Sari la conținut

lotus_77

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lotus_77

  • Dată Naștere 11.11.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Galati

Vizitatori Recenți Profil

920 citiri profil

lotus_77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

44

Reputație

  1. Salut baieti, a reusit cineva sa ia legatura cu titulara topicului in ultimele doua zile? De pe whatsapp a disparut si daca sun nu se conecteaza.
  2. Salut, 0769564906 - acesta este numarul valabil?
  3. Salutare, Am sunat eu acum si are telefonul inchis
  4. Salutare, Am sunat acum la domnisoara si a marit tarifele 200/300. Stau pe ganduri daca sa-i validez cresterea de pret sau sa o las sa intre in recesiune. 🧐
  5. Salutare, tot incerc sa dau de titulara topicului dar nu raspunde. Stie cineva care este programul de vizite sau daca exista o alta modalitate de a ajunge la domnisoara in cauza?
  6. Salutare tuturor si desigur si tie Bety Am fost si eu oaspetele ei de doua ori. Programarile le-am facut cu o zi inainte si de fiecare data am fost la Bety la prima ora. Este greu sa mai completez recenziile voastre pentru ca sunt complete. Bety este o domnisoara foarte vesela si care are ochii ca laserul. Am intrebat-o daca pot sa-i fur ochii ei verzi dar si daca ii furam ce faceam cu ei ca nu-i puteam lua acasa :)) Prima intalnire a fost cu un “buna dimineata, iti place? Ramai?” Sigur ca imi place si ca raman. Bety ma astepta intrun body rosu din plasa prin care ii ieseau sfarcurile erectile iar in irmatoare intalnire m-a asteptat intr-un body negru cu chilotul decupat pentru un acces bun la pasarica. Ambele intalniri au inceput cu traditionalul oral la marginea patului. Atentie la sateliti, deep sustinut. Am dorit sa-i intorc serviciul si ii place. Prima data a avut si orgasm cu o priveliste foarte misto. Ma mangaia si ma tragea de par usor iar cu o mana isi atingea sanii. Se pare ca se ferea sa se termine asa de matinal la cafea. La urmatoarea intalnire nu a mai vrut pentru ca ii “stricam” ziua de la prima ora si probabil nu mai are acelasi chef pe parcursul zilei. La normal se implica. Nu oboseste foarte repede stand deasupra si mi-a placut ca isi maseaza clitorisul. In misionar te trage in ea si isi atinge sanii. Note: ON: 9 NP : 9 GFE: 9,5 Bety te asteptam sa revii. Succes in ceea ce ti-ai propus si asteptam recenzia ta sunt curios ce note primim.
  7. Salutare, Am vizitat si eu aceasta domnita fiind influentat atat de anuntul de pe publi si ulterior de comentariile de aici. Am sunat la domnisoara in cauza si am facut programarea cu aproximativ 1h inainte. Voce amabila. Am ajuns la ora stabilita si am fost rugat sa mai astept cateva minute pentru ca nu apucase sa faca dus. Usa se deschide si domnisoara Roxy (Eva) ma asteapta intr-o lenjerie intima de culoare neagra. La corp arata de nota 7,5. Nu este wow dar nici sa fugi. Blonda cu extensii adaugate, 1,65 cu carne bunicica. Sanii nu sunt f fermi in schimbi te poti bucura de sfarcurile lor foarte erectile. Corpul domnisoarei este inzestrat cu cateva tatuaje. Intalnirea a inceput cu intrebarea “cat ramai?” Si cu tariful de 200 lei pe care am fost rugat sa-i inmanez de la incepu sa nu ma puna dracu sa sar pe geam de la etajul 2 fara sa platesc :)) ON - oralul nu a excelat cu nimic. Supt destul de superficial fara deep sau alte artificii si fara atentie la sateliti. Ba chiar am imsistat sa se prelungeasca momentul iar ea a replicat imediat ca finalizarea dureaza maxim 15 min si sa mai facem si sex 🙈 NP - aici am inceput cu pozitia misionar unde aveam impresia ca sunt cel mai dotat barbat din Galati…..gemea si facea frumos 😂😂😂. Am continuat cu LOT unde viteza de actiune era ca si cum derulai pe repede inainte. NOTE Personajul - maxim 7,5 asa cum am notat si mai sus dar acum marca as da un maxim 7 (poate influentat de experienta) OP - 6 NP - 6 GFE - nu stiu….aproape inexistent. Cadou 200 pentru un futai pe fuga (la solicitarea ei) De revenit? Nu. Toate cele bune!
  8. Buna. Sun la numarul din titlu si este inchis. Daca mai este liber la 15 as dori eu
  9. Buna. Te tot sun sa-ti fac si eu o vizita. Nu mai am numarul de telefon pe care il stiai. Vezi ca te sun cu 79 la final.
  10. Buna Eva, Marti 14 iunie mai esti in Iasi? Am o delegatie si as dori sa te vizitez. Multumesc!
  11. Buna propunere. Partikip!
  12. Sah-mat 😂. Bine punctat.
  13. Salut, Exista un anunt al domnișoarei? Putem vedea ceva fotografii?
×
×
  • Creează nouă...