dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2021 2 hours ago, norbert1976us said: Fetele sunt super...si eu am fost la Aria...super tipa...pe atunci tot in zona erau, dar la etaj. I am spus si eu ca locatia lasa de dorit...nu pricep de ce nu gasesc ceva decent macar...ca sa nu spun.mai spre lux.. ce parere ai de camera mea ? de camerele noi ? si aceasta este camera mea 2
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2021 2 hours ago, norbert1976us said: Fetele sunt super...si eu am fost la Aria...super tipa...pe atunci tot in zona erau, dar la etaj. I am spus si eu ca locatia lasa de dorit...nu pricep de ce nu gasesc ceva decent macar...ca sa nu spun.mai spre lux.. uita-te la poze o sa vezi ca am schimbat tot te invit sa vezi cum este sa spui tu apoi la toata lumea 2
mrbigpulo Reputație: 56 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Fantasy Fuck Land Oras:Fantasy Fuck Land Postat Aprilie 10, 2021 2 hours ago, norbert1976us said: Fetele sunt super...si eu am fost la Aria...super tipa...pe atunci tot in zona erau, dar la etaj. I am spus si eu ca locatia lasa de dorit...nu pricep de ce nu gasesc ceva decent macar...ca sa nu spun.mai spre lux.. eu am fost la ambele peste tot locul de acum este super cu mult diferit de primele locuri Aria este o fata de nota 10 si Diana la fel personal nu ma deranja nici locatia veche desi era mica modesta eu oricum intotdeauna am mers pentru ele si pentru tratamentul lor din partea mea daca se ocupa ele de mine eu pot sta si pe covor dar locatia noua este cu mult peste cea veche 1 1
Malone89 Reputație: 4 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 10, 2021 eu am fost la Diana de 5 ori in ultimele 7 zile si cred ca o sa mai merg de 5 ori in urmatoarele zile eu o iubesc pe Diana si cum se poarta si ce masaj face fetele sunt super de treaba super de gasca, poti sta cu ele la o cafea la o prajitura la o barfa si niciodata nu am avut probleme cu ele Pozele sunt adevarate, au o locatie noua - eu le-am pus draperia in baie deci va pot confirma nu este o locatie mica au 4 camere acolo pentru mine locul este super ok si ele super ok 1
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2021 18 minutes ago, Malone89 said: eu am fost la Diana de 5 ori in ultimele 7 zile si cred ca o sa mai merg de 5 ori in urmatoarele zile eu o iubesc pe Diana si cum se poarta si ce masaj face fetele sunt super de treaba super de gasca, poti sta cu ele la o cafea la o prajitura la o barfa si niciodata nu am avut probleme cu ele Pozele sunt adevarate, au o locatie noua - eu le-am pus draperia in baie deci va pot confirma nu este o locatie mica au 4 camere acolo pentru mine locul este super ok si ele super ok 🤪😅🤣😂 data viitoare te rog sa ma ajuti si cu dusul din camera mea si eu am nevoie de tine si el are nevoie de tine iti multumesc mult pentru tot si pentru prajituri
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2021 Va asteptam cu mare drag Pe Maine - Maine cred ca incepem pe la 11 00 - 12 00 **Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 17 00 si apoi va fi doar 150 lei. ***Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua. Hot KISS 0733275669 0721765906 (nr meu personal) Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. Hot KISS Nu uitati maine este Duminica asa ca Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua (Duminica)
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2021 Va invit astăzi la mine sa incercati masajul meu
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2021 Hot KISS
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2021 Va invit sa incercati masajul meu Whatsapp me 1
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2021 Suntem disponibile pentru programari Va invitam sa incercati masajul nostru 🥰😘😘
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2021 Va asteptam cu mare drag Va invit la noi unde va astept alaturi de frumoasa mea colega Beatrice Suntem disponibile pentru programari **Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 17 00 si apoi va fi doar 150 lei. ***Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua. Hot KISS 0733275669 0721765906 (nr meu personal) Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. Hot KISS Va asteptam sa incercati masajul nostru 1
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2021 Disponibila iar in 65-75 min Kiss
Bulbucan Reputație: 3 Postat Aprilie 13, 2021 Postat Aprilie 13, 2021 Am cunoscut-o pe Beatrice când încetase să se mai numească Aria. Când am văzut-o prima dată, am fost șocat de fragilitatea și delicatețea ei. Am conștientizat corpolența mea și m-am simțit ca un **spam editat** pocăit (există așa ceva?). Eram și cam neîncrezător. Apoi m-a atins și totul s-a schimbat. Nu vorbesc aici despre măiestria ei în arta masajului (e clar că mai are mult de învățat). Nici despre frumusețea ei ca femeie (eye of the beholder, nu-i așa?). Ci despre faptul că emană o aură de liniște și seninătate care, datorită apropierii fizice, se extinde și asupra ta. Practic, te învăluie într-o crisalidă în care dispar tot stress-ul și neliniștile, unde nu-ți mai pasă de ratele la bancă, mofturile nevestei, termene depășite, sarcina amantei, serbarea copilului ori erecția îndoielnică. Ești alt om. Practic, e ceva între capacitatea vechilor regi de a vindeca prin atingere și noțiunea modernă de sexual healing. E un har. Pentru ea, sper să învețe să-l folosească. Pentru voi, sper să nu-și schimbe meseria. Pentru mine, sper să găsesc timpul și starea s-o revăd. 1 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2021 20 minutes ago, Bulbucan said: Am cunoscut-o pe Beatrice când încetase să se mai numească Aria. Când am văzut-o prima dată, am fost șocat de fragilitatea și delicatețea ei. Am conștientizat corpolența mea și m-am simțit ca un **spam editat** pocăit (există așa ceva?). Eram și cam neîncrezător. Apoi m-a atins și totul s-a schimbat. Nu vorbesc aici despre măiestria ei în arta masajului (e clar că mai are mult de învățat). Nici despre frumusețea ei ca femeie (eye of the beholder, nu-i așa?). Ci despre faptul că emană o aură de liniște și seninătate care, datorită apropierii fizice, se extinde și asupra ta. Practic, te învăluie într-o crisalidă în care dispar tot stress-ul și neliniștile, unde nu-ți mai pasă de ratele la bancă, mofturile nevestei, termene depășite, sarcina amantei, serbarea copilului ori erecția îndoielnică. Ești alt om. Practic, e ceva între capacitatea vechilor regi de a vindeca prin atingere și noțiunea modernă de sexual healing. E un har. Pentru ea, sper să învețe să-l folosească. Pentru voi, sper să nu-și schimbe meseria. Pentru mine, sper să găsesc timpul și starea s-o revăd. Iti multumesc mult mai rar aud aprecieri asa frumoase Te astept oricand cu mare drag sa imi spui intotdeauna ce iti place si pe ce sa insist Si asa voi face Iti multumesc mult foarte frumos ce ai scris 🤗😘😘😍😘😘
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2021 ❤️
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2021 Dragilor astazi cred ca mai avem locuri libere pentru programari abea dupa orele 16 00 - 17 00 😘🤗😘
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2021 Disponibila iar in 65-75 min
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2021 Pentru programari imi puteti scrie pe WhatsApp Va invit sa incercati masajul meu Va las un set de poze noi , reale , le-am facut cu Diana ieri in locația noua Asa ma găsiți (ieri ne-am schimbat părul amandoua spre pearl si silver blond) Puteti vedea si in poze Masajul se va desfășura în cadrul din Poze 0763366432 (nr meu pers wp) Whatsapp me pentru programari Va invit sa incercati masajul nostru Atentie, este vorba doar de masaj erotic noi nu oferim servicii sexuale / alte servicii #masaj_erotic #no_sex Oferim o îmbinare deosebita a masajului de relaxare cu cel erotic menit să vă relaxeze pe parcursul unei ore si sa va bucurați de un act erotic la cel mai înalt nivel 1 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2021 Suntem disponibile iar in 2-3 ore 😘 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2021 Va asteptam cu mare drag la noi 1
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 15, 2021 Buna. Maine la ce ora incepeti programul? 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2021 1 hour ago, norbert1976us said: Buna. Maine la ce ora incepeti programul? Buna de obicei la 10 00 am - 11 00 am luam prima programare Recomand daca vrei o programare de dimineata sa aranjezi cu noi din aceasta seara
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2021 Va asteptam la noi cu mare drag
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 15, 2021 41 minutes ago, Aria_U_Relax said: Buna de obicei la 10 00 am - 11 00 am luam prima programare Recomand daca vrei o programare de dimineata sa aranjezi cu noi din aceasta seara Ti am trimis pm. 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2021 1 hour ago, norbert1976us said: Ti am trimis pm. 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum