Sari la conținut

Larisa timisoara 0729642495

Postări Recomandate

Postat

Salut! Am vizitat-o si eu pe domnisoara. :) 

Locatie: 9, langa Lidl zona Torontalului, usor de gasit si poti gasi loc de parcare lejer, scad un punct din cauza liftului care parea cam murdar si subred 

Igiena: 10, nimic suspect

GFE: 9, singurul motiv pentru care scad un punct e absenta FK, in rest e foarte amabila si placuta

Oral: 10, foarte bun, deep fara probleme, atentie la zone adiacente, finalizare orala cum a spus un coleg mai sus, a stors sufletul din mine :))

Normal: nu am incercat, sunt adept al sexului oral, dar poate data viitoare 

Aspect: 10, este o fata foarte frumoasa cu o privire care iti inmoaie sufletul, nu ii invinovatesc pe colegi ca s-au indragostit :)) 

Pret: 100 fin/200 ora. Raport calitate/pret ireprosabil. In opinia mea e de revenit, si sper sa stea cat mai mult pe meleagurile noastre

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Oras:Timisoara
Postat
La 22.04.2021 la 10:09, Larisa1990 a spus:

buna, ma adresez celor ce doresc o evadare din rutina zilnica. rafinamentul, senzualitatea si pasiunea se oglindesc in calitatea serviciilor mele. fotografiile postate imi apartin. sunt dispusa sa-ti indeplinesc cele mai frumoase pasiuni ale tale. nu ezita sa ma contactezi.💓💓

IMG_20210309_110648.jpg

Bună! Sunt o bruneta care te poate purta pe aripile plăcerii și al extazului,, care i-ti poate oferii clipe magice pline de pasiune și relaxare.
Te aștept pe tine domn manierat , pentru a-ti oferii clipe unice într-un ambient plăcut și primitor.
Nu folosesc whatsap

Postat

Dragii mei țin sa va anunț ca începând de astăzi preturile sunt următoarele. 

150 de lei finalizarea 

250 de lei ora

Serviciile sunt aceleași mai exact:

Oral neprotejat 

Normal protejat 

Diferite poziții 69 cât și altele și orice alte fantezii aveți, atât cât tine de bun simt. Nu accept sado-maso sau altele ieșite din comun. Va pup și va aștept cu drag 💓💓💓💓💓

• Trist 1
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

Por que Larisa? 

Giati 🥺

Vizitator akephalos2016
Reputație: 0
Postat
7 hours ago, Larisa1990 said:

150 de lei finalizarea 

250 de lei ora

Oral neprotejat 

Normal protejat 

Diferite poziții 69 cât și altele și orice alte fantezii aveți, atât cât tine de bun simt. Nu accept sado-maso sau altele ieșite din comun. Va pup și va aștept cu drag 💓💓💓💓💓

Tulai Doamne!!! / Son of a bitch!!!

Amu când am vrut să merg și io, s-a scumpit fătuca. Și am cumpărat un Raffaello și un fir de floare să impresionez!!!

No ghine atuncea ... dau floarea la muma și pap bombonica acasă la tv. Singur ... siiiinguuur ... atât de singur!!! 

Postat
Acum 19 ore, Cozonac7 a spus:

Por que Larisa? 

Giati 🥺

Scuze dragule. Cred ca este un preț mai mult decât ok ținând cont ca nu fac ce fac și celelalte. La mine este fără graba și fără sa ne uitam ca a trecut 15 minute și te las neterminat. 🤗🤗🤗🤗

• Like 3
Postat

Bună, ma numesc Cristina 
sunt o tipa brunetă,discreta, stilata,drăguță cu forme apetisante. , am 28 de ani, cu sâni medii și tari, fese bombate, și cu simțul umorului.
Te aștept în locația mea, curata, ambientala, discreta și foarte primitoare.
Unul din atuurile mele este ca nu te grăbesc!! și lucrez doar cu pozele mele
Te aștept cu drag sa petrecem momente unice.
Te pup și te aștept. 

• Like 1
Postat
51 minutes ago, Larisa1990 said:

Scuze dragule. Cred ca este un preț mai mult decât ok ținând cont ca nu fac ce fac și celelalte. La mine este fără graba și fără sa ne uitam ca a trecut 15 minute și te las neterminat. 🤗🤗🤗🤗

N-ai de ce să-ți ceri scuze. Chiar ești o fată super de treabă! 

Noi suntem ăia fraieri!! 

• Like 2
Postat

Pai nu? Și-a făcut intrarea, băieții au prins, se rebranduieste...la preț, aie e, nu-i frumos (pt noi) , dar face bine la business. 

In altă ordine de idei, am vizitat-o, chiar mi s-a părut mai drăguță in realitate, pare puțin mai tinerica in poze, dar și live mi-a plăcut. 

Nu dau note, nu am de reproșat nimic, m-a făcut rapid..."din gură", chiar dacă aș fi vrut sa ma bucur puțin și de posteriorul ei, n-am mai apucat. M-a gâdilat bine de tot, nu mă știu sensibil la oral, dar fata a reușit foarte repede sa ma termine. Se vede aici și experiența. De menționat ca nu a fost grabă din partea ei. 

Deobicei sunt eu pe grabă, nu stau o oră, așa ca până la urmă, ce mi-e 5 minute, ce mi-e 15. Fac ce pot și eu... :))) CIM nu am mai dat demult, așa că, scurtă acțiune, dar plăcută.

Pt mine:

Oral 10

NP n-a mai fost 

De revenit, pt mine, cred ca da, cel puțin inca 1 dată dacă o prind libera când sunt in zona ei. Vreo s-o văd in doggy 😁

• Like 3
Postat
La 20.02.2021 la 12:06, Larisa1990 a spus:

Bună, sunt Cristina fund bombat, săni naturali.!!Te-ai saturat sa mergi la locatie si persoana sa nu corespundă cu ce ai vazut in anunt ? Iti spun eu ca da , de aceea am creeat acest anunt , sunt o femeie frumoasa dornica sa te cunosc .Sunt mereu cu zambetul pe buze imi place sa comunic si sa cunosc oameni noi,compania mea va fi una dintre cele mai frumoase experiente ale tale....te invit intr-o locatie discreta si intima pentru a da frau liber fanteziilor tale, calitatea serviciilor mele te vor face sa te reintorci pozele mele sunt 100% reale..Programul de lucru NU este non stop. -Respectați ora programării. -Doresc și ofer seriozitate

💓💓💓💓💓😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰

IMG_20210309_110752.jpg

• Like 2
Postat
La 26.04.2021 la 13:49, Larisa1990 a spus:

150 de lei finalizarea 

250 de lei ora

Oral neprotejat 

Normal protejat 

Am fost de mai multe ori. Am apreciat de fiecare data prestatia si faptul ca nu se grabea. 100lei/numar era un pret binemeritat de Larisa si convenabil si pentru noi. 150lei deja e cam mult. Multi dintre noi nu castiga cu mult mai mult in 8 ore, asa ca desi imi placea foarte mult si eram pregatit sa mai merg, voi renunta pentru ca nu vreau sa incurajez astfel de cresteri si ma voi reorienta catre cele care au ramas la 100lei/numar. Poate daca am proceda mai multi asa, nu am permite tarife nemeritate in multe cazuri.

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat
1 oră în urmă, muresancosmin70 a spus:

Am fost de mai multe ori. Am apreciat de fiecare data prestatia si faptul ca nu se grabea. 100lei/numar era un pret binemeritat de Larisa si convenabil si pentru noi. 150lei deja e cam mult. Multi dintre noi nu castiga cu mult mai mult in 8 ore, asa ca desi imi placea foarte mult si eram pregatit sa mai merg, voi renunta pentru ca nu vreau sa incurajez astfel de cresteri si ma voi reorienta catre cele care au ramas la 100lei/numar. Poate daca am proceda mai multi asa, nu am permite tarife nemeritate in multe cazuri.

Mai sunt fete ok cu 100 de lei finalizarea? Nu sunt retoric, chiar sunt curios.

Postat
Acum 4 ore, muresancosmin70 a spus:

Dragule dacă ție ți-e se pare ca e mult 150 de lei e total greșit. Atunci dute la cele care iau acest preț de 200 de lei și stai doar 15 minute și alea cronometrate🤫🤫🤫. Eu cred ca 90% dintre noi avem acest preț. Deci dacă stai și citești și suni cam peste tot e la fel. O seara frumoasa 

Postat

Bună dimineața dragilor 

Pozele imi apartin,sunt 100%reale,recente si te vei convinge la momentul intalnirii. Nu ezita sa ma suni pentru a-ti programa o intalnire erotica cat mai satisfacatoare!!............ VĂ pup și va aștept cu drag 

Postat
Acum 18 ore, valy95 a spus:

Mai sunt fete ok cu 100 de lei finalizarea? Nu sunt retoric, chiar sunt curios.

Da mai sunt, si ala cred ca e un pret corect. Nu pot sa scriu aici care anume,  pentru ca si asa am suparat-o pe Larisa si nu am vrut asta, pentru ca asa cum am mai afirmat-o cu mine s-a completat foarte bine si nu am avut niciodata nimic de reprosat. Doar ca pe moment eu consider ca 100lei e un pret corect. Larisa are dreptate pentru ca sunt unele care cer 150lei sau 200lei si nu se ridica nici la nivelul prestatiilor ei. Dar pentru asta noi cei care le dam suntem cei vinovati.

• Like 1
Postat

Eu nu o cunosc pe Larisa, dar discutiile pe tema pretului mi se par inutile. Lucrurile se regleaza de la sine in functie de cerere si de oferta. Daca ea va continua sa aiba cerere la pretul marit, inseamna ca acel pret este mai aproape de punctul de echilibru (intre cerere si oferta). E o lege a naturii (umane), care nu este nici buna, nici rea... e pur si simplu "care este"! :ras

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
La 26.04.2021 la 13:49, Larisa1990 a spus:

150 de lei finalizarea 

250 de lei ora

Oral neprotejat 

Normal protejat 

Descriere

bruneta reala este gata sa te duca pe culmiile extazului si al pasiunii,pun pret pe igiena si atitudine ,sunt o fire jucausa si putin perversa ,te astept in compania mea pentru a ne simti bine impreuna ,nuuuu ma deplasez ,pentru mai multe detalii ma gasiti la nr de telefon , va imbratiez cu drag ,o zi faina va doresc.pussy

Postat
Acum 18 ore, Larisa1990 a spus:
Descriere

bruneta reala este gata sa te duca pe culmiile extazului si al pasiunii,pun pret pe igiena si atitudine ,sunt o fire jucausa si putin perversa ,te astept in compania mea pentru a ne simti bine impreuna ,nuuuu ma deplasez ,pentru mai multe detalii ma gasiti la nr de telefon , va imbratiez cu drag ,o zi faina va doresc.pussy

Descriere

fara graba ,servicii de calitate domnilor generoși și pretențioși, nu ezita sa ma contactezi pt mai multe detalii ,poze reale . Va aștept astăzi cu mare drag 💓💓💓

• Oras:Timișoara
Postat

Am vizitat-o pe Larisa ieri...

Am sunat și am avut noroc sa o găsesc liberă deci m-am dus direct la locatie (blocurile turn cunoscute din torontalului) 

Un apartament mare și spațios,am fost invitat in dormitor unde Larisa a luat o poziție de atac,am cerut sa fac un dus totuși mai întâi și am revenit.

Am vb puțin pintre mângâieri și a început cu un oral senzual și asa am și terminat.

Normal nu am stat pentru ca aveam ceva de rezolvat dar sunt sigur ca o sa mai revin și o sa am destul timp.

Suma de 250 RON am plătit-o eu din proprie inițiativa deși ea a insistat sa imi înapoieze o parte din ei pentru ca nu am stat o ora și doar o finalizare,am insistat și eu la rândul meu ca e Ok așa pentru ca pentru o ora era înțelegerea și nu e vina ei ca ai intervenit ceva in programul meu,sunt ferm convins ca 250 RON nu e o suma mare pentru o experiența cu ea.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Hristos a înviat dragilor și Paște fericit. Țin sa va anunț ca sunt disponibila astazi pana în ora 22:00 la adresa bine cunoscuta. Va pup și va aștept cu drag 🤗🤗❤️❤️

Postat
Acum 23 ore, Larisa1990 a spus:

Hristos a înviat dragilor și Paște fericit. Țin sa va anunț ca sunt disponibila astazi pana în ora 22:00 la adresa bine cunoscuta. Va pup și va aștept cu drag 🤗🤗❤️❤️

Te invit să mă descoperi! Sunt o fire permisivă, dar și foarte selectivă în același timp! Mă adresez celor ce doresc o evadare din rutina zilnică. Rafinamentul, senzualitatea și pasiunea se oglindesc în calitatea serviciilor mele.
Descrierea fizică ar fi de prisos, întrucât fotografiile postate imi aparțin 100%. Dornică să te cunosc esti sătul de poze false vino in locația mea sa te bucuri de corpul meu fără grabă si plina de viata ofer discretie totala doar un telefon ne desparte.Te astept cu drag sa ne distrăm amândoi pentru detalii nu ezita sa ma suni pupici !!!

Postat
La 03.05.2021 la 10:22, Larisa1990 a spus:

1 / 4
  •  
  •  

!! alina doar câteva zile în oraș!!

Cluj, 

Buna!! Te-ai saturat de conturi false și sa fi grăbit încă de la primul contact?
Esti un bărbat care se respecta și căruia îi place sa fie învăluit de pasiune , senzualitate ,elegantă și rafinament, ce pune accent pe discreție și seriozitate ?
Atunci eu pot fi compania potrivită pentru tine .
Finuta și atenta la dorintele tale , te astept intr-un cadru intim și calduros pentru a-ți îndeplini dorintele..
Optez pentru plăcerea reciproca și tot odată sa te port pe culmile amorului dorit.
Rafinamentul și senzualitatea se oglindesc in calitatea serviciilor mele.
Daca esti un adevărat gentleman , totul vine de la sine iar întâlnirea noastră va fi una încărcată de momente frumoase.
Garantez revenirea , deoarece îmi cunosc valoarea iar calitatea și rafinamentul ma reprezintă.
Doar un apel ne desparte, dacă stii sa apreciezi calitatea și bunul simt nu ezita sa ma contactezi. Pup

Postat
Acum 1 minut, Larisa1990 a spus:
Buna!! Te-ai saturat de conturi false și sa fi grăbit încă de la primul contact?

Esti un bărbat care se respecta și căruia îi place sa fie învăluit de pasiune , senzualitate ,elegantă și rafinament, ce pune accent pe discreție și seriozitate ?
Finuta și atenta la dorintele tale , te astept intr-un cadru intim și calduros pentru a-ți îndeplini dorintele..
Optez pentru plăcerea reciproca și tot odată sa te port pe culmile amorului dorit.
Daca esti un adevărat gentleman , totul vine de la sine iar întâlnirea noastră va fi una încărcată de momente frumoase.
Garantez revenirea , deoarece îmi cunosc valoarea iar calitatea și rafinamentul ma reprezintă.
Doar un apel ne desparte, dacă stii sa apreciezi calitatea și bunul simt nu ezita sa ma contactezi. Pup

Postat
Acum 20 ore, Larisa1990 a spus:

Bună dimineața dragilor. Sunt disponibila astazi pana la ora 22:00 în locația mea pe care o știți și va aștept cu drag

IMG_20210309_111743.jpg

• Like 2

Postat

Voi renunța și eu să mai merg datorită faptului că a mărit tariful. 😐

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...