Sari la conținut

Tanara si neliniştită 0759 374 974

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat
2 hours ago, AdRDS said:

Cum sa afirmi ca blochezi omu ca te intreaba de pret ????? Cum ??? Asta ce'n semna nu arfe pe burta goala???

Din moment ce am specificat in anunt ceea ce ofer si preturile si avand in vedere ca doar pe acest site imi fac reclama,NU AM CHEF SA RASPUND LA ACESTE INTREBARI ! 🤭

Se presupune ca stii unde suni si la ce te astepti si cat te taxez ...

Sunt destula....deci cade si varianta de "arfe" pe burta goala 😂😂😂

Cand ai chef sa ma vizitezi,te rog intreaba pretul si serviciile, sa nu ajungi sa imi treci pragul 😏🤣🙃😝

Vizitator noutm
Reputație: 0
Postat
17 hours ago, Crazygirl89 said:

Unii isi fac programare la prima ora a diminetii si altii noaptea tarziu ...asta e diferenta!

De aia "unii are noroc si altii nu " 🤣

🤗

Ce sa fac minune mica? Atunci pot eu, sti si tu de ce ,😘😘😘🤗🤗🤗

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
13 hours ago, Crazygirl89 said:

Ia in pula mea o carte de Limba si Literatura romana de clasa a treia si invata gramatica inainte sa imi dai mie sfaturi 😂😂😂😂😂

Vai s'amar !!!! 

Marş de pe topicul meu 🤬

Când 2 uameni se iubește, nu mai contează gramatica... ci doar limba! 😝

• Haha 2
Vizitator noutm
Postat
On 12/11/2021 at 10:55 AM, Crazygirl89 said:

Buna dimineata 🥰

Iti multumesc pentru cuvintele frumoase,pentru vizita si pentru generozitatea ta 🤗

Ma bucur ca ai avut trairi intense alaturi de mine ☺

Weekend placut  !😚

Buna dimineața Angel from the heaven,

Voiam si eu sa-ti dau cateva mii de inimioare la coment, dar neavand cont platit, nu pot faca asta, asa ca o sa le las aici ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ X infinit, ca acest simbol nu este disponibil 😘😘😘😘😘

Nu iti mai scriu aici nimic mai mult pentru risc sa-i plictisesc pe ceilalți, daca nu cumva i-am plictisit deja 😅😅😅

Te pup si îmbrățișez virtual 😘😘😘🤗🤗🤗

Postat
22 hours ago, Cozonac7 said:

Când 2 uameni se iubește, nu mai contează gramatica... ci doar limba! 😝

Tin sa te anunt draga @Cozonac7 ca eu asa mi-am "selectat" clientela si nu am dat gres decat de vreo doua ori in noua luni 😅

Daca nu esti prieten cu limba romana ....mirosi a "cocalarus hypsterel" 🤣🤣🤣

Sa ai o saptamana frumoasa si spor la iubit ! ☺

Postat
2 hours ago, noutm said:

Buna dimineața Angel from the heaven,

Voiam si eu sa-ti dau cateva mii de inimioare la coment, dar neavand cont platit, nu pot faca asta, asa ca o sa le las aici ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ X infinit, ca acest simbol nu este disponibil 😘😘😘😘😘

Nu iti mai scriu aici nimic mai mult pentru risc sa-i plictisesc pe ceilalți, daca nu cumva i-am plictisit deja 😅😅😅

Te pup si îmbrățișez virtual 😘😘😘🤗🤗🤗

Tell me something boy ,am I always in your mind? 

Hugs and kisses 💋

Vizitator noutm
Postat
6 minutes ago, Crazygirl89 said:

Tell me something boy ,am I always in your mind? 

Hugs and kisses 💋

I just can tell you that: "you are all over in my life"

Sunt zile întregi, săptămâni, chiar lunii de cand te urăsc din tot sufletul meu, dar la fel de bine te doresc de un infinit de ori mai mult in fiecare zi, ora, minut secunda,milisecunda ......

♥️😘😘😘😘😘🤗🤗🤗

• Oras:Banat
Postat
Acum 57 minute, noutm a spus:

Sunt zile întregi, săptămâni, chiar lunii de cand te urăsc din tot sufletul meu, dar la fel de bine te doresc de un infinit de ori mai mult in fiecare zi, ora, minut secunda,milisecunda ......

♥️😘😘😘😘😘🤗🤗🤗

Asta declarație de dragoste,nu gluma  😂😂

• Haha 1
Vizitator noutm
Postat
2 minutes ago, 22leon said:

Asta declarație de dragoste,nu gluma  😂😂

Ce e aia dragoste? 🙃

Postat
Acum 7 minute, noutm a spus:

Ce e aia dragoste? 🙃

Ceva de genul ce ai exprimat in cuvinte,adica ce simți tu acum 😜😂

Vizitator noutm
Postat
Just now, 22leon said:

Ceva de genul ce ai exprimat in cuvinte,adica ce simți tu acum 😜😂

Daca am trăi într-o alta lume, as putea fi de acord 100% cu tine, dar avand in vedere zilele pe care le trăim si rautatile din jurul nostru, iti spun sincer ca nu mai cred in asa ceva 😉.

• Oras:Univers
Postat
1 oră în urmă, noutm a spus:

♥️😘😘😘😘😘🤗🤗🤗

Esti clientul ei? Mare grija ca te baga la "cocalarus hypsterel" 😂 Te prinzi tu de ce, după ce te corectezi.

• Haha 1
Vizitator noutm
Postat
13 minutes ago, Impartial said:

Esti clientul ei? Mare grija ca te baga la "cocalarus hypsterel" 😂 Te prinzi tu de ce, după ce te corectezi.

Acum sti cu e, cu mi-o fi norocul. Sincer nu cred sa aibe vre-o mare relevanta cine si ce sunt, decide ea unde ma baga ;)

Vizitator CristianPoli
Postat
Acum 29 minute, noutm a spus:

Daca am trăi într-o alta lume, as putea fi de acord 100% cu tine, dar avand in vedere zilele pe care le trăim si rautatile din jurul nostru, iti spun sincer ca nu mai cred in asa ceva 😉.

Man dragostea Nu are legătură cu lumea în care trăim sau așa ar trebuii sa fie ,plm suntem oamenii ,avem trăiri ,sentimente ,acum daca fetele s_ar îndrăgostii de noi toți care le vizitam ce dracu ar fii ,Numai crezi in dragoste ,păcat ,eu te sfătuiesc să o faci e fain al naiba ,Eve ce ne faci tu noua CrazyGirl 😁😁😁😁

Vizitator noutm
Postat
7 minutes ago, CristianPoli said:

Man dragostea Nu are legătură cu lumea în care trăim sau așa ar trebuii sa fie ,plm suntem oamenii ,avem trăiri ,sentimente ,acum daca fetele s_ar îndrăgostii de noi toți care le vizitam ce dracu ar fii ,Numai crezi in dragoste ,păcat ,eu te sfătuiesc să o faci e fain al naiba ,Eve ce ne faci tu noua CrazyGirl 😁😁😁😁

Man, multumesc pentru SFAT. Nu promit, dar ma voi stradui sa-l urmez(de obicei, cand promit ceva, nu imi iese 🤣)

Postat
Acum 9 minute, CristianPoli a spus:

Haide Poli! 😂😂

Să vină @Crazygirl89 sa ne edifice. A zis ca a dat greș doar de vreo două ori în noua luni.😂😂

Postat
2 minutes ago, Impartial said:

Haide Poli! 😂😂

Să vină @Crazygirl89 sa ne edifice. A zis ca a dat greș doar de vreo două ori în noua luni.😂😂

Nu pot da tot din casa 🥸

Postat
15 minutes ago, CristianPoli said:

Ce va fac mai băiete ??? 

Va sug si va fut asa cum face orice târfă 🤭

*sau asa cum ar trebui sa va faca orice prostituata 🤪

Daca si tu ai nelamuriri in ceea ce fac ...m-am dat dracu' 🤗

Vizitator CristianPoli
Postat
Acum 3 minute, Crazygirl89 a spus:

Ce va fac mai băiete ??? 

Va sug si va fut asa cum face orice târfă 🤭

*sau asa cum ar trebui sa va faca orice prostituata 🤪

Daca si tu ai nelamuriri in ceea ce fac ...m-am dat dracu' 🤗

Eve eu știu și acum îmi tremură genunchii plm ,dar cu Dragostea cu Dragostea cum e 😁😁😁😁

Vizitator noutm
Postat
16 minutes ago, CristianPoli said:

Eve eu știu și acum îmi tremură genunchii plm ,dar cu Dragostea cu Dragostea cum e 😁😁😁😁

Man, DRAGOSTEA e ca o raie, te mananca si-n calcaie 🤣🤣🤣

Vizitator noutm
Postat
12 minutes ago, noutm said:

Man, DRAGOSTEA e ca o raie, te mananca si-n calcaie 🤣🤣🤣

Restul este CANCAN. Consider ca fiecare dintre noi a trait clipe minunate alturi de Eve, clipe pe care fiecare le punem intr-un anumit loc (depinde de fiecare cat loc are si cum le aseaza) 😉

Vizitator TheKing15
Postat

Ce e dragostea? Dragoste unde esti? Nu iti pasa ca pierim?

Din punct de vedere sufletesc si duhovnicesc dragostea se imparte in 4 categori.

1 - dragostea eros, e acea dragoste egoista, sexuala, pasionala, noi o iubim pe Eve majoritatea cu aceasta dragoste.

E acea dragoste care nu se gandeste prea mult la celalant ci la el insasi

Eve ne duce in culmile placerii cand e vorba despre arta sexului, e clar ca toti o vrem acasa😂😂😂

2 - dragostea philia, este acea dragoste prieteneasca, intre prieteni, eu te iubesc ptr ca tu ma iubesti. ( cu timpul dupa cateva vizite la Eve ajungi sa simti si asta😂😂 )

3 - dragostea storge, este atasamentul natural intre copii si printi. Acea dragoste familiara. ( ptr cei ce au avut-o stiu despre ce vorbesc)

4 - dragostea agape, o drahoste neconditionata care nu provine din afectiune sau tandrete ci din convingeri. O dragoste care da totul si nu asteapta nimic. Aceasta dragote este o alegere. Aleg sa te iubesc oricum a-i fii( o dragoste cam inconfortabila ptr lumea in care train) 

Se spune ca este dragostea lui Dumnezeu ptr noi.

Cam asta pot sa spun ca si parinte duhovnicesc despre dragoste. ( foarte pe scurt )

Vizitator noutm
Postat
4 minutes ago, TheKing15 said:

Ce e dragostea? Dragoste unde esti? Nu iti pasa ca pierim?

Din punct de vedere sufletesc si duhovnicesc dragostea se imparte in 4 categori.

1 - dragostea eros, e acea dragoste egoista, sexuala, pasionala, noi o iubim pe Eve majoritatea cu aceasta dragoste.

E acea dragoste care nu se gandeste prea mult la celalant ci la el insasi

Eve ne duce in culmile placerii cand e vorba despre arta sexului, e clar ca toti o vrem acasa😂😂😂

2 - dragostea philia, este acea dragoste prieteneasca, intre prieteni, eu te iubesc ptr ca tu ma iubesti. ( cu timpul dupa cateva vizite la Eve ajungi sa simti si asta😂😂 )

3 - dragostea storge, este atasamentul natural intre copii si printi. Acea dragoste familiara. ( ptr cei ce au avut-o stiu despre ce vorbesc)

4 - dragostea agape, o drahoste neconditionata care nu provine din afectiune sau tandrete ci din convingeri. O dragoste care da totul si nu asteapta nimic. Aceasta dragote este o alegere. Aleg sa te iubesc oricum a-i fii( o dragoste cam inconfortabila ptr lumea in care train) 

Se spune ca este dragostea lui Dumnezeu ptr noi.

Cam asta pot sa spun ca si parinte duhovnicesc despre dragoste. ( foarte pe scurt )

Man, ti-as da un mare like daca as putea, dar nu pot decât atat 👍.

Meriti atat pentru tumpul acordat sa scri aceste randuri, cat si pentru modul frumos de a expune aceste cuvinte.

Vizitator TheKing15
Postat
Acum 4 minute, noutm a spus:

Man, ti-as da un mare like daca as putea, dar nu pot decât atat 👍.

Meriti atat pentru tumpul acordat sa scri aceste randuri, cat si pentru modul frumos de a expune aceste cuvinte.

Am si scris de doua ori, prima data s-a sters😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...