Sari la conținut

🍑 🍑 ❗Maryam New ❗🍑 🍑 0761442676

Vizitator maryamm

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
7 minutes ago, maryamm said:

Buna Dimineata 😂 am  deschis si eu ochii si eram curioasa ce vei spune.. 

Iti multumesc pentru frumoasa recenzie 😇 

O zi minunata sa ai   💋

Eu iti multumesc!!! 😉 🤗 

Mi-a fost cam greu sa imi adun gandurile 🤪 a durat ceva timp sa compun aceasta recenzie dar am vrut sa fie cat mai  explicit ca sa afle toata lumea ce dulceata esti😉😘🥰

Link spre comentariu
Vizitator maryamm
Reputație: 0
Acum 18 minute, ursuletulpanda a spus:

Indiferent de părerile altora, ești una dintre cele mai frumoase femei întâlnite de mine în ultima vreme!

:inlovee

Ce dragut , fiecare e frumos in felul lui.. 😇

Link spre comentariu

Proaspăt ieșit de la Maryam, o domnișoară bruneta micuța finuta. Stabilit pe what's up întâlnirea am și menționat ca va fi una fulger fiind pe fugă. Comunicat oferta  150 număru 200 cu oral neprotejat. Ajuns la locație Zona Ared  , apartament curat ordonat  domnișoară la fel, îngrijită, lipicioasă, fără mirosuri suspecte. Mam cerut la un dus rapid... Chiar a zis ca o sperie  ca sunt asa pe grabă etc am încercat sa explic cei cu graba :))

Actiunea: 9/10  fiind  pe fuga oral neprotejat, vroiam sa rămân doar la oral... Dar apoi am zis sa încerc și normal desi eram pe mega fuga... Ma calarit 5 min max și dus am fost. Eu o recomand pentru felul în care tratează clienți. 

tarif: 200 dați înainte sa merg la dus fără sa insiste ea în vreun fel

PT MiNE DE REVENIT fiind fata ok și aproape locația de mine

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator maryamm
Acum 4 minute, cassian_xxx a spus:

Proaspăt ieșit de la Maryam, o domnișoară bruneta micuța finuta. Stabilit pe what's up întâlnirea am și menționat ca va fi una fulger fiind pe fugă. Comunicat oferta  150 număru 200 cu oral neprotejat. Ajuns la locație Zona Ared  , apartament curat ordonat  domnișoară la fel, îngrijită, lipicioasă, fără mirosuri suspecte. Mam cerut la un dus rapid... Chiar a zis ca o sperie  ca sunt asa pe grabă etc am încercat sa explic cei cu graba :))

Actiunea: 9/10  fiind  pe fuga oral neprotejat, vroiam sa rămân doar la oral... Dar apoi am zis sa încerc și normal desi eram pe mega fuga... Ma calarit 5 min max și dus am fost. Eu o recomand pentru felul în care tratează clienți. 

tarif: 200 dați înainte sa merg la dus fără sa insiste ea în vreun fel

PT MiNE DE REVENIT fiind fata ok și aproape locația de mine

Dragul de tine 😇  multumesc .

Te mai astept dl Fulger 😇😈

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Dragii mei confrați, cu scuzele de rigoare, am observat in prima poza postata de domnișoara din topic, dacă ii dați un Zoom se vede in detaliu un Brat de bărbat și un bocanc ....

nu din motive de Precauție am refuzat a o vizita, dar vreau sa am siguranța ca doar eu și ea be aflam in apartament, posibil ca poza sa fie din TM 

Link spre comentariu
9 minutes ago, adicry said:

Dragii mei confrați, cu scuzele de rigoare, am observat in prima poza postata de domnișoara din topic, dacă ii dați un Zoom se vede in detaliu un Brat de bărbat și un bocanc ....

nu din motive de Precauție am refuzat a o vizita, dar vreau sa am siguranța ca doar eu și ea be aflam in apartament, posibil ca poza sa fie din TM 

In prima poze de pe topic postata de Maryamm? 

Nu stiu ce zoom ai reusit sa dai dar eu nu vad nimica, eu cand am fost la ea in ap nu era nimeni inafara de noi 2, e tip open space (living+bucatarie intr-un spatiu mare deschis, o baie si o camera.. Ce ii drept in dulap nu am verificat 😅😂🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
24 minutes ago, adicry said:

Da un zoom la aceasta poza și fii atent in partea dreapta se observa un bărbat, poate nu văd eu bine...va rog dragilor sa ca uitați cu atenție 

Nu stiam la care poza te referi. 

Poate e un client 😉

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator maryamm
Acum 1 oră, nickname90 a spus:

In prima poze de pe topic postata de Maryamm? 

Nu stiu ce zoom ai reusit sa dai dar eu nu vad nimica, eu cand am fost la ea in ap nu era nimeni inafara de noi 2, e tip open space (living+bucatarie intr-un spatiu mare deschis, o baie si o camera.. Ce ii drept in dulap nu am verificat 😅😂🤣

In dulap nici eu nu stiu ce e..dar cine vrea cautam impreuna.😂😂 

Eu nu am nevoie de peste..am metodele mele daca cineva indrazneste sa nu plateasca si vrea ceva gratis.. 😂 eu zic sa nu incerce nimeni.. Mica dar a dracu ... 😈 

Link spre comentariu
Vizitator maryamm
Acum 31 minute, nickname90 a spus:

Poate ne lamureste ea😏

Nu am ce sa lamuresc.. 

Cine doreste sa vina ,va veni. 

Cine a fost a vazut cu ochii lui cum sta treaba 😇 

Link spre comentariu
Vizitator maryamm
1 oră în urmă, adicry a spus:

Da un zoom la aceasta poza și fii atent in partea dreapta se observa un bărbat, poate nu văd eu bine...va rog dragilor sa ca uitați cu atenție 

Asa .. Poate sa fie 5 perechii de ghete si 10 barbati ..e vreo problema ? :)

ai fost la mine si ai vazut pe cineva in apartament? 

cine vine la mine trebuie doar sa f*ta ,sa plece cu zambetul pe buze si cam atat.  Ce fac eu , si cu cine fac eu poze e treaba mea..

Link spre comentariu
Acum 20 minute, maryamm a spus:

Asa .. Poate sa fie 5 perechii de ghete si 10 barbati ..e vreo problema ? :)

ai fost la mine si ai vazut pe cineva in apartament? 

cine vine la mine trebuie doar sa f*ta ,sa plece cu zambetul pe buze si cam atat.  Ce fac eu , si cu cine fac eu poze e treaba mea..

Nu te enerva,draga,omul,a fost curios,a primit raspuns...toate bune!😘

Link spre comentariu

Vizitator maryamm
Chiar acum, disney02 a spus:

Nu te enerva,draga,omul,a fost curios,a primit raspuns...toate bune!😘

Sa vina si el atunci 😂 sa ii iau in poza  incaltamintea 😈

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...