Sari la conținut

⛔ Pentru cateva zile in orasul tau ⛔Zeya - 0790839469

Postări Recomandate

• Oras:București

Serviciile mele : Oral ce poate fi și nep. în funcție de igienă,Normal, 69,diferite poziții sau fantezii,Sex ,Fk,sarutari
 150 lei 30 min 300 lei 1 h (2 finalizări ) 
💯NU PRESTEZ💯
Sex normal  neprotejat
Persoane sub influenta alcoolului
Persoane nerespectuoase
Persoane cu bile 

️Anal
️CIM
️Finalizare faciala 

Programarile se vor face strict prin SMS,WHATSAPP SAU PM

Programarile se vor confirma cu o  ora inainte...

In caz de neconfirmare numarul de telefon va fi direct blocat

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Am fost într-o sâmbătă seara, ultimul client, la 21:30. Nu-s cele mai bune premize, știu, dar nu am simțit vreo oboseală la ea, ceea ce ar fi fost de înțeles. Nu a fost cazul. La fața locului, chiar dacă era prima întâlnire, nu a fost așa severă ca acum câteva zile pe forum 😁

Locația era curată, apă caldă, nimic de comentat. Ar fi fost bună niște apă de gură la baie, dar folosisem eu când am plecat de acasă.

Despre Zeyaaa pot să zic că e foarte slim/skinny. Credeam că face sală, dar mi-a zis că n-a mai fost de vreo doi ani. Așa e felul ei, genetic, super slim. Dar nu mi-a lăsat impresia că nu mi-ar face față la sex. Am menționat acest lucru pentru că m-am reținut mult, în alt caz, cu o fată foarte subțirică. Are un păr frumos, vopsit brunet, ochi albaştri limpezi care merită lumina soarelui, dar la ora aceea era doar de la LED-uri.

Purta o rochie neagră, scurtă, sexy care îi venea bine, îmi plăcea cum arată în ea.

După duș am început ușor, și-a dat rochia jos, mi-a prezentat sânii să le acord atenție, ceea ce am și făcut. Apoi am trecut la oral, neprotejat. Dacă ar fi să-mi permit o sugestie ar fi să fie și ceva ritmic. Pentru că doar jucatul cu limba e bun dar nu aș zice că e întru totul de ajuns, dacă nu mai e și altceva. Umbla cu degetele și cu unghiile pe la testicule, ceea ce era foarte bine. De altfel făcea asta și în timpul sexului, m-a întrebat atunci dacă îmi place. Desigur, chiar mult. Ca să urmez firul poveștii, am pus prezervativul și am început în misionar, mai cu grijă, după ce și-a dat cu lubrifiant. Am cerut și pentru mine, că vreau alunecos. A fost bine, m-am întins un pic, până am obosit. Menționez că nu geme, nu face chestii forțate, nu e falsă, dar nici nu e lemn. Mai acceptă câte un pupic, nu FK, nu cred că îi place, ori la modul general, ori în particular, cu mine.

I-am propus să vină ea deasupra, să-mi revin eu. M-a futut corect, chiar a ieșit bine, am mângâiat-o peste tot, pe abdomen, pe sâni, pe fund. Am zis să încercăm și pe la spate, dar asta nu a mers. Așa că am revenit în misionar, unde am putut să mă desfășor mai fără grijă, simțind în detaliu vaginul ei, ceea ce m-a făcut să termin, până la urmă. Am mers la duș și m-am îmbrăcat acolo. Mai aveam vreo 15-20 de minute, dar eram satisfăcut cu ce-am făcut, era suficient.

300/h

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: -
  • Oras:Buzau
  • Telefon: -
  • Oras:Buzau

Salutare! 

Am vizitat-o si eu recent pe Zeya.

Programare facuta pe wapp, cu cateva ore inainte, confirmata cu o ora inainte, respectata fara probleme. 

Fata este cea din poze, ultimele postate sunt foarte concludente si mi-a placut ca e frumusica si la fata. Ajuns la locatie am fost intampinat de o bruneta micuta, intr-o rochita neagra, eleganta si sexy. Dupa ce am facut cunostinta am mers in camera de joaca unde am stat putin la chat ca sa ne cunoastem un pic, apoi m-am cerut la dus si am primit prosop mare curat. E o fata ok ca si atitudine, cu bun simt, un pic timida (sau un pic mai retrasa). 

Actiunea a debutat cu putin preludiu, mi-a placut ca se implicasi ea cu imbratisari, sarutari pe gat, cateva sarutari pe gura (dar nu FK adevarat), m-a lasat pe mine sa o dezbrac, apoi ne-am mutat in pat unde am mai giugiulit-o un pic. Oralul a fost neprotejat (te intreaba cum preferi), are o tehnica interesanta, se joaca mult cu limbuta si pe cap si pe toata lungimea pulii, e umed, nu foarte deep (cand incearca mai deep se simt un pic dintii), nu se grabeste sa puna prezervativul, nu s-a oprit pana nu i-am spus eu. La normal este stramta si foloseste un pic de lubrifiant, accepta/propune pozitii, am incercat vreo 4 pe parcursul celor 2 numere, cel mai mult mi-a placut cu ea intinsa pe burta. Nu se implica foarte mult, nu e genul sa traiasca momentul, nu geme, dar nu sta nici indiferenta, te mai atinge din cand in cand, saruta pe gura la cerere, daca permite pozitia, se misca binisor in LOT. 

Am incercat si 69 cateva minute bune, are o pasarica mica si curata, igiena impecabila. In pauza dintre numere ne-am igienizat amandoi pe rand, apoi am mai vorbit un pic. Din pacate nu am prins-o in cea mai buna forma/dispozitie, mi-a zis ca o deranjeaza o alergie si nu se simtea foarte bine. 

Note:

Aspect: 8.5/10 Este micuta, pe la 1.60, skinny fit, 30 de ani declarati (de curand impliniti), sani mici, dar potriviti pentru statura ei, frumosi, talue subtire, fund micut rotund, frumusica la fata, ochi superbi, zambet frumos (ar trebui sa o faca mai des 🙂). 

Atitudine: 9/10 E o fata cu bun simt, se comporta frumos, nu te grabeste, deschisa la mici sugestii, un pic retrasa, nu foarte vorbareata (sau poate din cauza dispozitiei), mai sta putin pe telefon in pauze. 

ON: 8.5/10 Are o tehnica interesanta care mi-a placut, nemaiintalnita de mine pana acum, am detaliat mai sus. 

NP: 8/10 Este stramta, accepta pozitii, e flexibila, se misca binisor in LOT, mi s-a parut insa ca nu e genul sa fie pasionala, sa traiasca momentul, deci implicarea nu e prea mare, dar nu sta nici indiferenta, saruta daca permite pozitia, dar mai din scurt, nu sustinut.

GFE: 7/10 Nu eram sigur daca ofera gfe (nu e mentionat in meniu), dar cum are FK acolo, am presupus ca da. Totusi nu e genul sa fie foarte lipicioasa, pasionala, FK e defapt sarut pe gura (adica saruta cu gura deschisa, nu doar pupici pe buze, dar nici FK adevarat, nu foloseste limba) si nu e sustinut (posibil si din cauza alergiei avand ceva probleme minore de respiratie, dar mai degraba cred ca nu-i place). Se implica totusi la preludiu, saruta pe gat, mai putin la sex (unde cred ca poate mai bine cand e mai in forma, cel putin asa reiese din alte recenzii).

Igiena: 10/10 Curata, epilata, nimic suspect. 

Locatie: 8.5/10 La un bloc pe o straduta aproape de Drumul Taberei, o garsoniera ok, curata, baia dotata corespunzator, inclusiv apa de gura. 

Cadou: 300 lei pt o ora, 2 finalizari, fara graba, dtd 60 min. 

Pentru cei carora le plac fetele skinny si nu au pretentii la un gfe ridicat, zic eu ca e de vizitat. 

Spor! 

• Like 11
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth

Programat si prezentat la usa.
Fata e skinny si miniona, ultimile poze sunt de referință dar in realitate pare mai skinny. Schimbam câteva vorbe si purced la dus.

Actiunea: revin in camera proaspat dusat, o iau in brate ne sărutăm putin pe corp gât si umeri, ronțăi si sanii 😜. O sarut si pe gurița care din păcate nu e cu limba. Incearcă ea un preludiu acolo sa nu zici ca nu a fost dar se vede ca e cam mecanic. 

Trecem la oral, slăbuț cu dinti. Are un joc interesant cu limba pe capul 🍆 inconjoara rapid cu limba capul in timp ce o freacă cu mana. Deep nu prea poate si alte artificii nu am primit.

Trecem la normal, o cer in lot unde se mișcă okish, ma joc si cu sanii micuți dar frumosi, e sexy când o vezi așa micuta si slabuta calare pe tine. Ce nu mi-a plăcut e ca pare ca se plictiseste rapid cam in orice poziție si schimba repede poziția din propria inițiativa, se pune in doggy unde sta cu picioarele strânse si te mângâie pe oo(probabil să termini rapid), apoi se pune in misionar unde si termin. Senzatia din pat e ca nu are rabdare si ca vrea sa se termine repede tot, lucru foarte neplacut deoarece nu te poti bucura de ea. In rest ea e frumușică, păsărica stramta, curată. 

Notele

Locatia: 8 zona așa si așa, bloc vechi dar in locatie a fost foarte ok. Pat mare, răcoare, prosop curat, tot ce trebuie la baie. 

Zeya: o fata skinny sexy, frumușică la fata, sani mici frumosi, 1.60, bronzata.

Atitudine: aici e complicat, nu e genul cu care sa stai la povesti mângâiat si sarutat deoarece pare pe graba. Nu am fost servit cu suc/apa.

Igiena: 10, nimic suspect, foarte curată fata.

Oralul: 6,5 slăbuț, se simt dințișorii, fara artificii. Are doar “schema” cu limba rapid pe cap si atat, in rest banal.

Normal: 6.5-7 stramta, participare așa si așa, totul se cam strica când vezi ca se plictiseste si schimba pozițiile ca si cum nu are rabdare.

Gfe: 7 fk-ul e de fapt sarut pe buze cu buzele deschise, pe alocuri are o atitudine băiețoasă deci nu e pisicoasa/lipicioasa, am simtit o apropiere mai mare in misionar unde te atinge pe corp de aici si nota de 7.

Concluzia: Pare ca nu se simte bine sexual cu clientul si pentru mulți e un turn off acest lucru. Pentru cei care prefera fetele cu cărnița pe ele sau cu gfe ridicat s-o evite. Pentru cei care prefere fetele skinny si pot trece peste cele menționate e de vizitat. Notele sunt mici si contrar acestui lucru eu cred ca mai fac o vizita când se întoarce poate se îmbunătățesc serviciile.

Sistem notare:
10= exelent
9=bun spre foarte bun
8 =serviciu “muncit” si bun
7= așa si așa/cu bune si rele
6= banal

• Like 10
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
18 hours ago, Subteranaa said:

Programat si prezentat la usa.
Fata e skinny si miniona, ultimile poze sunt de referință dar in realitate pare mai skinny. Schimbam câteva vorbe si purced la dus.

Actiunea: revin in camera proaspat dusat, o iau in brate ne sărutăm putin pe corp gât si umeri, ronțăi si sanii 😜. O sarut si pe gurița care din păcate nu e cu limba. Incearcă ea un preludiu acolo sa nu zici ca nu a fost dar se vede ca e cam mecanic. 

Trecem la oral, slăbuț cu dinti. Are un joc interesant cu limba pe capul 🍆 inconjoara rapid cu limba capul in timp ce o freacă cu mana. Deep nu prea poate si alte artificii nu am primit.

Trecem la normal, o cer in lot unde se mișcă okish, ma joc si cu sanii micuți dar frumosi, e sexy când o vezi așa micuta si slabuta calare pe tine. Ce nu mi-a plăcut e ca pare ca se plictiseste rapid cam in orice poziție si schimba repede poziția din propria inițiativa, se pune in doggy unde sta cu picioarele strânse si te mângâie pe oo(probabil să termini rapid), apoi se pune in misionar unde si termin. Senzatia din pat e ca nu are rabdare si ca vrea sa se termine repede tot, lucru foarte neplacut deoarece nu te poti bucura de ea. In rest ea e frumușică, păsărica stramta, curată. 

Notele

Locatia: 8 zona așa si așa, bloc vechi dar in locatie a fost foarte ok. Pat mare, răcoare, prosop curat, tot ce trebuie la baie. 

Zeya: o fata skinny sexy, frumușică la fata, sani mici frumosi, 1.60, bronzata.

Atitudine: aici e complicat, nu e genul cu care sa stai la povesti mângâiat si sarutat deoarece pare pe graba. Nu am fost servit cu suc/apa.

Igiena: 10, nimic suspect, foarte curată fata.

Oralul: 6,5 slăbuț, se simt dințișorii, fara artificii. Are doar “schema” cu limba rapid pe cap si atat, in rest banal.

Normal: 6.5-7 stramta, participare așa si așa, totul se cam strica când vezi ca se plictiseste si schimba pozițiile ca si cum nu are rabdare.

Gfe: 7 fk-ul e de fapt sarut pe buze cu buzele deschise, pe alocuri are o atitudine băiețoasă deci nu e pisicoasa/lipicioasa, am simtit o apropiere mai mare in misionar unde te atinge pe corp de aici si nota de 7.

Concluzia: Pare ca nu se simte bine sexual cu clientul si pentru mulți e un turn off acest lucru. Pentru cei care prefera fetele cu cărnița pe ele sau cu gfe ridicat s-o evite. Pentru cei care prefere fetele skinny si pot trece peste cele menționate e de vizitat. Notele sunt mici si contrar acestui lucru eu cred ca mai fac o vizita când se întoarce poate se îmbunătățesc serviciile.

Sistem notare:
10= exelent
9=bun spre foarte bun
8 =serviciu “muncit” si bun
7= așa si așa/cu bune si rele
6= banal

Probabil depinde și cât de mult ii place efectiv de tine, fizic. 

Ori cu trecerea timpului a devenit mai pe repede înainte. Prin 2021 era mai doritoare. 

Trebuie sa i fac o vizita din nou. 

Link spre comentariu

Serviciile mele : Oral ce poate fi și nep. în funcție de igienă,Normal, 69,diferite poziții sau fantezii,Sex ,Fk,sarutari
💯NU PRESTEZ💯
Sex normal  neprotejat
Persoane nerespectuoase
Persoane cu bile 

️Anal
️CIM
️Finalizare faciala 

Link spre comentariu

💯NU PRESTEZ💯
Sex normal  neprotejat
Persoane nerespectuoase
Persoane cu bile 

️Anal
️CIM
️Finalizare faciala 

Link spre comentariu
  • Oras:buchurest
  • Oras:buchurest
1 hour ago, Zeyaaa said:

Buna băieți am început  programul disponibilă  pana la ora 00.00 

30 Bulevardul 1 Mai, Sector 6, București, 

️0790839469

Foreigner is ok?

Link spre comentariu

💯NU PRESTEZ💯
Sex normal  neprotejat
Persoane nerespectuoase
Persoane cu bile 

️Anal
️CIM
️Finalizare faciala 

Link spre comentariu

💯NU PRESTEZ💯
Sex normal  neprotejat
Persoane nerespectuoase
Persoane cu bile 

️Anal
️CIM
️Finalizare faciala 

Link spre comentariu

💯NU PRESTEZ💯
Sex normal  neprotejat
Persoane nerespectuoase
Persoane cu bile 

️Anal
️CIM
️Finalizare faciala 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...