Membru Premium derwall Reputație: 653 Postat Mai 31, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 31, 2021 Acum 2 minute, 71laciport a spus: Am citit ca ti place pozitia mama iedului, dar Iti asumi riscul sa stai in pozitia asta ?si mai ales clientul sa poata citi inscrisul de pe coapsa....daca te ia pe nepregatite si ti o propteste? Pai femeile au un feeling special, un fler in a simti pericolul. Plus ca ea nu este incepatoare in jocul cu barbati / machomeni.😋🤗😚 4 4 1
71laciport Reputație: 4131 Postat Mai 31, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 31, 2021 1 minute ago, derwall said: Pai femeile au un feeling special, un fler in a simti pericolul. Plus ca ea nu este incepatoare in jocul cu barbati / machomeni.😋🤗😚 O fi urmat cv cursuri de risk assessment management...nu i incepatoare, a fost premianta la scoala Nataliei. 1 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2021 41 minutes ago, 71laciport said: Am citit ca ti place pozitia mama iedului, dar Iti asumi riscul sa stai in pozitia asta ?si mai ales clientul sa poata citi inscrisul de pe coapsa....daca te ia pe nepregatite si ti o propteste? Daca nu este cuminte si nu ma asculta incheiam subit sesiunea Si este pacat pentru el sa nu ma lase sa imi fac treaba Este mai misto cand termin ce am de facut Recomand sa admire si aprecieze masajul meu cuminte
71laciport Reputație: 4131 Postat Mai 31, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 31, 2021 38 minutes ago, 71laciport said: O fi urmat cv cursuri de risk assessment management...nu i incepatoare, a fost premianta la scoala Nataliei. Pe cand o quinta royala cu Aria, Isabela,Mara, Ema, Ane?...tot ti era dor de Nati,
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2021 2 hours ago, derwall said: Pai femeile au un feeling special, un fler in a simti pericolul. Plus ca ea nu este incepatoare in jocul cu barbati / machomeni.😋🤗😚 Te sarut
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2021 1 hour ago, 71laciport said: Pe cand o quinta royala cu Aria, Isabela,Mara, Ema, Ane?...tot ti era dor de Nati, Tot imi este dor de Nati...
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Mai 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2021 Dragilor ☕💋😘😍🤗Astazi sunt disponibila pentru programari Va astept cu mare drag la mine sa incercati masajul meu 💕❤💋💓🤗😘☕🐰💕❤ Pentru programari Ne putem auzi pe WhatsApp My personal whatsapp 0763366432 (tot pe acest numar ma puteti si suna) este numarul meu personal 🤗☕💓💋💕❤💖💘🐰 Preturi pentru sesiunile de masaj pentru perioada de vara (vara aceasta o sa ma bucur mai mult de soare si o sa ma gasiti mai rar la birou) * Zilnic sedinta de Masaj pana in ora 16 00 inclusiv va fi doar 150 lei (happy hours) ** Dupa ora 16 00 pretul pentru o sedinta de masaj este 200 lei Va invitam la mine sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. Hot KISS **Alte oferte speciale: pachete speciale de masaj happy hours (pana in ora 16 00 inclusiv) (pentru ca stim ca pentru unii din voi 60 min pur si simplu nu sunt de ajuns - Sedinte de masaj cu 2 finalizari) **90 min - 200 lei **120 min - 250 lei (2 ore) 🐰 OFERTA SPECIALA (dupa ora 16:00) **90 min - 250 lei **120 min - 300 lei (2 ore) ***ATENTIE NOI OFERIM SERVICII DOAR DE MASAJ EROTIC NU OFERIM NICI UN FEL DE SERVICII SEXUALE SAU ALTCEVA*** ***NU NE SUNATI PENTRU SEX NU FACEM ASTA NU OFERIM ASTA *** DOAR MASAJ EROTIC (Asta ne place sa facem si incercam sa o facem cat mai bine pentru voi) Whatsapp Aria (tot pe acest numar ma puteti si suna) este numarul meu personal (Aria) Va sarut 😘🤗☕💓💋💕❤💖💘🐰 coffee , massage, me? 💋💋💋 Pe colega mea Isabela o sa o mai gasiti doar inca 2-4 saptamani cel tarziu la 1 iulie pleaca la mare pentru vacanta de vara si o sa ne mai revedem apoi abea in toamna. 😘🤗☕💓💋💕❤💖💘🐰 & Isabela 0733275669 & whatsapp pers 0766 841 709 Isabela 💖💋☕🤗😘💆♂️ pe Isabela o mai gasiti dragilor Inca 2-3 saptamani apoi pleaca in vacanta de vara 📸 poze reale din locatie 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2021 Dragilor, astazi suntem amandoua disponibile 💋💋💋❤💖💆♂️☕🤗 I want you in my room
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2021 Astazi incepand cu ora pranzului eu si colega mea va asteptam cu mare drag la noi sa incercati masajul nostru. 🤗💋💋💋❤☕😍
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2021 M-am indulcit in aceasta dimineata sunt ca o prajiturica 🎁🍧💋☕
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2021 💋💋💋🍧💋💋💋😍💋💋💋🤗💋💋💋💆♂️
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2021 1 hour ago, Aria_U_Relax said: M-am indulcit in aceasta dimineata sunt ca o prajiturica 🎁🍧💋☕ Va invit la mine la masaj
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2021 Va astept cu mare drag sa încercați masajul meu ❤💋💋💋💆♂️
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2021 Va astept cu mare drag astazi sa încercați masajul meu 0763366432 ❤❤💋💋💆♂️☕ 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2021 Astazi incepand cu ora pranzului va astept cu mare drag la mine sa încercați masajul meu. O atingere deosebita de relaxare si erotism.
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2021 Dragii mei sunt disponibila pentru programari, va astept cu drag🥰
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2021 💋❤🤗💆♂️
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2021 Dragilor ☕💋😘😍🤗Astazi sunt disponibila pentru programari Va astept cu mare drag la mine sa incercati masajul meu 💕❤💋💓🤗😘☕🐰💕❤ Pentru programari Ne putem auzi pe WhatsApp My personal whatsapp 0763366432 (tot pe acest numar ma puteti si suna) este numarul meu personal 🤗☕💓💋💕❤💖💘 * Zilnic sedinta de Masaj pana in ora 16 00 inclusiv va fi doar 150 lei (happy hours) ** Dupa ora 16 00 pretul pentru o sedinta de masaj este 200 lei Va invit la mine sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. Hot Kiss 💋 1 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2021 whatsapp me 0763366432
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2021 Astăzi am revizitat o pe Aria. Din punctul meu de vedere a evoluat foarte mult, mai ales ca și a dezvoltat partea erotica foarte mult și pot sa spun ca ma simt excepțional la ea. De revenit oricând cu placere. 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2021 12 minutes ago, gabriel2110 said: Astăzi am revizitat o pe Aria. Din punctul meu de vedere a evoluat foarte mult, mai ales ca și a dezvoltat partea erotica foarte mult și pot sa spun ca ma simt excepțional la ea. De revenit oricând cu placere. Intotdeauna este o placere sa te am inapoi & imi place foarte mult tatuajul tau 💋💋💋 Disponibila iar in 75-90 min 💋💋💋 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2021 Pentru programari WhatsApp me 💋💋💋
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2021 ARIA MASAJ EROTIC LA MINE Dragilor ☕💋😘😍🤗 Astazi sunt disponibila pentru programari Va astept cu mare drag la mine sa incercati masajul meu 💕❤💋💓🤗😘☕🐰💕❤ My personal whatsapp 0763366432 (tot pe acest numar ma puteti si suna) este numarul meu personal 🤗☕💓💋💕❤💖💘🐰 Preturi pentru o sesiune de masaj este de 200 lei. Va invit la mine sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. Hot KISS **Alte oferte speciale: pachete speciale de masaj (pentru ca stiu ca pentru unii din voi 60 min pur si simplu nu sunt de ajuns - Sedinte de masaj cu 2 finalizari) **90 min - 250 lei **120 min - 300 lei (2 ore) 🐰 OFERTA SPECIALA *ATENTIE se ofera SERVICII DOAR DE MASAJ EROTIC NU OFER NICI UN FEL DE SERVICII SEXUALE SAU ALTCEVA*** **NU MA SUNATI PENTRU SEX NU FAC ASTA NU OFER ASTA ***DOAR MASAJ EROTIC (Asta imi place sa fac si incerc sa o fac cat mai bine pentru voi) Whatsapp Aria 0763366432 (tot pe acest numar ma puteti si suna) este numarul meu personal (Aria) Va sarut 😘🤗☕💓💋💕❤💖💘🐰 coffee , massage, me? 💋💋💋
Membru Premium derwall Reputație: 653 Postat Iunie 14, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 14, 2021 Acum 24 minute, Aria_U_Relax a spus: ARIA MASAJ EROTIC LA MINE Dragilor ☕💋😘😍🤗 Astazi sunt disponibila pentru programari Va astept cu mare drag la mine sa incercati masajul meu 💕❤💋💓🤗😘☕🐰💕❤ My personal whatsapp 0763366432 (tot pe acest numar ma puteti si suna) este numarul meu personal 🤗☕💓💋💕❤💖💘🐰 Preturi pentru o sesiune de masaj este de 200 lei. Va invit la mine sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. Hot KISS **Alte oferte speciale: pachete speciale de masaj (pentru ca stiu ca pentru unii din voi 60 min pur si simplu nu sunt de ajuns - Sedinte de masaj cu 2 finalizari) **90 min - 250 lei **120 min - 300 lei (2 ore) 🐰 OFERTA SPECIALA *ATENTIE se ofera SERVICII DOAR DE MASAJ EROTIC NU OFER NICI UN FEL DE SERVICII SEXUALE SAU ALTCEVA*** **NU MA SUNATI PENTRU SEX NU FAC ASTA NU OFER ASTA ***DOAR MASAJ EROTIC (Asta imi place sa fac si incerc sa o fac cat mai bine pentru voi) Whatsapp Aria 0763366432 (tot pe acest numar ma puteti si suna) este numarul meu personal (Aria) Va sarut 😘🤗☕💓💋💕❤💖💘🐰 coffee , massage, me? 💋💋💋 A venit caldura, s-au dilatat si preturile in micutul vostru templu al masajului....hmmm.☺🤗😋😚 3 4 2
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Iunie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2021 2 hours ago, derwall said: A venit caldura, s-au dilatat si preturile in micutul vostru templu al masajului....hmmm.☺🤗😋😚 Si erotismul curpinde tot locul acum te inconjoara la mine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum