arturo Reputație: 245 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Salut , 150 cu 250 avea nu cred că le a schimbat Link spre comentariu
mini123 Reputație: 29 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Diana are cumva piercing in buric și / sau sprânceană ? Link spre comentariu
kevinjr Reputație: 19 Postat Septembrie 5, 2021 Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Nu Link spre comentariu
DianaDiabt Reputație: 2 Postat Septembrie 26, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Bunaa Nu prea am tinut neaparat sa scriu pe aici dar daca tot mi s-au scris recenzii ma conformez NU INTRU CU DOTATII, PERSOANE CU BILE/CANAMICINA/ALTE ACESORII !!!! Nu intru cu persoane in stare de ebrietate Pentru cine dorea sa vada o poza cu mine,am o poza la profil(nu stiu sa postez poze pe topic😁) Nu fac deplasări Daca sunati sa veniti si vreti o ora va rog sa specificati asta la telefon, daca nu specificati voi presupune eu ca vreti o finalizare 💥Vă aștept in locația mea💥 Link spre comentariu
DianaDiabt2 Reputație: 2 Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 💥am reusit😁💥 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 1 oră în urmă, DianaDiabt2 a spus: 💥am reusit😁💥 Puteai si de pe contul premium să atașezi poze Diana. 🤗🤗 Link spre comentariu
mairus10 Reputație: 1 Postat Septembrie 27, 2021 Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Acum 12 ore, DianaDiabt a spus: Bunaa Nu prea am tinut neaparat sa scriu pe aici dar daca tot mi s-au scris recenzii ma conformez NU INTRU CU DOTATII, PERSOANE CU BILE/CANAMICINA/ALTE ACESORII !!!! Nu intru cu persoane in stare de ebrietate Pentru cine dorea sa vada o poza cu mine,am o poza la profil(nu stiu sa postez poze pe topic😁) Nu fac deplasări Daca sunati sa veniti si vreti o ora va rog sa specificati asta la telefon, daca nu specificati voi presupune eu ca vreti o finalizare 💥Vă aștept in locația mea💥 Pune si o lista cu servicii si preturi, in felul asta nu mai trebuie sa dai explicatii la fiecare client. Link spre comentariu
ydannov Reputație: -18 Postat Septembrie 27, 2021 Partajează Postat Septembrie 27, 2021 Acum 14 ore, DianaDiabt a spus: Bunaa Nu prea am tinut neaparat sa scriu pe aici dar daca tot mi s-au scris recenzii ma conformez NU INTRU CU DOTATII, PERSOANE CU BILE/CANAMICINA/ALTE ACESORII !!!! Nu intru cu persoane in stare de ebrietate Pentru cine dorea sa vada o poza cu mine,am o poza la profil(nu stiu sa postez poze pe topic😁) Nu fac deplasări Daca sunati sa veniti si vreti o ora va rog sa specificati asta la telefon, daca nu specificati voi presupune eu ca vreti o finalizare 💥Vă aștept in locația mea💥 Esti superba ,abia astept sa te revăd...😘 1 Link spre comentariu
arturo Reputație: 245 Postat Septembrie 28, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Vizitat din nou domnișoara,și pot spune că menține nivelul de la început cu oralul ăla bun. Note Aspect 9 Atitudine 10 Oral 10 Normal 8 aici nu prea ii place sa se miște Recomand ,zi bună să aveți! 1 Link spre comentariu
mini123 Reputație: 29 Postat Septembrie 28, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Programările se fac la telefon sau sms? Link spre comentariu
arturo Reputație: 245 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Octombrie 2, 2021 Eu de obicei prin SMS cu ea ,dar au fost dați și la telefon Link spre comentariu
mini123 Reputație: 29 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 2, 2021 Acum 11 ore, arturo a spus: Eu de obicei prin SMS cu ea ,dar au fost dați și la telefon I am dat mesaj dar nu Răspunde … iar in mesaj am fost destul de clar “as dori o programare astăzi la tine dacă ai locuri libere” fără întrebări stupide sau etc Link spre comentariu
ydannov Reputație: -18 Postat Octombrie 2, 2021 Partajează Postat Octombrie 2, 2021 Acum 3 ore, mini123 a spus: I am dat mesaj dar nu Răspunde … iar in mesaj am fost destul de clar “as dori o programare astăzi la tine dacă ai locuri libere” fără întrebări stupide sau etc Sâmbătă are program scurt,iar duminică nu lucrează, dar daca esti client nou no să-ți răspundă nici in ruptul capului... Link spre comentariu
mini123 Reputație: 29 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 2, 2021 Acum 4 ore, ydannov a spus: Sâmbătă are program scurt,iar duminică nu lucrează, dar daca esti client nou no să-ți răspundă nici in ruptul capului... Pai De ce a mai postat pe forum dacă nu primește clienți noi? Link spre comentariu
arturo Reputație: 245 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Octombrie 3, 2021 Nu știu ce să zic mai încearcă in timpul săptămânii poate vei avea noroc!👍 Link spre comentariu
outofmymind Reputație: 264 Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Ne-a părăsit din cate se pare....telefon închis de ceva vreme.Probabil e mai bine in alte locuri. Mult succes Diana in ce ți-ai propus, pe unde ești. 2 Link spre comentariu
arturo Reputație: 245 Postat Octombrie 31, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Octombrie 31, 2021 E in Suceava boss se pare că are clientela bună pe acolo. Link spre comentariu
miluca66 Reputație: -24 Postat Noiembrie 12, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 mai stiti ceva de fata. Link spre comentariu
ydannov Reputație: -18 Postat Decembrie 16, 2021 Partajează Postat Decembrie 16, 2021 La 31.10.2021 la 3:54, arturo a spus: E in Suceava boss se pare că are clientela bună pe acolo. Tu de unde stii??? Link spre comentariu
arturo Reputație: 245 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Decembrie 17, 2021 E topicul cu Inna ea e dar a plecat de mult și de acolo... Link spre comentariu
kevinjr Reputație: 19 Postat Decembrie 17, 2021 Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Nu e Diana aia 1. Diana e tatuata pe picior 2. La inceputul lui Octombrie am fost eu la ea de cateva ori...nu avea cum sa fie si in Suceava Link spre comentariu
arturo Reputație: 245 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Ai dreptate cu tatuajul , poate o fi fost sora ei că auzisem că are o soră, eu nu am vizitat o in Sv doar in Bt , zi bună! Link spre comentariu
arturo Reputație: 245 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Deși uită-te in topicul de Sv la poză în fața oglinzii cât de bine seamănă ,poate pozele sunt mai vechi și nu avea încă tatuaj..zic și eu Link spre comentariu
miluca66 Reputație: -24 Postat Decembrie 17, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Decembrie 17, 2021 pozele sint facute in oglinda. Studiati. Link spre comentariu
arturo Reputație: 245 Postat Decembrie 18, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Decembrie 18, 2021 Și eu ce am spus colegu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum