Sari la conținut

Drăgălașa! ♥️0720106205

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
Acum 7 minute, gigi brecu a spus:

Mmmmm... ce pasarica are asta mica! 😍

Are dar e și scumpa...

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
5 hours ago, BlavkEyess said:

Are dar e și scumpa...

Nu prețul te face sa nu te apropii de ea :) :) :) 

Postat
20 hours ago, negrutu said:

Esti la mareee? 

A dat-o de gol mirosul de scoici :) 

• Oras:Mamaia Nord
Postat

O vizita plăcută din toate punctele de vedere! 

Drăguță, sociabilă, fără grabă și fără fițe de divă. Locație curată, chiar elegantă și dotată toate cele de trebuință.

Gradul de satisfacție peste 90%. 😛
Bravo!
De revenit…

• Inimioara 1
Postat
La 25.03.2022 la 13:56, Cesco a spus:

Salutare Andreea si scuze de deranj. Imi doresc sa te cunosc. Programare pe whats'app se poate? Multumesc.

❤️

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 19 ore, nedjul a spus:

O vizita plăcută din toate punctele de vedere! 

Drăguță, sociabilă, fără grabă și fără fițe de divă. Locație curată, chiar elegantă și dotată toate cele de trebuință.

Gradul de satisfacție peste 90%. 😛
Bravo!
De revenit…

Îți mulțumesc frumos 🤗♥️🙏

Postat
Acum 33 minute, Maximilian99 a spus:

Nu stiu de ce dar cred ca fața doamnei lasa de dorit… sa ma contrazica cei care au fost la ea daca nu i asa. 👍🏻

Salut. Am vizitat acestă domnișoară! 

Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni ci sa imi spun punctul de vedere! Pe langa comportament ,corp, are ochii extrem de frumoși si blanzi! E o fata din punctul meu de vedere care emana frumusete din toate punctele de vedere. Revin mereu cu drag .

Postat
5 hours ago, BoOo9 said:

E o fata din punctul meu de vedere care emana frumusete din toate punctele de vedere.

Mai emana ea ceva dintr-un punct de vedere :) 

Postat
16 hours ago, BoOo9 said:

Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni ci sa imi spun punctul de vedere! Pe langa comportament ,corp, are ochii extrem de frumoși si blanzi! E o fata din punctul meu de vedere care emana frumusete din toate punctele de vedere. Revin mereu cu drag .

Pai nu te contrazice, dar mai da-ne și noua și alte detalii. Merita fata sa mergem la ea și pentru altceva decât comportament și ochi? 

Postat
Acum 7 ore, g2br13l a spus:

Pai nu te contrazice, dar mai da-ne și noua și alte detalii. Merita fata sa mergem la ea și pentru altceva decât comportament și ochi? 

Da frate...ști pungile alea cu care ornau mamele prăjituri?Unele asa lungi și strângeau din ele sa iasă crema?Cam asa sunt tatele domnișoarei,eu unul am fost,am văzut dar de revenit...nu.

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
1 hour ago, BlavkEyess said:

Da frate...ști pungile alea cu care ornau mamele prăjituri?Unele asa lungi și strângeau din ele sa iasă crema?Cam asa sunt tatele domnișoarei,eu unul am fost,am văzut dar de revenit...nu.

Ai făcut recenzie la fata? Te întreb ca să citesc și eu. Dacă nu ai făcut, fa te rog una. Dacă ai făcut, spune-mi și mie la ce pagina, ca eu o știu doar pe aia a lui cristi David și n-am încredere. 

• Like 1
Postat
Acum 38 minute, g2br13l a spus:

Ai făcut recenzie la fata? Te întreb ca să citesc și eu. Dacă nu ai făcut, fa te rog una. Dacă ai făcut, spune-mi și mie la ce pagina, ca eu o știu doar pe aia a lui cristi David și n-am încredere. 

Am fost eu la domnișoara și are și o recenzie de la mine........ Dar era nou venita la vremea respectivă și avea preț decent, nu de lux ca in acest moment. 

Ca aspect este drăguță la fata și are un corp frumos cu sâni mari dar într-adevăr......un pic lăsați.

Ca și comportament a fost super drăgălașă și relaxata, genul girlfriend din liceu, lucru de  apreciat  dar......... Nu știu cum se comportă acum, sper că la fel. 

Că și igienă....... Nu am avut ce reproșa....dar atunci domnișoara lucra langa stadionul portul și nu avea prea multi clienți.....era liberă și avea timp de dus din plin.

Lista de servicii era scurta. Vad că acum a mai adăugat cate ceva dar tot nu justifică prețul.

Ca și prestație a fost de mijloc......nici rău dar nici wow.

Verdict și părere personală: la suma aceasta există opțiuni mult mai bune ( chiar și la preturi mai mici exista opțiuni și mai bune). 

La vremea respectivă am acordat note de încurajare datorita atitudinii și comportamentului , după cum am precizat și în recenzie.

Va salut și sper că am fost de folos. 

Spor la putut!

• Like 2
  • Mersi 1
Postat
La 31.05.2022 la 20:54, BoOo9 a spus:

Correct!!!

Are tot ce-i trebuie de aceea revin cu plăcere!

Cine caută bombe sexy are o întreaga lista pe Publi24. Ea intra intr-o alta categorie…

Postat
Acum 2 ore, nedjul a spus:

Cine caută bombe sexy are o întreaga lista pe Publi24. Ea intra intr-o alta categorie…

Foarte bine spus! Iti dau dreptate👍

Postat

As spune atat de multe despre asta domnișoară dar o respect prea mult ca sa ii incalc cuvantul.  Fata nu vrea sa se faca cunoscuta pe urma unor recenzii. Ii place sa fie descoperita. Asa cum a zis colegul intra într-o alta categorie ceea care merita vizitata doar de anumiti domni. Eu plec de la ea liniștit psihic si satisfăcut!

Postat
2 hours ago, BoOo9 said:

As spune atat de multe despre asta domnișoară dar o respect prea mult ca sa ii incalc cuvantul.  Fata nu vrea sa se faca cunoscuta pe urma unor recenzii. Ii place sa fie descoperita. Asa cum a zis colegul intra într-o alta categorie ceea care merita vizitata doar de anumiti domni. Eu plec de la ea liniștit psihic si satisfăcut!

Atunci care a fost rolul postării tale? Eu pot înțelege ca exista fete care nu vor recenzii. Pot înțelege ca sint și clienți care își țin cuvântul. Deci, atunci de ce ai mai postat? 

• Like 1
Postat
Acum 16 ore, g2br13l a spus:

Frate nu mai știu pagina ca nu dorm pe forum,când era la Casa de Cultura în spate și era mai pufulet da,dar a slăbit foarte mult și se cunoaște foarte mult în privința sânilor,dacă nu eram în cunostiinta de cauza nu vorbeam,acum poate alții au alte gusturi,plm...nu fut prințese dar măcar la 200 vreau ceva frumos,plăcut privirii?Ma înțelegi?Mergi și te lămurești.

• Like 2
  • Minus 1

Postat
5 hours ago, BlavkEyess said:

Frate nu mai știu pagina ca nu dorm pe forum,când era la Casa de Cultura în spate și era mai pufulet da,dar a slăbit foarte mult și se cunoaște foarte mult în privința sânilor,dacă nu eram în cunostiinta de cauza nu vorbeam,acum poate alții au alte gusturi,plm...nu fut prințese dar măcar la 200 vreau ceva frumos,plăcut privirii?Ma înțelegi?Mergi și te lămurești.

Dar nu am zis ca vorbești în necunostiinta de cauza. Voiam sa știu doar dacă merita sau nu sa merg la ea și am citit doar recenzia lui Zeus. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...