scristy Reputație: 711 Postat Martie 21, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 21, 2021 Azi fiind liber am sunat o pe Roxy pe whatsapp, era libera prin urmare am stabilit ca ajung in 15 min. Mai fusesem prin cartier insa n am gasit blocul ei, am resunat o si mi a zis ce si cum sa l gasesc usor. Punct in + pt rabdare. Domnisoara ii frumoasa, zambitoare, dulce , eu as compara trupul ei cu al unei zane incarnate pe pamant in acest Matrix 3D. I am dat in avans cadoul, am vb putin dupa care dus, saruturi, oral np, n am rezistat prea multe pozitii asa ca i am zis sa ma finalizeze oral . Locatie 10 gel de dus, papuci, prosop curat ON 6 se ajuta cu mana, Cristinel nu ncape in gurita ei micuta, a compensat prin CIM NP 9 lady on top s a miscat bine, are potential , flexibila la schimbat pozitii pacat ca n am rezistat mai mult Aspect 10 ii sta bine cu extensii,corp slim, un pic bronzata, fund tare, sani frumosi medii Cadou 200 lei incluzand CIM De recomandat da De revenit da pt anal daca accepta 7 1 Link spre comentariu
therocky Reputație: 18 Postat Martie 21, 2021 Telefon: 0742781835 Oras:Oradea Telefon: 0742781835 Oras:Oradea Partajează Postat Martie 21, 2021 Ceau Roxy,sper că marți mai ești la Oradea? 1 1 Link spre comentariu
sparatcus Reputație: 1144 Postat Martie 21, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 21, 2021 Buna confrati. In ruma recenziilor pozitive si a ultimelor poze, azi am ajuns si eu la Roxy. I-am scris pe whatsapp si in 30 de min am fost la ea. Resunat la fata locului pentru adresa si am gasit dupa usa o domnisoara foarte frumosa. Ultimele poze sunt mai bune insa in realitate arata mai bine. O mica socializare de inceput, urmat de dusul de rigoare apoi trecut in camera de actiuni. Inceput cu mangaieri, FK , GFE aproape de 10 apoi putin ON, acesta nu e punctul ei forte, Incercat si putin 69, in pozitia asta a fost mult mai bun si oralul, iar la urma 1 singura pozitie LOT. Dupa actiune a urmat igienizarea, am mai socizlizat putin dus am fost. Note: Locatie : 10 Prima nufarul. Apartament nou, baia dotata cu de toate. Aspect : 10 slim, sani medii, insa vin perfet in comparatie cu aspectul ei, in poze nu se obsearva, OP: 7 aici mai are de invatat, fara priviri perverse, fara atentie la vecini. NP: 9 Am reusit doar LOT, insa aici se misca bine GFE: 10!! Clar punctul ei forte. French Kiss, sarutari pe corp, mangaieri si atitudinea perfecta. Pret: 150/nr De revenit : DA... De recomandat: DA Per total o intalnire reusita. Merita vizitata cat mai sta la Oradea. 7 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 22, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 22, 2021 Acum 17 ore, scristy a spus: Azi fiind liber am sunat o pe Roxy pe whatsapp, era libera prin urmare am stabilit ca ajung in 15 min. Mai fusesem prin cartier insa n am gasit blocul ei, am resunat o si mi a zis ce si cum sa l gasesc usor. Punct in + pt rabdare. Domnisoara ii frumoasa, zambitoare, dulce , eu as compara trupul ei cu al unei zane incarnate pe pamant in acest Matrix 3D. I am dat in avans cadoul, am vb putin dupa care dus, saruturi, oral np, n am rezistat prea multe pozitii asa ca i am zis sa ma finalizeze oral . Locatie 10 gel de dus, papuci, prosop curat ON 6 se ajuta cu mana, Cristinel nu ncape in gurita ei micuta, a compensat prin CIM NP 9 lady on top s a miscat bine, are potential , flexibila la schimbat pozitii pacat ca n am rezistat mai mult Aspect 10 ii sta bine cu extensii,corp slim, un pic bronzata, fund tare, sani frumosi medii Cadou 200 lei incluzand CIM De recomandat da De revenit da pt anal daca accepta Multumesc frumos pentru vizita, te mai astept cu mare drag 2 1 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 22, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 22, 2021 Acum 15 ore, sparatcus a spus: Buna confrati. In ruma recenziilor pozitive si a ultimelor poze, azi am ajuns si eu la Roxy. I-am scris pe whatsapp si in 30 de min am fost la ea. Resunat la fata locului pentru adresa si am gasit dupa usa o domnisoara foarte frumosa. Ultimele poze sunt mai bune insa in realitate arata mai bine. O mica socializare de inceput, urmat de dusul de rigoare apoi trecut in camera de actiuni. Inceput cu mangaieri, FK , GFE aproape de 10 apoi putin ON, acesta nu e punctul ei forte, Incercat si putin 69, in pozitia asta a fost mult mai bun si oralul, iar la urma 1 singura pozitie LOT. Dupa actiune a urmat igienizarea, am mai socizlizat putin dus am fost. Note: Locatie : 10 Prima nufarul. Apartament nou, baia dotata cu de toate. Aspect : 10 slim, sani medii, insa vin perfet in comparatie cu aspectul ei, in poze nu se obsearva, OP: 7 aici mai are de invatat, fara priviri perverse, fara atentie la vecini. NP: 9 Am reusit doar LOT, insa aici se misca bine GFE: 10!! Clar punctul ei forte. French Kiss, sarutari pe corp, mangaieri si atitudinea perfecta. Pret: 150/nr De revenit : DA... De recomandat: DA Per total o intalnire reusita. Merita vizitata cat mai sta la Oradea. Multumes mult dragule pentru vizita dar si pentru timpul pe care ti l-ai luat sa imi scrii. Te mai astept sa imi iau revansa atat pentru priviri cat si pentru atentie labecini😜😜. O zi frumoasa sa ai te sarut 2 1 1 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 22, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 22, 2021 Disponibila pentru programari de la 12:30 pana la 21.nu voi putea raspunde la telefon mai devreme 5 1 4 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 23, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 Disponibila pentru programari de la 10 pana la 21 la numarul de telefon 0759652554 3 1 3 Link spre comentariu
therocky Reputație: 18 Postat Martie 23, 2021 Telefon: 0742781835 Oras:Oradea Telefon: 0742781835 Oras:Oradea Partajează Postat Martie 23, 2021 Abia aștept să ajung la tine 😉 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 23, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 5 ore, therocky a spus: Abia aștept să ajung la tine 😉 Pai ce te retine? Fati o progamare in privat😜😋😉 1 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 23, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 Dragii mei, daca va faceti o programare va rog sa o respectati sau sa anuntati ca nu veniti, daca stiti ca itarziati va rog sa ma anuntati sa va programez la o arlta ora daca este posibil daca nu in urmatoarea zi, caci daca aveti o intarziere mai mare de 10 minute duce la modificarea tuturor programarilor. Dragi tepari va rog sa nu va mai programati daca nu veniti caci vi se va intoarce si cand veti vrea sa mergeti va doresc ca atunci sa dati de toate teparele din Oradea. Mam saturat ca din 10 programari pe zi sa vina doar 5. Cei care mau vizitat au vazut ca vam respectat ca oameni si mi-am tinut programarea din respect pentru voi, daca eu respect si eu la randul meu cer respect. Pentru cei care au fost la mine va rog sa veniti cu niste ideei cum sa procedez. Va doresc o zi buna😘😘😘😘😘😘 4 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 23, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 23, 2021 Prima idee ar fi să nu mai faci 10 programări pe zi... 2 1 Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Martie 23, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 23, 2021 5 minutes ago, roxy_roxy said: Dragii mei, daca va faceti o programare va rog sa o respectati sau sa anuntati ca nu veniti, daca stiti ca itarziati va rog sa ma anuntati sa va programez la o arlta ora daca este posibil daca nu in urmatoarea zi, caci daca aveti o intarziere mai mare de 10 minute duce la modificarea tuturor programarilor. Dragi tepari va rog sa nu va mai programati daca nu veniti caci vi se va intoarce si cand veti vrea sa mergeti va doresc ca atunci sa dati de toate teparele din Oradea. Mam saturat ca din 10 programari pe zi sa vina doar 5. Cei care mau vizitat au vazut ca vam respectat ca oameni si mi-am tinut programarea din respect pentru voi, daca eu respect si eu la randul meu cer respect. Pentru cei care au fost la mine va rog sa veniti cu niste ideei cum sa procedez. Va doresc o zi buna😘😘😘😘😘😘 E simplu, cei care nu anunta din timp intirzierea sau anularea le blochezi nr si nu iti mai bati capul cu ei 😉 😘 o zi frumoasa ca si tine iti doresc 🤗😍😘 1 1 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 numai faci programari faci online 1 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 2 ore, roxy_roxy a spus: Dragii mei, daca va faceti o programare va rog sa o respectati sau sa anuntati ca nu veniti, daca stiti ca itarziati va rog sa ma anuntati sa va programez la o arlta ora daca este posibil daca nu in urmatoarea zi, caci daca aveti o intarziere mai mare de 10 minute duce la modificarea tuturor programarilor. Dragi tepari va rog sa nu va mai programati daca nu veniti caci vi se va intoarce si cand veti vrea sa mergeti va doresc ca atunci sa dati de toate teparele din Oradea. Mam saturat ca din 10 programari pe zi sa vina doar 5. Cei care mau vizitat au vazut ca vam respectat ca oameni si mi-am tinut programarea din respect pentru voi, daca eu respect si eu la randul meu cer respect. Pentru cei care au fost la mine va rog sa veniti cu niste ideei cum sa procedez. Va doresc o zi buna😘😘😘😘😘😘 informatia costa mai bine te pui pe munca poti sa incepi cu programator it 1 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 2 ore, Cozonac7 a spus: Prima idee ar fi să nu mai faci 10 programări pe zi... minte face 0 programari pe zi Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 2 ore, roxy_roxy a spus: Dragii mei, daca va faceti o programare va rog sa o respectati sau sa anuntati ca nu veniti, daca stiti ca itarziati va rog sa ma anuntati sa va programez la o arlta ora daca este posibil daca nu in urmatoarea zi, caci daca aveti o intarziere mai mare de 10 minute duce la modificarea tuturor programarilor. Dragi tepari va rog sa nu va mai programati daca nu veniti caci vi se va intoarce si cand veti vrea sa mergeti va doresc ca atunci sa dati de toate teparele din Oradea. Mam saturat ca din 10 programari pe zi sa vina doar 5. Cei care mau vizitat au vazut ca vam respectat ca oameni si mi-am tinut programarea din respect pentru voi, daca eu respect si eu la randul meu cer respect. Pentru cei care au fost la mine va rog sa veniti cu niste ideei cum sa procedez. Va doresc o zi buna😘😘😘😘😘😘 ti so intors tie draga tepara 1 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 23, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 16 minute, raaa25 a spus: Futate isus hristos da mori de handocapat ca mam saturat oe fiecare pagina sa iti scri cacatruile de frustari ca nai bani sa futi de muiat oedinat Te rog lasal sa se contrazica si sa se certe singur. Cu cat il bagam mai mult in seama cu atat apare mai des😼😼😼 4 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 cacatul e bun? Link spre comentariu
therocky Reputație: 18 Postat Martie 23, 2021 Telefon: 0742781835 Oras:Oradea Telefon: 0742781835 Oras:Oradea Partajează Postat Martie 23, 2021 Salut băieți.Am fost azi la Roxy ce să zic,de la foarte bine spre excepțional.Păcat că nu am putut să rămân mai mult,vreo 5 ore.O să revin cu recenzie Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 ai facut curayenie 5 ore? 1 Link spre comentariu
therocky Reputație: 18 Postat Martie 23, 2021 Telefon: 0742781835 Oras:Oradea Telefon: 0742781835 Oras:Oradea Partajează Postat Martie 23, 2021 Tare te plictisești frate, n-ai ce face că tot ai ceva de spus?fă o labă și culcă-te Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 24, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 24, 2021 Acum 17 ore, Cozonac7 a spus: Prima idee ar fi să nu mai faci 10 programări pe zi... Ioi mai @Cozonac7 nu ma asteptam sa vad ca ma urmaresti si in Oradea🤗🤗😘😘 2 1 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 24, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 24, 2021 😼😼 Disponibila pentru programari de la 10 pana la 21 la numarul de telefon 0759652554 2 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 24, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 24, 2021 44 minutes ago, roxy_roxy said: Ioi mai @Cozonac7 nu ma asteptam sa vad ca ma urmaresti si in Oradea🤗🤗😘😘 Păi dacă mi-e drag de tine... 🥰😍😘❤️ 1 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 24, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 24, 2021 Acum 52 minute, Cozonac7 a spus: Păi dacă mi-e drag de tine... 🥰😍😘❤️ Acus revin in Tm 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum