Sari la conținut

Reebeca 0736918447

Vizitator Reebeca

Postări Recomandate

Vizitator Reebeca
Reputație: 0
Postat

Bunăăă! 🤗 

Nouă la tine în oraș !!!!! 
Mă numesc Rebbeca , am frumoasa vârsta de 24 anisori , ca și înălțime am 1,62 fără tocuri , greutate 54 kg, igiena perfectă!
Sunt o fată cu multă energie , vorbăreață și cu bun simț. Sunt o fata dornica de aventuri, răbdătoare , calmă și nu în ultimul rând  discretă! 
La mine vei găsi o partidă bună de sex și o experiență liniștita ,bună și relaxantă ! 

Ca și servicii :

•o fin (max30 min ) -200lei

• 1h - 350lei (max 2 fin)

Serviciile oferite in prețurile de mai sus sunt: sex normal , oralul in funcție de igiena , 69, gfe, finalizare corporală, diferite poziții , sărutări pe corp, sex între sâni, masaj erotic , masaj de relaxare.

Servicii oferite extra :

•c.i.m.- 50 lei

•c.o.f. - 50 lei

•uro activ- 70 lei

•uro pasiv - 100 lei 

Diferite fantezii.

Programarile se pot face telefonic , sms sau whattap. Neconfirmarea programarii cu o jumate de ora înainte duce la anularea sa.

Intarzierile mari si neanunțarea lor duc la anularea programarii si blocarea numarului!

Număr contact : 0736918447

Adresa : Iancu Văcărescu nr 31 ( Piața Iosefin ) 

Nu fac ANAL!!!!!

Nu accept minori ! 
Nu accept în stare de ebrietate ! 

Am pretenția ca igiena să fie ok ! 
Pupici 🙂🙂🙂

Pozele îmi aparțin 100%! 

1842E7DD-28A8-4612-8F37-D07E5DC4978F.jpeg

26EC5B76-D479-4EE2-8C14-DCBAED67327B.jpeg

B83761DA-8996-452C-A623-7C3F164DD319.jpeg

684B2784-E524-4390-BBDB-B038A4DB0D59.jpeg

DD248FB0-E3B5-4056-87CC-7DECAE06EB35.jpeg

9100806C-E66F-4A72-A5A2-A954CA8B56FD.jpeg

6203DBF2-2915-4F9D-AC0D-CA75941A461B.jpeg

85EAC8E4-E62B-42BA-9F5A-54C4CA552119.jpeg

29A4B97E-0A0D-4850-8B57-DE6F238A590A.jpeg

925A25C3-590B-4EDC-A964-8FC398DECC05.jpeg

C5291A3B-4501-40FA-8AF4-3759FF5939C6.jpeg

Vizitator Reebeca
Postat

Azi mă găsiți la birou până la ora 23:00! 🤗

613653B0-4E72-4079-BB03-CDB428462A98.jpeg

0C02C4D5-94B1-4D3C-B101-D72146AF51F2.jpeg

Postat

Tocmai ce am iesit de la Rebeca, nu obisnuiesc sa scriu recenzii dar tinand cont de tepele din ultima perioada, merita sa stiti ca pozele fetei sunt reale , iar fata este foarte delicata si zambitoare.

Corp 10 
Acțiune 9
Atitudine 10
Oral 8.5 bun, umed 
Normal 9 . bun, da contre, nu sta locului, pe LOT sare, se implica, geme finut nu da senzatie de fals, este foarte futăcioasa 
Gfe 10
Domnisoara: Frumoasa, super curata, super ingrijita. Este in top femei care le-am cunoscut care se vede ca au grija de corpul lor (epilata, piele fina, manichiura, pedichiura) - clar top. Sani putin lasati dar frumosi, un fund demential (pacat ca il tine pentru ea doar) o pasarica super curata epilata si frumoasa.
Locație 9 , este frumoasa și curată 

Per total o experiența mișto care merita repetata. Mulțumesc pentru răbdarea pe care ai avut-o și încurcând o sa revin din nou.

Halat 400 lei (doua finalizări plus o finalizare faciala )

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator Reebeca
Postat
Acum 30 minute, alexutsu2828 a spus:

Tocmai ce am iesit de la Rebeca, nu obisnuiesc sa scriu recenzii dar tinand cont de tepele din ultima perioada, merita sa stiti ca pozele fetei sunt reale , iar fata este foarte delicata si zambitoare.

Corp 10 
Acțiune 9
Atitudine 10
Oral 8.5 bun, umed 
Normal 9 . bun, da contre, nu sta locului, pe LOT sare, se implica, geme finut nu da senzatie de fals, este foarte futăcioasa 
Gfe 10
Domnisoara: Frumoasa, super curata, super ingrijita. Este in top femei care le-am cunoscut care se vede ca au grija de corpul lor (epilata, piele fina, manichiura, pedichiura) - clar top. Sani putin lasati dar frumosi, un fund demential (pacat ca il tine pentru ea doar) o pasarica super curata epilata si frumoasa.

Per total o experiența mișto care merita repetata. Mulțumesc pentru răbdarea pe care ai avut-o și încurcând o sa revin din nou.

Hei, mă bucur ca te-ai simțit bine in compania mea și te mai aștept cu mare drag !!!! 🤗

Postat
1 oră în urmă, alexutsu2828 a spus:

Corp 10 
Acțiune 9
Atitudine 10
Oral 8.5 bun, umed 
Gfe 10

Cam ciudat alexutsu2828 ai un singur post si acesta este o recenzie despre o fata care a postat anuntul cu 4 ore in urma. Pentru mine nu prea e credibila recenzia ta.

Vizitator rebbecaa
Postat
Acum 7 minute, futebine a spus:

Cam ciudat alexutsu2828 ai un singur post si acesta este o recenzie despre o fata care a postat anuntul cu 4 ore in urma. Pentru mine nu prea e credibila recenzia ta.

Hei mi-am postat un nou anunț, cu contul meu vechii...poți vedea acolo reputația mea ! 

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Acum 29 minute, rebbecaa a spus:

Hei mi-am postat un nou anunț, cu contul meu vechii...poți vedea acolo reputația mea ! 

Buna , nu este bine sa ai doua conturi , minim 3,  aduce noroc . 😂😂

Aaa : si te rog sa ma urmaresti si de pe al treilea cont . 

Si ca sa nu uit , bine ai venit si mult succes . 🙃😉

• Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
1 oră în urmă, rebbecaa a spus:

Bine ai venit la noi !

Pai si de ce ti-ai m-ai deschis un cont? Parca regulamentul interzice + vei da motive la cei care nu te plac sa comenteze,eventual sa te raporteze.

Bafta si intalniri cat mai placute !

Vizitator Reebeca
Postat

Hei am discutat cu administratorul și îmi va Închide acest cont și îl va lasă pe cel vechii!

Am făcut o mică încurcătura ! 😊

Postat
Acum 3 ore, Vizitator Reebeca a spus:

Hei am discutat cu administratorul și îmi va Închide acest cont și îl va lasă pe cel vechii!

Am făcut o mică încurcătura ! 😊

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.