Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
Postat

bravo dino, se cunoaste gustul de curvar batrin.astea doua le omisesem din lista pe care vreau sa mi-o fac.ce zici tu sa faci o lista de 120 de minute cu tangouri si sa mergi cu ele la o babuta sprintena, sa o imbraci in rochie si sa o pui pe tocuri?criminal tango,imi poti recomanda ceva,ca tu le stii mai bine decit oricine?la babe sprintene ma refeream.

Postat

brunetico, n-ai gusturi rele deloc.si pari sprintena dar nu esti baba.am apreciat.

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da ,din pacate n-am reusit niciodata sa invat Tango,desi mi-as fi dorit.Pt mine reprezinta cel mai frumos si intim moment al apropierii dintre o femeie si un barbat,exprima cel mai bine sentimentele,mai ales atunci cand il dansezi cu persoana iubita

Postat

Da ,din pacate n-am reusit niciodata sa invat Tango,desi mi-as fi dorit.Pt mine reprezinta cel mai frumos si intim moment al apropierii dintre o femeie si un barbat,exprima cel mai bine sentimentele,mai ales atunci cand il dansezi cu persoana iubita

frumoasa exprimare , si eu am aceeasi problema.

poate trebuie mai intii sa invatam sa fim mai sentimentali.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

frumoasa exprimare , si eu am aceeasi problema.

poate trebuie mai intii sa invatam sa fim mai sentimentali.

Doi curvari vor sa devina sentimentali  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat
Nu cautati tango-ul in filme ca nu prea exista si nici chiar din corelarea mai noi a majoritatii motoarelor de cautare, chiar si a Y.T.-ului cu propriile preferinte(favorite).

Cum mama dreaq se face ca si rusii/slavii sunt chiar mai latino, decat manelo-romanasii, indiano-arabo-turcafleti ???  :hmmm

Tango

Totusi, avand mintea odihnita, stau si ma intreb, de ce tango-ul, oarecum la fel de violent/instinctual/primar in exprimare, nu a prins la fel de bine in mioritza, ca si muia cu sloboz stropit in scara blocului, pe coltzul patului, bancheta masinii, boscheti, sine, bariere si alte obiective arondate si de traversare a caiilor ferate.. pe ritmuri de manele ???  :350x

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...