Sari la conținut

Teraput Ella sectorul 4

Coco8111111

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Are anunt de luni bune.

Nu am găsit nimic despre ea.🥺😋😚

• Like 7
  • Minus 4
  • Oras:Bucharest
Postat

Pana spune un coleg, de ce nu “risti” tu 110 lei sa ne spui si noua cat e de permisiva?

• Like 2
Postat
Acum 1 oră, sens a spus:

Pana spune un coleg, de ce nu “risti” tu 110 lei sa ne spui si noua cat e de permisiva?

Poate spune cineva care s-a ,,riscat,,inainte

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Ajutorul vine de la Cluj:

• Oras:Bucuresti
Postat

Recenziile de la Cluj sunt dezamăgitoare. Am vb și eu cu ea și vrea 150 cu finalizare manuala și sta topless, nici măcar nud. Sincer nu cred că merită banii ăștia.

• Like 1
Postat
Acum 4 ore, gabriel2110 a spus:

Recenziile de la Cluj sunt dezamăgitoare. Am vb și eu cu ea și vrea 150 cu finalizare manuala și sta topless, nici măcar nud. Sincer nu cred că merită banii ăștia.

S-a cumințit in Bucuresti?😁dar a păstrat tariful.

Postat
La 28.02.2021 la 9:22, sens a spus:

Am ,,riscat,,mărțișorul 🐓

Postat
Acum 57 minute, nicolas23 a spus:

Lasă o adresă de email si iți dau eu🖐

Salutare, ma ajuti si pe mine, te rog? [email protected].

Multumesc

• Minus 1
Postat

Salutare! Dar de ce ținem secret? Pt ce este acest site? Daca a fost cineva la ea, va rog, faceți o recenzie pt toată lumea.

• Mersi 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 39 minute, gabriel2110 a spus:

Salutare! Dar de ce ținem secret? Pt ce este acest site? Daca a fost cineva la ea, va rog, faceți o recenzie pt toată lumea.

Corect!

Postat

Salutare colegii!
Am vizitat-o eu pe dra zilele trecute si gasiti cele mai relevante info in randurile de mai jos.
Ca si precizare, parerile colegilor de pe topicul de Cluj sunt destul de pertinente si aproape de adevar.
Am sunat-o pe dra, nu a raspuns, i-am scris pe WhatsApp si a revenit cu mesaj, dupa care ne-am si auzit.

Serviciile sunt :
50 de min, relaxare= 110 lei
50 de min, relaxare cu finalizare = 150 lei (topless)
Comunicarea a fost una foarte buna si dorind un masaj am facut programarea.
Locatia este foarte aproape de Sincai (Piata Norilor), la o garsoniera, et 7 si sedinta se executa pe masa de masaj.
Ca si note :

Aspect : 6 (tipa e grasa, nu cu forme, grasa) - cui ii plac astfel de femei, mergeti linistiti
Igiena : 9
Comunicare : 8.5
Masaj : 6.5
GFE : 6

Ca si concluzie, masaj mediocru/mediu, chiar daca e o prezenta exotica, tipa are multe kg in plus (sani nasoi, lasati), foarte volubila, placuta ca si caracter, finalizarea nu e brusca, incearca sa te duca in acea stare prin ceva mangaieri, dupa care incepe "lucrul manual" dar insuficient pentru a reveni.
La ce ofera, nu merita cei 150 lei.

Eu, CLAR, nu voi mai reveni.

Bafta!

• Like 2
Postat

Buna ziua!Ella sunt,urmăresc mereu acest site,ma uimește faptul că unii dintre voi sunt atât de falși, după ce vin si te cunosc ,critica si dau note ,spunând că o persona nu merită 150 etc,si ca nu m trece,de ce nu imi spuneti in fata,daca sunt grasă de ce nu spuneti :esti grasă, esti nașpa nu vreau sa ma atingi,o sa caut altundeva...nu unii dintre voi fac asa:vin se împiedică și stau,si apoi se si vaită.. Si faptul ca rămâneți undeva unde nu va place spune despre voi ca sunteti slabi si ca aveti probleme cu voi, si pe deasupra încercați să îl faceti pe cealaltă sa para nașpa, cand tu esti cel stricat,si legat de merite asa cum sunt eu grasă, nașpa, sânii lăsați, eu nu am o problema cu asta ,si merit mult m mult ,si asta spune multe despre voi,ca aveti multe frustrări si va vedeti urâti si nașpa în fiecare zi,de aceea si vedeti lucrurile urâte la ceilalți oamenii

• Like 1
Postat

În special dn Cristi care pe unde a fost ,tot timpul a avut ceva de comentat,si cunoscândul si personal pt ca a venit la masaj ,si mi a spus că el cauta un masaj bun intr.o companie plăcuta,dn Cristi v-ati pus intrebarea daca dv sunteti o companie plăcuta,v-ati intrebat daca o persoana va agreează cu adevarat?

Postat

Cand am hotărât să mă mut în București, am hotărât să schimb tot în viața mea,oamenii evoluează,nu rămân aceiasi,cei care trăiesc în trecut și cauta trecutul ,cât și al lor si a celorlalți, m  au ceva de rezolvat cu ei,activitatea care o fac ma ajuta sa cunosc oamenii minunați ,care m-au sprijinit,mi'au devenit prieteni,am învățat de la ei,pe acești oamenii nu i-am auzit niciodată criticand, judecând, căutând ceva ce nu ii ajuta,si suficienți de puternici sa spuna daca ceva nu le place .

Postat
Acum 17 minute, Ellla a spus:

În special dn Cristi care pe unde a fost ,tot timpul a avut ceva de comentat,si cunoscândul si personal pt ca a venit la masaj ,si mi a spus că el cauta un masaj bun intr.o companie plăcuta,dn Cristi v-ati pus intrebarea daca dv sunteti o companie plăcuta,v-ati intrebat daca o persoana va agreează cu adevarat?

In primul rand, mi-am exprimat parerea sincera si nu am exagerat cu absolut nimic.
Am venit, am vazut, am platit, am plecat.
Daca tu vrei sa intri-n polemici cu mine/cu noi, abordezi o tactica TOTAL gresita!
Intr-o "economie" libera ai clienti fideli, sporadici, multumiti sau nemultumiti.
Pe tine trebuie sa te preocupe activitatea ta, serviciile, aspectul, igiena, comunicarea sincera, pretul.
Ca sa ramanem la economie, raportul calitate pret sa fie unul corect!
Cat despre pe unde am fost, ce am facut, ce si cum am comentat, ar fi FIX ultimul lucru care sa te preocupe pe tine!
Sfat : foloseste acest forum pentru a imbunatati ceva, urmareste, observa, taci si faci!
Sper sa apreciezi ca ti-am raspuns, va fi prima si ultima data!

• Like 3
Postat

A sunat ca si o amenințare!Nu da sfaturi cand nu ti se cer,nu esti un om care poate vorbi de moralitate,parerea era sincera era cand spuneai nu de cand ai fost la usa,ar trebui să te respecți pe tine ,si sa fi sincer întâi cu tine,legat de ce ai facut tu si ce faci tu nu ma priveste,doar ti-am arătat ce impact are asupra cand cineva vb cum vb si tu,Multumesc oricum pentru tot ,accept ceea ce spui ,dar nu te pot aprecia ca si om.

Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 21 ore, Coco8111111 a spus:

Am ,,riscat,,mărțișorul 🐓

Coco, de unde ai aparut fratiwere? Ai iesit ca un ghiocel primavara? Citim si noi recenzii de la tine sau doar caterinca?

Ellla darling, este urat sa iti vorbesti clientii de rau, da? Zi mersi ca te baga lumea in seama si ca putem citi o recenzie despre tine. Tine picioarele desfacute si vei deveni o vedeta aici! Nu spune nu....

• Like 1

Postat
Acum 1 oră, laury a spus:

Coco, de unde ai aparut fratiwere? Ai iesit ca un ghiocel primavara? Citim si noi recenzii de la tine sau doar caterinca?

Ellla darling, este urat sa iti vorbesti clientii de rau, da? Zi mersi ca te baga lumea in seama si ca putem citi o recenzie despre tine. Tine picioarele desfacute si vei deveni o vedeta aici! Nu spune nu....

Când am cerut si eu la rândul meu tot de catetincă am avut parte

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...