Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Chiar acum, florikx a spus: Si asa nu stiam ce poezie sa invat copilul la serbare , noroc cu tine 😄 😹😹 csf și tu . Ți.ai găsit inspirația pe aici 😹❤️ Link spre comentariu
Leonk Reputație: 8 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 La 28.06.2021 la 17:16, Tania__04 a spus: O poza fara chilotei sa vedem si noi ce se ascunde sub ei putem sa vedem? Te pup ❤️❤️ Link spre comentariu
puica12 Reputație: -27 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Buna , pune o poza cu tine făra chiloței Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Acum 3 ore, puica12 a spus: Buna , pune o poza cu tine făra chiloței Haide sa o vezi 🥰 Link spre comentariu
puica12 Reputație: -27 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Pune sa vedem cum arată ,poate îți fac o vizita azi Link spre comentariu
Vizitator Poietul Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Foaie verde garofita Au venit la o labitza Baieteii insetati Si altii mai frustrati Mai de graba bani sa strangeti De lipsa de poze sa nu va plangeti Si sa mergeti la tania04 Sa vedeti cum va calareste baiatu Link spre comentariu
platton Reputație: 8 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 21, 2021 1 oră în urmă, Poietul a spus: Foaie verde garofita Au venit la o labitza Baieteii insetati Si altii mai frustrati Mai de graba bani sa strangeti De lipsa de poze sa nu va plangeti Si sa mergeti la tania04 Sa vedeti cum va calareste baiatu Aho ahooooooo, ia mai futeeeeti, mai flacai!!! Hai hai! :))))) Link spre comentariu
Vizitator Poietul Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 24 minutes ago, platton said: Aho ahooooooo, ia mai futeeeeti, mai flacai!!! Hai hai! :))))) Aho aho, copii si frate Eu am futut-o pe la spate Misionar, cu umeri craci Ea calare pe mine in draci Pizda fierbinte are fata Tzatze si buci bune de apucat Tot timpul ma da gata Cand ne futem bine in pat Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 Acum 16 ore, Poietul a spus: Aho aho, copii si frate Eu am futut-o pe la spate Misionar, cu umeri craci Ea calare pe mine in draci Pizda fierbinte are fata Tzatze si buci bune de apucat Tot timpul ma da gata Cand ne futem bine in pat Ce poiet ❤️ Link spre comentariu
ozgean Reputație: -104 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 poiet ?? Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 3 hours ago, ozgean said: poiet ?? Fata are alta meserie, nu profa de romana :)))) Link spre comentariu
owic Reputație: 805 Postat Iulie 22, 2021 Oras:outcall Oras:outcall Partajează Postat Iulie 22, 2021 1 oră în urmă, dzomba a spus: Fata are alta meserie, nu profa de romana :)))) este numele userului care a postat poezia...."Poietul - curvar ucenic"....... Link spre comentariu
Vizitator Poietul Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 5 hours ago, Tania__04 said: Ce poiet ❤️ Poietul si-a gasit muza Dupa ce ti-a simtit pupaza Nu prea stie el sa scrie Cum stii tu meserie 4 hours ago, ozgean said: poiet ?? Nu ai alta meserie? Decat sa imi dai lectii mie Despre gramatica si scris Mai bine te duci in Paris Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 1 hour ago, Poietul said: Poietul si-a gasit muza Dupa ce ti-a simtit pupaza Nu prea stie el sa scrie Cum stii tu meserie Nu ai alta meserie? Decat sa imi dai lectii mie Despre gramatica si scris Mai bine te duci in Paris Ai scris când erai pe wc? Link spre comentariu
Vizitator Poietul Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 3 hours ago, dzomba said: Ai scris când erai pe wc? No-i fi eu mare "poiet" Sa scrie rime in caiet Dar nu sunt nici ultimul analfabet Care nu stie cum se scrie corect "poet" Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2021 Partajează Postat Iulie 22, 2021 3 hours ago, Poietul said: No-i fi eu mare "poiet" Sa scrie rime in caiet Dar nu sunt nici ultimul analfabet Care nu stie cum se scrie corect "poet" :)))))) bravo. 😂😂 Dau o bere Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 🥰buna dimineața Link spre comentariu
Vizitator Poietul Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2021 Partajează Postat Iulie 23, 2021 12 hours ago, Tania__04 said: 🥰buna dimineața Buna dimineata! S-a trezit dulceata Votca nu taie greata Dar hai sa spargem gheata Astazi nu am o poezie Sa imi fie rusine mie Ca tarziu eu m-am trezit Cu o strofa, nu te-am umezit Link spre comentariu
baiatdotat93 Reputație: 14 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2021 sambata lucrezi ? pup jos Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2021 Partajează Postat Iulie 24, 2021 La 23.07.2021 la 20:38, Poietul a spus: Buna dimineata! S-a trezit dulceata Votca nu taie greata Dar hai sa spargem gheata Astazi nu am o poezie Sa imi fie rusine mie Ca tarziu eu m-am trezit Cu o strofa, nu te-am umezit 🥰 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 M am trezit de dimineața 😴🥱 Cu pofta mare de viața 🥳🤩 Și la par puțin mai creață. 🦁 Haide fa.ți o programare😺 Și Vino la relaxare! 👉🏻👌 Te aștept cu nerăbdare ! 🙈🙉🙊 Sa mi.o infingi din picioare 👉🏻🦵🏼 Si sa îți spun ca vreau mai tare 💁🏻♀️ Sa ma futi fără încetare 😈 Am o pofta mare mare 😈 Link spre comentariu
jhonmark Reputație: 439 Postat Iulie 25, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 25, 2021 Eminescu ar fi invidios la ce poezii faceti pe aici. 1 Link spre comentariu
Membru Premium aannddrrey Reputație: 8 Postat Iulie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 25, 2021 1 oră în urmă, Tania__04 a spus: M am trezit de dimineața 😴🥱 Cu pofta mare de viața 🥳🤩 Și la par puțin mai creață. 🦁 Haide fa.ți o programare😺 Și Vino la relaxare! 👉🏻👌 Te aștept cu nerăbdare ! 🙈🙉🙊 Sa mi.o infingi din picioare 👉🏻🦵🏼 Si sa îți spun ca vreau mai tare 💁🏻♀️ Sa ma futi fără încetare 😈 Am o pofta mare mare 😈 Si smiley ar fi invidios🙈 Link spre comentariu
Vizitator just another john Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Salutare! Am vizitat-o si eu pe Tania. Contact usor pe Whatsapp. Locatia este aproape de Piata Victoriei. Este o bruneta frumusica, cu un corp misto, lipicioasa si perversa, bunicica la toate capitolele ce ma intereseaza - Aspect, GFE, PSE, ON, NP - le notez pe toate cu 8-9. Igiena buna si curatenie in apartament. Am stat cate o ora de fiecare data. Halat 300. Nu stiu daca revin pentru ca nu am fost foarte compatibili (prea putin FK). Dar o recomand, mi-a placut de ea. Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 ❤️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum