Sari la conținut

Bai e ceva trend acum cu "Ador limbutele" ?

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Ma amuza sa vad cum creste asa un trend.. vina una cu o idee gen "Ador limbutele" si apoi inca 100 fac exact la fel. Wtf ?

Cred ca seamana cu ceva similar din trecut gen "Oral, normal combinat", pe atunci iarasi  o gramada foloseau aceasta expresie, acum a trecut :)) Acum e cu limbutele.

Voi ce parere aveti ? Pe mine ma amuza..

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat
Acum 31 minute, xpsvista a spus:

Ma amuza sa vad cum creste asa un trend.. vina una cu o idee gen "Ador limbutele" si apoi inca 100 fac exact la fel. Wtf ?

Cred ca seamana cu ceva similar din trecut gen "Oral, normal combinat", pe atunci iarasi  o gramada foloseau aceasta expresie, acum a trecut :)) Acum e cu limbutele.

Voi ce parere aveti ? Pe mine ma amuza..

Limbile de la ceas poate le adoră, când trec mai repede și se văd cu straița plină 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Is cuvinte cheie, la fel ca tatuajele pe anunite zone ale corpului, ca sa nu se sicaneze intre retele fetele.

Postat

urmeaza sa anunte ca se fut in cur...

Nu e nici un trend bre, pur si simplu atata le duce mintea sa bage o fraza interesanta. DAr ce vrei de la un forum de curve, sa puna vreun citat din Cioran? Dinalea gasesti pe facebook la cate una care isi etaleaza curu.

Postat
On 2/18/2021 at 3:58 PM, el_futador said:

urmeaza sa anunte ca se fut in cur...

Nu e nici un trend bre, pur si simplu atata le duce mintea sa bage o fraza interesanta. DAr ce vrei de la un forum de curve, sa puna vreun citat din Cioran? Dinalea gasesti pe facebook la cate una care isi etaleaza curu.

Colegu buna asta, cu Cioran m-ai facut sa rad bine :))

Postat

daa,

Si sunt anunturi care seamana foarte mult intre ele, la prezentari ,ceea ce ma duce la gandul clar ca p-ta din Cluj este asiduu carmuita de pestani cu ierarhii multe; fete tinere,( in mod special de etnie roma) foarte multe ; apartamente intregi cumparate de pestani cu ierarhii :) pentru fetele care adora sa fie linse in pizda si pentru ca asta, este un bussines cum altu' nu este pe piata noastra( in afara de narcotice) de profitabil si safe si in zona legala si s.a.m.d. .

Nu am o problema cu astea cu "ador limbi in pizda"; noi, cei de aici, cunoscatori, le evitam; dar restul pulimii necunoscatoare se arunca si sustin toate boratele  astea pentru ca altfel nu-mi explic ce dracu mai cauta pe aici..si inca intr-un mod agresiv.

va tzuc!

ps: ce bine m-am simtit ca am scris porcos!!!! :)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Prima intrebare la telefon dupa:  ' cu anuntul'- este : 'limbi primesti?' / 'accepti sa te ling?'

Probabil face parte din fantezia omului ce labareste la pozele din publi si  'are nevoie' de stimulent verbal. De aici a aparut si 'ador limbutele' hehe! Efect de un magnet pentru 'incepatori'.

Imi amintesc cu drag cand un bun amic mi-a povestit cum i s-a spus asta( 'ador limbutele') la telefon ( el fiind genul de mascul ce nu ofera stimulente orale decat foooarte rar!) si a raspuns : ' Ma doare-n pula ce-ti place tie! Eu vreau sa vin sa-ti dau o muie!'

Nu e genul de badaran ci dimpotriva un om cu foarte mult bun simt dar enervat de atatea copile ce se dau mari prestatoare de servicii cand ele nu fac nimic decat sa iti zambeasca pana iti iau banii, a rabufnit.

Atentie dragii mei ca au aparut o groaza de anunturi cu  '19 ani' in Cluj! Ca sa nu spuna ca sunt probabil si mai mici de varsta...? E incitant  ceva fraged, dar cred ca nu merita sa va riscati!

XXX

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.