Sari la conținut

♡ Buna sunt Andreea ♡

Postări Recomandate

Salutare 

Astazi am fost si eu prima data la Andreea, zic prima data pt ca o sa o mai revizitez cu drag.

Programare facuta la telefon pt ora 15 cu approximativ o ora si jumatate inainte.

locatia: usor de ajuns, apartament renovat, cu tot ce ai nevoie (dus, prosop, pat si altele piese de mobila)

Achitat 250 lei pt 2 finalizari. 

Totul a decursc ok si fara graba din partea ei.

Sa ai o zi placuta Andreea!

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj napoca
Acum 9 minute, robyc2c a spus:

Salutare 

Astazi am fost si eu prima data la Andreea, zic prima data pt ca o sa o mai revizitez cu drag.

Programare facuta la telefon pt ora 15 cu approximativ o ora si jumatate inainte.

locatia: usor de ajuns, apartament renovat, cu tot ce ai nevoie (dus, prosop, pat si altele piese de mobila)

Achitat 250 lei pt 2 finalizari. 

Totul a decursc ok si fara graba din partea ei.

Sa ai o zi placuta Andreea!

Multumesc pentru vizita , te mai astept cu drag , la fel si tie o zi superbă iti doresc 😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Neața dragilor!

Disponibila de la ora 10.00/22.00

Va rog cei care va programați și nu mai puteți ajunge anunțați!!! 

Timpul meu este la fel de prețios ca al vostru!  😘

0737894859

P. S  dacă nu răspund apelului reveniți cu un mesaj pe wapp sau cu apel în 20 de minute. :*

IMG_20210606_091231.jpg

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
Chiar acum, Andreea.xxxx a spus:

Neața dragilor!

Disponibila de la ora 10.00/22.00

Va rog cei care va programați și nu mai puteți ajunge anunțați!!! 

Timpul meu este la fel de prețios ca al vostru😘

0737894859

P. S  dacă nu răspund apelului reveniți cu un mesaj pe wapp sau cu apel în 20 de minute. :*

IMG_20210606_091231.jpg

Esti foarte noua in ocupatia asta? E la ordinea zilei, de cand s-a inventat telefonul si anuntul :( . Si programari false, si ala care vine, suna la interfon, se face ca intra si fuge etc. O sa ai parte de toti, stai calma. 

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 6 minute, biliape a spus:

Esti foarte noua in ocupatia asta? E la ordinea zilei, de cand s-a inventat telefonul si anuntul :( . Si programari false, si ala care vine, suna la interfon, se face ca intra si fuge etc. O sa ai parte de toti, stai calma. 

Buna nu nu sunt noua dar nu prea mai mi Sa intamplat ieri din 8 programări,  5 nici macar anunțată.... unii anunțau se mai găsea unu doi care nu anunta .... asta e pana la urma am rugat doar sa fiu anunțată ca nu se supără nimeni daca nu vine .... :*

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 11 minute, biliape a spus:

Nu vreau sa fiu nici daia primul venit primul servit .... 😂😂 te pup , stiu se intampla multe chestii d-astea! 

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Buna nu nu sunt noua dar nu prea mai mi Sa intamplat ieri din 8 programări,  5 nici macar anunțată.... unii anunțau se mai găsea unu doi care nu anunta .... asta e pana la urma am rugat doar sa fiu anunțată ca nu se supără nimeni daca nu vine .... :*

😢 S-o fi agravat degradarea psiho-somatica a populatiei, desi credeam ca se atinsese acel "all time low"... Glumesc. Probabil ca e weekend si aici e mahala de muncitori, cu familie traditionala si toata mizeria aferenta, nu prind ei momente de libertate asa usor. In cursul saptamanii, de la 16:30 la 17:20 or avea pauza de pizda 😛 . Mult sex de calitate si prosperitate iti doresc ❤️ . 

• Inimioara 2
Link spre comentariu
Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Acum 5 minute, Andreea.xxxx a spus:

Tactica împrumutată din Oradea și Brașov.. clar ca deranjezi..pe cineva..🤔🤔🤔 auzisem de metoda asta de ceva timp..dar nu ma gândeam sa apară și la Ploiești 

Link spre comentariu

Nu vreau sa fiu nici daia primul venit primul servit .... 😂😂 te pup , stiu se intampla multe chestii d-astea! 

Nu degeaba s-a ajuns si la asta. :( Tot din cauza unora din astia.  

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 4 minute, dyerseve a spus:

Tactica împrumutată din Oradea și Brașov.. clar ca deranjezi..pe cineva..🤔🤔🤔 auzisem de metoda asta de ceva timp..dar nu ma gândeam sa apară și la Ploiești 

Acum 1 minut, biliape a spus:

Nu degeaba s-a ajuns si la asta. :( Tot din cauza unora din astia.  

Nu știu, dar un mesaj "nu mai pot ajunge" ar fi ok... Dar asta este!! Am zis k poate am avut o zi mai proasta dar se pare ca și azi misca ceva la fel ca ieri 😂😂😂

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator dyerseve
Acum 1 minut, Andreea.xxxx a spus:

Nu știu, dar un mesaj "nu mai pot ajunge" ar fi ok... Dar asta este!! Am zis k poate am avut o zi mai proasta dar se pare ca și azi misca ceva la fel ca ieri 😂😂😂

Bine..având în vedere ca ești și duminica..este ceva normal..

Ce nu este normal..sunt programările făcute și neonorate..doar sa ocupe orele de trafic ..clar ca nu îți dau mesaj ca nu mai vin.. soluția este la topicul vostru de tepe..sau cum s-o numi el..sa puneți numerele de telefon sa știe și altele în caz de le contactează.. 

Link spre comentariu
Chiar acum, dyerseve a spus:

Bine..având în vedere ca ești și duminica..este ceva normal..

Ce nu este normal..sunt programările făcute și neonorate..doar sa ocupe orele de trafic ..clar ca nu îți dau mesaj ca nu mai vin.. soluția este la topicul vostru de tepe..sau cum s-o numi el..sa puneți numerele de telefon sa știe și altele în caz de le contactează.. 

Bulangii au n cartele pentru "tepe", au caiete in care isi noteaza cui au dat "teapa" si de pe ce nr. etc. E un intreg sistem. Cat femeile lor sunt "la produs", ei se ocupa sa le faca "culoar", sa le blocheze pe celelalte simultan. Daca au o tatoasa, o sa blocheze tatoasele, nu uscate etc. Dar daca nu le dai cate un glont in ceafa, nu-i linistesti, ca sunt si gasti in bulau care cu asta se ocupa, cum se ocupa si cu escrocheriile de tip "accidentul" samd. E 25 de lei o cartela, daca una de-a lor produce 150lei, isi permit sa isi ia 4 cartele special pentru asa ceva, dintr-un foc. Cu 4 cartele o blocheaza pe alta 2 zile, ca stiu cum sa traga de timp etc. Doar un exemplu... 

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator dyerseve
Acum 12 minute, biliape a spus:

Bulangii au n cartele pentru "tepe", au caiete in care isi noteaza cui au dat "teapa" si de pe ce nr. etc. E un intreg sistem. Cat femeile lor sunt "la produs", ei se ocupa sa le faca "culoar", sa le blocheze pe celelalte simultan. Daca au o tatoasa, o sa blocheze tatoasele, nu uscate etc. Dar daca nu le dai cate un glont in ceafa, nu-i linistesti, ca sunt si gasti in bulau care cu asta se ocupa, cum se ocupa si cu escrocheriile de tip "accidentul" samd. E 25 de lei o cartela, daca una de-a lor produce 150lei, isi permit sa isi ia 4 cartele special pentru asa ceva, dintr-un foc. Cu 4 cartele o blocheaza pe alta 2 zile, ca stiu cum sa traga de timp etc. Doar un exemplu... 

Nu voiam sa o dau atat de direct..dar aici ai 100 la 100 dreptate în tot ce ai spus ,găștile din bulau au tot timpul sa facă asta și lucrează pe țigări.. investiție minima 🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 4 minute, dyerseve a spus:

Nu voiam sa o dau atat de direct..dar aici ai 100 la 100 dreptate în tot ce ai spus ,găștile din bulau au tot timpul sa facă asta și lucrează pe țigări.. investiție minima 🤣🤣

Mr. Biliape are dreptate 100% mereu, doar ca in anumite situatii nu-mi dau seama pe moment, mai caut un cuvânt prin DEX, ne mai ajuta si pe noi sa ne îmbogățim lexicul cu ocazia aceasta. Respect! 🏆🏆🏆

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator dyerseve
Acum 2 ore, catelul.dinamo a spus:

Mr. Biliape are dreptate 100% mereu, doar ca in anumite situatii nu-mi dau seama pe moment, mai caut un cuvânt prin DEX, ne mai ajuta si pe noi sa ne îmbogățim lexicul cu ocazia aceasta. Respect! 🏆🏆🏆

Io am propus sa îl facem șef de comisie pentru acordarea dreptului de libera practica..🤣🤣

Link spre comentariu
  • Oras:PRAHOVA
  • Oras:PRAHOVA

Salutare,

Am vizitat-o si eu pe Andreea, pot sa pun ca este super OK, frumoasa,  amabila, si punctul forte sunt sanii , TOP pe la noi in zona, eu zic ca o poate înlocui pe Adina fara probleme mai ales la atitudine este cu mult peste!

Pe scurt am optat pt o finalizare, eram pe mare grabă. Ma întrebat daca doresc cafea apa ceva dar am refuzat respectuos ! 

Început cu un oral NP unde eu dau nota 10 ( a fost ce trebuie cu de toate)

Urmat de sex intre sanii 10+++( este wow👏 mari fermi si tari)

Si terminat la normal lady on top unde se misca super bine!

Nota finala 10

Halat 150/fin

Locatie 10

Aspect 10 este ce trebuie si ce lipsește la noi in zona

Gfe 10+

Ps: see you soon  👄😊 ( DE REVENIT100%)

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 8 ore, djalex21 a spus:

Salutare,

Am vizitat-o si eu pe Andreea, pot sa pun ca este super OK, frumoasa,  amabila, si punctul forte sunt sanii , TOP pe la noi in zona, eu zic ca o poate înlocui pe Adina fara probleme mai ales la atitudine este cu mult peste!

Pe scurt am optat pt o finalizare, eram pe mare grabă. Ma întrebat daca doresc cafea apa ceva dar am refuzat respectuos ! 

Început cu un oral NP unde eu dau nota 10 ( a fost ce trebuie cu de toate)

Urmat de sex intre sanii 10+++( este wow👏 mari fermi si tari)

Si terminat la normal lady on top unde se misca super bine!

Nota finala 10

Halat 150/fin

Locatie 10

Aspect 10 este ce trebuie si ce lipsește la noi in zona

Gfe 10+

Ps: see you soon  👄😊 ( DE REVENIT100%)

Neața  :* mumultumesc frumos si te mai astept cu drag!!!! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...