Sari la conținut

Playroom Temple of Spa 0733275669

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Astazi alaturi de frumoasa mea colega Beatrice va invitam la noi sa ne relaxam impreuna. 

Ne gasiti in centru in locatia noastra noua langa Biserica Boteanu. (Zona Universitate Ateneu). 

Va asteptam cu mare drag

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 17 00 si apoi va fi doar 150 lei. 

***Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua. 

Hot KISS

0733275669

0721765906 (nr meu personal) 

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. Hot KISS

Link spre comentariu
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:București
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:București
La 30.03.2021 la 9:05, dianatouch a spus:

dragilor, astazi incepem pe la 14 00 pm 

Va sarut si va asteptam cu mare drag

Hot KISS

Buna Diana, intrați și împreună? Dacă da, ce oferiți și la care ar fi cadoul. 😘

Link spre comentariu

Incercati sa va imaginati cum este un masaj cu una din noi doua. 

Aveti posibilitatea sa explorati fiecare varianta a dualismului nostru. 

Ne imbinam arta masajului pentru voi precum Yin&Yang 

Alaturi de frumoasa mea colega Beatrice va invitam in acest weekend sa incercati masajul nostru erotic. 

Va asteptam cu mare drag

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 17 00 si apoi va fi doar 150 lei. 

***Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua. 

Hot KISS

0733275669

Link spre comentariu

Eu si frumoasa mea colega Beatrice suntem disponibile pentru programari. 

Va invitam sa ne incepem saptamana impreuna sa incercati masajul nostru erotic

Va asteptam cu mare drag

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 14 00 si apoi va fi doar 150 lei pana in ora 18 00. 

*** Pentru programari dupa ora 18 00 pretul pentru sesiunea de masaj erotic va fi 200 lei. 

****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila pe parcursul zilei pana in ora 18 00. 

Hot KISS

0733275669

Link spre comentariu
La 05.04.2021 la 11:27, dianatouch a spus:

Eu si frumoasa mea colega Beatrice suntem disponibile pentru programari. 

Va invitam sa ne incepem saptamana impreuna sa incercati masajul nostru erotic

Va asteptam cu mare drag

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 14 00 si apoi va fi doar 150 lei pana in ora 18 00. 

*** Pentru programari dupa ora 18 00 pretul pentru sesiunea de masaj erotic va fi 200 lei. 

****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila pe parcursul zilei pana in ora 18 00. 

Hot KISS

0733275669

schimbati si voi locatia , veniti mai spre centru 

Link spre comentariu

Eu si frumoasa mea colega Beatrice suntem disponibile pentru programari. 

Va invitam sa incercati masajul nostru erotic

Va asteptam cu mare drag

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj 

Hot KISS

0733275669

Link spre comentariu

Dragilor, va asteptam cu drag la noi sa incercati masajul nostru

Hot KISS

0733275669

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj este valabilă până în ora 16 00 (happy hours)

****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila pe parcursul zilei pana in ora 18 00. 

Link spre comentariu

Va asteptam cu mare drag Va invit la noi unde va astept alaturi de frumoasa mea colega Beatrice 

Suntem disponibile pentru programari 

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 17 00 si apoi va fi doar 150 lei. 

Hot KISS

0733275669

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. 

Hot KISS

Va asteptam sa incercati masajul nostru 

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Astazi alaturi de frumoasa mea colega Beatrice va invitam la noi sa ne relaxam impreuna. 

Ne gasiti in centru in locatia noastra noua langa Biserica Boteanu. (Zona Universitate Ateneu). 

Va asteptam cu mare drag

**Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 13 00 si apoi va fi doar 150 lei apana in ora 17 00

*** Dupa ora 17 00 indiferent de zi pretul va fi de 170 lei pentru sesiunea de masaj

****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua pana la ora 17 00. 

Hot KISS

0733275669

Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. 

Hot KISS 😘😘💋

Ce veti gasi intotdeauna la noi in special in locatia noua este o primire calda, timpul vostru respectat & respect pentru voi, curatenie, incercam intotdeauna sa oferim un tratament asa cum trebuie fiecaruia dintre voi pe parcursul sedintei de masaj si sa abordam cum trebuie atat partea de relaxare cat si cea erotica - incercam sa va oferim totul cu prietenie, caldura si pasiune si sper sa gasiti in mine sau colega mea intotdeauna o prietena buna 💋

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...