inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 are iubi? o vreau de nevasta Link spre comentariu
paduchelat Reputație: 116 Postat Martie 11, 2021 Oras:Buciuresti Oras:Buciuresti Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 1 oră, inspire2025 a spus: are iubi? o vreau de nevasta Are iubi,ț’aș p_la-n gât de sarman.😃 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 11, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 9 ore, x the impaler a spus: Da... Și eu sunt impresionat/interesat. Cine e futographul? 🙄 Ai sa razi dar singura le-am facut. Rugasem un client sa imi faca cateva poze dar nu am mai apucat. Asadar mam descurcat ca si pana acum, singura😜😜. Ma bucur ca va plac sper sa nu va dezamagesc la urmatoarele poze. Va doresc o zi buna si pup😘😘😘😘😘😘 3 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3824 Postat Martie 11, 2021 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 1 minut, roxy_roxy a spus: Ai sa razi dar singura le-am facut. Rugasem un client sa imi faca cateva poze dar nu am mai apucat. Asadar mam descurcat ca si pana acum, singura😜😜. Ma bucur ca va plac sper sa nu va dezamagesc la urmatoarele poze. Va doresc o zi buna si pup😘😘😘😘😘😘 Ești superbă! 3 1 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 iti fac eu Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Martie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 28 minutes ago, roxy_roxy said: Ai sa razi dar singura le-am facut. Rugasem un client sa imi faca cateva poze dar nu am mai apucat. Asadar mam descurcat ca si pana acum, singura😜😜. Ma bucur ca va plac sper sa nu va dezamagesc la urmatoarele poze. Va doresc o zi buna si pup😘😘😘😘😘😘 Pai😏 eu ma ofer cu cea mai mare placere😉 am cateva idei interesante😈😈😈 depinde cat esti tu de indrazneata🤭 1 1 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 11, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 3 ore, nickname90 a spus: Pai😏 eu ma ofer cu cea mai mare placere😉 am cateva idei interesante😈😈😈 depinde cat esti tu de indrazneata🤭 Sunt foarte indrazneata si sincer chiar astept sa imi arati ideile tale😋😋😋 2 1 Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Martie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 18 minutes ago, roxy_roxy said: Sunt foarte indrazneata si sincer chiar astept sa imi arati ideile tale😋😋😋 In curand te revizitez si facem un photo casting😉😈 1 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3824 Postat Martie 11, 2021 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Martie 11, 2021 La 10.03.2021 la 15:36, roxy_roxy a spus: Asa cum am promis am venit cu poze noi😋. Va pup si va anunt ca sunt disponibila pentru programari😘😘😘😘😘😘 Salutare! Iar eu așa cum am zis am vizitat-o. Revin cu recenzia mai târziu. Roxy mulțumesc pentru primire! 😘 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 11, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 25 minute, ursuletulpanda a spus: Salutare! Iar eu așa cum am zis am vizitat-o. Revin cu recenzia mai târziu. Roxy mulțumesc pentru primire! 😘 Multumes si eu dragule pentru vizita. 😍😘 1 1 Link spre comentariu
disney02 Reputație: 497 Postat Martie 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 11, 2021 La 10.03.2021 la 14:36, roxy_roxy a spus: Asa cum am promis am venit cu poze noi😋. Va pup si va anunt ca sunt disponibila pentru programari😘😘😘😘😘😘 Ce sa mai zic...mi-au luat-o altii înainte,dar ce e frumos,la toată lumea place! FRUMOASA!😍😍 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9878 Postat Martie 11, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Martie 11, 2021 9 hours ago, roxy_roxy said: Ai sa razi dar singura le-am facut. Rugasem un client sa imi faca cateva poze dar nu am mai apucat. Asadar mam descurcat ca si pana acum, singura😜😜. Ma bucur ca va plac sper sa nu va dezamagesc la urmatoarele poze. Va doresc o zi buna si pup😘😘😘😘😘😘 Am ras 😂, mai rad, ești o simpatica și o îndrăzneață 🤩😍 Am și eu o curiozitate... De ce naiba blurezi fata în poze când la profil ai o poza de buletin??? 🙄 E ceva tehnica de marketing? Gen: "asta-i mecla mea simpatica, dacă vreți sa-mi vedeți curutzul răsfoiți topicul" 😁 😀 🤣 1 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 11, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 35 minute, x the impaler a spus: Am ras 😂, mai rad, ești o simpatica și o îndrăzneață 🤩😍 Am și eu o curiozitate... De ce naiba blurezi fata în poze când la profil ai o poza de buletin??? 🙄 E ceva tehnica de marketing? Gen: "asta-i mecla mea simpatica, dacă vreți sa-mi vedeți curutzul răsfoiți topicul" 😁 😀 🤣 😂😂😂 Dragule nu vreau sa ma trezesc cu pozele mele pe publi caci poate ma mai vede cineva cunoscut. Amuzant felul in care ai spus-o m-ai facut sa rad😂😂😂 2 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3824 Postat Martie 12, 2021 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Martie 12, 2021 La 10.03.2021 la 15:36, roxy_roxy a spus: Asa cum am promis am venit cu poze noi😋. Va pup si va anunt ca sunt disponibila pentru programari😘😘😘😘😘😘 Bună tuturor! Am promis, scriu recenzia. Programare: prin telefon cu două zile înainte, micile detalii în ziua acțiunii. Locația: Nucetului, apartament regim hotelier, curat, luminos, cu de toate. Pat matrimonial mare, destinat acțiunii, baie cu de toate, prosop curat. Roxana: o fată superbă, 21 de ani recnoscuți, prietenoasă o parteneră excelentă atât în sex cât și în conversație. M-a primit într-un body negru cu dantelă, m-a invitat la masă, m-a servit cu un pahar cu apă și până a fumat țigara i-am explicat ce doresc. M-a ascultat cu răbdare, m-a analizat cu atenție, să nu vă deruteze vârsta ei, este foarte atentă și te citește repede. Am căzut de acord, a urmat dușul, am cerut eu, sper că pretinde de la toată lumea. Acțiunea: am fost condus în dormitor, unde pas cu pas ne-am apropiat de ceea ce se numește arta iubirii. Am fost surprins foarte plăcut de inițiativele, pozițiile, implicarea ei. Nu o să detaliez acțiunea, important este că în cei 70- 80 de minute petrecute împreună am avut parte de o plăcere profundă. Îmbrățișări, săruturi peste tot, FK, oral bestial și o uniune sexuală demnă de Kama Sutra. Chiar mi-a arătat care este poziția ei preferată, la fel și eu. Am finalizat în balonaș, apoi am stat îmbrățișați câteva minute, ca doi îndrăgostiți. Am ajuns la concluzia fata trebuie vizitată de mai multe ori. Are potențial, este curată, tânără, frumosaă, veselă și cred că nu exagerez recunoscătoare, dacă știi să o cucerești. Durata: 70-80 de minute, bineînțeles fiind conștient am onorat-o material corespunzător. Nu sunt milog, nu negociez și nicidecum nu cerșesc. Dacă nu-mi convine nu intru în horă, însă dacă am intrat dansez până la capăt. Fata, pentru mine este 10+ pe linie. Toate sfaturile mele le-am transmis în privat, să nu uităm totul este perfectibil. Mă bucur tare mult, că pe lângă favoritel mele/ noastre mai avem o domniță remarcabilă. De revenit DA, foarte accentuat. Mi-a demonstrat că mai există speranță să rămânem la nivelul înalt al serviciilor din acest domeniu. Roxana dragă, cum ai spus și tu: totul este posibil dacă dorești! Te pup dulce, abia aștept să ne revedem. 6 3 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 12, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 12, 2021 Acum 2 ore, ursuletulpanda a spus: Bună tuturor! Am promis, scriu recenzia. Programare: prin telefon cu două zile înainte, micile detalii în ziua acțiunii. Locația: Nucetului, apartament regim hotelier, curat, luminos, cu de toate. Pat matrimonial mare, destinat acțiunii, baie cu de toate, prosop curat. Roxana: o fată superbă, 21 de ani recnoscuți, prietenoasă o parteneră excelentă atât în sex cât și în conversație. M-a primit într-un body negru cu dantelă, m-a invitat la masă, m-a servit cu un pahar cu apă și până a fumat țigara i-am explicat ce doresc. M-a ascultat cu răbdare, m-a analizat cu atenție, să nu vă deruteze vârsta ei, este foarte atentă și te citește repede. Am căzut de acord, a urmat dușul, am cerut eu, sper că pretinde de la toată lumea. Acțiunea: am fost condus în dormitor, unde pas cu pas ne-am apropiat de ceea ce se numește arta iubirii. Am fost surprins foarte plăcut de inițiativele, pozițiile, implicarea ei. Nu o să detaliez acțiunea, important este că în cei 70- 80 de minute petrecute împreună am avut parte de o plăcere profundă. Îmbrățișări, săruturi peste tot, FK, oral bestial și o uniune sexuală demnă de Kama Sutra. Chiar mi-a arătat care este poziția ei preferată, la fel și eu. Am finalizat în balonaș, apoi am stat îmbrățișați câteva minute, ca doi îndrăgostiți. Am ajuns la concluzia fata trebuie vizitată de mai multe ori. Are potențial, este curată, tânără, frumosaă, veselă și cred că nu exagerez recunoscătoare, dacă știi să o cucerești. Durata: 70-80 de minute, bineînțeles fiind conștient am onorat-o material corespunzător. Nu sunt milog, nu negociez și nicidecum nu cerșesc. Dacă nu-mi convine nu intru în horă, însă dacă am intrat dansez până la capăt. Fata, pentru mine este 10+ pe linie. Toate sfaturile mele le-am transmis în privat, să nu uităm totul este perfectibil. Mă bucur tare mult, că pe lângă favoritel mele/ noastre mai avem o domniță remarcabilă. De revenit DA, foarte accentuat. Mi-a demonstrat că mai există speranță să rămânem la nivelul înalt al serviciilor din acest domeniu. Roxana dragă, cum ai spus și tu: totul este posibil dacă dorești! Te pup dulce, abia aștept să ne revedem. Multumes mult dragule atat pentru recenzie cat si pentru sfaturile pe care mi le-ai dat. Te mai astept, o zi frumoasa iti doresc si te sarut dulce😘😘😘😘😘😘 1 1 2 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 12, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 12, 2021 Disponibila pentru programari la numarul de telefon 0759652554 4 4 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49918 Postat Martie 12, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 12, 2021 Hmmmm......din ce in ce mai curios is de tine😁 Tine.te bn ca o sa musc🦈😅din tine Roxy❤💋 3 1 Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Martie 12, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 12, 2021 1 minute ago, rechinii77 said: Hmmmm......din ce in ce mai curios is de tine😁 Tine.te bn ca o sa musc🦈😅din tine Roxy❤💋 Musca cu incredere rechine 😊😉 merita fata, e draguta rau si servicii foarte bune😉 1 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49918 Postat Martie 12, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 12, 2021 Acum 7 minute, nickname90 a spus: Musca cu incredere rechine 😊😉 merita fata, e draguta rau si servicii foarte bune😉 Mersi de sfat frate😁asa am sa fac😎 2 Link spre comentariu
disney02 Reputație: 497 Postat Martie 13, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 13, 2021 La 12.03.2021 la 14:01, roxy_roxy a spus: Disponibila pentru programari la numarul de telefon 0759652554 Pe whatsapp te pot contacta? 2 Link spre comentariu
roxy_roxy Reputație: 313 Postat Martie 14, 2021 Oras:In dormitor Oras:In dormitor Autor Partajează Postat Martie 14, 2021 New photo 3 1 1 4 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 14, 2021 Partajează Postat Martie 14, 2021 ai timp de poze dar de facut bani nu 2 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 14, 2021 Partajează Postat Martie 14, 2021 La 11.03.2021 la 18:55, roxy_roxy a spus: Multumes si eu dragule pentru vizita. 😍😘 nu avem nevoie 3 Link spre comentariu
paduchelat Reputație: 116 Postat Martie 14, 2021 Oras:Buciuresti Oras:Buciuresti Partajează Postat Martie 14, 2021 Acum 5 ore, inspire2025 a spus: ai timp de poze dar de facut bani nu Acum 4 ore, inspire2025 a spus: nu avem nevoie Futu-te-n gura de umflat cum jignesti si te caci pe toate topicele ,date drec de amarat. 1 Link spre comentariu
inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Acum 15 ore, paduchelat a spus: Futu-te-n gura de umflat cum jignesti si te caci pe toate topicele ,date drec de amarat. vb frumos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum