Anna03 Reputație: 1524 Postat Ianuarie 15, 2022 Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Ianuarie 15, 2022 1 oră în urmă, Impartial a spus: Sa nu care cumva cei ce merg azi pe la 15, sa uite sa recite macar o strofa din Eminescu. Pe lângă plopii fără soț Pe lângă plopii fără soţ Adesea am trecut; Mă cunoşteau vecinii toţi Tu nu m-ai cunoscut. Cum eu am rau de înălțime, las aici.😂 Frati mai ai ? 🤣🤣🤣
Impartial Reputație: 1548 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 16 minute, Anna03 a spus: Frati mai ai ? 🤣🤣🤣 Dar tu, ceva surioare?😂 1
Anna03 Reputație: 1524 Postat Ianuarie 15, 2022 Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 38 minute, Impartial a spus: Dar tu, ceva surioare?😂 Nu nu 🍒 da ce crezi? Si daca as avea nu ti as spune 🤣
Impartial Reputație: 1548 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 3 minute, Anna03 a spus: Nu nu 🍒 da ce crezi? Si daca as avea nu ti as spune 🤣 Gandim la unison. Idem.😂 1
Membru Premium danp123 Reputație: 2897 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 15, 2022 6 hours ago, Impartial said: Sa nu care cumva cei ce merg azi pe la 15, sa uite sa recite macar o strofa din Eminescu. Pe lângă plopii fără soț Pe lângă plopii fără soţ Adesea am trecut; Mă cunoşteau vecinii toţi Tu nu m-ai cunoscut. Cum eu am rau de înălțime, las aici.😂 Citatul nu stiu daca e corect! Eu altfel imi amintesc: Pe langa plopii fara sot, Adesea eu treceam, Puteam sa trec si printre ei, Dar ce ciubuc faceam?! 5
Impartial Reputație: 1548 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Ianuarie 15, 2022 1 oră în urmă, danp123 a spus: Citatul nu stiu daca e corect! Eu altfel imi amintesc: Pe langa plopii fara sot, Adesea eu treceam, Puteam sa trec si printre ei, Dar ce ciubuc faceam?! Asta-i din Eminescu varianta Dan.😂 1
Anna03 Reputație: 1524 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Ianuarie 16, 2022 Disponibila : 13:00-3:00 Locatie: Torontalului, Marin Constantin nr1 , in spate la Vox la Xcity Towers ❗️New❗️100 (15 min);normal , oral( protejat) 200(30min):Normal,oral(neprotejat in functie de igiena),handjob,diferite pozitii,body masaj 300 ora: normal , oral,(neprotejat in functie de ingiena ), handjob,diferite pozitii, masaj erotic, 69,deepthroat Anal -100 extra ❗️❗️ Dupa ora 00:00 - 400 lei ora❗️❗️ NU PRESTEZ: NORMAL NEPROTEJAT,ANALNEPROTEJAT, FIN ORALA, FIN FACIALA ,FRENCHKISSES 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 23 minute, Anna03 a spus: Disponibila : 13:00-3:00 Locatie: Torontalului, Marin Constantin nr1 , in spate la Vox la Xcity Towers ❗️New❗️100 (15 min);normal , oral( protejat) 200(30min):Normal,oral(neprotejat in functie de igiena),handjob,diferite pozitii,body masaj 300 ora: normal , oral,(neprotejat in functie de ingiena ), handjob,diferite pozitii, masaj erotic, 69,deepthroat Anal -100 extra ❗️❗️ Dupa ora 00:00 - 400 lei ora❗️❗️ NU PRESTEZ: NORMAL NEPROTEJAT,ANALNEPROTEJAT, FIN ORALA, FIN FACIALA ,FRENCHKISSES Neata ...🥰🥰🥰 Am visat ...ca azi o sa citesc recenzia maiestrului @22leon facuta de Ana cu 2 n ...si tot rasfoiesc forumul....de vreo ora ...si nu gasesc nimic ... Ana unde ai ascuns recenzia ??? 2 1
Impartial Reputație: 1548 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 40 minute, povestitorul a spus: Neata ...🥰🥰🥰 Am visat ...ca azi o sa citesc recenzia maiestrului @22leon facuta de Ana cu 2 n ...si tot rasfoiesc forumul....de vreo ora ...si nu gasesc nimic ... Ana unde ai ascuns recenzia ??? O fi rămas blocată în lift...fără telefon. 3
Anna03 Reputație: 1524 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 17 minute, Impartial a spus: O fi rămas blocată în lift...fără telefon. Nu mai am telefon😂 mi a cazut de la 15 si acum scriu in aer 🤣
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 16, 2022 Ți-am descoperit eu surioara 🥰 Tot Anna o cheamă și pe ea... Tot brunetă... Tot micuță de statură... Mă rezum la asemănări deocamdată, deosebirile nu le menționez (nu-i frumos!) 😜 1
Anna03 Reputație: 1524 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 1 minut, Cozonac7 a spus: Ți-am descoperit eu surioara 🥰 Tot Anna o cheamă și pe ea... Tot brunetă... Tot micuță de statură... Mă rezum la asemănări deocamdată, deosebirile nu le menționez (nu-i frumos!) 😜 🤣🤣🤣 nus cine e, mergi si fa la fata recenzie daca tot ai fost la ea 😂
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 16, 2022 Just now, Anna03 said: 🤣🤣🤣 nus cine e, mergi si fa la fata recenzie daca tot ai fost la ea 😂 Sunt restant cu vreo 7-8 recenzii (toate la fătuci diferite), nu am timp să scriu recenzii. Dar să știi că mi-am dorit mult de tot să ajung la tine... Și m-ai necăjit rău de tot. Mi-a trecut supărarea...chiar dacă îmi făcusem planuri frumoase în compania ta. Aia e! Pierderea ta 🥰 1
Anna03 Reputație: 1524 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Ianuarie 16, 2022 Chiar acum, Cozonac7 a spus: Sunt restant cu vreo 7-8 recenzii (toate la fătuci diferite), nu am timp să scriu recenzii. Dar să știi că mi-am dorit mult de tot să ajung la tine... Și m-ai necăjit rău de tot. Mi-a trecut supărarea...chiar dacă îmi făcusem planuri frumoase în compania ta. Aia e! Pierderea ta 🥰 da mi un indiciu 😒 … esti baiatul cu ibricul ? 😈😈 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 16, 2022 Dacă-ți dau indicii, afli... Și nu mi-ar plăcea treaba asta. Chiar îmi place numărul ăsta nou de telefon și n-aș vrea să-l mai schimb. Am și credit pe cartelă!! 1
Anna03 Reputație: 1524 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 7 minute, Cozonac7 a spus: Dacă-ți dau indicii, afli... Și nu mi-ar plăcea treaba asta. Chiar îmi place numărul ăsta nou de telefon și n-aș vrea să-l mai schimb. Am și credit pe cartelă!! Clar tu esti ❤️😈 iti trece ca e vremea rece 🤣🤣🤣 1
Impartial Reputație: 1548 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Ianuarie 16, 2022 Anno? Vezi ca mr.cozonac a zis ca deosebirile nu le menționează. Dacă stie de deosebiri, poate te-a vizitat deja.😂 1
Anna03 Reputație: 1524 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 37 minute, Impartial a spus: Anno? Vezi ca mr.cozonac a zis ca deosebirile nu le menționează. Dacă stie de deosebiri, poate te-a vizitat deja.😂 Garantat nu a facut o.. daca este cine cred eu , nu a facut o si stiu si de ce .. dar o sa ramana intre mine si el 😈💋 1 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 25 minute, Anna03 a spus: Garantat nu a facut o.. daca este cine cred eu , nu a facut o si stiu si de ce .. dar o sa ramana intre mine si el 😈💋 Hai ma ...spune'ne si noua ...doar suntem o mare familie 😉😉 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 16, 2022 2 hours ago, Anna03 said: Garantat nu a facut o.. daca este cine cred eu , nu a facut o si stiu si de ce .. dar o sa ramana intre mine si el 😈💋 Na... Cum pic eu de fraier (aproape) mereu 🥺 2 chestii m-au deranjat, din cauza asta nu am mai ajuns la tine. Dar e ok, mi-a trecut. Acuma, sincer, nu-mi convine că mă poți identifica după numărul de telefon fără să fi apucat să ne cunoaștem personal. Asta chiar îmi pare rău 😢
Anna03 Reputație: 1524 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 18 minute, Cozonac7 a spus: Na... Cum pic eu de fraier (aproape) mereu 🥺 2 chestii m-au deranjat, din cauza asta nu am mai ajuns la tine. Dar e ok, mi-a trecut. Acuma, sincer, nu-mi convine că mă poți identifica după numărul de telefon fără să fi apucat să ne cunoaștem personal. Asta chiar îmi pare rău 😢 Nu stiu sincer ce ar fii putut sa te deranjeze la mine pentru ca nu am avut ocazia sa ne cunoastem .. cat despre nr de telefon , este safe stai linistit , nu imi sta in caracter sa dau numarul, plus ca nu sunt infocata de nr de telefon care ale cui sunt etc 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 16, 2022 1 minute ago, Anna03 said: Nu stiu sincer ce ar fii putut sa te deranjeze la mine pentru ca nu am avut ocazia sa ne cunoastem .. cat despre nr de telefon , este safe stai linistit , nu imi sta in caracter sa dau numarul, plus ca nu sunt infocata de nr de telefon care ale cui sunt etc Sunt niște fixuri ale mele... Nu e ceva personal la tine ce pot spune că m-a deranjat, pentru că am punctat amân2 de mai multe ori deja că nu ne-am întâlnit. Cu toate că am specificat clar că mi-am dorit. Oricum nu-i stres, toate la timpul lor...n-a fost să fie acuma și cu asta basta! O seară frumoasă și un început de săptămâna la fel de frumos! 1
Anna03 Reputație: 1524 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0757568889 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 13 minute, Cozonac7 a spus: Sunt niște fixuri ale mele... Nu e ceva personal la tine ce pot spune că m-a deranjat, pentru că am punctat amân2 de mai multe ori deja că nu ne-am întâlnit. Cu toate că am specificat clar că mi-am dorit. Oricum nu-i stres, toate la timpul lor...n-a fost să fie acuma și cu asta basta! O seară frumoasă și un început de săptămâna la fel de frumos! O seara frumoasa si tie , sper sa lasi aceste fixuri si sa ne sincronizam in viitorul apropiat ! 1
22leon Reputație: 34590 Postat Ianuarie 16, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 16, 2022 La 14.01.2022 la 22:19, Anna03 a spus: Care esti dupa Whatsapp? 😈 La 14.01.2022 la 22:23, Cozonac7 a spus: N-am OaȚap Acum 7 ore, Cozonac7 a spus: Ți-am descoperit eu surioara 🥰 Tot Anna o cheamă și pe ea... Tot brunetă... Tot micuță de statură... Mă rezum la asemănări deocamdată, deosebirile nu le menționez (nu-i frumos!) 😜 Acum 6 ore, Cozonac7 a spus: Dar să știi că mi-am dorit mult de tot să ajung la tine... Și m-ai necăjit rău de tot. Mi-a trecut supărarea...chiar dacă îmi făcusem planuri frumoase în compania ta. Aia e! Pierderea ta 🥰 Acum 6 ore, Anna03 a spus: da mi un indiciu 😒 … esti baiatul cu ibricul ? 😈😈 Acum 6 ore, Cozonac7 a spus: Dacă-ți dau indicii, afli... Și nu mi-ar plăcea treaba asta. Chiar îmi place numărul ăsta nou de telefon și n-aș vrea să-l mai schimb. Am și credit pe cartelă!! Acum 3 ore, Anna03 a spus: Garantat nu a facut o.. daca este cine cred eu , nu a facut o si stiu si de ce .. dar o sa ramana intre mine si el 😈💋 1 oră în urmă, Cozonac7 a spus: Na... Cum pic eu de fraier (aproape) mereu 🥺 2 chestii m-au deranjat, din cauza asta nu am mai ajuns la tine. Dar e ok, mi-a trecut. Acuma, sincer, nu-mi convine că mă poți identifica după numărul de telefon fără să fi apucat să ne cunoaștem personal. Asta chiar îmi pare rău 😢 Asta da telenovela aici Adica Cozonac in prima faza afirma ca a cunoscut surioara Annei, dar momentan spune doar asemanarile si mai tarziu va da detalii despre deosebiri. Adica se subintelege ca o cunoaste. Dupa ce Anna nu prea confirma, incep explicatiile ca nu s-au cunoscut desi el si-ar fi dorit tare. Iar adevarata telenovela aici incepe ,din cele postate eu inteleg ca Cozonac a incercat sa se programeze, sa se duca cu un vin la el, de asta a si intrebat de ibric (sa faca un vin fiert ). Probabil ca discutia s-a purtat pe whatsapp ,de asta si a reactionat asa,ulterior negand ca are. Doar ca probabil ca Annei i sa parut putin bizara discutia despre ibric si a retinuta-o . Adica Cozonac a incercat sa faca o programe de 30 min., sa se duca cu un vin la el, si poate iese ceva frumos (in conceptia lui). Varianta lui suna asa : mai un vin , mai o poveste ,ne simtim bine,timpul trece......pricepeti voi Sa fi folosit si nr .personal ? Ca altfel nu-mi explic discutiile despre nr. ,, doar nu-l fac pe unul care viziteaza atatea fete 30-40 lei cat ii o alta cartela . Doar ca find un noctur , a intalnit un impediment : tariful Anenei dupa ora 24 : 400 lei, si programarile doar pe minim 1 ora. Na belea , la asta nu s-a asteptat . Pai parca era vorba de invitatie ,vin, cafeau de dimineata...... Si mai ales : nu la 400/h Deci suparare mare . Eu il inteleg ,si-a facut omul "un film", si cand colo ,nu prea corespundea cu "filmul" Anei Dar find un suflet bun, a iertat-o Si asa ,din nou colegul nostru a realizat ca nu poti avea incredere in cuvintele si invitatiile fetelor (lvorbesc la modul general). Cred ca blestemele Alinei il urmaresc inca , avand in vedere ca exact in ziua respectiva Anna si-a marit tariful de noapte. Clar ii facatura ,ca altfel nu vad cum ar apare atatea coincidente nefaste . Probabil ca Cozonac ar avea si el nevoie de cateva descantece de dezlegare de la parintele nostru 1 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2022 Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 3 minute, 22leon a spus: Asta da telenovela aici Adica Cozonac in prima faza afirma ca a cunoscut surioara Annei, dar momentan spune doar asemanarile si mai tarziu va da detalii despre deosebiri. Adica se subintelege ca o cunoaste. Dupa ce Anna nu prea confirma, incep explicatiile ca nu s-au cunoscut desi el si-ar fi dorit tare. Iar adevarata telenovela aici incepe ,din cele postate eu inteleg ca Cozonac a incercat sa se programeze, sa se duca cu un vin la el, de asta a si intrebat de ibric (sa faca un vin fiert ). Probabil ca discutia s-a purtat pe whatsapp ,de asta si a reactionat asa,ulterior negand ca are. Doar ca probabil ca Annei i sa parut putin bizara discutia despre ibric si a retinuta-o . Adica Cozonac a incercat sa faca o programe de 30 min., sa se duca cu un vin la el, si poate iese ceva frumos (in conceptia lui). Varianta lui suna asa : mai un vin , mai o poveste ,ne simtim bine,timpul trece......pricepeti voi Sa fi folosit si nr .personal ? Ca altfel nu-mi explic discutiile despre nr. ,, doar nu-l fac pe unul care viziteaza atatea fete 30-40 lei cat ii o alta cartela . Doar ca find un noctur , a intalnit un impediment : tariful Anenei dupa ora 24 : 400 lei, si programarile doar pe minim 1 ora. Na belea , la asta nu s-a asteptat . Pai parca era vorba de invitatie ,vin, cafeau de dimineata...... Si mai ales : nu la 400/h Deci suparare mare . Eu il inteleg ,si-a facut omul "un film", si cand colo ,nu prea corespundea cu "filmul" Anei Dar find un suflet bun, a iertat-o Si asa ,din nou colegul nostru a realizat ca nu poti avea incredere in cuvintele si invitatiile fetelor (lvorbesc la modul general). Cred ca blestemele Alinei il urmaresc inca , avand in vedere ca exact in ziua respectiva Anna si-a marit tariful de noapte. Clar ii facatura ,ca altfel nu vad cum ar apare atatea coincidente nefaste . Probabil ca Cozonac ar avea si el nevoie de cateva descantece de dezlegare de la parintele nostru da ce le-ai pus cap la cap nea @22leon ,tot respectul 👏
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum