nickname90 Reputație: 2925 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 26, 2021 21 minutes ago, maryamm said: Dapoi sa isi mai vada in râmă.. Ca deja e inervant la toata lumea el comenteaza si cand postati voi ceva.. Astai intentia lui sa te/ne enerveze ca alt rost nu are in viata... Daca ii dai importanta il faci fericit, poate is mai face si o laba 😅 lasal sa commenteze numa ca credibilitate oricum nu are 😉😘 2 1 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 omul cu fata de pul. vb Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 2 ore, inspire2025 a spus: parca e voie sa jignesti baga minus Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 2 ore, ioda69 a spus: Observ ca fiecare oras are prostii si mitocanii ei. Bine doar ca sunt putini. Maryam nu fii suparata. Doar ignora specimenele de gunoaie umane 😊 gunoi esti tu Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 1 oră în urmă, nickname90 a spus: Astai intentia lui sa te/ne enerveze ca alt rost nu are in viata... Daca ii dai importanta il faci fericit, poate is mai face si o laba 😅 lasal sa commenteze numa ca credibilitate oricum nu are 😉😘 cine o zis? Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Va pup oameni frumosi 😇 si mai putin frumosi 😂😂😂 😎 💩 Maine incep programul dupa ora 10:00 pana in ora 16.. Va multumesc celor care mi-ati calcat pragul si mi-ati dovedit ca mai exista si barbati adevarati 👨😇 si cu un caracter superb. 💪 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 du te ciudata mai esti vezi ca o luat foc ceva inimi in oradea pt tine Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 26, 2021 3 minutes ago, maryamm said: Va pup oameni frumosi 😇 si mai putin frumosi 😂😂😂 😎 💩 Maine incep programul dupa ora 10:00 pana in ora 16.. Va multumesc celor care mi-ati calcat pragul si mi-ati dovedit ca mai exista si barbati adevarati 👨😇 si cu un caracter superb. 💪 Sfinte sisoe 🤯 1 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 of topic du te la amanta ta Link spre comentariu
disney02 Reputație: 489 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 2 ore, maryamm a spus: 😍😍😍 Link spre comentariu
disney02 Reputație: 489 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 38 minute, maryamm a spus: Va pup oameni frumosi 😇 si mai putin frumosi 😂😂😂 😎 💩 Maine incep programul dupa ora 10:00 pana in ora 16.. Va multumesc celor care mi-ati calcat pragul si mi-ati dovedit ca mai exista si barbati adevarati 👨😇 si cu un caracter superb. 💪 Felicitări Maryam! Adevarul,eu personal,din ce vad pe aici,ca ar trebui să se facă și test psihologic,înainte de a fi acceptat,pe forum! 1 1 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 of topic Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 9 minute, disney02 a spus: Felicitări Maryam! Adevarul,eu personal,din ce vad pe aici,ca ar trebui să se facă și test psihologic,înainte de a fi acceptat,pe forum! baga recenzii nu bla bla Link spre comentariu
disney02 Reputație: 489 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 9 minute, inspire2025 a spus: baga recenzii nu bla bla Copilaș,draga,vad ca ti-ai cumparat forum...la toate topicele esti foarte activ...BRAVO! Dacă ești așa de tare,fa un Selfie,cu tine si posteaza,pe orice topic,la oricine... Iti promit,ca si eu imi voi face un Selfie si voi anunta pe ce topic,l-am postat... 1 Link spre comentariu
paduchelat Reputație: 116 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Buciuresti Oras:Buciuresti Partajează Postat Februarie 26, 2021 Tu centrezi,tu dai cu capu,al drec de umflat😀 1 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 22 minute, disney02 a spus: Felicitări Maryam! Adevarul,eu personal,din ce vad pe aici,ca ar trebui să se facă și test psihologic,înainte de a fi acceptat,pe forum! Ar fi minunat .. 💋 dar din pacate uite "Bombardierii" astia care nu au o viata care butoneaza din fața a unui ecran sau "pestisorii" care se agita rauuuuu ca le iau painea de la gura..asta e.. 😂😂 ghinion .. Link spre comentariu
disney02 Reputație: 489 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 2 minute, maryamm a spus: Ar fi minunat .. 💋 dar din pacate uite "Bombardierii" astia care nu au o viata care butoneaza din fața a unui ecran sau "pestisorii" care se agita rauuuuu ca le iau painea de la gura..asta e.. 😂😂 ghinion .. Vezi,draga,asta inseamna sa ai SUCCES!💋💋💋 2 1 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 2 ore, paduchelat a spus: Tu centrezi,tu dai cu capu,al drec de umflat😀 of topic Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 2 ore, disney02 a spus: Vezi,draga,asta inseamna sa ai SUCCES!💋💋💋 f corect Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Acum 2 ore, disney02 a spus: Copilaș,draga,vad ca ti-ai cumparat forum...la toate topicele esti foarte activ...BRAVO! Dacă ești așa de tare,fa un Selfie,cu tine si posteaza,pe orice topic,la oricine... Iti promit,ca si eu imi voi face un Selfie si voi anunta pe ce topic,l-am postat... canta la alta masa Link spre comentariu
Cupidon84 Reputație: 6 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Salutare ! In primul rand eu nu las recenzii pentru ca nu sunt genul, prefer sa tin pentru mine aceste experiente, dar vazand rautatile care se spun despre ea si care sunt clar nefondate m-am hotarat sa las si eu o recenzie despre frumoasa Maryam si experienta de neuitat avuta cu ea. Am avut placerea si norocul sa o vizitez si eu ieri pe domnisoara asta superba si vreau sa spun ca Maryam este o fata super ok, frumoasa foc si care stie sa te faca sa te simti foarte bine si sa uiti de orice probleme ai avea in ziua respectiva (aveti grija sa nu va indragostiti pentru ca e irezistibila si e greu sa nu te indragostesti de ea 🥰🥰) Ma bucur ca a ajuns si in Oradea si ca am avut ocazia si eu sa o vizitez pentru ca a fost de departe cea mai frumoasa experienta a mea de pana acuma cu mult peste restul fetelor vizitate de mine. Pe mine m-a cucerit de la prima interactiune cu ea prin felul ei de a fi , este o fata foarte frumoasa, calda, primitoare si care te face sa te simti relaxat in compania ei si, parca ai fi la o intalnire cu iubita. Singurul lucru negativ este ca timpul trece mult prea repede in compania ei, la fel ca orice e frumos, as fi stat o zi intreaga si tot nu m-as fi saturat de compania ei, produce dependenta. Actiunea nu o sa o detaliez dar va spun doar atat ca totul a fost la SUPERLATIV !!! Pacat ca nu sta mai mult in Oradea . Eu abia astept sa am ocazia sa mai trec pe la ea pentru ca a fost o experienta unica si foarte placuta. Sincer pana sa ajung la ea am avut si eu o retinere, mai ales pentru faptul ca nu am vazut prea multe recenzii pe Oradea despre ea decat tot felul de rautati spuse de niste oameni care habar nu au ce vorbesc si clar nu au cunoscut-o sa vada ce om minunat este, dar acuma ma bucur ca am luat decizia sa o vizitez pentru ca asa am avut parte de cea mai frumoasa experienta de pana acuma. Cei care o sa aibe norocul sa o viziteze clar nu o sa regrete alegerea facuta. PS. Maryam iti multumesc pentru tot, m-am simtit minunat cu tine si sper sa ne revedem curand ! 😘😘😈 6 1 Link spre comentariu
disney02 Reputație: 489 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 27, 2021 Acum 4 ore, inspire2025 a spus: canta la alta masa 😂😂😂 Acesta,domnilor si d-soarelor este gradul lui de inteligenta...sub ZERO(IQ)!!! 2 1 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 Acum 6 ore, Cupidon84 a spus: Salutare ! In primul rand eu nu las recenzii pentru ca nu sunt genul, prefer sa tin pentru mine aceste experiente, dar vazand rautatile care se spun despre ea si care sunt clar nefondate m-am hotarat sa las si eu o recenzie despre frumoasa Maryam si experienta de neuitat avuta cu ea. Am avut placerea si norocul sa o vizitez si eu ieri pe domnisoara asta superba si vreau sa spun ca Maryam este o fata super ok, frumoasa foc si care stie sa te faca sa te simti foarte bine si sa uiti de orice probleme ai avea in ziua respectiva (aveti grija sa nu va indragostiti pentru ca e irezistibila si e greu sa nu te indragostesti de ea 🥰🥰) Ma bucur ca a ajuns si in Oradea si ca am avut ocazia si eu sa o vizitez pentru ca a fost de departe cea mai frumoasa experienta a mea de pana acuma cu mult peste restul fetelor vizitate de mine. Pe mine m-a cucerit de la prima interactiune cu ea prin felul ei de a fi , este o fata foarte frumoasa, calda, primitoare si care te face sa te simti relaxat in compania ei si, parca ai fi la o intalnire cu iubita. Singurul lucru negativ este ca timpul trece mult prea repede in compania ei, la fel ca orice e frumos, as fi stat o zi intreaga si tot nu m-as fi saturat de compania ei, produce dependenta. Actiunea nu o sa o detaliez dar va spun doar atat ca totul a fost la SUPERLATIV !!! Pacat ca nu sta mai mult in Oradea . Eu abia astept sa am ocazia sa mai trec pe la ea pentru ca a fost o experienta unica si foarte placuta. Sincer pana sa ajung la ea am avut si eu o retinere, mai ales pentru faptul ca nu am vazut prea multe recenzii pe Oradea despre ea decat tot felul de rautati spuse de niste oameni care habar nu au ce vorbesc si clar nu au cunoscut-o sa vada ce om minunat este, dar acuma ma bucur ca am luat decizia sa o vizitez pentru ca asa am avut parte de cea mai frumoasa experienta de pana acuma. Cei care o sa aibe norocul sa o viziteze clar nu o sa regrete alegerea facuta. PS. Maryam iti multumesc pentru tot, m-am simtit minunat cu tine si sper sa ne revedem curand ! 😘😘😈 Cupidon 😇 ce dulce .. !! Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase !! Cred ca voi mai reveni in accest oras. O zi minunata sa ai 😇 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 🌼Ultima zi 🌼 Link spre comentariu
disney02 Reputație: 489 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 27, 2021 Acum 13 minute, maryamm a spus: 🌼Ultima zi 🌼 Waw!!! 😍😍😍 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum