povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 23, 2021 Acum 3 ore, carucuboi a spus: tot e ceva ,.....nu-i rău , măcar am aflat că e fumătoare și confirma tariful 250 ( un chilipir ) hotel +masaj+extra 😅😅😅😅 Salut ... pe mine ma ajungea 240 de le cu tot cu camera la Pensiune 😉😉😉...posibil sa fiu eu copil sarac si sa imi faca reducere 🙃🙃 1
Maria.masaj Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2021 Postat Septembrie 24, 2021 La 22.09.2021 la 23:07, wazzup77 a spus: La insistetele Mariei si incurajat de tot spamul de aici am zis sa fac un efort si sa las un review. Din cate observ sunt discrepante intre serviiciile mentionate aici de Maria si cele comunicate in privat/de care am beneficiat. Probabil ca sunt in functie de persoana/ chimie and what not asa ca o sa le rate-ui doar pe cele ce apar in topicul asta, iar pe restul va trebui sa le deduceti/intrebati domnisoara personal... Locatie: Doar outcall din cate am inteles eu... domiciliu/pensiune/hotel, tu decizi, tu platesti Aspect: liceanca la 19 ani (din spusele ei), vreo 7 tatuje ,dintre care majoritatea destul de discrete pentru cei carora nu le plac... corpul as spune ca se incadreaza in categoria curvy, sani fermi (size? Idk... insa pentru mine au fost perfecti /idem pentru fund...) Igiena: Impecabila cu exceptia ca e fumatoare si sunt destul de pretentios in privinta asta, insa mirculas am observat doar pentru cateva secunde cand ne-am intalnim, iar apoi am uitat complet fiind compolesit de cu totul alte arome , fara dar si poate placute. (am explorat/o destul de mult, nu cred ca mi a scapat nimic hehe) Atitudine: nu situ daca ii place sa vorbeasca sau o face pentru a face clientul sa se destinda, insa si a facut treba destul de bine. Nu a ezitata sa-mi raspunda la vreo intrebare si pare a fi open-minded chiar si atunci cand lucrurile merg off script. Asta ca sa nu dau prea multe detalii.... Masaj de relaxare: nu pot sa-l evaluez pentru ca nu am avut pare de unul in intregime zic eu. A fost mai mult ca sa stabilesc un contact fizic nestiind cum sa o abordez fiind asa tanara si noua in domeniu (nu ca as fi vreun vulpoi batran, ba din contra, dar nu poti sa te gandesti doar la tine ). Dar a fost placut... mai e de metionat ca are destul de multa forta, m-a intrebat daca vreau mai tare si mare gresala ca am zis da. Masaj erotic: aceeasi poveste ca la cel de relaxare, daca nu as fi fost mai rabdator si nu as fi avut alte planuri in minte cred ca fi fost nemaipomenit... Amalgam de alte servicii: 9-10 (cu siguranta mai sunt chestii de inbunatati, dar dat fiind cat de bine m-am simtit nu cred ca sunt relevante anumite detalii..) nu stiu exact daca au fost chiar o exceptie din cauza chimiei dintre noi sau abilitatilor mele... poate o sa revin cu un update daca insista ea, mi-a fost lene sa o mai intreb ce si cum... $$$: 250 RON, insa am decis sa fie 300 (chiar inainte de a ne intalni :)); am realizat tarziu ca nu am schimbat si mi-a fost lene sa mai cobor la peco asa ca am zis sa fac un leap of faith si nu regret nimic...) Timp: Door to door sau cum mai ziceti voi pe aici 40-50 minute presupun(nu m-am uitat la ceas), o finalizare. Nu cred ca ar fi zis ceva nici daca ar fi durat 1.5h cu 2 finalizari dat fiind la cat de bine cred ca s-a simtit si ea si cat de timp ea a fost centrul atentiei... Insa m-am simtit bine si am fost satisfacut(probabil ca si ea la fel) si am zis ca incheiem... trebuia sa si plec din oras dupa intalnire. Ramane pe data viitoare sa ne distram mai mult, Maria... De revenit? Cu siguranta.. @wazzup77mulțumesc pentru o recenzie sincera și descriptiva despre mine, te aștept cu drag de fiecare data pe tine cât și pe alții care sunt doritori de o experienta mai mult ca buna😊
necunoscut10 Reputație: 28 Postat Septembrie 25, 2021 Oras:Dr tr Severin Oras:Dr tr Severin Postat Septembrie 25, 2021 Acum chiar mati făcut curios
terminatorul11 Reputație: 47 Postat Septembrie 29, 2021 Oras:Dolj Oras:Dolj Postat Septembrie 29, 2021 Rămân mască când vad ca încă mai are clienți. Eu regret și ultimul leu pe care i l-am dat
Maria.masaj Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2021 Postat Septembrie 30, 2021 La 25.09.2021 la 14:42, necunoscut10 a spus: Acum chiar mati făcut curios Poți sa mi lași un mesaj pe instagram atunci
necunoscut10 Reputație: 28 Postat Septembrie 30, 2021 Oras:Dr tr Severin Oras:Dr tr Severin Postat Septembrie 30, 2021 Acum 8 ore, Maria.masaj a spus: Poți sa mi lași un mesaj pe instagram atunci Tiam Lasat mai de mult am și vb dar mai confundat cu altu și nai mai răspuns
Maria__masaj Reputație: 29 Postat Octombrie 9, 2021 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Octombrie 9, 2021 Buna dragilor,cum sunteți?am o oferta pentru voi azi și mâine masaj erotic 100 lei (masajul conține atingeri unde doriți accept sărutări corporale accept oral , finalizarea este manuala,timpul meu este in jur de 40-50 de min ,cine este interesat mă găsește pe Instagram la maria__massage1)😘
povestitorul Reputație: 2965 Postat Octombrie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 10, 2021 La 09.10.2021 la 15:02, carucuboi a spus: accepti oral activ, sau pasiv ?? Sa ii faci tu oral .... sau pe romaneste limbi' n pizda 😉😉 1
Maria__masaj Reputație: 29 Postat Octombrie 11, 2021 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Octombrie 11, 2021 Acum 2 ore, povestitorul a spus: Sa ii faci tu oral .... sau pe romaneste limbi' n pizda 😉😉 Cine știe cunoaște😂
Maria__masaj Reputație: 29 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Octombrie 14, 2021 Buna dragilor,azi loc liber cine e interesat sa mi lase mesaj
yo_manxxx Reputație: 35 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 14, 2021 Buna, drago. Mai bine lasa-ne tu un nr de tel...
Maria__masaj Reputație: 29 Postat Octombrie 14, 2021 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Octombrie 14, 2021 Acum 3 ore, yo_manxxx a spus: Buna, drago. Mai bine lasa-ne tu un nr de tel... Îmi poți lăsa mesaj pe insta:maria__massage1
yo_manxxx Reputație: 35 Postat Octombrie 15, 2021 Oras:Aici Oras:Aici Postat Octombrie 15, 2021 N-am insta
Maria__masaj Reputație: 29 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Octombrie 16, 2021 Acum 18 ore, yo_manxxx a spus: N-am insta Îți poți face
Maria__masaj Reputație: 29 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Octombrie 16, 2021 De mâine până joi reducere 100 lei masaj erotic timp 40 de min,cine este interesat sa mi de a mesaj pe insta
Maria__masaj Reputație: 29 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Octombrie 16, 2021 Acum 2 ore, carucuboi a spus: ai ceva cereri pe acolo, mai aruncă și tu un ochi prin ele ! 😂😂
Vizitator wazzup77 Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Mic update in urma celei de-a treia intalniri: Igiena: Idem primei intalniri, nimic de reprosat. De mentionat totusi ca a folosit un gel de dus/crema de corp inainte de a ne intalni cu aroma de...uhm... capsuni??? (nu mi aduc aminte ce a fost desi pe parcusul intalniri am recunosct-o...rip memorie olfactiva) foarte placuta, care a ramas impregata in lejeria patului si m-a facut sa-mi fuga mintea la ea toata seara (am ramas in locatie peste noapte) Masaj de relaxare: mult mai placut, mult mai tandra decat prima oara. Masajul parti superioara a feselor, desi scurt, s-a simtit distinctiv de bine. Cunnilingus: aroma placuta, unduiri, gemete, foarte sexy, foarte seducatoare; ori sunt eu bun ori ea nu-i pretentioasa... we shall never now Masaj erotic: masaj erotic:) $$$: 130 RON Timp: Iarasi nu stiu.... dar a fost suficient hehe
Maria__masaj Reputație: 29 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Octombrie 16, 2021 Acum 2 ore, wazzup77 a spus: Mic update in urma celei de-a treia intalniri: Igiena: Idem primei intalniri, nimic de reprosat. De mentionat totusi ca a folosit un gel de dus/crema de corp inainte de a ne intalni cu aroma de...uhm... capsuni??? (nu mi aduc aminte ce a fost desi pe parcusul intalniri am recunosct-o...rip memorie olfactiva) foarte placuta, care a ramas impregata in lejeria patului si m-a facut sa-mi fuga mintea la ea toata seara (am ramas in locatie peste noapte) Masaj de relaxare: mult mai placut, mult mai tandra decat prima oara. Masajul parti superioara a feselor, desi scurt, s-a simtit distinctiv de bine. Cunnilingus: aroma placuta, unduiri, gemete, foarte sexy, foarte seducatoare; ori sunt eu bun ori ea nu-i pretentioasa... we shall never now Masaj erotic: masaj erotic:) $$$: 130 RON Timp: Iarasi nu stiu.... dar a fost suficient hehe Mulțumesc pentru recenzie:)) te pup și ne auzim la programări
Maria__masaj Reputație: 29 Postat Octombrie 17, 2021 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Octombrie 17, 2021 Cine este interesat de o programare va beneficia de oferta mea care este până joi (program de lucru 13-19:30) marți și joi voi incepe de la 16:30
mihail99 Reputație: -27 Postat Octombrie 19, 2021 Postat Octombrie 19, 2021 Buna Maria imi poti spune aici toate detaliile ce ai la oferta si ce oferii ce pot face cu tine ? Ma gandi in centru la hotel se poate sa vi sau numai la gara faci ?Astept aici mesajul tau
Maria__masaj Reputație: 29 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Octombrie 19, 2021 Acum 6 ore, mihail99 a spus: Buna Maria imi poti spune aici toate detaliile ce ai la oferta si ce oferii ce pot face cu tine ? Ma gandi in centru la hotel se poate sa vi sau numai la gara faci ?Astept aici mesajul tau Lasă mi mesaj pe insta (maria__massage1)
mihail99 Reputație: -27 Postat Octombrie 19, 2021 Postat Octombrie 19, 2021 Ti-am lasat mesaj acuma pe instagram dar fi amabila sa spui si aici detalii si oferta ce ai...as dori in centru la hotel ...Astept mesaj aici pt detalii ms
mihail99 Reputație: -27 Postat Octombrie 19, 2021 Postat Octombrie 19, 2021 Nu ai nicio poza la profil pe instagram era mau usor un nr ceva sau whapp sa vorbim...spune aici detalii si oferta si ce se poate am inteles pretul 100 maxim 40 de minute as dori in centru la hotel zilele astea..Spune aici detalii pe scurt si ce se poate
Maria__masaj Reputație: 29 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Octombrie 20, 2021 Acum 20 ore, mihail99 a spus: Nu ai nicio poza la profil pe instagram era mau usor un nr ceva sau whapp sa vorbim...spune aici detalii si oferta si ce se poate am inteles pretul 100 maxim 40 de minute as dori in centru la hotel zilele astea..Spune aici detalii pe scurt si ce se poate Pai masajul erotic pe care îl fac eu consta în masaj de relaxare la spate,umeri brațe ,piept ,masajul se face nud,atingerile sunt permise,săruturile nu,daca dorești să mi faci oral accept,finalizarea este manuala,timpul meu este de 40 de min,daca ai întrebări poți să mi le adresezi ☺️ Pentru programări am nevoie de minim doua poze clare pentru a vedea că nu ești copil,și pentru a știi pe cine programez. Vin la domiciliu clientului sau pensiune la alegerea lui(în oraș) Scuze pentru întârziere,acestea sunt detaliile,cine este interesat sa mi lase mesaj pe insta
Maria__masaj Reputație: 29 Postat Octombrie 20, 2021 Oras:Dr. Tr. Severin Oras:Dr. Tr. Severin Postat Octombrie 20, 2021 ❗❗De pe 1 noiembrie o sa primesc mai mult clienți cu un cont pe forum pentru a putea sa mi lase o recenzie sa fie fiecare lămurit cum s a simțit ,cum a fost etc.rog pe cei care nu au sa și facă iar la a treia întâlnire au parte de o reducere 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum