Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Buna Dimineața o zi frumoasa sa aveți 😎😘 . Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Martie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 7 minutes ago, maryamm said: Buna Dimineata 😂 am deschis si eu ochii si eram curioasa ce vei spune.. Iti multumesc pentru frumoasa recenzie 😇 O zi minunata sa ai 💋 Eu iti multumesc!!! 😉 🤗 Mi-a fost cam greu sa imi adun gandurile 🤪 a durat ceva timp sa compun aceasta recenzie dar am vrut sa fie cat mai explicit ca sa afle toata lumea ce dulceata esti😉😘🥰 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3811 Postat Martie 11, 2021 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 1 oră, maryamm a spus: Buna Dimineața o zi frumoasa sa aveți 😎😘 . Indiferent de părerile altora, ești una dintre cele mai frumoase femei întâlnite de mine în ultima vreme! Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Martie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 5 minutes ago, ursuletulpanda said: Indiferent de părerile altora, ești una dintre cele mai frumoase femei întâlnite de mine în ultima vreme! 100% de acord 😊👍 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 18 minute, ursuletulpanda a spus: Indiferent de părerile altora, ești una dintre cele mai frumoase femei întâlnite de mine în ultima vreme! Ce dragut , fiecare e frumos in felul lui.. 😇 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 10 minute, nickname90 a spus: 100% de acord 😊👍 😇 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Dupa ora 13 din nou disponibila Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Link spre comentariu
cassian_xxx Reputație: 104 Postat Martie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 Proaspăt ieșit de la Maryam, o domnișoară bruneta micuța finuta. Stabilit pe what's up întâlnirea am și menționat ca va fi una fulger fiind pe fugă. Comunicat oferta 150 număru 200 cu oral neprotejat. Ajuns la locație Zona Ared , apartament curat ordonat domnișoară la fel, îngrijită, lipicioasă, fără mirosuri suspecte. Mam cerut la un dus rapid... Chiar a zis ca o sperie ca sunt asa pe grabă etc am încercat sa explic cei cu graba :)) Actiunea: 9/10 fiind pe fuga oral neprotejat, vroiam sa rămân doar la oral... Dar apoi am zis sa încerc și normal desi eram pe mega fuga... Ma calarit 5 min max și dus am fost. Eu o recomand pentru felul în care tratează clienți. tarif: 200 dați înainte sa merg la dus fără sa insiste ea în vreun fel Locatie: Ared iosia PT MiNE DE REVENIT fiind fata ok și aproape locația de mine 3 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 4 minute, cassian_xxx a spus: Proaspăt ieșit de la Maryam, o domnișoară bruneta micuța finuta. Stabilit pe what's up întâlnirea am și menționat ca va fi una fulger fiind pe fugă. Comunicat oferta 150 număru 200 cu oral neprotejat. Ajuns la locație Zona Ared , apartament curat ordonat domnișoară la fel, îngrijită, lipicioasă, fără mirosuri suspecte. Mam cerut la un dus rapid... Chiar a zis ca o sperie ca sunt asa pe grabă etc am încercat sa explic cei cu graba :)) Actiunea: 9/10 fiind pe fuga oral neprotejat, vroiam sa rămân doar la oral... Dar apoi am zis sa încerc și normal desi eram pe mega fuga... Ma calarit 5 min max și dus am fost. Eu o recomand pentru felul în care tratează clienți. tarif: 200 dați înainte sa merg la dus fără sa insiste ea în vreun fel Locatie: Ared iosia PT MiNE DE REVENIT fiind fata ok și aproape locația de mine Dragul de tine 😇 multumesc . Te mai astept dl Fulger 😇😈 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Disponibila ☺ Link spre comentariu
adicry Reputație: 49 Postat Martie 11, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 Dragii mei confrați, cu scuzele de rigoare, am observat in prima poza postata de domnișoara din topic, dacă ii dați un Zoom se vede in detaliu un Brat de bărbat și un bocanc .... nu din motive de Precauție am refuzat a o vizita, dar vreau sa am siguranța ca doar eu și ea be aflam in apartament, posibil ca poza sa fie din TM Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Martie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 9 minutes ago, adicry said: Dragii mei confrați, cu scuzele de rigoare, am observat in prima poza postata de domnișoara din topic, dacă ii dați un Zoom se vede in detaliu un Brat de bărbat și un bocanc .... nu din motive de Precauție am refuzat a o vizita, dar vreau sa am siguranța ca doar eu și ea be aflam in apartament, posibil ca poza sa fie din TM In prima poze de pe topic postata de Maryamm? Nu stiu ce zoom ai reusit sa dai dar eu nu vad nimica, eu cand am fost la ea in ap nu era nimeni inafara de noi 2, e tip open space (living+bucatarie intr-un spatiu mare deschis, o baie si o camera.. Ce ii drept in dulap nu am verificat 😅😂🤣 1 Link spre comentariu
adicry Reputație: 49 Postat Martie 11, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 La 10.03.2021 la 15:25, maryamm a spus: Da un zoom la aceasta poza și fii atent in partea dreapta se observa un bărbat, poate nu văd eu bine...va rog dragilor sa ca uitați cu atenție Link spre comentariu
adicry Reputație: 49 Postat Martie 11, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 Toate cele bune! Aveți de voi Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Martie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 24 minutes ago, adicry said: Da un zoom la aceasta poza și fii atent in partea dreapta se observa un bărbat, poate nu văd eu bine...va rog dragilor sa ca uitați cu atenție Nu stiam la care poza te referi. Poate e un client 😉 1 Link spre comentariu
adicry Reputație: 49 Postat Martie 11, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 Prima poza Postata la revenirea in oradra apreciez sinceritatea ta nickname90 nu cred ca își face poze cu clientu in apartanebt 1 Link spre comentariu
adicry Reputație: 49 Postat Martie 11, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 Scuze pt greșeli, nu am autocorect la acest tel. Hia Hia, Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Martie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 8 minutes ago, adicry said: Prima poza Postata la revenirea in oradra apreciez sinceritatea ta nickname90 nu cred ca își face poze cu clientu in apartanebt Poate ne lamureste ea😏 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 1 oră, nickname90 a spus: In prima poze de pe topic postata de Maryamm? Nu stiu ce zoom ai reusit sa dai dar eu nu vad nimica, eu cand am fost la ea in ap nu era nimeni inafara de noi 2, e tip open space (living+bucatarie intr-un spatiu mare deschis, o baie si o camera.. Ce ii drept in dulap nu am verificat 😅😂🤣 In dulap nici eu nu stiu ce e..dar cine vrea cautam impreuna.😂😂 Eu nu am nevoie de peste..am metodele mele daca cineva indrazneste sa nu plateasca si vrea ceva gratis.. 😂 eu zic sa nu incerce nimeni.. Mica dar a dracu ... 😈 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 31 minute, nickname90 a spus: Poate ne lamureste ea😏 Nu am ce sa lamuresc.. Cine doreste sa vina ,va veni. Cine a fost a vazut cu ochii lui cum sta treaba 😇 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 1 oră în urmă, adicry a spus: Da un zoom la aceasta poza și fii atent in partea dreapta se observa un bărbat, poate nu văd eu bine...va rog dragilor sa ca uitați cu atenție Asa .. Poate sa fie 5 perechii de ghete si 10 barbati ..e vreo problema ? ai fost la mine si ai vazut pe cineva in apartament? cine vine la mine trebuie doar sa f*ta ,sa plece cu zambetul pe buze si cam atat. Ce fac eu , si cu cine fac eu poze e treaba mea.. Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Buna , va rog cei programati pentru maine sa imi scrieti. Multumesc 😇 Link spre comentariu
disney02 Reputație: 489 Postat Martie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 20 minute, maryamm a spus: Asa .. Poate sa fie 5 perechii de ghete si 10 barbati ..e vreo problema ? ai fost la mine si ai vazut pe cineva in apartament? cine vine la mine trebuie doar sa f*ta ,sa plece cu zambetul pe buze si cam atat. Ce fac eu , si cu cine fac eu poze e treaba mea.. Nu te enerva,draga,omul,a fost curios,a primit raspuns...toate bune!😘 Link spre comentariu
Vizitator maryamm Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Chiar acum, disney02 a spus: Nu te enerva,draga,omul,a fost curios,a primit raspuns...toate bune!😘 Sa vina si el atunci 😂 sa ii iau in poza incaltamintea 😈 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum