Sari la conținut

Diana♥️

diana1771

Postări Recomandate

Postat
1 oră în urmă, diana1771 a spus:

Pupici😘

37A8EA4A-D4C5-499F-9D9D-EC1152C1464A.jpeg

Sunt curios cum se vede de la spate funduletul ala bun in pantalonii aia 😊😊😂😂 astept dovada, pup. Zi faina sa ai, Diana 💋

Vizitator fantasydream
Reputație: 0
Postat

Sâmbăta mai ești? 

• Telefon: 0752675856
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 35 minute, fantasydream a spus:

Sâmbăta mai ești? 

da

• Oras:Sibiu
Postat
Acum 20 ore, sexart2019 a spus:

Am vrut sa sparg eu "gheata" si sa scriu primu o recenzie, dar nu am reusit decat astazi sa ajung la Diana, asai cand ai familie 🙈🙉🙊, treaba nasoala e ca a fost unu cu "talanga" lunga si a cam obosit-o pe biata fata, de nu a mai fost asa activa cum ar trebui, stiti pe vreo unu aici pe forum? Nu dau nume :D zafon :P

Oricum fata si-a dat toata silinta si pot spune ca arata exact ca in poze, mai putin fundul care e unu normal, in unele poze pare mult mai apetisant. Si ar mai fi o cheste, are ceasul tot timpul la mana, din ce am observat eu, il poarta sa aiba grija sa nu depasesti timpul petrecut, fiindca dupa tine are o alta programare, pentru unii e ok pentru alti nu 😝. Asa ca servicii, ON bunicel si NP ok, destul de standard si destul de stramta 😅 

Asa pe final pot zice ca pretul de 300lei ora e ok, doar sa fie in apele ei data viitoare, vreau mai mult de la ea 🤪😍

Note:

Aspect: 9.5

Atitudine: 9

OP: 9

NP: 8.5

Da confratele meu... 😂 .i-am facut si eu o vizita Dianei precum zici...dar sa sti ca am fost bland cu ea si nu am fortat-o deloc. Am facut doar o pozitie la NP deoarece a zis ca simte un pic de disconfort si nu am vrut sa-i creez neplaceri. Ca experienta mi-a placut dar mai are multe de invatat, are potential si depinde doar de ea daca isi doreste sa faca mai multe sau nu.....

Poate o sa fac o recenzie mai tarziu....

• Like 2
  • Haha 1
Postat

Am ajuns si eu la Diana aseara. M-a certat ca nu sunt serios, uitasem sa-i confirm programarea :) Mea culpa, scuzele de rigoare.

Contactata usor pe whatsap, iti ofera toata detaliile.

Fata e soada :) Te distreaza cu accentul si cuvintele ei moldovenesti, de la prima vorba pana la ultima :) Am si invatat cateva cuvinte de peste Prut. Cine ar fi zis ca la "supt pula" ii spune "miniet" :))))))) 

In alta ordine de idei, Diana e frumusica, o bomboana de fata, cu zambetul pe buze, atitudine pozitiva... and by the way, fundul ala e chiar frumos, chiar daca un coleg zicea ca se astepta la altceva. Mie mi s-a parut super ok, dar gusturile nu se discuta, evident.

Locatia: 9, perfecta ptr aceasta activitate

ON: 9 - soft, umed - nu e tocmai cea mai priceputa dar isi da silinta, lins oo, intr-un cuvant OK.

NP: 9 - 2 pozitii, finalizat in balonas

GFE: 9 - FK sustinut, m-a avertizat sa nu`i bag limba pana in gat :)))

De revenit: DA, sunt convins ca la o urmatoare intalnire ar fi totul mai bine :)

Achitat 150 ron , aprox 30 de min.

P.S. Nu stiu cand o s`o mai prindem in oras... zicea ca nu e tocmai multumita de nr de clienti! Dar na, in februarie nici iarba nu creste.

Spor sa aveti!

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 52 minute, artzabala a spus:

Am ajuns si eu la Diana aseara. M-a certat ca nu sunt serios, uitasem sa-i confirm programarea :) Mea culpa, scuzele de rigoare.

Contactata usor pe whatsap, iti ofera toata detaliile.

Fata e soada :) Te distreaza cu accentul si cuvintele ei moldovenesti, de la prima vorba pana la ultima :) Am si invatat cateva cuvinte de peste Prut. Cine ar fi zis ca la "supt pula" ii spune "miniet" :))))))) 

In alta ordine de idei, Diana e frumusica, o bomboana de fata, cu zambetul pe buze, atitudine pozitiva... and by the way, fundul ala e chiar frumos, chiar daca un coleg zicea ca se astepta la altceva. Mie mi s-a parut super ok, dar gusturile nu se discuta, evident.

Locatia: 9, perfecta ptr aceasta activitate

ON: 9 - soft, umed - nu e tocmai cea mai priceputa dar isi da silinta, lins oo, intr-un cuvant OK.

NP: 9 - 2 pozitii, finalizat in balonas

GFE: 9 - FK sustinut, m-a avertizat sa nu`i bag limba pana in gat :)))

De revenit: DA, sunt convins ca la o urmatoare intalnire ar fi totul mai bine :)

Achitat 150 ron , aprox 30 de min.

P.S. Nu stiu cand o s`o mai prindem in oras... zicea ca nu e tocmai multumita de nr de clienti! Dar na, in februarie nici iarba nu creste.

Spor sa aveti!

multumesc pt recenzie🙈😘cat despre limba  am pățit-o si asa a ramas o vorba 😀😀🤝😘

Vizitator fantasydream
Reputație: 0
Postat

Am fost vineri după masa la Diana, în spate la Spartan pe m viteazul(în locația aceasta a mai fost Adela skinny), am rămas aprox 30 min. 

Este o prezenta plăcută, carismatica, cu zâmbetul pe buze, într-adevăr din Chișinău, o frumusețe ce va face 25 de ani curând. 

Fata, frumoasa, ochi interesanți, parul cu extensii, dar de efect, corp frumos ,slim, sâni frumosi, un fund numai bun(mai ales din doggy e super perf.), picioare finuțe. 

Oral soft, plăcut, nu se grăbește, lins, pupat și la oo. 

Normalul mult mai bun, se implica, mai ales ca da și contre, nu puternice dar sunt ce trebuie. Am schimbat 3 poziții, misionar de 2 ori. Am vrut sa o admir din mai multe ipostaze. În timpul actiunii ne-am sărutat, mi-a plăcut cum am simțit buzele ei. 

Per total o experienta plăcută, reușită, am încercat sa nu ne obosim prea mult. 

Merita, 

Dar din păcate a zis ca nu mai rămâne în Sibiu, va pleca spre Cluj. 

• Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
  • Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
Postat
Acum 7 ore, fantasydream a spus:

Am fost vineri după masa la Diana, în spate la Spartan pe m viteazul(în locația aceasta a mai fost Adela skinny), am rămas aprox 30 min. 

Este o prezenta plăcută, carismatica, cu zâmbetul pe buze, într-adevăr din Chișinău, o frumusețe ce va face 25 de ani curând. 

Fata, frumoasa, ochi interesanți, parul cu extensii, dar de efect, corp frumos ,slim, sâni frumosi, un fund numai bun(mai ales din doggy e super perf.), picioare finuțe. 

Oral soft, plăcut, nu se grăbește, lins, pupat și la oo. 

Normalul mult mai bun, se implica, mai ales ca da și contre, nu puternice dar sunt ce trebuie. Am schimbat 3 poziții, misionar de 2 ori. Am vrut sa o admir din mai multe ipostaze. În timpul actiunii ne-am sărutat, mi-a plăcut cum am simțit buzele ei. 

Per total o experienta plăcută, reușită, am încercat sa nu ne obosim prea mult. 

Merita, 

Dar din păcate a zis ca nu mai rămâne în Sibiu, va pleca spre Cluj. 

Fara note nu e o recenzie🤨 completa....

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat

Eu am fost ieri la ea. Programare facuta usor pe whats up. Locatia in spate la Spartan pe Mihai Viteazul. Locatie curata, cu 2 camere, nu lux. Ma asteptat dupa usa, am facut cunostinta si am cunoscuto si pe colega ei Alexandra.

Diana este ca in poze, frumusica la fata, cu sani medii si un fund frumos. Am fost invitat in camera unde am stat 2-3 minute de povesti si am descoperit ca nu pot sta mai mult decat o finalizare. Aici a fost o mica neintelegere, pentru ca nici eu nu am spus cat vreau sa stau si nici ea nu ma intrebat. Impartim vina amandoi, asta este. Pentru cine mai are de gand sa o viziteze sa mentioneze cat vrea sa stea. Am fost putin dezamagit dar asta este. 

Am primit un prosop curat si mam dus la dus. Intors in camera ma invitat sa ma intind pe pat si a inceput cu un ON slow, cu multa saliva, dar fara atentie la vecini in cazul meu. Am cerut 69 si am descoperit o pasa curata, fara mirosuri. Dupa cateva minute de rewerse cow girl, juniorul nu a tinut pasul si a adormit. Gandurile, cearta cu 2 colege la lucru de joi plus ca nu eram cu gandul decat daca o sa reusesc sa termin in cele timpul care a mai ramas. La mine finalizarea dureaza mai mult si de acea tot iau cate o ora la fetele care ma duc, o finalizare lunga dar buna. Pana la urma am finalizat cu handjob in timp ce faceam FK cu ea. Fk destul de bun intretinut cu buzele frumoase ale ei. Per total a fost o experienta frumoasa, pacat ca nu neam inteles la timpul petrecut impreuna.

Mam imbracat si dus am fost. DTD mam incadrat in 30 de minute.

Din pacate mia spus ca nu mai revine la Sibiu, dar poate poate se razgandeste si ne va mai vizita.

P.S.: cat despre note, sa ii raspund lui sexart2019, eu nu mai dau note in recenzii de cand sa trezit colericul sa imi spuna ca recenziile mele nu sunt credibile. Asa ca mai bine numai notez in recenzii. Scriu ce si cum a fost experienta mea cu fata respectiva si gata.

Diana te rog sa te razgandesti, sa te mai intorci la noi. Te pup si duminica placuta.

• Like 5
  • Inimioara 1

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna seara!!! Am avut si eu o experiență plăcută cu titulara topicului....Metoda de contact, telefonic; a răspuns destul de repede. Ajuns la locație, am confirmat si am cerut nr. de la interfon, la ușa apartamentului  am avut o surpriza placuta, este o domnișoară drăguță, merita atenție, sigur întoarce ceva capete pe strada. Am fost invitat în camera am discutat  nițel, ea era deja în costumația plăcută privirii asa ca am inceput sa pierd  si eu din haine.  Acțiune a început cu FK din plin si ceva discuții  aleatorii pe lângă, am incercat sa o fac sa se destindă si ea, sper ca am reusit. Oralul  normal a fost ok, nu prea sunt pro-oral, prefer preludiul si acțiunea în sine ( daca e sa rupem patul, macar sa nu ne pară rau)  Montat  caciulita, am schimbat ceva pozitii sa vedem daca  e bună ca gimnasta, a trecut testul, am gustat pe îndelete din buzele ei si am finalizat in capison.  Plusuri: copilăroasă, zâmbet super( daca il smulgi) saruta  binisor, se mulează după tine, Minusuri: subiectiv vorbind la oral se poate imbunatati ceva, nu rezista mult in pozitii  anume ( dar  nici  nu comentat) ; daca era singura  era mai ok, am simtit  prezenta colegei, deși nu am vazut-o. Notele sunt subiective, strict legate de preferintele  mele: 

O.N 8'5 ( nu au fost artificii sau ceva bombe) 

N.P : 9'5 ( A fost plăcut, dar a lipsit doar puțin ceva) 

Am platit  la final  masa si dansul, un mare++++ pentru acest lucru, am rămas doar o finalizare. De revenit??? Eu da! Sunt poate subiectiv, dar am fost multumit de ce am primit! 

Scuze pentru eventualele greseli! Sa aveți  o seară usoara, spor la.tricotat!😁

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...