Programat cate o finalizare si la ea si la Alina crezand ca inca sunt zmeu si la 40+ :))) dar socotelile de acasa nu se prea potrivesc cu cele de la fata locului.Am intrat prima data cu Andrada....facut dus regulamentar....intrat ca taurul in iatac dar m-am taiat...prea tanara si frumoasa pentru mine...doar cu Ana mi s-a mai intamplat de doua ori. Adevaru-i ca eram si putin cam beut...am facut o pauza cam lunga si n-am mai stiut cat e doza optima :))). Deci in concluzie i-am facut doar oral in timpul finalizarii pe care am avut-o dar nu-mi pare rau. E o fata desteapta...curata si foarte frumoasa. Mergeti cu incredere la ea. 3 1
divinul Reputație: 498 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Interesantă abordarea ta colegule. Programare la amandoua , pe rand. buna idee. Spor in toate 1
mivanul Reputație: 1124 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Iunie 1, 2021 Acum 7 ore, divinul a spus: Interesantă abordarea ta colegule. Programare la amandoua , pe rand. buna idee. Spor in toate Da Da ...chiar interesanta. Nasol e ca nu m-am dat pe ciocane la Sarbatoarea Castanelor cand am fost mai mic si acu' am reusit doar un 25-35%. Dati pe tot cat mai merge instalatia :)))) 1
bavarezul444 Reputație: 287 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Buna ! Daca ajungi si la Ploiesti imi fac abonament la tine ,la cum arăți! Te pup😘
bavarezul444 Reputație: 287 Postat Iunie 1, 2021 Postat Iunie 1, 2021 Acum 18 minute, bavarezul444 a spus: Buna ! Daca ajungi si la Ploiesti imi fac abonament la tine ,la cum arăți! Te pup😘 ❤💛💙
divinul Reputație: 498 Postat Iunie 2, 2021 Postat Iunie 2, 2021 Andrada, pana cand esti in Baia Mare?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum