Sari la conținut

Tanara si neliniştită 0759 374 974

Postări Recomandate

Vizitator TheKing15
Reputație: 0
Acum 15 ore, 22leon a spus:

Preasfinția ta, ai dat iama în vinul de împărtășanie ? 😂😂

M-am trezit cu durere de cap, de la vin, nici nu vreau sa citesc ce am scris😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
Acum 16 ore, noutm a spus:

Cu tot respectul maestre si cu riscu de a fi blocat iti spun ca in proportie de 90% se discuta despre trairile alături de titulara acestiu toping, drept urmare nu mi se pare normal sa fie purtate aceste dicutii la DG. NO PROBLEM, daca nu este libera exprimarea ne vom pune fermuar la gura, sau mai bine zis tabla pe degete, si vom redacta aici tot ce este cu subiect si predicat, fara a mai deranja 😉

Maestru ...😂😂😂abia a invatat sa merga in picioare si tu il numesti maestru ...ehe ...e mult pana departe 😉😉

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 13 ore, noutm a spus:

Este ok, daca urmareai putin evolutia de pe forum azi, intelegeai unde este deranjul. La un moment data, cineva care vaneaza sa fie sus pe forum dadea cu ochiul pe aici. Suntem mai noi, dar nu si proști, cu anumite chestii in cap, dar nu tâmpiți.

Have fun!

Cat de sus ...oricum Eva sta bine la servici , cu o atitudine pro client ( are vreo 7 de la membri colorati ...aia de s au jucat fazan ...cand era la moda ...glumesc ) toate pozitive ...si inca pe atatea sau mai multe de la membri necolorati ( cei ce nu au prins jocul ... fazanul ...)  tot pozitive ...doar ca in ultima vreme este cam lenese sau comoda  ...nici macar disponibilitatea nu o anunta pe topic ...sa nu aduc in discutie despre postat poze ... nu are telefon cu camera ...ori ea face programarile de pe fix 😂😂😂

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator noutm
53 minutes ago, povestitorul said:

Cat de sus ...oricum Eva sta bine la servici , cu o atitudine pro client ( are vreo 7 de la membri colorati ...aia de s au jucat fazan ...cand era la moda ...glumesc ) toate pozitive ...si inca pe atatea sau mai multe de la membri necolorati ( cei ce nu au prins jocul ... fazanul ...)  tot pozitive ...doar ca in ultima vreme este cam lenese sau comoda  ...nici macar disponibilitatea nu o anunta pe topic ...sa nu aduc in discutie despre postat poze ... nu are telefon cu camera ...ori ea face programarile de pe fix 😂😂😂

Povestitorul, sti povestea cu "Hotul striga HOȚII"? 😂😂😂 (Unii ar spune ca este proverb, dar am zis sa fie o oarecare legatura) 😂

La tine ce se aplica? Comoditate sau lene? Sau ambele implicate într-un act sexual?

Daca citeai cu atentie ce am scris eu, nu mai intrebai cat DE SUS? 

Have fan man!

Link spre comentariu
Acum 46 minute, noutm a spus:

Povestitorul, sti povestea cu "Hotul striga HOȚII"? 😂😂😂 (Unii ar spune ca este proverb, dar am zis sa fie o oarecare legatura) 😂

La tine ce se aplica? Comoditate sau lene? Sau ambele implicate într-un act sexual?

Daca citeai cu atentie ce am scris eu, nu mai intrebai cat DE SUS? 

Have fan man!

Hai ...ca incerc inca o data ..Eva are 7 recenzi de menbri colorati si inca pe atat sau mai multe de la membri necolorati ...toate pozitive ... @pisicuts merita la top ....sau ... nu . 

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator noutm
Just now, povestitorul said:

Hai ...ca incerc inca o data ..Eva are 7 recenzi de menbri colorati si inca pe atat sau mai multe de la membri necolorati ...toate pozitive ... @pisicuts merita la top ....sau ... nu .

Man pls citeste ce am scris, nu mai trage concluzii corporatriste din lecturi pe diagonala.

Scuze eu daca nu scriu chiar cu subiect si predicat, dar chiar nu este un text greu 😉, maxim pentru capacitate de clasa a opta.

Sau mai bine lasa asa, nu-ți bate capu'

Link spre comentariu
Vizitator TheKing15
Acum 3 minute, povestitorul a spus:

De meritat merita, si eu trebe sa ii fac o recenzie, pozitiva clar dar inca nu am avut timp..

@pisicuts 🧀🧀🧀🐁🐁🐁🐭🐭🐭 ptr tine😂😂😂

eu votez sa fie Top

Link spre comentariu
Vizitator CristianPoli
Acum 13 minute, povestitorul a spus:

Și eu sunt pentru Eve la Top ,merita din plinnnnn,nici nu se pune la îndoiala ,povestitorul bine ai punctat Man ,Bv

Link spre comentariu
Acum 9 minute, noutm a spus:

Man pls citeste ce am scris, nu mai trage concluzii corporatriste din lecturi pe diagonala.

Scuze eu daca nu scriu chiar cu subiect si predicat, dar chiar nu este un text greu 😉, maxim pentru capacitate de clasa a opta.

Sau mai bine lasa asa, nu-ți bate capu'

In clasa a VI  a am ababdonat scoala ...asa ca ...daca vrei sa inteleg ce ai scris ...si unde ai scris   , te rog sa mai scri odata ...chiar nu imi dau seama unde bati ....

Scopul meu este sa ajut ...Numai bine 

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator CristianPoli
Acum 20 minute, povestitorul a spus:

Oricum tot acolo va ajunge la ce face și cum face  ,plm  și acum mă ia cu tremurat ,prietenii știu de ce 😁😁😁😁

Link spre comentariu
Vizitator noutm
10 minutes ago, povestitorul said:

In clasa a VI  a am ababdonat scoala ...asa ca ...daca vrei sa inteleg ce ai scris ...si unde ai scris   , te rog sa mai scri odata ...chiar nu imi dau seama unde bati ....

Scopul meu este sa ajut ...Numai bine 

Iti mulțumesc pentru dorinta de a ma ajuta, dar crede-mă ca nu ai la ce. Eu nu am cerut nimic.

Sunt prea nou pe aici ca sa pot emite anumite pretenții sau sa pot propune ceva 

Pentru mine, este si va ramâne top EVE(UNIQA) insa momentan doar cu atat o pot ajuta.

Daca as fi continuat directia in care m-ai dus, as fi avut o imagine care nu ma caracterizează, eu sunt un om simplu, cu trairi, dorinta si anumite emotii/sentimente, care zilnic lupta sa-si depășească conditia 😉

Promit(nu promit ca nu ma tin), ma voi stradui data viitoare sa iti inteleg intenția.

Multa bafta!

Link spre comentariu
Vizitator CristianPoli
Acum 10 minute, noutm a spus:

Iti mulțumesc pentru dorinta de a ma ajuta, dar crede-mă ca nu ai la ce. Eu nu am cerut nimic.

Sunt prea nou pe aici ca sa pot emite anumite pretenții sau sa pot propune ceva 

Pentru mine, este si va ramâne top EVE(UNIQA) insa momentan doar cu atat o pot ajuta.

Daca as fi continuat directia in care m-ai dus, as fi avut o imagine care nu ma caracterizează, eu sunt un om simplu, cu trairi, dorinta si anumite emotii/sentimente, care zilnic lupta sa-si depășească conditia 😉

Promit(nu promit ca nu ma tin), ma voi stradui data viitoare sa iti inteleg intenția.

Multa bafta!

Man aici nu contează cât ești de vechi sau nou ,ne putem spune ,oful ,putem scrie recenzii ,avem opinii,toți suntem oameni simpli crede_ma ,trăirile,emoțiile,sentimentele nu țin de bani și bogăție ,ele vin din inima ,acum vezi și tu Nu Toți suntem la Fel ,plm ,iar despre Eve ce sa mai zic ,crezi că mai este ceva de zis ,doar de bineeee👍👍👍

Link spre comentariu
Vizitator noutm
33 minutes ago, CristianPoli said:

Man aici nu contează cât ești de vechi sau nou ,ne putem spune ,oful ,putem scrie recenzii ,avem opinii,toți suntem oameni simpli crede_ma ,trăirile,emoțiile,sentimentele nu țin de bani și bogăție ,ele vin din inima ,acum vezi și tu Nu Toți suntem la Fel ,plm ,iar despre Eve ce sa mai zic ,crezi că mai este ceva de zis ,doar de bineeee👍👍👍

Friend, desi urasc anumite lucruri/materii(bani,etc), depindem de ei. Cat despre pareri, ofuri sunt la asentiment cu tine, dar prefer de multe ori sa raman in modul meu de afi.

Despre EVE ce vrei sa mai zic, ca de mult nu mai am cuvinte(....)le sti si tu EVE aceste punctulețe (pl neuroni) pe romaneste.

Vizavi de ce mi-ai recomandat ieri(du-te in plm😂😂😂) nu am dormit o ora aznoapte

Bafta si noroc!!!

Link spre comentariu
Vizitator CristianPoli
Acum 16 minute, noutm a spus:

Friend, desi urasc anumite lucruri/materii(bani,etc), depindem de ei. Cat despre pareri, ofuri sunt la asentiment cu tine, dar prefer de multe ori sa raman in modul meu de afi.

Despre EVE ce vrei sa mai zic, ca de mult nu mai am cuvinte(....)le sti si tu EVE aceste punctulețe (pl neuroni) pe romaneste.

Vizavi de ce mi-ai recomandat ieri(du-te in plm😂😂😂) nu am dormit o ora aznoapte

Bafta si noroc!!!

Man ce sa spun nu prea e bine sa Nu dormi noaptea ,dar știi și tu vorba aia o viață avem și o gaura_n cur,plm😁😁😁😁

Link spre comentariu
Vizitator noutm
17 hours ago, Crazygirl89 said:

@noutmte rog sa ma anunti care este *topping-ul tau preferat ...stiu deja si de unde o sa il lingi 😜

Sper ca este pregătit topping-ul, sunt asa nerabdator să-l savurez? Caramel sarat merge perfect 😘

Link spre comentariu
22 hours ago, povestitorul said:

Am anuntat in August ca sunt disponibila,cand nu o sa mai fiu ...scriu aici .😅

Sunt(cateodata) lenesa,comoda si nu imi place sa imi fac poze 🤭

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator TheKing15
Acum 7 minute, Crazygirl89 a spus:

Vrei sa iti fac eu?😂😂

Link spre comentariu
Acum 12 minute, Crazygirl89 a spus:

Din august si pana acum ...😂😂uite vezi ...induci lumea in eroare 😉😉...si totusi ...ai putea in fiecare zi sa iti postezi disponibilitatea ...dar ce le faci la barbati de te viziteaza ...ca asa bine le faci ...de scriu ceva pe topicul tau imediat iti iau aparare ...si am.scris de   bine ...fereasca Sfantul.Petru ...sa scriu de rau 😂😂😂

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator noutm
2 hours ago, povestitorul said:

Din august si pana acum ...😂😂uite vezi ...induci lumea in eroare 😉😉...si totusi ...ai putea in fiecare zi sa iti postezi disponibilitatea ...dar ce le faci la barbati de te viziteaza ...ca asa bine le faci ...de scriu ceva pe topicul tau imediat iti iau aparare ...si am.scris de   bine ...fereasca Sfantul.Petru ...sa scriu de rau 😂😂😂

Salutare,

😂😂😂😂😂, IMI CER SCUZE PUBLIC🙏🙏🙏

M-am simtit si iti eram dator(mai aveam putin si te linsam virtual, si tu cu intenții bune)😂😂😂

Have fan!

Link spre comentariu
On 2/24/2021 at 9:47 AM, Crazygirl89 said:

Hello guys! 🤩

New bitch in town 🤗

Ma numesc Evelina.Am 32 de anisori, sunt o tipă blondă cu ochi verzi,1.70, 67kg ,sani medii. Cat despre firea mea ,sunt si romantica si rebela. Sigur depinde si de partener ..cum ne ia valul ! Nu sunt mofturoasa 😅

Ofer domnilor curati : ON deep cu saliva si lacrimi 😜  NP -fara negocieri !  Girlfriend experience, dus impreuna , 69 si alte mici fantezii .

Nu fac CIM ,dar accept finalizare corporala 😊

Cadou pentru 30 minute 150 lei si 250 pentru o ora.

Nu fac deplasari niciunde ! 

Independenta ,singura in locatie.( Nu am lift !Stau la etajul1) Se poate face dus ( chiar va rog !)  Va pun la dispozitie prosoape curate ,apa de gura ,gel de dus si dezinfectant. 

Rog persoanele in stare de ebrietate , persoanele de etnie ,cei foarte dotati sau cu accesorii , sa nu deranjeze inutil! 

Lucrez doar cu programari si cu confirmarea lor cu 30 de minute inainte!  

Disponibila zilnic  ,in functie de programari 😊

Va astept sa ne facem de cap !🥰

Zona Calea Lipovei. 

0759 374 974 

received_2877109972397741.jpeg

received_551144245554703.jpeg

received_148093786847078.jpeg

Ce mi-as baga limba in funduletul tau bestial 🤪❤️😘

• Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 41 minute, noutm a spus:

Salutare,

😂😂😂😂😂, IMI CER SCUZE PUBLIC🙏🙏🙏

M-am simtit si iti eram dator(mai aveam putin si te linsam virtual, si tu cu intenții bune)😂😂😂

Have fan!

Stai linistit ...uneori lumea nu prea ma intelege ... dar nu i problema mea 😉😉

Datorita respectului pe care il am fata de titulara topicului ...am venit cu explicati ...astfel nu imi bateam capu' 🙃🙃

Numai bine 

• Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator TheKing15
Acum 29 minute, povestitorul a spus:

Stai linistit ...uneori lumea nu prea ma intelege ... dar nu i problema mea 😉😉

Datorita respectului pe care il am fata de titulara topicului ...am venit cu explicati ...astfel nu imi bateam capu' 🙃🙃

Numai bine 

Mai sunt si oamenii cu respect, chir daca nu esri domn, ai respect!

bravo fiule

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...