sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 4, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 4, 2013 Membrul @futoman are 5 postari din care nu vad decat una si aia scrisa in sictir fata de noi; chiar daca ar fii pe acelasi thread postarile, dar e doar una.2. "Am vazut ca nu mai merge cautarea mambrilor , o alta problema ar mai fii cautarea membrilor din 3 litere cum ar fii @ Apo sau @Top Gun , nu-mi returna niciun rezultat. Acum nu mai merge deloc. Pisic , stii ceva ?" E un citat pe care l-am scris acum cateva zile mai jos in sectiunea asta.
mod1 Reputație: 586 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Montreal Oras:Montreal Postat Decembrie 4, 2013 Functia de cautare functioneaza pentru forum esti liber sa cauti membrii pe forum.
cassy Reputație: 16362 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 4, 2013 Si cum cautam pe cineva cui vrem sa trimitem un pm daca nu e online? Cautam prin tot forumul dupa o postare de a lui? O idee inlocuitoare ar fi binevenita
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2013 Ii scrii numele ad labam in casuta "destinatar"
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2013 Eu pana acum am scris pur si simplu numele destinatarului
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Autor Postat Decembrie 5, 2013 Ii scrii numele ad labam in casuta "destinatar" Pai si unde pisici e casuta destinatar ?
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Decembrie 5, 2013 Si cum cautam pe cineva cui vrem sa trimitem un pm daca nu e online? Cautam prin tot forumul dupa o postare de a lui? O idee inlocuitoare ar fi binevenita cea mai rapida cautare e sa bagi pe google '' Chris73 nimfomane '' ( unde 'chris73' e numele cel caruia vrei sa-i trimiti PM-ul sau sa-i vezi profilul )
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2013 Pai si unde pisici e casuta destinatar ? Pai si unde pisici e casuta destinatar ?
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 5, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2013 Tot in varianta mobila, la sectiunea cautare:
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum