Sari la conținut

Alina 0724831325

Postări Recomandate

Vizitator vlad6969
Reputație: 0
Postat

ai revenit la baia mare ?

Vizitator vlad6969
Postat
Acum 54 minute, sweetgirls97 a spus:

Da😘

ti-am scris pe whatsapp

Vizitator vlad6969
Postat
La 05.06.2021 la 12:17, sweetgirls97 a spus:

⚠️⚠️ DISPONIBILA ⚠️⚠️

mai esti pe la baia mare sau ai plecat?

Vizitator vlad6969
Postat
La 05.06.2021 la 12:17, sweetgirls97 a spus:

⚠️⚠️ DISPONIBILA ⚠️⚠️

Am vizitat-o acuma seara pe alina rar asa ceva pe la baia mare !! On nota 10 , balonas pus cu gurita !! Np nota 9  !! Finalizare pe sanii  ei frumosi 😍❤️

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 2 ore, GABRIEL1000 a spus:

Alina te pup.Revino te rog la Bistrița, Ești o scumpa frumoasa mea.

Heii dragule o sa revin mai stau putin pe aici si o sa vin 💋

Postat
1 oră în urmă, vlad6969 a spus:

Am vizitat-o acuma seara pe alina rar asa ceva pe la baia mare !! On nota 10 , balonas pus cu gurita !! Np nota 9  !! Finalizare pe sanii  ei frumosi 😍❤️

Multumesc frumos de vizita 🥰 te mai astept cu drag 💋

Vizitator ediov
Postat

Nu reușesc sa dau de tine. Te sun și nimic . Cum sa procedez?

Vizitator fardugol
Postat
Acum 2 ore, ediov a spus:

• Oras:Calea Lactee
  • Oras:Calea Lactee
Postat
Acum 2 ore, ediov a spus:

Scrie-i o scrisoare recomandată:))

Postat

heii voiam sa va anunt ca am schimbat putin planurile si astazi este ultima zi la voi in oras

• Confuz 1
Postat

⚠️⚠️ Heii dragilor am revenit si sunt disponibila la voi in oras 3 zile ⚠️⚠️ Locatia este aceiasi pe Strada Nicolae Iorga ⚠️⚠️ Va astept cu drag 💋💋

• Like 2
Postat

Vizita 10 iulie 2021 la Alina:

Aspect: Femeie foarte frumoasa, este inalta, m-a atras picioarele ei sexy pe tocuri, de asta am ales sa merg la ea. Act: Oral- 10. A fost foarte placut. Normal, 69. 10,

cunnilingus a fost excelent, pasarica foarte placuta, calda. Am finalizat in pozitia mea preferata 69. Multumesc foarte mult Alina, m-ai incins bine de tot, a fost o adevarata placere in timpul actului. O sa mai vin la tine, m-am excitat la maxim, geme frumos, 

m-a placut mult, atingeri, saruturi, comportament 10, este o femeie respectuasa, locatie: Nicolaie Iorga5, 10. 

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat
Acum 15 ore, Vasy2255 a spus:

Vizita 10 iulie 2021 la Alina:

Aspect: Femeie foarte frumoasa, este inalta, m-a atras picioarele ei sexy pe tocuri, de asta am ales sa merg la ea. Act: Oral- 10. A fost foarte placut. Normal, 69. 10,

cunnilingus a fost excelent, pasarica foarte placuta, calda. Am finalizat in pozitia mea preferata 69. Multumesc foarte mult Alina, m-ai incins bine de tot, a fost o adevarata placere in timpul actului. O sa mai vin la tine, m-am excitat la maxim, geme frumos, 

m-a placut mult, atingeri, saruturi, comportament 10, este o femeie respectuasa, locatie: Nicolaie Iorga5, 10. 

Multumesc frumos 💋 te mai astept cu drag 

• Oras:Baia mare
  • Oras:Baia mare
Postat

Alina ii o fata de nota zece . Am fost la ea de doua ori . M-am simțit minunat . Ii deschisă la minte poți vorbi cu ea or ce  ii cu bun simt . Oral executat bine . La normal sta cum vrei nu comentează nu te da afara te lasă sa te refaci .  In locație ii curățenie , ea foarte curata  are un corp minunat  care m-a excitat la maxim. Nu face anal  și nici finalizare orală  . Or cum nu am fost interesat . Sper sa te mai întâlnesc Alina. 

Postat
La 11.07.2021 la 11:58, sweetgirls97 a spus:

Multumesc frumos 💋 te mai astept cu drag 

Mulțumesc

și eu. Deabia aștept să revin la tine! Imi amintesc cu drag momentul petrecut alaturi de tine! Femeie de nota 10+. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...