randcaan Reputație: 11 Postat August 23, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2021 Nu imi sta in fire sa scriu pe forum dar ma vad nevoit sa o fac in cazul de fata. Am vizitat-o azi pe Laura si m-am simtit foarte bine in compania ei. Stau si ma gandesc si imi dau seama ca nu prea am ce reprosa. Note: Locatie:9. Un apartament destul de spatios cu tot ce e necesar. Baia include si un mic test de perspicacitate, anume pana unde ajungi sa te speli cu apa rece pana te prinzi ca robinetul e montat invers:). Camera de actiune are un pat mare si confortabil. Laura ca fizic: foarte subiectiv teritoriu, din pctul meu de vedere 9. Nu cred ca am o tipologie anume de corp. Ce mi-a placut in mod deosebit au fost trasaturile fetei si liniile foarte naturale si armonioase ale corpului. Fizic mi se pare foarte delicata fara a inspira fragilitate. In plus are o piele foarte ingrijita si catifelata (super catifelata in locuri neasteptate). Laura ca personalitate: 10 cu felicitari. Un bun simt neobisnuit, conversatie absolut deloc plictisitoare, din contra, si cel mai important o intuitie grozava legata de omul aflat in fata ei. Mi s-a parut un om foarte cumsecade si o doamna. Igiena: 10, nimic de reprosat. ON: 11 cu felicitari. Atentie in jur, deep, coordonare excelenta cu mainile folosite exact cat trebuie, si o tehnica grozava de variat presiunea pe gland. Te face sa simti ca te topesti. NP/AP: nu a fost cazul, eu fiind genul de om care are nevoie de multa acomodare in preajma cuiva pentru lucruri 'traditionale'. GFE: 10 cu felicitari iarasi. E extrem de naturala si dezinvolta, asta chiar si in conditiile in care a fost prima noastra intalnire. Nu m-am simtit niciun moment stingher in compania ei. Aditional: am intarziat 25 de minute din cauza faptului ca nu stiu zona foarte bine. Laura a inteles situatia si a fost foarte diplomata. Cele 2 ore programate s-au transformat in 2 ore si jumatate din timpul ei fara niciun fel de presiune sau graba. De revenit: de facut abonament. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2021 Postat August 23, 2021 Acum 7 minute, randcaan a spus: Nu imi sta in fire sa scriu pe forum dar ma vad nevoit sa o fac in cazul de fata. Am vizitat-o azi pe Laura si m-am simtit foarte bine in compania ei. Stau si ma gandesc si imi dau seama ca nu prea am ce reprosa. Note: Locatie:9. Un apartament destul de spatios cu tot ce e necesar. Baia include si un mic test de perspicacitate, anume pana unde ajungi sa te speli cu apa rece pana te prinzi ca robinetul e montat invers:). Camera de actiune are un pat mare si confortabil. Laura ca fizic: foarte subiectiv teritoriu, din pctul meu de vedere 9. Nu cred ca am o tipologie anume de corp. Ce mi-a placut in mod deosebit au fost trasaturile fetei si liniile foarte naturale si armonioase ale corpului. Fizic mi se pare foarte delicata fara a inspira fragilitate. In plus are o piele foarte ingrijita si catifelata (super catifelata in locuri neasteptate). Laura ca personalitate: 10 cu felicitari. Un bun simt neobisnuit, conversatie absolut deloc plictisitoare, din contra, si cel mai important o intuitie grozava legata de omul aflat in fata ei. Mi s-a parut un om foarte cumsecade si o doamna. Igiena: 10, nimic de reprosat. ON: 11 cu felicitari. Atentie in jur, deep, coordonare excelenta cu mainile folosite exact cat trebuie, si o tehnica grozava de variat presiunea pe gland. Te face sa simti ca te topesti. NP/AP: nu a fost cazul, eu fiind genul de om care are nevoie de multa acomodare in preajma cuiva pentru lucruri 'traditionale'. GFE: 10 cu felicitari iarasi. E extrem de naturala si dezinvolta, asta chiar si in conditiile in care a fost prima noastra intalnire. Nu m-am simtit niciun moment stingher in compania ei. Aditional: am intarziat 25 de minute din cauza faptului ca nu stiu zona foarte bine. Laura a inteles situatia si a fost foarte diplomata. Cele 2 ore programate s-au transformat in 2 ore si jumatate din timpul ei fara niciun fel de presiune sau graba. De revenit: de facut abonament. Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzia deosebita😘 Te reastept oricând cu drag😘🤗💋
randcaan Reputație: 11 Postat August 23, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2021 Acum 8 minute, lauraskinny a spus: Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzia deosebita😘 Te reastept oricând cu drag😘🤗💋 Radem noi glumim, dar abonament se poate?:). Vorbind serios, multumesc Laura si cand ma intorc revin cu mare drag.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2021 Postat August 23, 2021 Acum 31 minute, randcaan a spus: Radem noi glumim, dar abonament se poate?:). Vorbind serios, multumesc Laura si cand ma intorc revin cu mare drag. Drum bun , vacanta plăcută în continuare și la o noua revedere😘
michaeljiji Reputație: 162 Postat August 29, 2021 Oras:Galați Oras:Galați Postat August 29, 2021 Recenzie pe scurt: Fata e tot ce spun băieții ăștia care au fost la ea deja! Nu as avea absolut nimic de adăugat... doar că pentru iubitorii de skinny este de nota 20+ Spor sa aveti! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 29, 2021 Postat August 29, 2021 Acum 1 oră, michaeljiji a spus: Recenzie pe scurt: Fata e tot ce spun băieții ăștia care au fost la ea deja! Nu as avea absolut nimic de adăugat... doar că pentru iubitorii de skinny este de nota 20+ Spor sa aveti! Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie!🤗💋 Te reastept cu drag!😘
lotus_77 Reputație: 44 Postat August 30, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 30, 2021 Salutare, Dupa ce am facut o programare cu doua zile inainte am reusit sa ajung si eu la Laura. O prezenta foarte placuta iar pentru cei ce sunt mai atrsi de fetele skinny este ceea ce trebuie. M-a invitat in bucatarie unde am fost servit la alegere apa/suc/cafea si am fumat o tigara. Fata are cuvintele la ea si ai ce discuta. Au fost cateva minute de acomodare. Are tot ce trebuie pentru un GFE bun. A urmat dusul si am trecut in camera de tortura. Aici lucrurile s-au desfasurat natural. Cu Laura te simti ca si cum ai merge la amanta. Note ON - 8 - cu atentie la sateliti si intretinut NP - 7,5 - am schimbat cateva pozitii. Corpul pare foarte fragil. Lipsa posterior dar e de inteles ca este skinny iar despre sani nu stiu sa va spun nimic pentru ca a ramas cu sutienul pe ea. Nu am apucat sa-l dau jos GFE - 10 De revenit? Da pentru o iubitorii de skinny. Pentru cei ce nu au ajuns la ea recomand macar o vizita pentru o experienta interesanta. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Acum 2 ore, lotus_77 a spus: Salutare, Dupa ce am facut o programare cu doua zile inainte am reusit sa ajung si eu la Laura. O prezenta foarte placuta iar pentru cei ce sunt mai atrsi de fetele skinny este ceea ce trebuie. M-a invitat in bucatarie unde am fost servit la alegere apa/suc/cafea si am fumat o tigara. Fata are cuvintele la ea si ai ce discuta. Au fost cateva minute de acomodare. Are tot ce trebuie pentru un GFE bun. A urmat dusul si am trecut in camera de tortura. Aici lucrurile s-au desfasurat natural. Cu Laura te simti ca si cum ai merge la amanta. Note ON - 8 - cu atentie la sateliti si intretinut NP - 7,5 - am schimbat cateva pozitii. Corpul pare foarte fragil. Lipsa posterior dar e de inteles ca este skinny iar despre sani nu stiu sa va spun nimic pentru ca a ramas cu sutienul pe ea. Nu am apucat sa-l dau jos GFE - 10 De revenit? Da pentru o iubitorii de skinny. Pentru cei ce nu au ajuns la ea recomand macar o vizita pentru o experienta interesanta. Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie 💋 Te mai aștept cu drag🤗💋
andi855 Reputație: 5 Postat August 31, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 31, 2021 Bună! La ce numar de telefon mai răspunzi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2021 Postat Septembrie 4, 2021 Bună dimineața! Week end plăcut sa avem🤗💋
gicaw0w Reputație: 179 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Septembrie 4, 2021 Buna si tie, sa inteleg ca asta e un semnal ca esti la birou?😅
John0616 Reputație: 2 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Septembrie 6, 2021 Vizitat superba fata si de un gfe real.:*:* nu mai are rost sa scriu calitatea servicilor ca sunt de 10+
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Postat Septembrie 6, 2021 1 oră în urmă, John0616 a spus: Vizitat superba fata si de un gfe real.:*:* nu mai are rost sa scriu calitatea servicilor ca sunt de 10+ Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie😘
dodut222 Reputație: 82 Postat Septembrie 6, 2021 Oras::::::::::::::: Oras::::::::::::::: Postat Septembrie 6, 2021 Super gagica... pentru amatorii de slim e perfecta.. servicii de nota 10. Ms Laura te pup.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Postat Septembrie 6, 2021 Acum 16 minute, dodut222 a spus: Super gagica... pentru amatorii de slim e perfecta.. servicii de nota 10. Ms Laura te pup. Mulțumesc și euu😘
alin19790 Reputație: 51 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Galați Oras:Galați Postat Septembrie 9, 2021 1 oră în urmă, lauraskinny a spus: Zi frumoasa va doresc!😘 Mulțumim, la fel drăguța!😍
alin19790 Reputație: 51 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Galați Oras:Galați Postat Septembrie 9, 2021 Acum 6 ore, alin19790 a spus: Mulțumim, la fel drăguța!😍 În curând te voi vizita😘
Vizitator drewandrew Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 Cand ne mai delectezi cu prezenta ta?
max6969 Reputație: 1681 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 NU crezi ca e mai simplu sa te duci la ea... ca sa te delectezi cu prezenta ei? 1 1
Vizitator drewandrew Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Postat Septembrie 14, 2021 18 hours ago, max6969 said: NU crezi ca e mai simplu sa te duci la ea... ca sa te delectezi cu prezenta ei? Cred ca m-am exprimat eu prost. Ma refeream daca este la birou🤣🤣🤣🤣. Dar m-am lamurit
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Postat Septembrie 14, 2021 Simpaticilor, țin sa va precizez ca sunt aproape zilnic în Galați, dar după ora 14.30 pana la 20.30..21.00 cel târziu. Mulțumesc de înțelegere!😘🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2021 Postat Septembrie 14, 2021 Acum 4 minute, lauraskinny a spus: Simpaticilor, țin sa va precizez ca sunt aproape zilnic în Galați, dar după ora 14.30 pana la 20.30..21.00 cel târziu. Mulțumesc de înțelegere!😘🤗 P.s.Sambata și duminica sunt mai de dimineata💋💋
eusitunoidoi69 Reputație: 49 Postat Septembrie 18, 2021 Oras:galati Oras:galati Postat Septembrie 18, 2021 Salutare, Cu ceva treaba prin oras , trimis un mesaj titularei din topic, cazut de comun acord cand se elibereaza sa ma anunte, ceea ce a si facut "chiar mai repede" si pt asta ii multumesc, mers in ap. invitat in bucatarie servit cu cv de baut, socializat cat timp a fumat o tigara, mers la dus, igienizat corespunzator, si in camera de tortura. Si de aici : * ON cu atentie la vecinatati si DT de toata frumisetea. Nota 10. *NP cu ea deasupra cu spatele la mn destul de misto. Nota 9. *AP caprira la mardinea patului cu contre si ceva sunete excitante. Nota 10. Finalizat oral jos in genunchi pe covoras, o super imagine. Pentru mine de revenit. Halatul la plecare 150.0 5
Postări Recomandate