Sari la conținut

Playroom Temple of Spa 0733275669

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
2 hours ago, norbert1976us said:

Fetele sunt super...si eu am fost la Aria...super tipa...pe atunci tot in zona erau, dar la etaj. I am spus si eu ca locatia lasa de dorit...nu pricep de ce nu gasesc ceva decent macar...ca sa nu spun.mai spre lux..

ce parere ai de camera mea ? de camerele noi ?

si aceasta este camera mea

IMG-20210410-WA0029.jpg

• Inimioara 2
Postat

Fetele sunt super...si eu am fost la Aria...super tipa...pe atunci tot in zona erau, dar la etaj. I am spus si eu ca locatia lasa de dorit...nu pricep de ce nu gasesc ceva decent macar...ca sa nu spun.mai spre lux..

uita-te la poze

o sa vezi ca am schimbat tot

te invit sa vezi cum este sa spui tu apoi la toata lumea

• Inimioara 2
  • Oras:Fantasy Fuck Land
  • Oras:Fantasy Fuck Land
Postat

eu am fost la ambele 

peste tot

locul de acum este super cu mult diferit de primele locuri 

Aria este o fata de nota 10

si Diana la fel

personal nu ma deranja nici locatia veche desi era mica modesta eu oricum intotdeauna am mers pentru ele si pentru tratamentul lor

din partea mea daca se ocupa ele de mine eu pot sta si pe covor

dar locatia noua este cu mult peste cea veche

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

eu am fost la Diana de 5 ori in ultimele 7 zile

si cred ca o sa mai merg de 5 ori in urmatoarele zile

eu o iubesc pe Diana si cum se poarta si ce masaj face

fetele sunt super de treaba super de gasca, poti sta cu ele la o cafea la o prajitura la o barfa

si niciodata nu am avut probleme cu ele

Pozele sunt adevarate, au o locatie noua - eu le-am pus draperia in baie deci va pot confirma 

nu este o locatie mica au 4 camere acolo

pentru mine locul este super ok si ele super ok

• Inimioara 1
Postat
18 minutes ago, Malone89 said:

eu am fost la Diana de 5 ori in ultimele 7 zile

si cred ca o sa mai merg de 5 ori in urmatoarele zile

eu o iubesc pe Diana si cum se poarta si ce masaj face

fetele sunt super de treaba super de gasca, poti sta cu ele la o cafea la o prajitura la o barfa

si niciodata nu am avut probleme cu ele

Pozele sunt adevarate, au o locatie noua - eu le-am pus draperia in baie deci va pot confirma 

nu este o locatie mica au 4 camere acolo

pentru mine locul este super ok si ele super ok

🤪😅🤣😂 data viitoare te rog sa ma ajuti si cu dusul din camera mea si eu am nevoie de tine si el are nevoie de tine

iti multumesc mult pentru tot

si pentru prajituri

Postat

Va asteptam cu mare drag

Pe Maine - Maine cred ca incepem pe la 11 00 - 12 00

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 17 00 si apoi va fi doar 150 lei. 

***Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua. 

Hot KISS

0733275669

0721765906 (nr meu personal) 

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. 

Hot KISS

Nu uitati maine este Duminica asa ca

Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua (Duminica)

Postat

Va asteptam cu mare drag Va invit la noi unde va astept alaturi de frumoasa mea colega Beatrice 

Suntem disponibile pentru programari 

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 17 00 si apoi va fi doar 150 lei. 

***Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua. 

Hot KISS

0733275669

0721765906 (nr meu personal) 

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. 

Hot KISS

Va asteptam sa incercati masajul nostru 

• Inimioara 1
Postat

Am cunoscut-o pe Beatrice când încetase să se mai numească Aria. Când am văzut-o prima dată, am fost șocat de fragilitatea și delicatețea ei. Am conștientizat corpolența mea și m-am simțit ca un **spam editat** pocăit (există așa ceva?). Eram și cam neîncrezător. Apoi m-a atins și totul s-a schimbat.

Nu vorbesc aici despre măiestria ei în arta masajului (e clar că mai are mult de învățat). Nici despre frumusețea ei ca femeie (eye of the beholder, nu-i așa?). Ci despre faptul că emană o aură de liniște și seninătate care, datorită apropierii fizice, se extinde și asupra ta. Practic, te învăluie într-o crisalidă în care dispar tot stress-ul și neliniștile, unde nu-ți mai pasă de ratele la bancă, mofturile nevestei, termene depășite, sarcina amantei, serbarea copilului ori erecția îndoielnică. Ești alt om. Practic, e ceva între capacitatea vechilor regi de a vindeca prin atingere și noțiunea modernă de sexual healing. E un har.

Pentru ea, sper să învețe să-l folosească. Pentru voi, sper să nu-și schimbe meseria. Pentru mine, sper să găsesc timpul și starea s-o revăd.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
20 minutes ago, Bulbucan said:

Am cunoscut-o pe Beatrice când încetase să se mai numească Aria. Când am văzut-o prima dată, am fost șocat de fragilitatea și delicatețea ei. Am conștientizat corpolența mea și m-am simțit ca un **spam editat** pocăit (există așa ceva?). Eram și cam neîncrezător. Apoi m-a atins și totul s-a schimbat.

Nu vorbesc aici despre măiestria ei în arta masajului (e clar că mai are mult de învățat). Nici despre frumusețea ei ca femeie (eye of the beholder, nu-i așa?). Ci despre faptul că emană o aură de liniște și seninătate care, datorită apropierii fizice, se extinde și asupra ta. Practic, te învăluie într-o crisalidă în care dispar tot stress-ul și neliniștile, unde nu-ți mai pasă de ratele la bancă, mofturile nevestei, termene depășite, sarcina amantei, serbarea copilului ori erecția îndoielnică. Ești alt om. Practic, e ceva între capacitatea vechilor regi de a vindeca prin atingere și noțiunea modernă de sexual healing. E un har.

Pentru ea, sper să învețe să-l folosească. Pentru voi, sper să nu-și schimbe meseria. Pentru mine, sper să găsesc timpul și starea s-o revăd.

Iti multumesc mult mai rar aud aprecieri asa frumoase 

Te astept oricand cu mare drag sa imi spui intotdeauna ce iti place si pe ce sa insist 

Si asa voi face 

Iti multumesc mult foarte frumos ce ai scris 

🤗😘😘😍😘😘

Postat

Dragilor astazi cred ca mai avem locuri libere pentru programari  abea dupa orele 16 00 - 17 00 

😘🤗😘

Postat

Pentru programari imi puteti scrie pe WhatsApp 

Va invit sa incercati masajul meu 

Va las un set de poze noi , reale , le-am facut cu Diana ieri in locația  noua 

Asa ma găsiți (ieri ne-am schimbat părul amandoua spre pearl si silver blond) 

Puteti vedea si in poze 

Masajul se va desfășura în cadrul din Poze

0763366432 (nr meu pers wp) 

Whatsapp me pentru programari 

Va invit sa incercati masajul nostru 

Atentie,  este vorba doar de masaj erotic noi nu oferim servicii sexuale / alte servicii 

#masaj_erotic 

#no_sex

Oferim o îmbinare deosebita a masajului de relaxare cu cel erotic menit să vă relaxeze pe parcursul unei ore si sa va bucurați de un act erotic la cel mai înalt nivel 

IMG-20210414-WA0035.jpg

IMG-20210414-WA0036.jpg

IMG-20210414-WA0040.jpg

IMG-20210414-WA0041.jpg

IMG-20210414-WA0039.jpg

IMG-20210414-WA0042.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
1 hour ago, norbert1976us said:

Buna. Maine la ce ora incepeti programul?

Buna de obicei la 10 00 am - 11 00 am luam prima programare 

Recomand daca vrei o programare de dimineata sa aranjezi cu noi din aceasta seara 

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat
41 minutes ago, Aria_U_Relax said:

Buna de obicei la 10 00 am - 11 00 am luam prima programare 

Recomand daca vrei o programare de dimineata sa aranjezi cu noi din aceasta seara 

Ti am trimis pm.

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...