obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 9, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 9, 2013 va invit la tango,daca tot e trist lunea.
doixdoi Reputație: 941 Postat Decembrie 9, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2013 Bine frate daca insisti 1
dinozauru Reputație: 835 Postat Decembrie 9, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Decembrie 9, 2013 2
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Decembrie 9, 2013 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Decembrie 9, 2013 2
Lubric Reputație: 707 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Decembrie 10, 2013 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Decembrie 10, 2013 bravo dino, se cunoaste gustul de curvar batrin.astea doua le omisesem din lista pe care vreau sa mi-o fac.ce zici tu sa faci o lista de 120 de minute cu tangouri si sa mergi cu ele la o babuta sprintena, sa o imbraci in rochie si sa o pui pe tocuri?criminal tango,imi poti recomanda ceva,ca tu le stii mai bine decit oricine?la babe sprintene ma refeream.
bruneta86 Reputație: 57 Postat Decembrie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2013 si un vals dupa
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Decembrie 10, 2013 brunetico, n-ai gusturi rele deloc.si pari sprintena dar nu esti baba.am apreciat.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Decembrie 10, 2013 frumos tati.romanticule incurabil care esti tu. 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Decembrie 10, 2013 Bine frate daca insisti proba de barbatie ...
ventrino Reputație: 955 Postat Decembrie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Decembrie 10, 2013
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 27, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Septembrie 27, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=CPbEaZYUVtA
Platinum Member Reputație: 170 Postat Septembrie 27, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Septembrie 27, 2014 off-topic
v-ships Reputație: 24 Postat Septembrie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Septembrie 27, 2014 Tango http://www.youtube.com/watch?v=x0hw9wKe8I8http://www.youtube.com/watch?v=QR3rlBjNK70 Si pentru ca e sambata
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2014 Da ,din pacate n-am reusit niciodata sa invat Tango,desi mi-as fi dorit.Pt mine reprezinta cel mai frumos si intim moment al apropierii dintre o femeie si un barbat,exprima cel mai bine sentimentele,mai ales atunci cand il dansezi cu persoana iubita
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2014
obiectiv Reputație: 5314 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Septembrie 29, 2014 Da ,din pacate n-am reusit niciodata sa invat Tango,desi mi-as fi dorit.Pt mine reprezinta cel mai frumos si intim moment al apropierii dintre o femeie si un barbat,exprima cel mai bine sentimentele,mai ales atunci cand il dansezi cu persoana iubitafrumoasa exprimare , si eu am aceeasi problema.poate trebuie mai intii sa invatam sa fim mai sentimentali.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2014 Postat Septembrie 29, 2014 Da ,din pacate n-am reusit niciodata sa invat Tango,desi mi-as fi dorit.Pt mine reprezinta cel mai frumos si intim moment al apropierii dintre o femeie si un barbat,exprima cel mai bine sentimentele,mai ales atunci cand il dansezi cu persoana iubita frumoasa exprimare , si eu am aceeasi problema.poate trebuie mai intii sa invatam sa fim mai sentimentali.Doi curvari vor sa devina sentimentali
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 29, 2014 Si o scena.. foarte potrivita aici.. zic eu... https://www.youtube.com/watch?v=wHjBdggzh3o
v-ships Reputație: 24 Postat Septembrie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Septembrie 30, 2014 Nu cautati tango-ul in filme ca nu prea exista si nici chiar din corelarea mai noi a majoritatii motoarelor de cautare, chiar si a Y.T.-ului cu propriile preferinte(favorite). Cum mama dreaq se face ca si rusii/slavii sunt chiar mai latino, decat manelo-romanasii, indiano-arabo-turcafleti ??? Tango http://www.youtube.com/watch?v=PP1-seMuU8Y Totusi, avand mintea odihnita, stau si ma intreb, de ce tango-ul, oarecum la fel de violent/instinctual/primar in exprimare, nu a prins la fel de bine in mioritza, ca si muia cu sloboz stropit in scara blocului, pe coltzul patului, bancheta masinii, boscheti, sine, bariere si alte obiective arondate si de traversare a caiilor ferate.. pe ritmuri de manele ??? :350x
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum