Sari la conținut

Melissa, 22 ani, ultracentral 0727195988

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna, finalizarea nu este orala.  Dar daca vrei oralu protejat cu finalizare eu personal nu am o problema.

• Haha 1
Postat
La 07.04.2022 la 17:15, Melissaaa a spus:

Buna, finalizarea nu este orala.  Dar daca vrei oralu protejat cu finalizare eu personal nu am o problema.

si eu as fi interesat de oral protejat executat pana la finalizare - practic finalizare orala protejata. se taxeaza suplimentar?

Postat
La 09.04.2022 la 19:23, pacate_multe a spus:

si eu as fi interesat de oral protejat executat pana la finalizare - practic finalizare orala protejata. se taxeaza suplimentar?

Suna ma si vorbim

• Telefon: 0769337999
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: 0769337999
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna, azi lucrezi?

Postat

Informare telefonica:

fata a ridicat tariful la 200 lei / fin 300 lei / h serviciile sunt aceleasi O + N + masaj.

Locatia este tot in apropiere de Dristor - Dudesti.

Postat

Hei, mai știe cineva ceva de aceasta domnișoara Melisa? Mai este in București in alta locație sau cu alt nr de telefon sau nume? Mi-e dor de ea 👀

Postat
Acum 6 ore, aricelul a spus:

Hei, mai știe cineva ceva de aceasta domnișoara Melisa? Mai este in București in alta locație sau cu alt nr de telefon sau nume? Mi-e dor de ea 👀

Știu că era foarte greu de prins.

Ultima dată încercasem pe undeva într-o Marți sau Miercuri parcă... iar dimimeață și la prânz, avea telefonul închis, reușind astfel să dau de ea după prânz, știu că atunci când era, apărea și pe publi, dar nu am mai găsit, știu că-și ținea telefonul mai mult închis.

E(ra) greu de prins, câteva ore, eu reușisem undeva după prânz, și până în seară.

Dacă mai aflii, sau mai află cineva ceva, să spună aici!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...