Sari la conținut

Cristina 30 ani 0734015296/0734015300 militari

Postări Recomandate

• Oras:in spatele monitorului
  • Oras:in spatele monitorului
Postat

fiindca n.am mai trecut demult prin militari am zis sa fut ceva de acolo.m.am oprit la anuntul ei si fara sa.mi fac sperante ca pozele sunt reale m.am dus catre ea.

Locatia (desi relativa)este la gorjului pe partea pietei dar la iesirea in directia lujerului,ap mare si curat.si aici se opresc lucrurile bune.

este este una tunsa scurt (tip baiat) ,blonda slabuta si trecuta de 30,in jur de 37-38,nimic special la corp si nici prea frumoasa la fata..am ramas fiindca pe drum am vazut pe una buna si eram prea infierbantat  sa mi.o bag intr.o pasarica.la oral luat.o toata in gura (neprot)si o mai lingea pe cap din cand in cand,a fost bunicel.nu a facut dus cu mine dar n.a avut  mirosuri suspecte cu toate ca pasarica nu era epilata cam de vreo 3 zile .la normal te grabeste si tine telefonul fara sa.l dea pe silentios

mai mult ca sigur ca o sa.si schimbe nr. de telefon fiindca mi.a spus ca a schimbat o gramada pana acum ,insa daca dati peste o femeie blonda tunsa scurt baieteste,si  oarecum in varsta sfatul meu e sa plecati

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...