Sari la conținut

Masaj erotic - Maria severin

GCapone

Postări Recomandate

• Oras:Resita
  • Oras:Resita
Postat
Acum 6 ore, feather a spus:

100ron 30 minute masaj + hotel. Separat daca clientul vrea săi faca oral inca 50ron. 

Pai de unde cunoaști taica detaliile astea ? 

• Oras:Dr.Tr.Severin
Postat

Va salut, eu nu stiu ce si cum este cu fata asta dar o asemenea experienta este super tare de trait macar odata in viata, de regula in orasele mai mari gasesti saloane de masaj erotic si acolo chiar dai o partita de sex pe o asemenea experienta nu insa sa faci des acest lucru.

Referitor la acest zvon eu cred ca nu se va concretiza nimic pentru ca.......vedeti si voi pe forum suntem ultimul judet deci.....trageti voi concluzia.  Oricum daca aveti noutati concrete si la zi postati orice ca nu va taie nimeni mana sa scrieti doua randuri.

Numai bine!

• Like 1
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
Postat

Are oferta azi si maine 100 ron 30 de min + hotelul(eu am fost la gara cu ea la hotelul de acolo este 40 de lei pentru 1 2 ore) 50 ron daca vreti sa i faceți oral

• Telefon: Necunoscut
  • Oras:Toată țara!
  • Telefon: Necunoscut
  • Oras:Toată țara!
Postat

Instagramul nu mai este privat. Are o singura postare unde scrie serviciile si preturile. Daca a bifat cineva sa ne dea si noua mai multe detalii.

Postat
Acum 32 minute, papura voda a spus:

Vrem un tel ca n-avem toti insta,si nici nu vrem.

Dreptate are confratele in ce spune, lasati un nr de contact al respectivei.

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut , nu a  mai benificiat nimeni de masaj sa ne impartaseaca experienta . 

Eu am discutat ieri cu ea pe insta si pare foarte amabila insa nu sunt in oras . Am lasat pt saptamana viitoare cand o sa ajung . Multumesc @GCapone pentru pont si detali. 

Numai bine .

• Minus 1
Postat
Acum 4 ore, povestitorul a spus:

Salut , nu a  mai benificiat nimeni de masaj sa ne impartaseaca experienta . 

Eu am discutat ieri cu ea pe insta si pare foarte amabila insa nu sunt in oras . Am lasat pt saptamana viitoare cand o sa ajung . Multumesc @GCapone pentru pont si detali. 

Numai bine .

Nu ai pentru ce, sper să ai o vizită plăcută la ea, m am întâlnit și eu cu ea azi din nou, a mai avut un client inainte și eu inca sunt mulțumit, mereu mă relaxez la ea

• Oras:Dr. Tr. Severin
Postat
La 28.02.2021 la 8:59, tony1984 a spus:

Daca stie sa te faca sa fiarba sangele in tine este interesanta ideea, dar cam ciudat faza cu hotelul pentru ca o iei tu si pleci sa cauti hotel prin oras nu stiu cine face asa ceva.  Vrea si bani si vrea sa luam noi si camera la hotel dar.....O muie nu vrea ea? 

Masajul erotic consta în atingeri, sărutări corporale, mângâieri și excitatare dragule +finalizare manuala timpul acordat este de 30-35de min. Mai sunt 3 zile inclusiv cu cea de azi oferta de 100 lei +40hotelul(1h)pentru cine este curios sa mi lase mesaj pe insta (maria__.massage) 

Postat
La 04.03.2021 la 8:25, mariusresita a spus:

Pai de unde cunoaști taica detaliile astea ? 

Poate a vorbit cu mine😊

Postat
La 28.02.2021 la 6:20, mariusresita a spus:

Ha ha ! Sa înțeleg ca trebuie plătit minim 140 -150 lei cu tot cu camera pentru o laba ?ca masaj în 30 min nu prea are la ce sa îți facă 🤔🤔

Prețul în general este de 130+40 hotelul (1h)timpul meu este de 30-35de min dacă dorești mai multe detalii aștept mesaj pe instagram 

Postat
La 05.03.2021 la 16:23, mariusresita a spus:

Am contactat-o și eu dar zice ca nu este în Severin ca este prin Timișoara....abureli ,nimic concret !

Nu este adv, sunt din Severin, poate ai greșit persoana 

Postat
La 28.02.2021 la 14:37, povestitorul a spus:

Salut , nu o gasesc pe insta , gasesc ceva fete de au la descriere in limba rusa . Poate vi cu mai multe detali .ms

Maria__.massage (poza de profil este în lenjerie alba) 

Postat
La 28.02.2021 la 15:16, povestitorul a spus:

Asa am scris si eu si tot nu o gasesc , are poza de profil , postari ...??

Postat
La 02.03.2021 la 20:27, mariusresita a spus:

A reușit cineva sa ajungă la dameza sau este reclama falsa ?

Nu este reclama falsa

Postat
La 03.03.2021 la 19:34, safiemaibine a spus:

Eu nu am văzut detalii, nu trebuie sa ne rușinăm aici , asta e profilul grupului.

Trebuie să facă ea ceva bun dacă nu accepta nici oral și să revii, să revii.

Poate ne detaliezi și nouă celor care nu au avut parte de aceasta experiență  și să ne-o dorim, acum pare banal (doar o laba ? cum a mai spus cineva mai sus ) pt. cei neavizați.

Crede ma nu am avut clienți nemulțumiti pana acum și nici nu o sa am știu sa mi fac treaba știu sa excit și sa fac masaj de relaxare aștept mesaj pe instagram (Maria__.massage) poza de profil este în lenjerie alba 

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat
1 hour ago, Maria__.m said:

Pai si daca nu avem insta cum luam leg cu tine?

• Minus 1
Vizitator safiemaibine
Reputație: 0
Postat

Pe mine m-a pierdut duduia de client, accepta doar "prospături" până în 35 ani,  la 40 mă considera un babalâc, mi se pare o  atitudine nepotrivită și spune multe și despre servicii.

Numai bine !

Vizitator safiemaibine
Postat
Acum 2 ore, safiemaibine a spus:

Din păcate fata accepta doar "prospături" până în 35, ...😔, deja la 40 mă simt babalâc, curat ghinion.

Numai bine !

Postat
Acum 4 ore, safiemaibine a spus:

Pe mine m-a pierdut duduia de client, accepta doar "prospături" până în 35 ani,  la 40 mă considera un babalâc, mi se pare o  atitudine nepotrivită și spune multe și despre servicii.

Numai bine !

Salut , dezvolta putin ...te rog .

• Minus 1
Vizitator safiemaibine
Postat
Acum 8 minute, povestitorul a spus:

Salut , dezvolta putin ...te rog .

Adică te primește doar daca ai până în 35 de ani și  trebuie sa fi cel puțin fotomodel, de parcă ea te-ar plati pe tine !!

Postat
Chiar acum, safiemaibine a spus:

Adică te primește doar daca ai până în 35 de ani și  trebuie sa fi cel puțin fotomodel, de parcă ea te-ar plati pe tine !!

Eu unu nu sunt fotomodel și m-a primit!! Doar că mă încadrez în criteriile de vârstă, probabil știe ea de ce a pus această limită.

Postat
Acum 7 ore, papura voda a spus:

Pai si daca nu avem insta cum luam leg cu tine?

Va faceți un cont provizoriu, doar acolo puteți lua legătura cu mine 

Postat
Acum 5 ore, safiemaibine a spus:

Numai bine !

Nu este vorba de atitudine nepotrivita, se numește a spune ceva concret și direct, stai calm dragule ca asta nu spune nimic despre serviciile pe care le prestez, întreabă mi clienți pentru confirmare 😊

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...