casinxxx Reputație: 89 Postat Februarie 16, 2022 Oras:Romani Oras:Romani Postat Februarie 16, 2022 La 16.02.2021 la 11:06, evahot a spus: Hello dragilor😋, am in plan sa va fac o vizita zilele viitoare, in funcție de cum voi gasi cazare... Daca sunteti drăguți si amabili sa ma ajutați cu zonele accesibile pentru voi...💋 Va las mai jos detaliile despre mine si cateva poze sa va faceti o idee 💋 Ma numesc EVA🔥. Cateva detalii despre mine 😊 am 29 de ani,1,70 înălțime si 54 de kg. ⭐️Voi lasa mai jos lista mea de preturi și servicii pentru cei interesați. 😘 ✅Sex oral / protejat ( neprotejat) in functie de igiena .. ✅Sex normal / protejat. ✅Diferite pozitii... ✅Masaj de relaxare / body lotion ✅Finalizare orala/corporală. ✅ FK ✅GFE ✅Mici fantezi. ✅ Swallow +100 ✅Uro ⛔️ Nu practic ❌Anal ❌ Deepthroat ❌COF PRET .. 💸💸 💸200/ 30 min (1 fin ) 💸400/ 60 min ( 2 fin) Timpul este ceva magic ca si Întâlnirile , deci graba nu este punctul meu forte , anuntul meu se adresează stric către cei care aprecieaza calitatea serviciilor oferite , nu vei gasi altceva decat este in poze , cat si strict ceea ce am scris in serviciile oferite . Astept sa ne cunoaștem si sa savurăm fiecare clipa la o intensitate maxima . ☎️ CONTACT/ telefonic ( whatsapp ) - 📲 0748607927 💋💋 Sunt singura în locație📌 📌In locația mea vei gasi : H2O ( plata sau carbogazoasa ) , Sucuri naturale , Cafea , Șampanie , Geluri de dus diferite sortimente , lenjerii și prosoape curate🛁 dezinfectate si igienizate pentru o protecție sporită . ❌❌Preturile nu sunt negociabile!!! 📲☎️ Deoarece Întâlnirile sunt pe baza deprogramare, prefer sa stabilim prin sms/whatssapp. 📌Topic Brasov! https://nimfomane.com/forum/topic/158804-eva-0748607927-recomand/ 📌Topic Arad! https://nimfomane.com/forum/topic/170464-🔞eva-hot-🔥🔥🔥-noua-in-oras📌/#comments Superba!
casinxxx Reputație: 89 Postat Martie 2, 2022 Oras:Romani Oras:Romani Postat Martie 2, 2022 Te asteptam sa revii!
OFllmodels Reputație: 3736 Postat Martie 17, 2022 Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116 Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116 Postat Martie 17, 2022 La 12.12.2021 la 18:56, evahot a spus: 🔥 Super hot 😍❤️ 1
casinxxx Reputație: 89 Postat Martie 17, 2022 Oras:Romani Oras:Romani Postat Martie 17, 2022 Acum 17 minute, OFllmodels a spus: Super hot 😍❤️ Waw!
catalin84s Reputație: 9 Postat Martie 17, 2022 Postat Martie 17, 2022 Acum 5 ore, OFllmodels a spus: Super hot 😍❤️ Revii în Satu Mare în viitorul apropiat?
evahot Reputație: 1213 Postat Mai 8, 2022 Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 8, 2022 Hello dragilor, de maine voi fi disponibila pentru cateva zile 🤗😘. Lista mea de preturi și servicii pentru cei interesați. 😘 ✅Sex oral / protejat ( neprotejat) in functie de igiena ✅Sex normal / protejat. ✅Diferite pozitii... ✅Masaj de relaxare / body lotion ✅Finalizare orala/corporală.( in funcție de igiena) ✅ FK ( in funcție de igiena si chimie) ✅GFE ✅Mici fantezi. ✅ Swallow +100 ✅Anni/cunni (pasiv) ⛔️ Nu practic ❌Anal ❌ Deepthroat ❌Cif PRET .. 💸💸 💸400/ 60 min ( 1-2 fin si masaj) 💸600/60 min deplasari doar la hotel ⏰PROGRAM / 11: 00 /20:00 - ultima programare ☎️ CONTACT whatsapp - 📲 0748607927 📌Lenjerii și prosoape curate🛁 ❌❌Pretul nu este negociabil!!! 📲☎️ Deoarece Întâlnirile sunt pe baza de programare, prefer sa stabilim prin whatssapp. (nu raspund la telefon). 📌Programarile trebuiesc confirmate cu minim o ora inainte, in lipsa confirmări programarea va fi anulată iar numarul blocat. 🛁Dușul este obligatoriu!!!! Veți gasi la baie produse pt igiena personală ( gel de dus diverse sortimente, apa de gura, periuța de unica folosință, gel intim) va rog sa le folosiți! 🔥Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela! Nu raspund mesajelor legate de pret sau detalii. Totul este scris aici, daca nu este specificat inseamna ca nu ofer acel serviciu. Nu accept domni cu bile sau alte accesorii, in stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe. 📌Anuntul meu se adresează persoanelor seriose si cu bunul simpt. Respecta pentru a fi respectat! ❌Nu accept întâlniri cu persoane sub 30 de ani! 2 5
raduhot Reputație: 223 Postat Mai 9, 2022 Oras:Satu mare Oras:Satu mare Postat Mai 9, 2022 Acum 21 ore, evahot a spus: Hello dragilor, de maine voi fi disponibila pentru cateva zile 🤗😘. Lista mea de preturi și servicii pentru cei interesați. 😘 ✅Sex oral / protejat ( neprotejat) in functie de igiena ✅Sex normal / protejat. ✅Diferite pozitii... ✅Masaj de relaxare / body lotion ✅Finalizare orala/corporală.( in funcție de igiena) ✅ FK ( in funcție de igiena si chimie) ✅GFE ✅Mici fantezi. ✅ Swallow +100 ✅Anni/cunni (pasiv) ⛔️ Nu practic ❌Anal ❌ Deepthroat ❌Cif PRET .. 💸💸 💸400/ 60 min ( 1-2 fin si masaj) 💸600/60 min deplasari doar la hotel ⏰PROGRAM / 11: 00 /20:00 - ultima programare ☎️ CONTACT whatsapp - 📲 0748607927 📌Lenjerii și prosoape curate🛁 ❌❌Pretul nu este negociabil!!! 📲☎️ Deoarece Întâlnirile sunt pe baza de programare, prefer sa stabilim prin whatssapp. (nu raspund la telefon). 📌Programarile trebuiesc confirmate cu minim o ora inainte, in lipsa confirmări programarea va fi anulată iar numarul blocat. 🛁Dușul este obligatoriu!!!! Veți gasi la baie produse pt igiena personală ( gel de dus diverse sortimente, apa de gura, periuța de unica folosință, gel intim) va rog sa le folosiți! 🔥Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela! Nu raspund mesajelor legate de pret sau detalii. Totul este scris aici, daca nu este specificat inseamna ca nu ofer acel serviciu. Nu accept domni cu bile sau alte accesorii, in stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe. 📌Anuntul meu se adresează persoanelor seriose si cu bunul simpt. Respecta pentru a fi respectat! ❌Nu accept întâlniri cu persoane sub 30 de ani! Bine ai venit!!!😍🌹😘 1 1
non-stop Reputație: 894 Postat Mai 9, 2022 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Mai 9, 2022 La 08.05.2022 la 16:37, evahot a spus: Hello dragilor, de maine voi fi disponibila pentru cateva zile 🤗😘. Lista mea de preturi și servicii pentru cei interesați. 😘 ✅Sex oral / protejat ( neprotejat) in functie de igiena ✅Sex normal / protejat. ✅Diferite pozitii... ✅Masaj de relaxare / body lotion ✅Finalizare orala/corporală.( in funcție de igiena) ✅ FK ( in funcție de igiena si chimie) ✅GFE ✅Mici fantezi. ✅ Swallow +100 ✅Anni/cunni (pasiv) ⛔️ Nu practic ❌Anal ❌ Deepthroat ❌Cif PRET .. 💸💸 💸400/ 60 min ( 1-2 fin si masaj) 💸600/60 min deplasari doar la hotel ⏰PROGRAM / 11: 00 /20:00 - ultima programare ☎️ CONTACT whatsapp - 📲 0748607927 📌Lenjerii și prosoape curate🛁 ❌❌Pretul nu este negociabil!!! 📲☎️ Deoarece Întâlnirile sunt pe baza de programare, prefer sa stabilim prin whatssapp. (nu raspund la telefon). 📌Programarile trebuiesc confirmate cu minim o ora inainte, in lipsa confirmări programarea va fi anulată iar numarul blocat. 🛁Dușul este obligatoriu!!!! Veți gasi la baie produse pt igiena personală ( gel de dus diverse sortimente, apa de gura, periuța de unica folosință, gel intim) va rog sa le folosiți! 🔥Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela! Nu raspund mesajelor legate de pret sau detalii. Totul este scris aici, daca nu este specificat inseamna ca nu ofer acel serviciu. Nu accept domni cu bile sau alte accesorii, in stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe. 📌Anuntul meu se adresează persoanelor seriose si cu bunul simpt. Respecta pentru a fi respectat! ❌Nu accept întâlniri cu persoane sub 30 de ani! Bine ai revenit Eva,(Blonda cu ochi albastri ) !!!! 🌹😘 1 1
evahot Reputație: 1213 Postat Mai 10, 2022 Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 10, 2022 Domnilor pe astazi mai am un loc disponibil, va rog sa imi scrieti din timp pentru o programare pt a ne putea sincroniza. Tin sa precizez ca voi fi pana vineri inclusiv in oras, iar locurile au inceput deja sa se ocupe. Va 💋 si va doresc o zi minunata! Programari doar pe whasapp, va rog sa specificați in mesaj pana la ce ora va pot raspunde. 💋💋💋 5
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Mai 10, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 10, 2022 Dupa urmam noi nu? 1
xerudsm Reputație: 9 Postat Mai 11, 2022 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Mai 11, 2022 Foarte ocupata domnisoara... am incercat sa fac si eu o rezervare, dar nu am gasit nimic liber.
evahot Reputație: 1213 Postat Mai 11, 2022 Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 11, 2022 Dragilor pe astazi numai am disponibilitate pentru programari. Mai sunt doar cateva locuri libere pe maine si poimaine 💋. Programari doar pe whasapp, va rog sa specificați pana la ce ora va pot raspunde. Preiau programari doar de minim o ora!! Exact cum am scris si mai sus. Varianta de 30’ numai este valabilă!! Va rog sa citiți inainte pentru a nu ne pierde timpul reciproc. Va 💋 si va urez o zi minunata!
xerudsm Reputație: 9 Postat Mai 11, 2022 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Mai 11, 2022 Nu-i frumos din partea ta ... Eu nu am zis nimic de 30 de minute ... doar am intrebat daca ai un loc liber astazi dupa ora 12:30, sau pe maine. Nici o problema. Pot face si altceva cu banii aia.
alan_dala Reputație: 26 Postat Mai 11, 2022 Postat Mai 11, 2022 Sa se dea tichete ca sa ajunga la toata lumea! 😀
MacArthur Reputație: 4237 Postat Mai 11, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Mai 11, 2022 12 hours ago, xerudsm said: Nu-i frumos din partea ta ... Eu nu am zis nimic de 30 de minute ... doar am intrebat daca ai un loc liber astazi dupa ora 12:30, sau pe maine. Nici o problema. Pot face si altceva cu banii aia. O laba mare.😂 2 1
xerudsm Reputație: 9 Postat Mai 12, 2022 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Mai 12, 2022 8 hours ago, MacArthur said: O laba mare.😂 Eu de obicei nu plătesc pentru asa ceva, din contra exact opusul(primesc bani) , nu știu cum e la tine...
evahot Reputație: 1213 Postat Mai 12, 2022 Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 12, 2022 O zi frumoasa! 🤗💋 4
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Mai 12, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 12, 2022 https://youtu.be/y_NesKiT9qU 😜😜😜😜😜😜😜 1
evahot Reputație: 1213 Postat Mai 12, 2022 Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 12, 2022 Acum 4 ore, Dolaru_arad a spus: https://youtu.be/y_NesKiT9qU 😜😜😜😜😜😜😜 Nu cred! 🤣🤣🤣🤣 Mor cu tine 🤣🤦🏼♀️
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Mai 12, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 12, 2022 Acum 2 ore, evahot a spus: Nu cred! 🤣🤣🤣🤣 Mor cu tine 🤣🤦🏼♀️ Si eu ma de doru tau … hai odata 😘😘😘😘 1
florindo Reputație: 30 Postat Mai 13, 2022 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Mai 13, 2022 Buna Am avut si eu placerea sa o vizitez pe Eva zilele trecute. Modalitatea de contact.... cea mentionata de ea, messenger, raspuns, stabilit ora, confirmat, respectat totul ok. Locatia ok, curata, discreta, baia f curata, prosop, gel de dus tot ce ai nevoie. Aspect mai mult decat ok, mult mai mult. Pozele nu o avantajeaza deloc fata de realitate. O fata intradevar frumoasa incepand de la ochii albastrii si terminand cu pielea catifelata. GFE foarte bine, implicata, eu m-am simtit ca si cu o prietena. Actiunea foarte bine, atat oral cat si normal,. Din punctul meu de vedere sigur a meritat vizita si nu va fi ultima vizita facuta. Ca si minus.... probabil doar faptul ca sta destul de putin pe la noi. Oricum multumesc Eva, te pup. O zi frumoasa tuturor 2
xerudsm Reputație: 9 Postat Mai 13, 2022 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Mai 13, 2022 1 hour ago, florindo said: Buna Am avut si eu placerea sa o vizitez pe Eva zilele trecute. Modalitatea de contact.... cea mentionata de ea, messenger, raspuns, stabilit ora, confirmat, respectat totul ok. Locatia ok, curata, discreta, baia f curata, prosop, gel de dus tot ce ai nevoie. Aspect mai mult decat ok, mult mai mult. Pozele nu o avantajeaza deloc fata de realitate. O fata intradevar frumoasa incepand de la ochii albastrii si terminand cu pielea catifelata. GFE foarte bine, implicata, eu m-am simtit ca si cu o prietena. Actiunea foarte bine, atat oral cat si normal,. Din punctul meu de vedere sigur a meritat vizita si nu va fi ultima vizita facuta. Ca si minus.... probabil doar faptul ca sta destul de putin pe la noi. Oricum multumesc Eva, te pup. O zi frumoasa tuturor Norocosule.
mccristi Reputație: -55 Postat Mai 13, 2022 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Postat Mai 13, 2022 Acum 57 minute, xerudsm a spus: Norocosule. NOROCOS CU N MARE DE LUNI ÎNCERC O PROGRAMARE DE 1 ORĂ SI NU SE POATE NU E LOC 😪
evahot Reputație: 1213 Postat Mai 13, 2022 Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Telefon: 0748607927 Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13, 2022 Vizita mea sa încheiat, va 💋 ❌INDISPONIBILĂ❌
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum