sweet glory Reputație: -366 Postat Septembrie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2021 20 hours ago, mihai197121 said: Chiar am fost..de 3 ori...tipa e curata...te primește în haine de case dar sărută demențial..o suge cam de 8 așa..în rest fff permisiva .accepta orice mai puțin anal... Ce sa zic..... Sa te cred, sa nu te cred ? La telefon toata lumea spune ca ofera doar masaj. Tie ti-a dat pizda direct. Cum ai facut numai tu stii .... Da ceva info depre ea, despre locatie. E totul curat ? E mai de la tara asa sau oraseanca ? Accepta orice pozitie ? 150 de RON e fix o ora sau ... mai stai un pic ? 2 Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Septembrie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2021 20 hours ago, mihai197121 said: Chiar am fost..de 3 ori...tipa e curata...te primește în haine de case dar sărută demențial..o suge cam de 8 așa..în rest fff permisiva .accepta orice mai puțin anal... Si nici nu ai zis cat ai platit ..... 1 Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 143 Postat Septembrie 30, 2021 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Septembrie 30, 2021 "Șefu" tu citești pe aici? Hai sa comunicam! Care sunt condițiile? Hai sa fie totul clar! E păcat să ne blocheze direct! In anunțuri totul este optimist. Când o sunam ne ia direct la bastoane fara sa dim nesimțiți. Ea ce vrea? Spune-ne și nouă ceva! 3 Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Octombrie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Se pare ca totuși banii ii plac Însă în ce condiții sincer nu înțeleg absolut deloc. 1 Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Deci mai stie cineva ceva de cucoana asta sau o trecem la pierderi ?? 1 Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 143 Postat Noiembrie 2, 2021 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 Este imprevizibila o discuție cu doamna. Găsește tot felul de motive sa nu te primească, te acuza de tot felul de chestii, apoi te blochează imediat. Mi-a dat mat direct de 2 ori. Nu te poți înțelege cu ea. Oare și în timpul ședinței este la fel de irascibila? Sau poate majoritatea nu se potrivește cu ea, nu îndeplinim condițiile ei. Mai are scris la whatsapp și maseuza open mind. Deocamdată am spus pas. Dar chiar doream sa fac o vizita pt masaj. 1 1 Link spre comentariu
muschiulica Reputație: 64 Postat Noiembrie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 Cam multa tevatura in jurul acestei dne Pentru mine este simplu daca vrea sa se futa OK daca nu NU si pct , nu sta nimeni sa o roage cu bani . Ne pierdem timpul degeaba 3 Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 143 Postat Noiembrie 2, 2021 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 Nu de futut este vorba. Nu asta caut. Sunt cu sutele pe care le poți fute. Nu mă duc la masaj să trag de ea sa se futa sau să ceară dublu la preț. Anunțul era de masaj erotic, căutăm erotism.... 1 Link spre comentariu
Cristi_40 Reputație: 2 Postat Martie 8, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 8, 2022 Colega cu Alina, miros pătrunzător de pisica de cum intri. Se auzeau voci din bucătărie. Nu am rămas. Cadou cerut 60fin,150ora. Blocul din str.cu parcarea de la Mall.V. ambele de evitat, parerea mea. Link spre comentariu
florinb9ss Reputație: 43 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2022 La 08.03.2022 la 11:36, Cristi_40 a spus: Colega cu Alina, miros pătrunzător de pisica de cum intri. Se auzeau voci din bucătărie. Nu am rămas. Cadou cerut 60fin,150ora. Blocul din str.cu parcarea de la Mall.V. ambele de evitat, parerea mea. Salut un numar de telefon al doamnelor,cred că nu este doamna de pe strada viilor aproape de gara din Buftea Link spre comentariu
poate... Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2023 A mai fost cineva? Link spre comentariu
florinb9ss Reputație: 43 Postat Aprilie 30 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 30 Am fost eu destul de recent la doamna și pot spune că este foarte bună (strict pe partea de masaj) pentru că am avut chef de un masaj și nu am găsit ceva ok că și preț prin Bucuresti am decis să revin la doamna și nu a fost o alegere deloc rea, masajul s-a făcut pe masa de masaj, în cameră foarte curat și un miros plăcut, Baia foarte curata, că și servicii și pret a fost 100 de lei pentru 30 de minute de masaj, se poate și 200 1h, dar nu am incercat si nu am întrebat dacă intră și ceva erotic în prețul acela, posibil dacă prețul creste să ofere și ceva erotic, dar nu ma interesat, pentru atitudine și masaj dau 10, adică având în vedere că femeia vine de la un job de 8h și după mai are forta să maseze extra, este de admirat, recomand 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum