Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Mai 2 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 2 Mâine o sa fiu disponibilă pana la ora 18.00 O perioada de câteva luni o sa lipsesc 30 Bulevardul 1 Mai, Sector 6 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Mai 2 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 2 2 6 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Mai 3 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 3 Neața băieți disponibilă bulevardul 1 mai 30 bis sector 6 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Mai 3 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 3 Pana la Ora 17.00 dispobila Link spre comentariu
vanjuan Reputație: 2 Postat Mai 3 Partajează Postat Mai 3 Buna @Zeyaaa. Săptămână viitoare lucrezi? Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1927 Postat Mai 4 Partajează Postat Mai 4 23 hours ago, vanjuan said: Buna @Zeyaaa. Săptămână viitoare lucrezi? Salut! Am fost la ea saptamana asta, mie mi-a spus ca pleaca din tara dupa Paste si nu stie cand mai revine in Bucuresti. Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Mai 25 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 25 Buna băieți de luni revin in Bucuresti pentru 4 zile Bukevardul tineretuli 7 1 Link spre comentariu
poenariu Reputație: 52 Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 La 25.05.2024 la 12:09, Zeyaaa a spus: Buna băieți de luni revin in Bucuresti pentru 4 zile Bukevardul tineretuli 7 Care luni ? Link spre comentariu
futex666 Reputație: 79 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 7 ore, poenariu a spus: Care luni ? Pai daca postarea a fost facuta sambata oare la care luni se referea 🤦♂️ gandeste ca nu te costa nimic Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Mai 28 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 28 Din păcate nu mai revin îmi pare rău Link spre comentariu
poenariu Reputație: 52 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 2 ore, futex666 a spus: Pai daca postarea a fost facuta sambata oare la care luni se referea 🤦♂️ gandeste ca nu te costa nimic Si daca nu a fost luni si din cauza asta am intrebat ? Care e prostul ? Link spre comentariu
futex666 Reputație: 79 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 47 minute, poenariu a spus: Si daca nu a fost luni si din cauza asta am intrebat ? Care e prostul ? In principiu tu ca pui intrebari fara logica si dupa te superi si jignesti dar daca atata poti fiule nu am ce sa ti fac Link spre comentariu
poenariu Reputație: 52 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 10 ore, futex666 a spus: In principiu tu ca pui intrebari fara logica si dupa te superi si jignesti dar daca atata poti fiule nu am ce sa ti fac Fiule, daca te bagi ca musca-n lapte n-am ce sa-ti fac Link spre comentariu
futex666 Reputație: 79 Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 Acum 13 ore, poenariu a spus: Fiule, daca te bagi ca musca-n lapte n-am ce sa-ti fac Ti a cazut asta 🧠 data viitoare sa il folosesti 😉 Link spre comentariu
ddydz Reputație: 23 Postat Iunie 11 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 11 On 5/28/2024 at 9:10 AM, Zeyaaa said: Din păcate nu mai revin îmi pare rău Te așteptăm în alta perioada atunci. Link spre comentariu
poenariu Reputație: 52 Postat Iunie 11 Partajează Postat Iunie 11 Acum 18 minute, ddydz a spus: Te așteptăm în alta perioada atunci. Da Sper sa nu imbatrânim pana atunci Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Iunie 16 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 16 Buna băieți de marți revin in Bucuresti pentru 4 zile pana Vineri inclusiv 1 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1927 Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 Te asteptam 🍆🍑💦 Link spre comentariu
rshrxxl Reputație: 19 Postat Iunie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16 6 hours ago, Zeyaaa said: Buna băieți de marți revin in Bucuresti pentru 4 zile pana Vineri inclusiv Ce locatie si de la ce ora incepi Marti? 😘 Link spre comentariu
ddydz Reputație: 23 Postat Iunie 17 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 17 Revii în sector 6 e 1 mai? Link spre comentariu
poenariu Reputație: 52 Postat Iunie 17 Partajează Postat Iunie 17 Acum 28 minute, ddydz a spus: Revii în sector 6 e 1 mai? Cred ca revine unde gaseste. Eu sper Tineretului Link spre comentariu
ddydz Reputație: 23 Postat Iunie 17 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 17 1 hour ago, poenariu said: Cred ca revine unde gaseste. Eu sper Tineretului Clar. eu întreb ca m ar ajuta sa mi fac programul din timp Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Iunie 18 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 18 Bulevardul tineretului 7 Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Iunie 18 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 18 Serviciile mele : Oral ce poate fi și nep. în funcție de igienă,Normal, 69,diferite poziții sau fantezii,Sex ,Fk,sarutari 200lei 30 min 350 lei 1 h (2 finalizări ) 💯NU PRESTEZ💯 ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului ⛔Persoane nerespectuoase ⛔Persoane cu bile ⛔️Anal ⛔️CIM ⛔️Finalizare faciala Programarile se vor face strict prin SMS,WHATSAPP SAU PM Programarile se vor confirma cu o ora inainte... In caz de neconfirmare numarul de telefon va fidirect blocat Link spre comentariu
Zeyaaa Reputație: 2440 Postat Iunie 18 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 18 Disponibilă pana la ora 22.00 Bulevardul tineretului 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum