costy7 Reputație: 1499 Postat Februarie 20, 2021 Postat Februarie 20, 2021 La 20.02.2021 la 10:06, Larisa1990 a spus: Bună dragilor. Va aștept astăzi în locația mea de pe calea torontalului vis a vis de Petrom și lidl pentru a petrece clipe minunate împreună. 💓💓💓💓💓😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰 Extinde Care e metoda ta de contact preferata?
aiureaplm Reputație: 20 Postat Februarie 20, 2021 Postat Februarie 20, 2021 Ceva păreri recente? Pare promițătoare.😁
Larisa1990 Reputație: 86 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 21, 2021 La 20.02.2021 la 11:41, costy7 a spus: Care e metoda ta de contact preferata? Extinde Dacă doriți sa luați legătura cu mine va aștept sa sunați la numărul de telefon afișat pe topic🤗🤗🤗
Larisa1990 Reputație: 86 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 21, 2021 La 30.01.2021 la 19:32, Larisa1990 a spus: Buna , numele meu este Cristina sunt pentru prima data in orasul tau . Am o foarte buna experienta si nu vei regreta nimic .Nu ezita si contacteaza-ma pentru mai multe detalii0729642495 Extinde Buna dimineața dragilor. Va aștept și astăzi în locația mea de pe calea torontalului visa a vis de Petrom și lidl pentru a petrece clipe minunate împreună.
john_sp Reputație: 136 Postat Februarie 21, 2021 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 21, 2021 Pentru dl. aiureaplm. Am scris zilele trecute , o recenzie. Succes ! 1
Larisa1990 Reputație: 86 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 21, 2021 La 21.02.2021 la 13:32, john_sp a spus: Pentru dl. aiureaplm. Am scris zilele trecute , o recenzie. Succes ! Extinde Sunt multe persoane care cred ca e cont fals. Va rog toți cei care ați trecut pe la mine și aveți cont premiu sa spuneți și acestor persoane ca acest cont este 100% real. Cei care doresc sa se convingă ii rog sa vina la adresa mea și dacă nu sunt eu cea din poze va plătesc și deranjul. Va mulțumesc anticipat și va aștept cu drag 💓💓💓💓💓
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 21, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Februarie 21, 2021 La 21.02.2021 la 17:08, Larisa1990 a spus: Sunt multe persoane care cred ca e cont fals. Va rog toți cei care ați trecut pe la mine și aveți cont premiu sa spuneți și acestor persoane ca acest cont este 100% real. Cei care doresc sa se convingă ii rog sa vina la adresa mea și dacă nu sunt eu cea din poze va plătesc și deranjul. Va mulțumesc anticipat și va aștept cu drag 💓💓💓💓💓 Extinde Dacă ai răspunde și tu la mesaje... Chiar și la telefon, poate am avea (măcar) o șansă să ajungem la tine. Au fost destule ocazii când ne-am dorit. Sau e condiționat să avem cont premium? 😜
Larisa1990 Reputație: 86 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 21, 2021 La 21.02.2021 la 17:39, Cozonac7 a spus: Dacă ai răspunde și tu la mesaje... Chiar și la telefon, poate am avea (măcar) o șansă să ajungem la tine. Au fost destule ocazii când ne-am dorit. Sau e condiționat să avem cont premium? 😜 Extinde Domnule din păcate la mesaje nu pot răspunde deoarece sunt sute de mesaje care mi se trimit zilnic. Dacă doriți sa faceți o programare va rog din suflet sa încercați sa luați legătura printr-un apel telefonic. Dacă nu răspund o data puteți reveni peste un anumit timp deoarece poate sunt ocupata. Va mulțumesc pentru înțelegere 🤗🤗😘😘💓💓 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 21, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Februarie 21, 2021 La 21.02.2021 la 17:42, Larisa1990 a spus: Domnule 🤗🤗😘😘💓💓 Extinde Mi s-au umezit instant obrăjorii când am văzut cu ce apelativ mi te-ai adresat. Nici nu am mai citit continuarea mesajului tău. Mii de mulțumiri 😘😘❤️❤️ 1
22leon Reputație: 34623 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Februarie 21, 2021 La 21.02.2021 la 17:42, Larisa1990 a spus: Domnule ........Dacă doriți sa faceți o programare va rog din suflet sa încercați sa luați legătura printr-un........ Extinde La 21.02.2021 la 18:27, Cozonac7 a spus: Nici nu am mai citit continuarea mesajului tău. Mii de mulțumiri 😘😘❤️❤️ Extinde Iar tu ca un domn, faci o programare printr-un mesaj privat Si asa ai rezolvat problema rapid si eficient ! 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 21, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Februarie 21, 2021 Păi eu trag nădejdea că toate mesajele pe care i le-am trimis au rămas private. Sper să le fi citit doar ea și să nu le fi arătat și altor persoane. (erau cam inadecvate ce'i drept...) O să-mi mai încerc norocul... Mai am ceva credit pe cartelă 😁 (dar și alte doleanțe) 😜 1
Larisa1990 Reputație: 86 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 22, 2021 La 30.01.2021 la 19:32, Larisa1990 a spus: Buna , numele meu este Cristina sunt pentru prima data in orasul tau . Am o foarte buna experienta si nu vei regreta nimic .Nu ezita si contacteaza-ma pentru mai multe detalii0729642495 Extinde Bună ziua dragii mei. Haideți sa începem săptămâna cu bine💓💓va aștept sa ne relaxam și sa ne simțim bine împreună în locația mea de pe calea torontalului vis a vis de Petrom și lidl. Pentru o programare sau mai multe detalii va aștept sa ma contactați la numărul de telefon 0729642495 Ca servicii va las un mic sumar Oral neprotejat Normal protejat Pentru cei doritori de anal nu fac🤗🤗 Accept orice fantezie Va ofer toate pozițiile 69 și altele Finalizare poate fi corporala fără, finalizare pe fata sau gura🤗🤗 Numărul este 100 de lei Ora 200 Sunt disponibila pana la ora 22:00. Va pup și va aștept sa începem o săptămână cu bine💓💓💓 2
Larisa1990 Reputație: 86 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 23, 2021 Bună ziua dragii mei. Haideți sa începem săptămâna cu bine💓💓va aștept sa ne relaxam și sa ne simțim bine împreună în locația mea de pe calea torontalului vis a vis de Petrom și lidl. Pentru o programare sau mai multe detalii va aștept sa ma contactați la numărul de telefon 0729642495 Ca servicii va las un mic sumar Oral neprotejat Normal protejat Pentru cei doritori de anal nu fac🤗🤗 Accept mici fantezii Va ofer toate pozițiile 69 și altele Finalizare poate fi corporala fără, finalizare pe fata sau gura🤗🤗 Numărul este 100 de lei Ora 200 Sunt disponibila pana la ora 22:00. Va pup și va aștept sa începem o săptămână cu bine💓💓💓 3 1
Dyonysy Reputație: 335 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 23, 2021 N'ar strica o poza cu picioarele asa mai desfăcute.... 😜 1
john_sp Reputație: 136 Postat Februarie 24, 2021 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 24, 2021 La 23.02.2021 la 18:31, Dyonysy a spus: N'ar strica o poza cu picioarele asa mai desfăcute.... 😜 Extinde Poza cred ca este pusă așa, ca să-ți stimuleze imaginația, și să-ți aprindă dorințele ! 1
Larisa1990 Reputație: 86 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 24, 2021 Bună dimineața dragilor. Va aștept astăzi pana la ora 22:00 în locația mea de pe calea torontalului vis a vis de Petrom și lidl. Va pup și va aștept cu drag💓💓😘😘
john_sp Reputație: 136 Postat Februarie 24, 2021 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 24, 2021 Te-am sunat de câteva ori azi, dar n-am reusit să vorbim. Păcat!
nextzer0 Reputație: -1 Postat Februarie 24, 2021 Postat Februarie 24, 2021 Hey, esti dispusa sa: - ma lasi sa te ling in funduletz - CIM apoi cum swap - sa acceptinsa vin la tine cu ceva de dama pe mine (bikini, ciorapi...) ❓
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 25, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Februarie 25, 2021 Așa o zi frumoasă a fost ieri încât am vrut să fac ceva frumos. Ce-i mai frumos decât să faci dragoste? Am luat într-o oarecare ordine fătucile pe care îmi doream să le cunosc și mi-am (re)încercat norocul. Varianta cu sms nu pare să fie una norocoasă în cazul Larisei, posibil să nu aibe credit. Am prins-o la telefon și mi-a prezentat o ofertă imbatabilă de Dragobete. În scurt timp eram deja în fața blocului. Nu prea-mi place să vizitez pe timp de zi fătuci... Dar ieri să zicem că a fost o ocazie specială. Erau o grămadă de oameni prin împrejurimi, noroc că știam codul de acces de la interfon... Dar a trebuit să urc pe scări 7 etaje pentru că aveam o reținere să urc în lift cu persoane necunoscute. Am fost așteptat de către Larisa într-o pereche de bikini... Și cu o cățelușă'n brațe. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi dau repede geaca jos, cumva parcă aveam mult prea multe haine în comparație cu ea. Locația o știam binișor, am luat drumul către duș și apoi am mers în dormitor unde Larisa mă aștepta întinsă pe pat. Spre deosebire de pozele de aici, pot spune că mie mi-a lăsat impresia că este o idee mai fluffy, dar simpatică. Are ochii mari și albaștrii, foarte frumoși. Părul ei negru și creț în contrast cu tenul alb... Și cu ochii ăia albaștrii... Chiar este simpatică. Mai ales că este și o fire jovială, veselă. Sânii sunt naturali și foarte plăcuți la atingere și sărutări. Fundul este ceva mai măricel, la fel și coapsele... D'aia ziceam că mie îmi pare o idee mai fluffy dar sunt destui care preferă genul ei. Are un tatuaj cu un fluturaș pe umărul drept, despre care Larisa zice este la fel de frumos ca și ea. Nu am contrazis-o. După ceva dezmierdări (fără FK, nu știu dacă oferă sau nu, eu oricum nu sunt neapărat adept), am beneficiat de un oral executat lent, cu priviri la purtător, umed și cu atenție la împrejurimi. Fără deepthroat dar fără alte minusuri de menționat. Lung ca și durată de execuție... Numai lucruri pozitive ar fi de punctat aici. Când să fiu învelit cu un prezervativ, Larisa parcă a simțit cât de mult apreciez arta ei în ale sexului oral și a mai continuat. Și a tot continuat până când oferta de Dragobete s-a consumat. Achitat tariful de 💯 și am plecat foarte mulțumit. Și satisfăcut. Nici nu mai conta că a trebuit să revin la muncă. Mi-a plăcut de ea. La final chiar mi-a oferit și ceva de băut. La cerere. Eram însetat. Data viitoare poate o vizitez flămând... Baftă și numai bine (aproape) tuturor! 6 1
jocrep1 Reputație: 807 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 25, 2021 La 25.02.2021 la 10:16, Cozonac7 a spus: Așa o zi frumoasă a fost ieri încât am vrut să fac ceva frumos. Ce-i mai frumos decât să faci dragoste? Am luat într-o oarecare ordine fătucile pe care îmi doream să le cunosc și mi-am (re)încercat norocul. Varianta cu sms nu pare să fie una norocoasă în cazul Larisei, posibil să nu aibe credit. Am prins-o la telefon și mi-a prezentat o ofertă imbatabilă de Dragobete. În scurt timp eram deja în fața blocului. Nu prea-mi place să vizitez pe timp de zi fătuci... Dar ieri să zicem că a fost o ocazie specială. Erau o grămadă de oameni prin împrejurimi, noroc că știam codul de acces de la interfon... Dar a trebuit să urc pe scări 7 etaje pentru că aveam o reținere să urc în lift cu persoane necunoscute. Am fost așteptat de către Larisa într-o pereche de bikini... Și cu o cățelușă'n brațe. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi dau repede geaca jos, cumva parcă aveam mult prea multe haine în comparație cu ea. Locația o știam binișor, am luat drumul către duș și apoi am mers în dormitor unde Larisa mă aștepta întinsă pe pat. Spre deosebire de pozele de aici, pot spune că mie mi-a lăsat impresia că este o idee mai fluffy, dar simpatică. Are ochii mari și albaștrii, foarte frumoși. Părul ei negru și creț în contrast cu tenul alb... Și cu ochii ăia albaștrii... Chiar este simpatică. Mai ales că este și o fire jovială, veselă. Sânii sunt naturali și foarte plăcuți la atingere și sărutări. Fundul este ceva mai măricel, la fel și coapsele... D'aia ziceam că mie îmi pare o idee mai fluffy dar sunt destui care preferă genul ei. Are un tatuaj cu un fluturaș pe umărul drept, despre care Larisa zice este la fel de frumos ca și ea. Nu am contrazis-o. După ceva dezmierdări (fără FK, nu știu dacă oferă sau nu, eu oricum nu sunt neapărat adept), am beneficiat de un oral executat lent, cu priviri la purtător, umed și cu atenție la împrejurimi. Fără deepthroat dar fără alte minusuri de menționat. Lung ca și durată de execuție... Numai lucruri pozitive ar fi de punctat aici. Când să fiu învelit cu un prezervativ, Larisa parcă a simțit cât de mult apreciez arta ei în ale sexului oral și a mai continuat. Și a tot continuat până când oferta de Dragobete s-a consumat. Achitat tariful de 💯 și am plecat foarte mulțumit. Și satisfăcut. Nici nu mai conta că a trebuit să revin la muncă. Mi-a plăcut de ea. La final chiar mi-a oferit și ceva de băut. La cerere. Eram însetat. Data viitoare poate o vizitez flămând... Baftă și numai bine (aproape) tuturor! Extinde Bravo colegu'! Am banuit eu ca ar putea fi de vizitat. Nu mi-e clar ceva si indraznesc sa te intreb pe tine: face CIM? Din descrierile ei de mai sus eu am inteles ca nu face si a mai intrebat cineva de aspectul asta dar nu a raspuns nici Larisa... S-auzim de bine!
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 25, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Februarie 25, 2021 La 25.02.2021 la 12:23, jocrep1 a spus: Bravo colegu'! Am banuit eu ca ar putea fi de vizitat. Nu mi-e clar ceva si indraznesc sa te intreb pe tine: face CIM? Din descrierile ei de mai sus eu am inteles ca nu face si a mai intrebat cineva de aspectul asta dar nu a raspuns nici Larisa... S-auzim de bine! Extinde Îndrăznește și vizitează fătuca. Eu tind să cred că o să fie bine 😜 1
jocrep1 Reputație: 807 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 25, 2021 La 25.02.2021 la 14:15, Cozonac7 a spus: Îndrăznește și vizitează fătuca. Eu tind să cred că o să fie bine 😜 Extinde Indraznesc, nu e vorba de asta. Vroiam doar sa lamuresc un detaliu de care au intrebat si altii. Altfel pot sa o si sun sa intreb detalii dar am zis sa nu o mai deranjez cu al 1000-lea telefon pe zi pentru detalii daca putem face share aici. O sa tin cont de indrumare, numai sa am ceva timp liber si sa ma hotarasc la care merg ca la cate fete au aparut anul asta sunt ca un copil la Jumbo, nu mai stiu ce sa aleg si ce sa incerc mai repede. Dat dreacu' asta micu'. Si mai am si din favorite pe care vreau sa le mai vizitez si nu pot merge chiar in fiecare zi la cate o fata, nu sunt magnat, sunt un salariat totusi. S-auzim de bine!
Larisa1990 Reputație: 86 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 26, 2021 Bună dimineața dragilor💓💓. Va aștept astăzi în locația mea sa începem acest weekend cu bine. 💓💓Sunt disponibila astăzi pana în ora 22:00. Va pup și va aștept cu nerăbdare
Larisa1990 Reputație: 86 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Februarie 26, 2021 Bună dimineața dragilor💓💓. Va aștept astăzi în locația mea sa începem acest weekend cu bine. 💓💓Sunt disponibila astăzi pana în ora 22:00. Va pup și va aștept cu nerăbdare 1 1
Larisa1990 Reputație: 86 Postat Martie 1, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Martie 1, 2021 Bună ziua dragii mei. Haideți sa începem săptămâna cu bine💓💓va aștept sa ne relaxam și sa ne simțim bine împreună în locația mea de pe calea torontalului vis a vis de Petrom și lidl. Pentru o programare sau mai multe detalii va aștept sa ma contactați la numărul de telefon 0729642495 Ca servicii va las un mic sumar Oral neprotejat Normal protejat Pentru cei doritori de anal nu fac🤗🤗 Accept mici fantezii Va ofer toate pozițiile 69 și altele Finalizare poate fi corporala fără, finalizare pe fata sau gura🤗🤗 Numărul este 100 de lei Ora 200 Sunt disponibila pana la ora 22:00. Va pup și va aștept sa începem o săptămână cu bine💓💓💓 1 1
Postări Recomandate