Sari la conținut

Rebecca -Ella

Postări Recomandate

Postat

Eu asta am inteles.

Buna, sunt Fanica, pestele lui RebecElla. Am venit sa va spun ca am adus fata si in Cluj dupa ce a produs si in orasul lui Bolojan.Am venit aici ca nu mai merge, din motive de pandemie, treaba prin Elvetia si/sau Germania.

Pt indexare, punem numerele in format corect.

0726871788

0743385225

• Oras:Oradea
Postat
Acum 58 minute, josephseed a spus:

Eu asta am inteles.

Buna, sunt Fanica, pestele lui RebecElla. Am venit sa va spun ca am adus fata si in Cluj dupa ce a produs si in orasul lui Bolojan.Am venit aici ca nu mai merge, din motive de pandemie, treaba prin Elvetia si/sau Germania.

Pt indexare, punem numerele in format corect.

0726871788

0743385225

Țin sa te anunț ca dansu e un client din Germania care mia fost client și asa ca nu da cu părerea fără sa sti

• Minus 1
Vizitator mperfomance
Reputație: 0
Postat

Dar văd ca așa zisul Neamț și client la Oradea tot așa săritor a fost , faptul ca scrie in germana nu cred ca ne încălzește pe noi🤣eventual serviciile și recenziile cred ca interesează mult mai mult

Postat
Acum 55 minute, mperfomance a spus:

Dar văd ca așa zisul Neamț și client la Oradea tot așa săritor a fost , faptul ca scrie in germana nu cred ca ne încălzește pe noi🤣eventual serviciile și recenziile cred ca interesează mult mai mult

Da el scrie cu google translate și fiind client mulțumit de servicii vrea sa împărtășească mai departe unde lucrez eu si doi la mana stați liniștiți nu as face recenzie singura..

Vizitator mperfomance
Postat
Acum 3 ore, Ella12346 a spus:

Da el scrie cu google translate și fiind client mulțumit de servicii vrea sa împărtășească mai departe unde lucrez eu si doi la mana stați liniștiți nu as face recenzie singura..

Da eu te cred , după comentul meu el deja îmi inspecta deja profilul 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️SEHR COOL🤣🤣🤣es ist eine harte sprache aber wir konnen damit umeghen🤫

• Telefon: 0123456789
  • Oras:Machu Picchu, Peru
  • Telefon: 0123456789
  • Oras:Machu Picchu, Peru
Postat
Acum 7 minute, mperfomance a spus:

Da eu te cred , după comentul meu el deja îmi inspecta deja profilul 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️SEHR COOL🤣🤣🤣es ist eine harte sprache aber wir konnen damit umeghen🤫

Da cum a stiut el, neamțul, de forum si cum sa lase el comentariu exact la topicul domnisoarei! Perspicace Stephan din '96, ăsta! 

Vizitator mperfomance
Postat
Acum 1 minut, mrbadass a spus:

Da cum a stiut el, neamțul, de forum si cum sa lase el comentariu exact la topicul domnisoarei! Perspicace Stephan din '96, ăsta! 

🤣🤣🤣fix problema lui , poate el crede ca noi toți gândim pe aici doar cu capul p.....li🤦‍♂️sau poate Ella crede ca noi nu prea știm unde e Germania 🤔

Vizitator mperfomance
Postat
Acum 4 ore, Ella12346 a spus:

La engleză și romană 🤣🤣🤣nu? No mai bine sa bage mare in Germana și ne chinuim noi sa traducem in romană 😉

Postat

Sunt german și scriu din germană în română cu Google Translate!  Îmi pare rău dacă există câteva erori de ortografie.  Îmi este mai ușor în engleză!  sau bineînțeles în limba germană.

• Minus 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Mama, dar cat interes acorzi pt un simplu client.

Cadou : 150 fin 20 minute 200-30min si 250 o ora  

5 minute la 50 lei se poate?

Vizitator altu2
Postat
Acum 3 ore, Stephan96 a spus:

Sunt german și scriu din germană în română cu Google Translate!  Îmi pare rău dacă există câteva erori de ortografie.  Îmi este mai ușor în engleză!  sau bineînțeles în limba germană.

Cel mai bine abține-te. 

Postat

Am postat din greseala in alt topic, dar vad ca insisti asa ca permite-mi sa repostez

Mai Fanica, mai Rebeco... hai sa va explic ceva. In primul rand am vrut sa scriu in Engelza/Germana, dar mi-am dat seama ca nu merita efortul pt pesti.

Hai sa analizam cum vine asta cu Fanica. Eu, Fanica, neamt amorezat de Romanca Rebeca, vreau ca fata asta sa mearga din oras in oras,in toata Romania, cam 1 saptamana in fiecare, si sa suga si sa bage in ea cat mai multe pule pt ca.... e fata de treaba si imi place de ea si veau sa ii fie bine timp in care eu stau in Germania si dau refresh la forum sa vad unde e acuma si sa citesc cum si-au dat altii drumul in ea.

Asta fie e un fel de cuckold de zile mari combinat cu exibitionism...putin probabil... ori tu esti peste/iubi/proxenetul ei si ai interesul ca sa mearga in cat mai multe orase si sa consume cat mai multa pula pentru ca asta inseamna mai multi bani pentru tine. Eu cred ca e varianta 2.

• Like 1
Postat
Acum 8 ore, Stephan96 a spus:

Hey Stephan, lutschst du auch Schwänze oder nimmst es nur in den Arsch?

Postat
18 hours ago, antiretarzi said:

Hey Stephan, lutschst du auch Schwänze oder nimmst es nur in den Arsch?

Ich denke das ist wohl eher deine Vorliebe 😉🙂

• Minus 1
Postat

Na, pestiocul posibil sa fie intr-adevar din Germania. Stiam un tip in Germania care ducea curvulite din RO si HU la produs in Germania. Le distribuia cica in circuit inchis. Nu era chiar asa de inchis, dar facea sa para asa. Apoi dupa vreo 3 ani o dat de dracu, l-o luat potera pt. proxenetism.

Postat
17 hours ago, antiretarzi said:

Na, pestiocul posibil sa fie intr-adevar din Germania. Stiam un tip in Germania care ducea curvulite din RO si HU la produs in Germania. Le distribuia cica in circuit inchis. Nu era chiar asa de inchis, dar facea sa para asa. Apoi dupa vreo 3 ani o dat de dracu, l-o luat potera pt. proxenetism.

crezi că sunt un proxenet  nu, nu sunt!  Urăsc bărbații care lasă femeile să lucreze pentru ei în timp ce rămân acasă cu fundurile lor!👎

• Minus 1

Vizitator mperfomance
Postat

Mai lasă-ne mai bavarezule cu vrăjeala de doi lei

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...