Vizitator IzabellaSex&Bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2013 Postat Decembrie 11, 2013 Este foarte important de cine e atasata acea pula .Cum o pula e de diferite marimi si forme, asa este si un vagin : scurt , lung , curbat , mai ingust sau mai lat.Cum pula isi schimba dimensiunea cand e excitata , tot asa se dilata si un vagin cand femeia este excitata. De aceea unii barbati spun "am fost la aia si o avea larga " pt ca pula lui nu se muleaza pe acel vagin, nu se potrivesc.Personal le prefer pe cele cu o lungime cel mult medie si o grosime normala . Sunt scurta in vagin si o pula prea lunga nu are unde sa intre toata iar daca e prea groasa ori nu intra , ori ma doare .Referitor la ideea ca e foarte important de cine e atasata pula, am avut parte de barbati cu pula mica care mi-au creat rani incat dupa ei nu am fost in stare sa mai fac nimic ,,,,si barbati cu o anaconda intre picioare care m-au facut sa ma simt bine , practic purtatorul acelei puli e mai important decat organul in sine 12
cm punk Reputație: 62 Postat Decembrie 11, 2013 Oras:In the middle of nowhere... Oras:In the middle of nowhere... Postat Decembrie 11, 2013 Este foarte important de cine e atasata acea pula .Cum o pula e de diferite marimi si forme, asa este si un vagin : scurt , lung , curbat , mai ingust sau mai lat.Cum pula isi schimba dimensiunea cand e excitata , tot asa se dilata si un vagin cand femeia este excitata. De aceea unii barbati spun "am fost la aia si o avea larga " pt ca pula lui nu se muleaza pe acel vagin, nu se potrivesc.Personal le prefer pe cele cu o lungime cel mult medie si o grosime normala . Sunt scurta in vagin si o pula prea lunga nu are unde sa intre toata iar daca e prea groasa ori nu intra , ori ma doare .Referitor la ideea ca e foarte important de cine e atasata pula, am avut parte de barbati cu pula mica care mi-au creat rani incat dupa ei nu am fost in stare sa mai fac nimic ,,,,si barbati cu o anaconda intre picioare care m-au facut sa ma simt bine , practic purtatorul acelei puli e mai important decat organul in sine :clapp :clapp :clapp
juniormorais Reputație: 94625 Postat Decembrie 11, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 11, 2013 Si eu mi-as dori un palos ca ala din poza de pe prima pagina a Forumului cind se facea logarea dar am citit si auzit ca majoritatea fetelor nu sunt impresionate de lungime si de grosime, ci de tehnica chiar daca o ai mititica. ba, mai mult, se pare ca daca o ai de 20 - 24 cm lungime sau mai mult, ai toate sansele sa ramii cu ea in mina toata viata, ptr ca fetele vor fugi de tine 4 2
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 11, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2013 intrebati-l pe Afriq
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 11, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 11, 2013 Vorba unei tipe, intalnita mai de mult:- Si ce daca-i mare ? Iti umple curu' de carne degeaba........ 3
juniormorais Reputație: 94625 Postat Decembrie 11, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 11, 2013 intrebati-l pe Afriq Aide ca nu te cred...ca o are mare...si daca o are cred ca de la folosinta indelungata...ca de la pastilele alea din reclama nu prea cred ...cel putin asa am citit...dupa ce ca sunt tare scumpe si necesita consumate zilnic, o lunga perioada de timp, efectul nu prea se vede...sau deloc...si daca pastila nu merge, producatorul/importatorul va zice ca tu esti de vina , consumatorul, ca nu ai luat-o dupa masa, ca bei prea multe , ca prea mult si prea des, ca maninci prea condimentat, ca ai probleme de sanatate...chestii din astea 4 2
Shaworma Reputație: 463 Postat Decembrie 11, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Decembrie 11, 2013 Dimensiunea conteaza mai putin atunci cand intre cei doi parteneri exista chime.Foarte adevarat. Aici e click-ul ala de care se vorbeste... Si totusi asta inseamna ca cei care nu cauta click au pula mare si cei care-l gasesc des sunt mititei nu?
neonul Reputație: 1 Postat Decembrie 11, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2013 Eu o am de 14 cm maxim 15 daca apas pe pubis si masor iar 13 cm in circumferinta...Intr-o partida de iubire care tine undeva la 2 ore maxim prietena mea are unde-va la 4-5 orgasme in care cel putin unul ii tremura picioarele.Acu ceva vreme in urma a avut parte si de cineva care o avea mai mare ca a mea...dar n-a fost pe atat de placut ca la mine...folosea condom si s-a si iritat ... o facea incontinu fara un ritm anume...erau miscari doar de dute vino constante pe aceas viteza iar cand era ea aprope de orgasm individul se oprea pentru ca obosise...Prietana mi-a zis ca conteza in o oarecare masura grosimea cel mai mult (lungimea daca intri prea adanc si cu putere doare) dar de asemeanea si forma penisului ...da exemplu daca e curbata in sus si intr-o parte ajuta foarte mult pentru a oferii placere mai mare. DAR sa va povestesc din ce am observat eu:Intr-o seara eu fiind acasa ea in alt oras pentru ca studiile le face in alt oras ...stateam pe web....Ma intrebat daca vreu sa imi arate sani...am zis ca da In acelas timp am intrebat daca vrea sa mio vada de asemenea. Asadar mio aratat sanii ei mari si rotunzi si in timpul acesta mi s-a facut lemn ca sa zic asa in maxim 15 s singura fara sa o ating, dupa care mi-a venit in gand sa o masor...pana am gasit eu rigla...na a durat mai mult de 1 min timp in care s-a culcat soldatelul , am rugato sa imi arata sanii din nou ca sa o pot masura ...s-a conformat dar...soldatelul statea nemiscat...DE CE?Pentru ca prima oara...in capul meu era sentimentul asta :Uuuu am sa vad niste sani frumosiii! luckyA doua oara in capul meu erau cuvintele astea :Hai scoalatate uite sani frumosi acoloo care se mangaie ...scoalte sa te masorr scoalate sa te masooor...si degeaba... ma rog Ce vreau sa spun e ca fetele au dreptate conteaza foarte mult atractia preludiul iar omul ala care a spus ca cel mai mare organ sexual este creierul nu a fost prost..si sa mai spun o povestioaraPrima oara cand i-am oferit oral prietenei mele ....a fost cu un preludiu cu saruturi la sani fese coapse de vreo juma de ceas....timp in care a devenit foarte udaaa si excitata...cand am ajuns acolo si am inceput sa o ling....doar la suprafata gemea de mama focului....iar cand i-am introdus degetul MIC (fiind prima data penetrata) a avut un orgasm explosiv ca si-a dat ochii pe spate de la un deget ce nu masoara nici 6 cm iar de grosime nu mai zic O seara buna va doresc.
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 11, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 11, 2013 Prietana mi-a zis ca conteza in o oarecare masura grosimea cel mai mult (lungimea daca intri prea adanc si cu putere doare) dar de asemeanea si forma penisului ...da exemplu .Daca e curbata spre jos faci in , acelasi rezultat 1
nicolae32 Reputație: 192 Postat Decembrie 11, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 11, 2013 Daca e curbata spre jos faci in , acelasi rezultat Ai dreptate. Oricum depinde si de pozitia punctului "g", daca se excita mai tare la atingerea pe partea anterioara a vaginului iar penisul e curbat in jos, atunci capra e cea mai buna pozitie.
mk23 Reputație: 579 Postat Decembrie 12, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2013
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum