Sari la conținut

Pentru iubitori de SF/Aventura

Postări Recomandate

• Oras:CORNU
  • Oras:CORNU
Postat

Recomand spre vizionare:

Vibratorul- actiune,thriler si daca ai putina imaginatie si tv full HD,poate deveni si SF

Corditorul-asta e mai de casa,dar e de vizionat.

Vizionare placuta!

• Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

Mie genul asta de filme imi place cel mai mult, alaturi de alea psihologice.

Cam ce ti-a recomandat Kostachis ti-as recomanda si eu, Game of Thrones e favoritul meu, chiar merita vazut, am citit si cartile =)) Singurele carti pe care le-am citit in ultimii 10 ani cred, in afara de alea ce le aveam de invatat pentru examene. Si Hunger Games e tare.

Si toata seria Spiderman e ok de vizionat, si alea vechi cu Maguire, si asta nou. 

Iron Man 1,2 si 3 iar e tare, alaturi de Capitanul America, si Avengers ... Incredible Hulk cu Norton in rol principal. 

Fantastic 4 iar a fost ok, ambele chiar. 

Recomand Man of Steel, il are producator pe Christopher Nolan, care a regizat trilogia Batman, si Inception, printre altele, regizorul e Zack Snyder care a regizat 300, iar coloana sonora e super, doar s-a ocupat Hans Zimmer, care a lucrat cu Nolan in majoritatea filmelor facute de el.

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Nu stiu cum am uitat sa precizez de MadMax unu din filmele mele preferate :D

Ar mai fi de amintit: Book of Eli si Django - amandoua sunt super.

Mie genul asta de filme imi place cel mai mult, alaturi de alea psihologice.

Cam ce ti-a recomandat Kostachis ti-as recomanda si eu, Game of Thrones e favoritul meu, chiar merita vazut, am citit si cartile =)) Singurele carti pe care le-am citit in ultimii 10 ani cred, in afara de alea ce le aveam de invatat pentru examene. Si Hunger Games e tare.

Si toata seria Spiderman e ok de vizionat, si alea vechi cu Maguire, si asta nou. 

Iron Man 1,2 si 3 iar e tare, alaturi de Capitanul America, si Avengers ... Incredible Hulk cu Norton in rol principal. 

Fantastic 4 iar a fost ok, ambele chiar. 

Recomand Man of Steel, il are producator pe Christopher Nolan, care a regizat trilogia Batman, si Inception, printre altele, regizorul e Zack Snyder care a regizat 300, iar coloana sonora e super, doar s-a ocupat Hans Zimmer, care a lucrat cu Nolan in majoritatea filmelor facute de el.

Ma apucasem si eu de citit Game of Thrones da nu prea am avut timp de ele.

Spiderman nu mi-a placut deloc, niciodata. Iar Fantastic 4 parca e prea de copii.

@kostachis,

Multumesc frumos! :kiss3

:hug1

N-ai ptr ce. :)

• Oras:lul
  • Oras:lul
Postat

Screamers - Tödliche Schreie (1995)
"Screamers" (original title)

108 min   -  Action | Adventure | Horror  -  28 June 1996 (UK)

:)

Postat

stalker (picnic la marginea drumului - roadside picnic)

Mai "greu de digerat" filmul dar Tarkovski este unul dintre maestrii cinematografiei si intra la "must see" pentru cine vrea sa aiba habar de cultura cinematografica. Recomand si Solaris tot regizat de el si care este tot SF.

P.S: Nu ma refer la varianta americana care e intens "hollywood-izata"

http://www.imdb.com/title/tt0069293/

Andrei Tarkovski: https://ro.wikipedia.org/wiki/Andrei_Tarkovski

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...